- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.761
ayyy canım diyecek birsey bulamıyorum allah yar ve yardımcın olsun inşallah değerin kendiliğinden sıfırlanırda ameliyata gerek kalmaz canımCanım arkadaşlarım ...meleklerim...sonunda sakinlestirdiler beni...hala cok sancim var...ama umurumda bile degil ...normalde hislerini anlayabilen biriyimdir ama o kadar yogunum ki acimi paylasamiyorum...içim kopuyo sadece..malesef buket olabiliyor tüp bebekte dış gebelik sorduk hocaya embriyo rahimden type sicriyormus...soldan bir dıs gebeligim var bu da sağdan...sol saglikliydi rahim filmi de twmuzdi ama hoca bence 2 sini de alalım ki bir daha yaşama böyle bisey riski azaltalim dedi...ama hayir kesinlikle istemiyorum böyle birşeyi...izin vermicem...zaten ömrümün sonuna kadar çocuk lafı duymak istemiyorum...herkes anne olacak diye bir kural yok..bu arada doktor aradı kan testinin sonucu çıkmış 324 olan değerin 200 e düşmüş...suan hastanede yatıyorum...akşam 7 den sonrabbisey yiyip icmeyecekmisim...sabaha karşı operasyona alavilirlermis..ama gerek de lalmayabipirmis....degerimin düşmesivhocayi mutlu etmiş...inanır misiniz gözlerimi acamiyorum...sanırım cok düşmüşler...birtek sizinle olmak rahatlatıyor beni....dualarıniz için ALLAH hepinizdeen razibolsun....ALLAH kimseye yasatmasin İNŞALLAH....
Canım arkadaşlarım ...meleklerim...sonunda sakinlestirdiler beni...hala cok sancim var...ama umurumda bile degil ...normalde hislerini anlayabilen biriyimdir ama o kadar yogunum ki acimi paylasamiyorum...içim kopuyo sadece..malesef buket olabiliyor tüp bebekte dış gebelik sorduk hocaya embriyo rahimden type sicriyormus...soldan bir dıs gebeligim var bu da sağdan...sol saglikliydi rahim filmi de twmuzdi ama hoca bence 2 sini de alalım ki bir daha yaşama böyle bisey riski azaltalim dedi...ama hayir kesinlikle istemiyorum böyle birşeyi...izin vermicem...zaten ömrümün sonuna kadar çocuk lafı duymak istemiyorum...herkes anne olacak diye bir kural yok..bu arada doktor aradı kan testinin sonucu çıkmış 324 olan değerin 200 e düşmüş...suan hastanede yatıyorum...akşam 7 den sonrabbisey yiyip icmeyecekmisim...sabaha karşı operasyona alavilirlermis..ama gerek de lalmayabipirmis....degerimin düşmesivhocayi mutlu etmiş...inanır misiniz gözlerimi acamiyorum...sanırım cok düşmüşler...birtek sizinle olmak rahatlatıyor beni....dualarıniz için ALLAH hepinizdeen razibolsun....ALLAH kimseye yasatmasin İNŞALLAH....
Canım arkadaşlarım ...meleklerim...sonunda sakinlestirdiler beni...hala cok sancim var...ama umurumda bile degil ...normalde hislerini anlayabilen biriyimdir ama o kadar yogunum ki acimi paylasamiyorum...içim kopuyo sadece..malesef buket olabiliyor tüp bebekte dış gebelik sorduk hocaya embriyo rahimden type sicriyormus...soldan bir dıs gebeligim var bu da sağdan...sol saglikliydi rahim filmi de twmuzdi ama hoca bence 2 sini de alalım ki bir daha yaşama böyle bisey riski azaltalim dedi...ama hayir kesinlikle istemiyorum böyle birşeyi...izin vermicem...zaten ömrümün sonuna kadar çocuk lafı duymak istemiyorum...herkes anne olacak diye bir kural yok..bu arada doktor aradı kan testinin sonucu çıkmış 324 olan değerin 200 e düşmüş...suan hastanede yatıyorum...akşam 7 den sonrabbisey yiyip icmeyecekmisim...sabaha karşı operasyona alavilirlermis..ama gerek de lalmayabipirmis....degerimin düşmesivhocayi mutlu etmiş...inanır misiniz gözlerimi acamiyorum...sanırım cok düşmüşler...birtek sizinle olmak rahatlatıyor beni....dualarıniz için ALLAH hepinizdeen razibolsun....ALLAH kimseye yasatmasin İNŞALLAH....
sizin yazdıklarınızı okuyup yalnız olmadığımı görünce biraz rahatladım özlem ne yalan söyliim.canım bende gezip dolaşmaya arkadaşlarımla görüşmeye çalışıyorum zaten.onun için hergün bi yerdeyim.yarın okul çıkışıda bi arkadaşla görüşcem.ama artık yaşlanmışım.arkadaşlarım hep evli mutlu çocuklu :)
Sagolasin burcum Rabbim korudu cok şükür evet olmuyor cok şükür dün betusun kurbanini kestik mevlidinini de yaptık misafirler de gitti bügünde temizliğimi yaptım artık buralardayim CNmMESUDE canım benim Allah korumuş kuzumuzu aman dikkat et, ikinize de hiçbişey olmasın,misafir olunca topige gelmeye vakit olmuyor biliyorum ama özledik seni boş bırakma burayı ha bide yadiğin şey çok hoşuma gitti ağzına sağlık, tatlım bende Allah nasip ederse bu ay aşılama yaptiracagim bat 12 eylül, artık olsun bitsin kafamdan çıksın istiyorum onun dışinda iyiyim, pazartesi okullar başlıyor bize, iş başı yani, tatil nasıl gecti hiç anlamadım valla, sen topikteki önemli olayları okumuşsun, duymadığın bişey kalmadı sanırim aaa dur bi yasemin geçen doğum sancısı çekerken nasıl olacağını hayal edip oturmuş ağlamaış, hepimiz hem kızdık hem güldük onun bu haline :)))))
Ahh CNm bilmiyordum valla cok sevindim supriz oldu bana ya ayy Rabbim tamamına erdirdin saglicakla kucağına da alırsın inşallah burcanim tebrik ederim senikuzucum Allah razı olsun uzun zamandır yoksun özledik seni ,sanırım sen bilmiyorsun hamileyim balım 3 aylık olduk bile
Okurum CNm cok sagolasin Rabbim cumlesininkini korusun inşallahHayirli cumalar...
Mesude gecmis olsun Betusumuzu Allah korumus bol bol ayetel kursi oku.
evet ya büyüdük teyzesi seninkide buyumustur çabuk büyüyorlar ya cok sagol CNmherkese hayırlı cumalar arkadaşlar
Telden giriyorum 2gündür. Bilgisayarı kardeşim götürdü. Okuyabildiğim kadarıyla okudum geçmişi. Mesude hoşgeldin canım. Maşallah betüle büyümüş,pek tatlı görünüyor buradan :))
Önümüzdeki hafta abimin düğünü var. Konyadan gelin getiriyoruz inşallah. Bende gidicem konyaya. Umarım oğlum huysuzluk etmez. Küçük bebişle zor olacak ama abim sonuçta geri planda kalmak istemiyorum :S
Oğluşumla uyuma konusuna gelince ayrı uyuyun demişsiniz. Bu gece öyle yaptım. Epey uğraştım uyutmak için. Ama alıştırıcam artık, öğrensin yanlız uyumayı sıpa
Allah senden de razı oldun cnm Rabbim dualarını mübarek eylesin inşallahALLAH razı olsun Mesude sabah duanı okuyarak başladım güne ve "AIIahım! Ben eIimden geIeni yaptım. EIimden geImeyenIer için eIIerimi sana açtım!" diyerekte çook dua ettim çookk...bayıldım bu duaya...Senin de Cuma'n hayırlı olsun...
Serabım gecmis evlilik yok dönümünü kutlarimcnm nice mutlu çocuklu senelere inşallahMerhaba hanımlar. Nasılsınız bakalım. Bugün bizim 6. evlilik yıldönümümüz 6 seneyi geride bıraktık. Eşim sınavda aklım onda nasıl geçiyor çok merak ediyorum kariyeri açısından önemli yabancı dil sınavı. Bitmek üzere zaten. O gelince inşallah sınavıda iyi geçtiyse önce sinemaya gidicez sonra da yemeğe gidicez. Gezicez. Evde de bir iş yapmadım iki gün eşim ders çalıştı ellemedim bugün o gidince tekrar yattım 2 de yatmıştım çünkü gece ama uyku uyuyamadım ki aklım ondaydı kalktım oturuyorum öyle anahtarı filan yok yanında sınava hiçbirşey almıyorlar kalem silgi bile onlar veriyorlarmış sıkı denetim var yanii süpürsem gelse kapıyı çalsa duymam. Gelince hemen süpürürüm artık. Sonra da süslenirim bir güzel. Hadi görüşürüz kızlar öpüyorumm
Değmez inşallah teyzesi tmm CNm pc den girdiğim zaman yüklerimmesudee canimmm Betüşü Allah korumus, coksukurki atlatmissiniz saglikla ayy nazar kesin nazar, fındık kurdumuza nazar degmis yerim ben onu,yeni resim yukle lütfen
Canım arkadaşlarım ...meleklerim...sonunda sakinlestirdiler beni...hala cok sancim var...ama umurumda bile degil ...normalde hislerini anlayabilen biriyimdir ama o kadar yogunum ki acimi paylasamiyorum...içim kopuyo sadece..malesef buket olabiliyor tüp bebekte dış gebelik sorduk hocaya embriyo rahimden type sicriyormus...soldan bir dıs
gebeligim var bu da sağdan...sol saglikliydi rahim filmi de twmuzdi ama hoca bence 2 sini de alalım ki bir daha yaşama böyle bisey riski azaltalim dedi...ama hayir kesinlikle istemiyorum böyle birşeyi...izin vermicem...zaten ömrümün sonuna kadar çocuk lafı duymak istemiyorum...herkes anne olacak diye bir kural yok..bu arada doktor aradı kan testinin sonucu çıkmış 324 olan değerin 200 e düşmüş...suan hastanede yatıyorum...akşam 7 den sonrabbisey yiyip icmeyecekmisim...sabaha karşı operasyona alavilirlermis..ama gerek de lalmayabipirmis....degerimin düşmesivhocayi mutlu etmiş...inanır misiniz gözlerimi acamiyorum...sanırım cok düşmüşler...birtek sizinle olmak rahatlatıyor beni....dualarıniz için ALLAH hepinizdeen razibolsun....ALLAH kimseye yasatmasin İNŞALLAH....
Hoş bulduk tatlişkom inanırım CNm neden inanmayayım benimde sizler aklimdasiniz inanın ama bir türlü fırsat bulamadım neyseki bitti ablamlarda Ankara'ya dondüler âmin âmin ağzına Saglik cok sagolasin CNm ee sen nasılsın neler yaptın bakımGünaydın canlarım herkes için güzel bir gün olsun inşallah
MESUDE hoşgeldin canim, inna ki dün bütün gün aklımdaydın, kafam çok yoğundu arayamadım, ama burda olmana çok mutlu oldum, Rabbim mevlitte okuutuğun duları ve kurbanı kabul etsin inşallah, kızına uzun ve sağlıklı bir ömür versin
MERAL bugün mutlaka arayacağım kızlar, en gece msj attı, daha iyiymiş çok şükür, bu sabah ameliyat olup olmayacgı belli olacak
öptüm hepinizi Allah'a emanet olun
ACIL DUYURU -------------------------------- kızlar Meral'le görüştüm, maalesef değeri yükselmiş dr kesin ameliyat demiş, Meral tahmin ettiğinız üzre çok zor bir durumda, kafası karışık, enerjisi ,morali çok düşük, dün dualarınız sayesinde Allahın izniyle iyi olmuştu ve tabiki yine dua edelim, güzel gönlünüzden 7 nas 7 felak ve 7 ihlas okursanız çok mutlu olurum, isteyen başka dularada okur tabiki, Allah sizden razı olsun, Rabbim Merala'e güç kuvvet versin
Sagolasin burcum Rabbim korudu cok şükür evet olmuyor cok şükür dün betusun kurbanini kestik mevlidinini de yaptık misafirler de gitti bügünde temizliğimi yaptım artık buralardayim CNm
Hakkindahayirlidi olsun CNm 12 Eylül de benim don satımdi betuse o aydan sonra hamile kalmıştım sana da Uğur getirir inşallah CNm
Ahh Yasemin ahh hersey biz kadınlar için zor ama sonrası cok güzel
Ahh CNm bilmiyordum valla cok sevindim supriz oldu bana ya ayy Rabbim tamamına erdirdin saglicakla kucağına da alırsın inşallah burcanim tebrik ederim seni
Okurum CNm cok sagolasin Rabbim cumlesininkini korusun inşallah
evet ya büyüdük teyzesi seninkide buyumustur çabuk büyüyorlar ya cok sagol CNm
Allah senden de razı oldun cnm Rabbim dualarını mübarek eylesin inşallah
Serabım gecmis evlilik yok dönümünü kutlarimcnm nice mutlu çocuklu senelere inşallah
Değmez inşallah teyzesi tmm CNm pc den girdiğim zaman yüklerim
Merakım ya yeni duydum cok üzüldüm ne söylenir ne denir bilemiyorum kelimer Boğazı'mda dugumleniyor seni. Halini en iyi Rabbim bilir Rabbim her haline iyilikler güzellikler verdin Sabrını artırsın ve seni selamete erdirsin düştüğün bu durumdan seni en hayirli bir sekilde çıkarsın Rabbim seni korusun Saglik afiyet versin Dualarimseninle CNm cok cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?