Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay tatlım ben hiç cevap vermem öyle şeylerde bana yapılmışsa ama hele yanımdakine yapsınlar anneme arkdşıma falan olay çıkar yorarım o insanları e çok yormuşluğum var

günaydın kızlar güzel ve hayırlı günler

bedriye arkadaşımın tesbihini çektim ALLAH kabul etsin.. ALLAH sağlıklı hamilelik hayırlı evlat nasip etsin inşallah..

kızlar bugün doktor randevum var benim için dua edermisiniz 1,5 yıl aradan sonra ilk defa gidiyorum umarım herşey temiz çıkar. dualarınıza ihtiyacım var..

ay tatlım ben hiç cevap vermem öyle şeylerde bana yapılmışsa ama hele yanımdakine yapsınlar anneme arkdşıma falan olay çıkar yorarım o insanları e çok yormuşluğum var
vay yavrum benim yaa o nasıl yorum öyle "yorarım" filan, pek bi rajonlu konuştun kız aylin

Günaydın tatlım, Allah kabul etsin dualarını.
Ayyy hadi bismillah, inşallah doktor maceran çok güzel geçer canım, merakla haberlerini bekliyor olacağım, dualarım seninle

Bedriyecim komşucum canım benim tesbihini çektim, duamı ettim, ayy bugün bi test yap bari belkide hamişsindir bak denize karşı kutlıycaz biliyosun içimde kaldı

allah yardımcın olsun hayırlı haberlerle dönersin inş.

Yasemiinn sana çok güldümmm.. canım benim bizim durum delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış durumuna benzedi.. bakma sen sanırım tutundu falan dememe benim daha testlik bişeyim yok beklediğim adetim 1 ekim gerçi ben bu ay 12.gün yumurtladığımı gördüm yani adetim gelirseee 27 eylül gibi gelir (
gerçi bişey söyliyim ben test pozitif çıkınca sevinemiyorum ki tek güzel kısmı o tsti pozitif görmek sonrası büyük korku ve hüsran.. normalde sizler testi pozitif görünce ohh ne güzel diyoruz mutlu oluyoruz ya tıpkı filmlerdeki gibi bende o zaman doğğru kan takibi yaptırmaya direk kafadan ilk teşhis dış mı diye bakılıyor.. sonra düşük riskine bakılıyor ve ben daha ilerisini yaşayamadığım için hep bu engellerde takılı kaldım.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam.. inşAllah hepimizin yüzü gülsün.

teşekür ederim ALLAH razı olsun kızlar umarım her şey yolunda gider ALLAH ın izniyle

KIZLAAR bişey soracağım. şimdi benim adetime 10 gibi bir zaman kaldı.. bu cteside dişçiye gidecegim dişlerimde bir takım onarımlar yapılacak.. gebe olduğuma dair de zaten işaretimde yok.. gitmemde de sıkıntı olmaz zaten değil mi?

Mrb GünaydınArkadaslr kaç Zamandır Ha oldu Ha olcak Derken Sonucumu Az Önce Öğrendim.. Kan Testi Sonucumda 507,71 Cıktı:) Sizlerle Paylaşmak İstedim...

gözün aydınnn.. Allah sağlıcakla hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşAllah.. ilk tebrik eden benimm heyoo heyoo..

Amiin Rabbimİsteyen Herkese Nasip Etsin İnşallah..Ayrıca Çok Tşk ederim..O Değilde Şuanda iş yerındeyım Sacma Bi Gülümseme Yüzümde :) İlk Kımı Arasam Nasıl ne sekılde hbr versem bılemedım...Şaşırmıs gıbı dolanıorum

valla dogru söylüyosun testte pozitif görmekle bitmiyoki bunun tutunması var kalp atışları ikili üçlüsü dörtlüsü ayrıntılı ultrasonu vs.
böyle sürüp gider rabbim kimselere kötü şeyler yaşatmasın hayırlısından saglıklısından evlatlar nasip etsin inş.

ee anlatsana ne kadardır istiyodun normalmi oldu tedavimi oldun anlat bizde umut ol inş.

Mrb GünaydınArkadaslr kaç Zamandır Ha oldu Ha olcak Derken Sonucumu Az Önce Öğrendim.. Kan Testi Sonucumda 507,71 Cıktı:) Sizlerle Paylaşmak İstedim...

canım tebrik ederim çok güzel bi haber allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına alasın darısı bizlere inşallah

nartanesii.ayşecim ne güzel laf oo zahmette rahmet vardır diyee..inan ilk defa duyuyorum..

bircanımın duasını okudum da yazamadım..bugünde bedriyenin günüymüş..hadi hayırlısı..
benimde adet günün 30 dan 22 ye düştü.daha önce yaseminle kaynatmıştık buu, eskiler adet yaklaştıysa gebelikde yaklaştı derler..ama benim halletmem gereken endometrioma, luf , haşimato ggibi problemlerim var bliyorsunuz Allah herkese bu yolda kolaylık versin..

buketçim sana bişe sorcam şimdi ben bu ay klomene başlıcam adet 5.gün ama benim ilk 2 gün leke seklinde pembe oluyo seffafa dönüyo sonra tekrar pembe bunu ilk günmü saycam yoksa yogun kanamayımı ilk gün saycam doktora sordum lekeyi saycaksın dedi ama leke seffafa dönüyoya aklım karıştı birde kan testine gidicem offfff keşke leke gelmeden yogun kanama gelsede hersey yolunda gitse ((((

Allah razı olsun canım, Allah sana da sağlık sıhhat versin, problemlerini halleder ve muradını alırsın inşallah. benimde başım pco ile dertte, dün dra gittim önemli bir kist oluşmamıs dedi ona bile cok sevindim. ya bide alttan muayene edip ultrasonla baktı. öyle utandım ki nekadar zormuş ya, üstelik regliydim regli olunca da alttan bakılıyormuş. bende de rahat rahat karnımı açtım bekliyorum sekreter geldi alttan bakacak dr dedi yok öyle şey mi olur ben regliyim dedim o önemli değil diyince kuzu kuzu açtık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…