- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.801
gÜNAYDIN KIZLARR.
Dün ben meralin yanına gittim, bir sarılmak için sadece, o okadar içten, o kadar güzellllllllllllllll, o kadar sabırlı ve cesaretli ki hayran kalmamak mumkun değil, o anda da çok hissettim şimdi de çok hissediyorum MERAL in hayırlısıyla yüzü gülecek şu an ameliyat olsun yada olmasın Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürecek, şu an sadece duaya çok ihtiyacı var, ve çok hissediyor burada onun için edilen duaları, bi gebelik oluşuyor dışa dönüyor gerçekten çok zor yaşadımm biliyorum ama var bunlarda da bir hayır.. Ve inşAllah MERAL hayırlısyla geçip gidecek bu sıkıntılı yoldan aydınlığa.. Bİrde derler ya bi kapı kapanır bir kapı açılır, şimdi hayırlısıyla kapıların açılma zamanı geliyor, biraz daha sabır MERAL im..
Canlarım yazdıklarınızı okudum, beğen tuşum yok sinir oldum
Yaseminle görüştüm 13,30 da hast gidecekmiş, hepinize slm var, Rabbim hem onun hem Meral'in yardımcısı olsun inşallah
gÜNAYDIN KIZLARR.
Dün ben meralin yanına gittim, bir sarılmak için sadece, o okadar içten, o kadar güzellllllllllllllll, o kadar sabırlı ve cesaretli ki hayran kalmamak mumkun değil, o anda da çok hissettim şimdi de çok hissediyorum MERAL in hayırlısıyla yüzü gülecek şu an ameliyat olsun yada olmasın Rabbim hayırlısıyla yüzünü güldürecek, şu an sadece duaya çok ihtiyacı var, ve çok hissediyor burada onun için edilen duaları, bi gebelik oluşuyor dışa dönüyor gerçekten çok zor yaşadımm biliyorum ama var bunlarda da bir hayır.. Ve inşAllah MERAL hayırlısyla geçip gidecek bu sıkıntılı yoldan aydınlığa.. Bİrde derler ya bi kapı kapanır bir kapı açılır, şimdi hayırlısıyla kapıların açılma zamanı geliyor, biraz daha sabır MERAL im..
Canım arkadaşlarım ...meleklerim...sonunda sakinlestirdiler beni...hala cok sancim var...ama umurumda bile degil ...normalde hislerini anlayabilen biriyimdir ama o kadar yogunum ki acimi paylasamiyorum...içim kopuyo sadece..malesef buket olabiliyor tüp bebekte dış gebelik sorduk hocaya embriyo rahimden type sicriyormus...soldan bir dıs gebeligim var bu da sağdan...sol saglikliydi rahim filmi de twmuzdi ama hoca bence 2 sini de alalım ki bir daha yaşama böyle bisey riski azaltalim dedi...ama hayir kesinlikle istemiyorum böyle birşeyi...izin vermicem...zaten ömrümün sonuna kadar çocuk lafı duymak istemiyorum...herkes anne olacak diye bir kural yok..bu arada doktor aradı kan testinin sonucu çıkmış 324 olan değerin 200 e düşmüş...suan hastanede yatıyorum...akşam 7 den sonrabbisey yiyip icmeyecekmisim...sabaha karşı operasyona alavilirlermis..ama gerek de lalmayabipirmis....degerimin düşmesivhocayi mutlu etmiş...inanır misiniz gözlerimi acamiyorum...sanırım cok düşmüşler...birtek sizinle olmak rahatlatıyor beni....dualarıniz için ALLAH hepinizdeen razibolsun....ALLAH kimseye yasatmasin İNŞALLAH....
yasemıne ne oldu kızlar proteın yukselmesımı yoksa gebelık zehırlenmesınden bahsetmıssınız.bı arkadasımdada oldu ama cok sukur nur topu gıbı kızına kavustu hayırlısıyla yasemınımın kınede hıc bıseycık olmıycak rabbımın ıznıyle
Hoşgeldin Tuba idrarında protein çıktı Yaseminin..
hb cnm hayırlısıyla guzel haberlerle donucek ınsallah yasemın
Hastaneden ciktim, prof.dr. bakti, evet degerin yuksek cikmis dedi.bebege baktı ayrıntılı ultrason ile maşallah bebek iyi cikti, onda sorun yok dedi. Birdaha tahlil verdim eğer protein yuksek çıkarsa senin bobreginde bisey mi var acaba diye ona bakicaz dedi. Yarin sonuclari almaya gidicez bakalım. Son durum böyle coksukur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?