- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.781
Günaydınnn herkese hayırlı perşembeler
bu sabah erkenciyim, sabah birine kızdım ona kızınca öcümü almak için bende ona gizliden bir taktik yaptım , ama baktım ki, "KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR" aynen öyle, bi baktım gerilmişim yani böyle huzursuz stresliyim. oturdum dedimki kendi kendime yahu ne gerek var kardeşim, o an için kendini tut, çevir kafanı geç, sonra bütün gün relax ol, aman olamam ki sonradan da niye haddini bildirmedim filan diye sinir olurum. halbuki biz kimiz ki "hesapları gören yalnızca Allahtır" onun için kızlar burda da paylaşayım dedim, kimseye karşılık vermeyeceksin hem günaha giriyorsun, hem sinirlerin yıpranıyor, hemde gurur kibir gibi oluyor yani, "sen bana bunu nasıl yaparsın" gibisinden demek oluyor ve bu da gurur ve kibir oluyor. çünkü biz kimiz ki, o da bir kul, bende bir kulum. herşey başıma gelebilir öyle değilmi, benlik duygusunu atalım arkadaşlar, hep birbirimizi uyaralım, iyilikte yarışalım, kötülükte geri kalalım
sabah nutku gibi oldu ama güzel bir konuya temas etmiş olmalıyım
vay yavrum benim yaa o nasıl yorum öyle "yorarım" filan, pek bi rajonlu konuştun kız aylinay tatlım ben hiç cevap vermem öyle şeylerde bana yapılmışsa ama hele yanımdakine yapsınlar anneme arkdşıma falan olay çıkar yorarım o insanları e çok yormuşluğum var
günaydın kızlar güzel ve hayırlı günler
bedriye arkadaşımın tesbihini çektim ALLAH kabul etsin.. ALLAH sağlıklı hamilelik hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
kızlar bugün doktor randevum var benim için dua edermisiniz 1,5 yıl aradan sonra ilk defa gidiyorum umarım herşey temiz çıkar. dualarınıza ihtiyacım var..
günaydın kızlar güzel ve hayırlı günler
bedriye arkadaşımın tesbihini çektim ALLAH kabul etsin.. ALLAH sağlıklı hamilelik hayırlı evlat nasip etsin inşallah..
kızlar bugün doktor randevum var benim için dua edermisiniz 1,5 yıl aradan sonra ilk defa gidiyorum umarım herşey temiz çıkar. dualarınıza ihtiyacım var..
vay yavrum benim yaa o nasıl yorum öyle "yorarım" filan, pek bi rajonlu konuştun kız aylin
Günaydın tatlım, Allah kabul etsin dualarını.
Ayyy hadi bismillah, inşallah doktor maceran çok güzel geçer canım, merakla haberlerini bekliyor olacağım, dualarım seninle
Bedriyecim komşucum canım benim tesbihini çektim, duamı ettim, ayy bugün bi test yap bari belkide hamişsindir bak denize karşı kutlıycaz biliyosun içimde kaldı
vay yavrum benim yaa o nasıl yorum öyle "yorarım" filan, pek bi rajonlu konuştun kız aylin
Günaydın tatlım, Allah kabul etsin dualarını.
Ayyy hadi bismillah, inşallah doktor maceran çok güzel geçer canım, merakla haberlerini bekliyor olacağım, dualarım seninle
Bedriyecim komşucum canım benim tesbihini çektim, duamı ettim, ayy bugün bi test yap bari belkide hamişsindir bak denize karşı kutlıycaz biliyosun içimde kaldı
Yasemiinn sana çok güldümmm.. canım benim bizim durum delinin biri kuyuya bi taş atmış kırk akıllı çıkaramamış durumuna benzedi.. bakma sen sanırım tutundu falan dememe benim daha testlik bişeyim yok beklediğim adetim 1 ekimgerçi ben bu ay 12.gün yumurtladığımı gördüm yani adetim gelirseee 27 eylül gibi gelir (
gerçi bişey söyliyim ben test pozitif çıkınca sevinemiyorum ki tek güzel kısmı o tsti pozitif görmek sonrası büyük korku ve hüsran.. normalde sizler testi pozitif görünce ohh ne güzel diyoruz mutlu oluyoruzya tıpkı filmlerdeki gibi bende o zaman doğğru kan takibi yaptırmaya direk kafadan ilk teşhis dış mı diye bakılıyor.. sonra düşük riskine bakılıyor ve ben daha ilerisini yaşayamadığım için hep bu engellerde takılı kaldım.. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin mevlam.. inşAllah hepimizin yüzü gülsün.
Mrb GünaydınArkadaslr kaç Zamandır Ha oldu Ha olcak Derken Sonucumu Az Önce Öğrendim.. Kan Testi Sonucumda 507,71 Cıktı:) Sizlerle Paylaşmak İstedim...
Amiin Rabbimİsteyen Herkese Nasip Etsin İnşallah..Ayrıca Çok Tşk ederim..O Değilde Şuanda iş yerındeyım Sacma Bi Gülümseme Yüzümde :) İlk Kımı Arasam Nasıl ne sekılde hbr versem bılemedım...Şaşırmıs gıbı dolanıorum
Mrb GünaydınArkadaslr kaç Zamandır Ha oldu Ha olcak Derken Sonucumu Az Önce Öğrendim.. Kan Testi Sonucumda 507,71 Cıktı:) Sizlerle Paylaşmak İstedim...
nartanesii.ayşecim ne güzel laf oo zahmette rahmet vardır diyee..inan ilk defa duyuyorum..
bircanımın duasını okudum da yazamadım..bugünde bedriyenin günüymüş..hadi hayırlısı..
benimde adet günün 30 dan 22 ye düştü.daha önce yaseminle kaynatmıştık buu, eskiler adet yaklaştıysa gebelikde yaklaştı derler..ama benim halletmem gereken endometrioma, luf , haşimato ggibi problemlerim var bliyorsunuz Allah herkese bu yolda kolaylık versin..
nartanesii.ayşecim ne güzel laf oo zahmette rahmet vardır diyee..inan ilk defa duyuyorum..
bircanımın duasını okudum da yazamadım..bugünde bedriyenin günüymüş..hadi hayırlısı..
benimde adet günün 30 dan 22 ye düştü.daha önce yaseminle kaynatmıştık buu, eskiler adet yaklaştıysa gebelikde yaklaştı derler..ama benim halletmem gereken endometrioma, luf , haşimato ggibi problemlerim var bliyorsunuz Allah herkese bu yolda kolaylık versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?