Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy canım diyecek birsey bulamıyorum allah yar ve yardımcın olsun inşallah değerin kendiliğinden sıfırlanırda ameliyata gerek kalmaz canım

iki tüpünüde aldırmamak senin kararın tabi..ama bende senin yerinde olsam aldırmazdım..değer düşüyosa belki kendiliğinden düşer diye sevinmiştir belkide hoca..böylelikle ameliyata gerek kalmaz..inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur arkadaşım..Allah hayırlara çıkarsın bu işi..şimdi acın taze..canın yanıyo ama geçecek inşallah..iinanki cani gönülden dua ediyorum..Rabbim acılarını dindrsin..hayırlara çıkarsın inşallah..sabret..sabırlı ol..diyeceğim bunlar..naapalım herşey Allahtan..şimdi tazesin diye böyle konuşuyosun..umut hep var..Ama önce rabbimden şifa istiyorum senin için..acil şifa inşallah ameliyata gerek kalmaz..

Canlarım hepinizden Allah razı olsun, Meral için dualar ettimişsiniz , mesajlarınızı okudum tek tek, beğen tuşum çalışmıyor, tılayamadım..

Ben Meral'e haber verdim sizin dua okuduğunuzu..allah hepinizden razı olsun

canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun..inşallah ameliyata gerek kalmaz

oyy Meralim gelmiş, ohh ufacıcık bile olsa, iyi bir gelişme, en azından tel den topiğe girecek kadar enerjin gelmiş, çok şükür, her an dualarımdasın, yasinini okudum canım Allah kabul etsin, inşallah ameliyata gerek kalmaz ve kendiliğinden biter...
Tabikide şuan bebek falan dübünemezsin, düşünmede zaten canım, Rabbim hayatında güzel vesileler nasip etsin sana..Allah'a emanet ol..Rabbim sabır ve güç versin inşallah..

beğen tuşu yok olmuş kaldırmışlar sanırım

rahatla canım rahatla yanlız değilsin zaten hepimiz aynı olduğumuz için burda birbirimizi bulduk,bu arada şu sözüne katılmıyorum "evli mutlu çocuklu" valla çocuklu olup mutsuz olan bir sürü çift var yani çocuk herşey değil, rabbim önce sağlık sıhhat versin,eşlerimizle geçireceğimiz mutlu evlilikler nasip etsin, inşallah çocuklarımızda evimizin neşesi olsun

Son düzenleme:
meraaal canım benim bugün hiç giremedim şimdi haberim oldu, senin için 11 ayetel kürsi okudum, rabbim sana sabır versin ve en önemlisi sağlık versin canım,çok şükür ki sen iyisin,aklım almadı direk rahime koyulan embriyolar demek tüpe gidebiliyor tüp bebektede dış gebelik olabiliyor inşallah değerin kendiliğinden düşerde ameliyata gerek kalmaz,sen şimdi yaşadığın durumun acısı ile böyle konuşuyorsun ama lütfen öyle düşünme canım,tabiki herkesin çocuğu olacak diye bir kural yok,Allah nasip etmezse olmazda zaten ama inan bir süre sonra tekrar sen isteyeceksin bir evladının olmasını.

Hayırlı aksamlar kızlar ben simdi dua listesine baktım da hafta sonu dua okunmuyo mu yeni farkettim ben merala ne dualar okudunuz bende okumak istiyorum da ................... Merallllll cooookkk gecmis olsun cnmm Allah acil sifalar versin insallah ameliyata falan gerek kalmaz seni anlıyorum diyemem ama azıcık da olsa tahmin edebiliyorum hem ruhsal hem fiziksel cektigin acıyı herseyde bir hayır vardır Rabbim herseyin hayırlısını nasip etsinnnnnn

meral canım dicek söz bulamıyorum.biliyorum ne desem kar etmicek zaten su aşamada.onun için bize su anda lazım olan tek şey dua.Allah ım hakkında hayırlısını versin.beterlerinden saklasın inşallah

Meralcim canim benim simdi girdim topige Hemen dua ettim Alllahim inşallah ameliysta gerek kalmaz, Allah bunun sabrini sana fazlasiyla versin inşallah canim benim, ,surekliagzimda dua heralde okuya okuya uyuya kalirim bugece. Butun dualarim seninle canim arkadaşım

Allah yardımcın olsun canım benim daha ne denirki bilmiyorum hakkında hayırlısı herşeyin tatlım...

Sagolasin burcum Rabbim korudu cok şükür evet olmuyor cok şükür dün betusun kurbanini kestik mevlidinini de yaptık misafirler de gitti bügünde temizliğimi yaptım artık buralardayim CNm
Hakkindahayirlidi olsun CNm 12 Eylül de benim don satımdi betuse o aydan sonra hamile kalmıştım sana da Uğur getirir inşallah CNm
Ahh Yasemin ahh hersey biz kadınlar için zor ama sonrası cok güzel

kuzucum Allah razı olsun uzun zamandır yoksun özledik seni ,sanırım sen bilmiyorsun hamileyim balım 3 aylık olduk bile
Ahh CNm bilmiyordum valla cok sevindim supriz oldu bana ya ayy Rabbim tamamına erdirdin saglicakla kucağına da alırsın inşallah burcanim tebrik ederim seni

Hayirli cumalar...
Mesude gecmis olsun Betusumuzu Allah korumus bol bol ayetel kursi oku.
Okurum CNm cok sagolasin Rabbim cumlesininkini korusun inşallah

evet ya büyüdük teyzesi seninkide buyumustur çabuk büyüyorlar ya cok sagol CNm

Allah senden de razı oldun cnm Rabbim dualarını mübarek eylesin inşallah

Serabım gecmis evlilik yok dönümünü kutlarimcnm nice mutlu çocuklu senelere inşallah

mesudee canimmm Betüşü Allah korumus, coksukurki atlatmissiniz saglikla ayy nazar kesin nazar, fındık kurdumuza nazar degmis yerim ben onu,yeni resim yukle lütfen
Değmez inşallah teyzesi tmm CNm pc den girdiğim zaman yüklerim

Merakım ya yeni duydum cok üzüldüm ne söylenir ne denir bilemiyorum kelimer Boğazı'mda dugumleniyor seni. Halini en iyi Rabbim bilir Rabbim her haline iyilikler güzellikler verdin Sabrını artırsın ve seni selamete erdirsin düştüğün bu durumdan seni en hayirli bir sekilde çıkarsın Rabbim seni korusun Saglik afiyet versin Dualarimseninle CNm cok cok gecmis olsun

Günaydın canlarım herkes için güzel bir gün olsun inşallah

MESUDE hoşgeldin canim, inna ki dün bütün gün aklımdaydın, kafam çok yoğundu arayamadım, ama burda olmana çok mutlu oldum, Rabbim mevlitte okuutuğun duları ve kurbanı kabul etsin inşallah, kızına uzun ve sağlıklı bir ömür versin

MERAL bugün mutlaka arayacağım kızlar, en gece msj attı, daha iyiymiş çok şükür, bu sabah ameliyat olup olmayacgı belli olacak
öptüm hepinizi Allah'a emanet olun

TÜMAY canım duanı bu sabah okudum, yürekten, dün senin dua gününmüş ama aklım çok doluydu, hakkını helal et, Rabbim evladına sağlıklı ve uzun bir ömür versin, asla bir daha acısını yaşatmasın canım

FB TUBA canım duanı okudum Rabbim sonsuz hazinesinden sana da sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin, bekletmeden sağlıkla inşallah..beklerkende sabırla olgunlukla beklemeyi nasip etsin

ACIL DUYURU -------------------------------- kızlar Meral'le görüştüm, maalesef değeri yükselmiş dr kesin ameliyat demiş, Meral tahmin ettiğinız üzre çok zor bir durumda, kafası karışık, enerjisi ,morali çok düşük, dün dualarınız sayesinde Allahın izniyle iyi olmuştu ve tabiki yine dua edelim, güzel gönlünüzden 7 nas 7 felak ve 7 ihlas okursanız çok mutlu olurum, isteyen başka dularada okur tabiki, Allah sizden razı olsun, Rabbim Merala'e güç kuvvet versin

Meralımin duasıni okudum, gün içindede LA HAVLE VELA KUVVETE okumaya devam edecegim inşallah, Dualarla girsin ameliyata, dualarla çıksın inşallah

Hoş bulduk tatlişkom inanırım CNm neden inanmayayım benimde sizler aklimdasiniz inanın ama bir türlü fırsat bulamadım neyseki bitti ablamlarda Ankara'ya dondüler âmin âmin ağzına Saglik cok sagolasin CNm ee sen nasılsın neler yaptın bakım

Yaa cok kötü bir durum ya Allah yardımcısı olsun hakkında hayırlar versin inşallah
Bende okudum Rabbim edilmiş dualar hürmetine meralimize iyilikler versin kalbin genişletsin insallah

Son düzenleme:

günaydın herkese..meralim sana dular edelimde sağ salim atlat inşallah..

mesude kızz..nooldu fındık kurdunada kurban felan kesilmiş..normal kurbanmı yoksa ben bişeyi mi klaçırdım..bu arada telefon numaran yok bende haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…