Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Kızlar Günaydınnn
Tümay ve Tubacım dualarını okudum canlarımm
Meral canımmmm senin için de dua ettim canımmm hep aklımdasın Allah yardımcın olsun..

Günaydın CNm hoş geldin birsey olmadı normal kurban akika kurbanı fıyorlar yeni doğan cocuklara kesilir tatlım
Hayirdur niye yok ki silindi mı ben seni caldiririm şimdi
E sen nasılsın kizcen nasıl iyice buyumussunuzdur ha:)

Allahım inşallah sana güç kuvvet sabır verir bu yaşadığın son üzüntüler olu, inşallah.
meral için dua ettim inşallah Rabbim bu duaların yüzü suyu hürmetine iyi olsun sağlığına kavuşsun

Mesude canım
Aklım Meral ve Yaseminde bugün, yaseminde de gebelik zehirlenmesi riski var, bugün dr ye gidecekti sanırım, Meralde 11 gibi ameliyat olacak sanırım, ikisininde duaya ihtiyacı var, okula geldim boş bir sınıfa girdim hem dua ettim hemde msj yazdım, aklım kızlarda valla , sen daha sık gel canım yokluğun anlaşıldı her an

anladım akika kurbanı..Allah kabul etsin..bende telefonumu düşürdüm...tam erzu a çıkarken bozulduççkartı başka tele taktım ama yeni eklenen nolar silinmiş..

bende iyiyim bu haftasonu kızışımı görmeye gidecem..

Ya off mecburen olacak yani ya operasyon sırasında tüpleri almak zorunda kalırlarsa Meralim aldırmak istemiyor. İnşallah iyi geçer son olur bu yaşadıkları Meralimin. Ta yüreğimin içinde hissediyorum ya yaşadıklarını sanki ben yaşıyorum. Burada demiştim keşke bana bir şey olsa rahimim yumurtalıklarım alınsa hiç olmazsa bilirim olmayacağını rahat ederim ama hiç kolay değilmiş öyle Rabbim önce sağlık versin. Dualarımız onunla keşke yanında da olabilseydim..

kızlar ya nedir bu topiğimizin üzerindeki sıkıntılar, Allah nazardan korusun sıkıntılar bitip gitsin, sağlık sıhhat versin herkese inşallah.

Bırcan inan ki bugünler geçicek hayırlısıyla atlatıcaz, ama haklısın bugünlerde bir sınav dönemidir geçiyor, Rabbim sonumuzu hayır ve güzel etsin inşallah

Bırcan inan ki bugünler geçicek hayırlısıyla atlatıcaz, ama haklısın bugünlerde bir sınav dönemidir geçiyor, Rabbim sonumuzu hayır ve güzel etsin inşallah

inşallah burcum inşallah, Allah herkesin sınavında kolaylıklar versin, isyandan korusun ve herkesin gönlünde olanın en iyisini en hayırlısını versin, amin.

gÜNAYDIN KIZLARR.

Dün ben meralin yanına gittim, bir sarılmak için sadece, o okadar içten, o kadar güzellllllllllllllll, o kadar sabırlı ve cesaretli ki hayran kalmamak mumkun değil, o anda da çok hissettim şimdi de çok hissediyorum MERAL in hayırlısıyla yüzü gülecek şu an ameliyat olsun yada olmasın Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürecek, şu an sadece duaya çok ihtiyacı var, ve çok hissediyor burada onun için edilen duaları, bi gebelik oluşuyor dışa dönüyor gerçekten çok zor yaşadımm biliyorum ama var bunlarda da bir hayır.. Ve inşAllah MERAL hayırlısyla geçip gidecek bu sıkıntılı yoldan aydınlığa.. Bİrde derler ya bi kapı kapanır bir kapı açılır, şimdi hayırlısıyla kapıların açılma zamanı geliyor, biraz daha sabır MERAL im..

rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu nasip etsin inş. üzülme demek dile kolay elbette ama inş geçicek bugunler

Bugun Yaseminde hastaneye gider inşAllah oda güzel haberlerle gelir ,istanbul da bir kapalı bugun.. içimde öyle.. Allah ım hayırlı haberlerle güldürsün inşAllah yüzümüzü.. İçimeze huzur, sağlık versin.. Darda olan, zorda olanlarımıza kuvvet, güç, şifa versin RAbbim.

dualarını okudum rabbim merale güç kuvvet versin

ne iyi etmişsin Allah senden razı olsun...
Allah onunda yardımcısı olsun.

tmyomr/ Tümay 09.0709.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tb-fb/ Tuba 10.09.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlik

Dualarınızı okudum, Rabbim inşAllah kabul eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…