- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.701
valla canım haberlerde gösterdi türkiye deki dedi ama belki senin dediğin farklı benım ki farklıdır
sizin anlamayacağınızı düşünsem inan yazmazdım zaten canım.ne demişler eşekten düşenin halinden eşekten düşen anlar.
sarılacak başka kimsem mi var canım?tabiki birbirimize sarılıcaz.inan kendime acımıyorum.insanlara anlatmıyorum bunları.zayıf durmuyorum asla.bahsettiğim olay bedenle alakalı.geröekten toplayamdım ben kendimi.imrendiğim kadınlarda hamarat olanlar değil.güçlü olanlar.ben 1 kilo kaldırsam belim ağrır.evi spürsem sırt ağrısından duramam.acık topuklu ayakkabı giysem bacaklarım kopar akşama.karın ağrısı,baş ağrısı.... hiç bitmez yani.e bide ameliyat,sonra tüp bebek derken iyice kırıldı vücut direncim.okulda merdivenlerden iniyoruz başım döndü.gözümün önü simsiyah oldu.zor tutundum yanımdaki hocaya.bunun gibi şeyler işte.atlatmaya çalışıyorum.atlatıcamda ama bedenim böyle olunca ruhta bocalıyor işte.sendede varmı saç dökülmesi,halsizlik,baş dönmesi.....
günaydın herkeslere..
doğrudur..benik dediğim dünyadan..seninki türkiyenin..Allah hayırlı etsin..:))
Bende gördüm sabah haberlerde. Bir de bir gazete tüp gelin diye başlık atmış haberi sunan sunucu o gazeteyi kınıyordu öyle bir yakıştırmadan dolayı. Kız bende tüp bebek yapıcam demiş ay sanki kolaydı da ha dediğine tüp bebek yapmak sorsun annesine bakalım neler çekmiş. Normal yoldan olabilecekse neden tüp yapsın dimi ama son çare olmalı ancak kendisi tüp bebek diye böyle bir şey istememeli çünkü hiç kolay değil ki.
gÜNAYDIN KIZLAR
işyerinde iki arada bi derede yazmaya çalışırken;
ZEYNEBİMMM.. yazdıkların, tavırların hiçbirimize uzak gelmedi sana bişey diyeyim mi ben hamile kalmaya çalışırken görüşmeyi kesitiğim bana sıkıntı veren arkadaşlarımın hiçbiriyle görüşmüyorum çünkü o kadar içime kapandım ve kendimle mutlu olmayı öğrendim ki insanların sorularından bakışlarından okadar usanmışım ki farkettim ki o insanlar olsa ne olurr çevremde olmasa ne.. veren Allah, alan Allah bu milletteki neyin takıntısı anlamak imkansız Bu arada sen güçsüz kadınlardan görmüşsün ya kendini bende öyleyim. bende iki bardak çıkarayım makinadan hemmen belim kopar ağrıdan.. Sen bana hep çok güçlü geliyorsun.. Hep ama..
YASEMİN; bugun sana Rabbi yesir çektim 100 ad.. yarına kolaylık gelsin işlerine diye, Burcunun dediği İHlasları da okudum.. Rabbim inşAllah yüzünü güldürecek..
MERALİM; Kalbim, yüreğim, dualarım seninle.. senden gelicek güzel haberlerle..
BEN; bende kendimi hiç iyi hissetmiyorum, çok duygusalım, ağlamak o kadar yakın ki.. herhangi bişeye.. Bu haftada evde değilim kvlerdeyim.. eşim işten çık diyor işten çıksamm ya annem gelicek yanıma, ya kvlerde olucağım annem gelse bile kv bukadar işle uğraşırken evde oturmak olmaz destek olmalı ama şu var ben çok kendimle kalmak istiyorum.. ben neden yanlızlığı bu kadar çok seviyorum anlayamıyorum..
senin içinde 37. haftaya kadar yolu var demi..az kalmış..iyi dayandın sende..:)=))
oyy meralimm gözün aydın biraz geç oldu bu kutlama sana sım sıkı tutunsun kuzucuklarınnnn maşallahCanlarım....
Meleklerim....
Güzel kalpli Can Dostlarım....
Hepiniz o kadar güzelsiniz ki...Bu yolda, bu yolun her aşamasında ettiğiniz duaları bedenimde, ruhumda o kadar hissettim ki anlatamam...ALLAH hepinizden tek tek razı olsun....RABBİM gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla nasip etsin....
ALLAH bana da nasip etti canlar...
Oldu...
Hamileyim...
günaydın kızlar
işyerindeyim yazdıklarınızı okuyunca salya sümük ağladımçok değil 3-4 ay önce bende aynı durumdaydım ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilemez , hepinize tek tek isim isim dua ettim. Rabbim inşallah kabul etsin.
sedacım sen yaşadın biliyorsun zorluğunu, insanlar kolay zannediyor ben aşılamadan önce iğneler sonrası karnım şişti de şişti o bile beni nekadar rahatsız etti bide tüp bebek ilaçlarını kullanmak nekadar zordur, geçen gün hemşire bir arkadaşım anlattı adamın bir kızı var diye tüp bebek yaptırmış (çocuğu olanlara nasıl yapılıyor onuda bilmiyorum ama ) hemde 3 tane koydurmuş üçüde tutmuş ama hepsi kız :) kolay olunca da kimisi öyle kız erkek diye seçim yapmak istiyor sanki ona kalmış
Bi gün çok iyi oluyorum ertesi gün çok kötü oluyorum.. kasıklarımda ağrı çok oluyor. işyerindekilerde beni patlamaya hazır bomba gibi görüyorlar :)) doğurucam diye çok korkuyorlar, helede patron.. bugun gidiyorum hadi desem sevinir..
Kızlar Günaydınn..İyi Haftalarrr...
Zeynep canım yazdıklarını içim acıyarak okudum..Bende çok yoruldum gücüm yok artık hatta biliyosunuz tüp bebek için kendimi bi türlü hazır hissedemiyorum bi türlü başlayamıyorum kızıyorum kendime bi yerlerden başlamak gerekiyor ewet ama olumsuz olursa nasıl altından kalkarım hiç düşünemiyorum bile toparlayamam heralde..
Dün dedem mevlüt okutturdu hacca gidiyo 7 sülale ordaydı neyse mevlüt bitti oturuyoruz uzak akrabalardan biri çocuk düşünmüyor musunuz die sordu herkes bana baktı ne dicemi bilemedim Allah nasip ederse olur inşallah dedim sonra tedavi oluyo musun dedi sanki ona olmadı dedim de tedaviyi soruyo hiç bişe diyemedim dondum kaldım biz böyle mutluyuz hiç çocuk istemedik bile dedim ama içimde kopanları anlatamam aslında ben rahatça olmuyo çocuğumuz diyebiliyodum dün nooldu anlamadım tutuldum kaldım bide herkesin için de sorulunca insan bi tuhaf oluyo zor attım kendimi dışarıı sonra bi baktım benimle birlikte evlenen kuzenlerim çocuklarıyla ilgileniyolar ilk kez bu kadar kötü oldum canım o kadar acıdı ki Rabbim böyle uygun görmüş napalım ama insan o kadar garip hissediyor ki kendini..
Yaşadıklarını sadece yaşayanlar biliyo onlar anlıyo seni bu bahsettiğim kadının da çocuğu olmadı..aslında anlaması gerekiyodu beni ya da ben çok abarttım bilmiyorum kızlar ama bu süreç çok zorlu ve bolca sabra ihtiyacımız olan zamanlar ..
hastalığımı bekliyorum tüp bebeğe başlamak için ama daha hazır değilim onu da biliyorum kaçmaya fırsatım olsa yine kaçarım biliyorum nedense kendiliğinden geleceğine o kadar çok inanmışım ki..
merhaba arkadaslar nasılsınız ? yaseminin son durumu ne gebelik zehirlenmesi olasılıgı vardı. durumu nasıl şimdi?
Canlarım bugün yazdıllarınızı okudum ama beğen tuşları telefonumda gözükmedi beğen yapamadım :))
Bedriye ben de senin ısdrarla bu zamanlarında evinde gecirmeni istiyorum, kızının odasını hazırlayarak, şkerlerini kıyafetlerini..neyse herşey istenildiği gibi olmuyor, inşallah şuanki durumun sana güzel getirileri olur..şimdi sen kv de iş de yaparsın kesin..
MERAL canım aklım sende ne yaptın acaba??
SEDA canım valla bu sonbahar bende de bir tembellik var, evle ilgilnemedim, kış haz yapamadım, ama Rabbim güç kuvvet versin inşallah bu hafta hepisine girişecegim, böyle olmaz, Allah izin verirse bu çarş yada perş adet olucam, aşilamaya başlıyorum inşallah
ASLİ canım seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı duruma defalarca düş!üm hatta az önce bir arkadaşım dediki hocam sizin 9ocuk kız mı erkek mı, bende cocuk yok dedim, ve odadakilerin gözlerine bakamaddım, herkes tek tek dua etti, dert etmeyin hocam, sağlıkla olsun falan diye, halbuki ben öyle üzgün falan cevap vermedim ,ama artık herkes durumun farkında ve bana acıyorlar :))) bunlara alıştık artık Aslım vee tüp bebeğe başla, bak birbirimize cesaret verelim benide gazla :))
YASEMIN canım benim haftasonu her duamda vardın inşallah güzel haberlerle gelirsin
merhaba arkadaslar nasılsınız ? yaseminin son durumu ne gebelik zehirlenmesi olasılıgı vardı. durumu nasıl şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?