Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarım yazdıklarınızı okudum, beğen tuşum yok sinir oldum
Yaseminle görüştüm 13,30 da hast gidecekmiş, hepinize slm var, Rabbim hem onun hem Meral'in yardımcısı olsun inşallah

Allah senden razı olsun Bedriyecim canım benim.iyiki gitmişsin.hepimizin gönlü onunla ama maalesef gidip göremedik.Rabbim evladının sefasını sürdürsn inşallah.
Meral canım benim dualarım hep seninle.Allah ım tez zamanda şifanı versin inşallah

Canlarım yazdıklarınızı okudum, beğen tuşum yok sinir oldum
Yaseminle görüştüm 13,30 da hast gidecekmiş, hepinize slm var, Rabbim hem onun hem Meral'in yardımcısı olsun inşallah

b urcu cum ancak girebildim nete.şimdi gene çıkmak zorundayım.ama aklım kızlarda.haber alınca nolur bizede yaz.gelince hayırlı haberler okuruz inşallah

Meralim ya cok uzuldum ne denirki bilemedim cok cok cok gecmis olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun Insaallah en kolay bi sekilde atlatirsin canim. Cok sevinmistim esimlede paylastim sevincimi hatta doktorunu arastirdim belki oraya giderim diye. Musait degilim senin icin ne okuyabilecegimi sasirdim . Tekrar sagligina kavusman ve maddi manevi toparlabman dilegi ile Allaha emanet ol

Günaydın kızlar yasemin içinde Meral içinde bol dualı Birgün olur Allah yar ve yardımcıları olur bugünü çabucak atlatırlar

Bedriyecim çok iyi etmişsin gitmekle bana da Burcu dedi Bedriye yanına gidiyor diye çok sevindim. Ben de yanında olmayı isterdim. Dün arayamadım elim gitmedi bir türlü sabah aradım 10 gibi açmadı. Uyuyordu belki bilmiyorum. O çok pozitif bir inşa burada kaç kişiye moral verdi böyle olduğu sürece her istediğine kavuşacak Rabbim sınıyor sevdiği kullarını en çok istediği şeylerle dediğin gibi bir kapı kapanır biri açılır. Dondurulmuşları vardı onları dener ki hamile kalabiliyor bunu biliyoruz. Sabrının mükafatını alacak herşey çok yeni ve ani oldu ama geçecek bugünlerde yine de şükredelim farkına varıldı daha kötü sonuçlar olmadı.

Yaseminimden de güzel haberler bekliyorum öğle tatiline çıkacağım şimdi yemeğimi yedikten sonra ararım kızı hep arıcam dedim arayamadım da. Bence topiğimiz yeterince kötü şey yaşadı. Farkında mısınız bir ara gebelik patlaması yaşadık mucizelerimiz oldu çok güzel şeyler oldu bu süreçte de demek ki bunları yaşayacakmışız. Artık atlatıcaz tüm zorlukları geride kalacak bu son olsun inşallah. Güzel haberler alacağımız günler gelecek. Her fırtınanın ardı güneştir.

selam canlarım...
Meral bu gece hep duamdaydın inşallah bu kötü günler geçicek rabbim sana güç kuvvet vericek daha güzel günler senin olucak..
Yasemin canım sende güzel haberlerle gelirsin inşallah sanada bol bol dua edicem...
Bedriye canım ne güzel yapmışsın Meral in yanına giderek insan hiç tanımadığı insanlardan bile teselli bekliyor Rabbim kimseyi hastanelerde zorda bırakmasın...

cnm benım cok gecmıs olsun cok zor blıyorum rabbıne dyan yoksa ısın ıcınden cıkılmıyo.bende anca toparlandım b uguniş bası yaptım hıc yasamamış gıbı olursun ınsallah bana soylenen soz buydu nasıl olucaksa tabı herseyın hayırlısı bundada vardır bır hayır cok üzüldüm

yasemıne ne oldu kızlar proteın yukselmesımı yoksa gebelık zehırlenmesınden bahsetmıssınız.bı arkadasımdada oldu ama cok sukur nur topu gıbı kızına kavustu hayırlısıyla yasemınımın kınede hıc bıseycık olmıycak rabbımın ıznıyle

Hoşgeldin Tuba idrarında protein çıktı Yaseminin..

KIzlar ben Meral'le görüştüm, bir gece daha bekleyeceklermiş, yarın sabah ki kan sonucuna göre ameliyat kesinleşecekmiş, dr kalsa hemen ameliyat diyormuş, bu kararıda Meral vermiş, bakalım Allah'tan ümit kesilmez, yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah

Hastaneden ciktim, prof.dr. bakti, evet degerin yuksek cikmis dedi.bebege baktı ayrıntılı ultrason ile maşallah bebek iyi cikti, onda sorun yok dedi. Birdaha tahlil verdim eğer protein yuksek çıkarsa senin bobreginde bisey mi var acaba diye ona bakicaz dedi. Yarin sonuclari almaya gidicez bakalım. Son durum böyle coksukur:)

yaseminim cnm çok şükür bebek iyiymiş sende de birşey çıkmaz inşallah çok sevindim güzel haberlerle geldin Rabbim ikinizide korusun çok geçmiş olsun

meralimizde iyi olur herşey istediği gibi olur Rabbim hakkınızda hayırlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…