Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çok üzüldüm Rabbim kolaylık ve sabır versin, 11 ayetel kürsi okudum ve 33 rabbi yessir çektim merhametlilerin merhametlisi Rabbim kabul eylesin inşallah.

selam kızlar nasılsınız....

ben bi acayibim ya hasta olcam galiba ayakta duramıyorum kollarım kalkmıyo halsizlikten yatcam yatamıyorumda fatihle ilgileniyorum napsam şaşırdım düzelmessem belki giderim dr a akşam..

kendimi toplayınca devam etcem dualara..öptüm szii

offfffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffff topice girdim.önce bi geçmişi okuyup bitireyim sonra yazılanlara cevap yazarım dedim.msjını görünce hiç bişeyin anlamı kalmadı zaten allak bullak oldu kafam ben bu işin mantığını anlayamadım gitti arkadaş.dış gebelik denilen şey bebeğin rahim yerine tüplerde tutunmasıyla olmuyormu?tüp bebekte zaten transferi direk rahime yapıyorlar.eee nasıl oluyorda tüp bebek yaptıran biri dış gebelik geçirebiliyor?embriyo kendi kendine tüpe mi gidiyor transferden sonra?canım benim yıkılmıştır şimdi.yalan yok moralini bozmamak için bişey demedim ama ağrım kanamam var deyince 2 embriyo verildi ya biri düşüyor diye düşündüm.ama diğeri sıkı sıkı tutunacaktı meral e.o kadar emindim ki.Allah ım ya.sen yardım et ona.güç kuvvet ver

bende onu anlamadımya zaten..nasıl oluyo bilemedim..ya Allah nasip etmemişse elbetteki yapacak bişey yokta teknik olarak düşünmeden edemiyorum..

bende onu anlamadımya zaten..nasıl oluyo bilemedim..ya Allah nasip etmemişse elbetteki yapacak bişey yokta teknik olarak düşünmeden edemiyorum..

aynen buket var ya.tabiki bişeyler bişeylere vesile olacak.sonuçta bedişinde benimde tüpümüz alındı ama ne bileyim tüp bebek yaptırıp sonra dış gebelik?? bi açıklaması vardır herhalde

aynen buket var ya.tabiki bişeyler bişeylere vesile olacak.sonuçta bedişinde benimde tüpümüz alındı ama ne bileyim tüp bebek yaptırıp sonra dış gebelik?? bi açıklaması vardır herhalde

yani olmalı..doktora bu sorulmalı..böle bi risk varmıydı baştan uyarıldımı? neyle alakalı bunlar..sorulmalı..

buket ya bişey dicem.şimdi merale 2 transfer yapıldı.ikisie tuttumu bilmiyoruz ama eğer öyleyse biraz bakındım ikisininde dış olma ihtimali çok düşükmüş.ayrıca biri dış biri normal olan gebelikler yaşanabiliyormuş tüp bebekte.onun hakkında şöyle bi yazı var

Hem normal gebeliğin hem dış gebeliğin aynı anda olması durumunda dış gebeliğin ameliyat ile tedavisi gerekir, bu durumda rahim içerisindeki normal gebeliğe dokunulmadan devam etmesine fırsat verilir ancak ameliyat ve anestezinin etkisinden dolayı belli bir oranda rahim içerisindeki gebelik kaybedilebilmektedir. Dış gebeliğin tedavi edilmesinden sonra rahim içerisindeki gebeliklerin yaklaşık %75'inin sağlıklı olarak doğumla sonuçlandığı bildirilmiştir. Heterotopik gebelikte dış gebelik tedavisi için meterotreksat ilaç tedavisi verilememektedir çünkü bu ilaç rahim içerisindeki normal gebelik için son derece zararlıdır. Ameliyat ile dış gebeliğin alınması açık ameliyat veya laparoskopik (kapalı ameliyat) yöntemleri ile yapılabilmektedir.

Nadiren mevcut ektopik gebeliğin (dış gebeliğin) tedavi edilmeden kendi kendine regresyona uğraması yani kendi kendine gelişmesinin durarak kaybolması görülebilmektedir. Bu konuda bir örnek vaka bildirimi 1993 yılında: Her iki tüpte bulunan ektopik gebelik ve rahim içerisinde ikiz gebelik birlikteliği. Ektopik gebelikler tedavi edilmeden izlenmiştir ve sonuçta ikiz bebekler canlı olarak dünyaya gelmiştir. (kaynak)

Allah ım hayırlısını versin ama okuyunca bari böyle olsa diye geçirdim aklımdan.belki bebişlerden birinin hayatta kalması mümkündür bellimi olur?hayırlısını ver Rabbim

neyse cuma test yaptı yoksa cumartesi kanaması başlıyacaktı adet oldum tutmadı diyecekti o moral bozukluğuyla doktora da gitmeytecekti allah muhafaza iş daha kötü yerlere de giderdi

ya laparoskopi yapılır muhtemelen ama..bi açıklama gerekli bende anlamadım..inşallah biri duruyodur...

neyse cuma test yaptı yoksa cumartesi kanaması başlıyacaktı adet oldum tutmadı diyecekti o moral bozukluğuyla doktora da gitmeytecekti allah muhafaza iş daha kötü yerlere de giderdi

öyle işte canım diyorum ya.hep bişeyler bişeylere vesile oluyor.bişeyi yaşaman gerekiyorsa bu hayatta hayat seni oraya sürüklüyor.sen farkına bile varmıyyorsun.gene diyorum Rabbim beterinden saklasın,hakkımızda hayırlısını versin.Meralim canım benim.Allahım gönlünün güzelliğinde günler yaşatsın.bu acılar son olsun.kötü hatıralar olarak kalsın inşallah

doğru söylüyosun burcu..her şerdeki hayrı görmek gerek..bu taraftan bakıncada iyikide gitmiş diyosun..Allah beterinden saklasın yaa.

Evettt Zeynebim teknik olarak nasıl bilmiyorum ama tüpde de dış gebelik olasılığı var maalesef..

benim çıkmam gerekiyor kızlar.bi haber alan olursa mutlaka yazsın.akşam okuyacağım.Allah ım yar ve yardımcısı olsun

inşallah.....çok dua et nolur.malum sizin duanız daha makbul.Acil şifalar versin Rabbim.sonrada yüzü hep gülsün inşallah

ay evet ediyorum dua..içim acıdı zaten of yaa..bende geçtim oralardan biliyosun..yaa neler var zeynep..ben birinden duymuştum tüp bebek yaptırıyo sonra tutmayınca başka bi merkeze gidiyo..bide öğreniyoki kocada hiçç sperm yok..ee neyle yaptılar tüp bebeği..boş hücre nakletmişler yada bilemiyosunki belkide su sıktılar içeriye...Allah Tüp bebek merkezlerinede vicdan versin..

off çok üzüldüm ya içim acıdı Allah ım ne olur hayırlı bir kapı aç,bugünleri en kolay şekilde atlatmasına yardım et,inş en az hasarla atlatır çok dua edelim meral için elbet birinin duası kabul olur.

Canım arkadaşlarım ...meleklerim...sonunda sakinlestirdiler beni...hala cok sancim var...ama umurumda bile degil ...normalde hislerini anlayabilen biriyimdir ama o kadar yogunum ki acimi paylasamiyorum...içim kopuyo sadece..malesef buket olabiliyor tüp bebekte dış gebelik sorduk hocaya embriyo rahimden type sicriyormus...soldan bir dıs gebeligim var bu da sağdan...sol saglikliydi rahim filmi de twmuzdi ama hoca bence 2 sini de alalım ki bir daha yaşama böyle bisey riski azaltalim dedi...ama hayir kesinlikle istemiyorum böyle birşeyi...izin vermicem...zaten ömrümün sonuna kadar çocuk lafı duymak istemiyorum...herkes anne olacak diye bir kural yok..bu arada doktor aradı kan testinin sonucu çıkmış 324 olan değerin 200 e düşmüş...suan hastanede yatıyorum...akşam 7 den sonrabbisey yiyip icmeyecekmisim...sabaha karşı operasyona alavilirlermis..ama gerek de lalmayabipirmis....degerimin düşmesivhocayi mutlu etmiş...inanır misiniz gözlerimi acamiyorum...sanırım cok düşmüşler...birtek sizinle olmak rahatlatıyor beni....dualarıniz için ALLAH hepinizdeen razibolsun....ALLAH kimseye yasatmasin İNŞALLAH....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…