Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tmm cnm buralardayım artık Allah razı olsun Rabbim şafi ismi ile tecelli etsin her iki arkadaşımıza da Rabbim yardımcıları olsun herdaim
günaydın mesudem çok şükür iyiyim sen nasılsın betül hanım nasıl, Allah kurbanınızı kabul eylesin.

Allah iyilikler versin cnm bende betüş hanımda çok iyi çok şükür senin minnakın nasıllar bakalım amin inşallah

Canim İnsallah bisey cikmaz

canım tekrardan çok geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar bak şükürler olsun Nazlı kızın da iyiymiş :) hayırlı sonuçlarını alırız inşallah

Meralcim inşallah ameliyata gerek kalmaz canımm değerin düşer de..Allah yardımcın olsun canımmm

Yasemin canim ilk güzel haber senden geldi şükürler olsun,nazlı Betül sağlikla doğacak inşallah, insanın gittiği doktor da önemli, seni pozitif etkiliyor

Merade inşallah güzel haberlerle gelir

Canım benim telde de konuştuk sevindim haberlere yarın da tahlilin yapılsın ama bebek iyi hiç birşey yok çok şükür dediğim gibi gebelik zehirlenmesi ihtimal sadece ama senin dr işte en sonda söyleneceği en başta söylüyor nedense. Neden böyle bir şey olsun yani hiçbirşeycikler olmayacak canım.

hadi gözümüz aydın..iyi haberlerin ardı kesilmesin inşallah...böbreklerde de bişey çıkmaz umarım..kızımın arkadaşına iyi bakmışsın maşallah..

inşallah gerek kalmaz ameliyata, değeri düşer kendiliğinden gider Allah bir daha yaşatmasın inşallah.

maşallah bebiş iyimiş canım inşallah sende de bir şey çıkmaz da duble sevinç olur.

Allah iyilikler versin cnm bende betüş hanımda çok iyi çok şükür senin minnakın nasıllar bakalım amin inşallah

çok şükür canım gecen hafta gitmiştim minnakım iyiydi bende idrar tahlili yaptırdım bir değer yüksek çıktı galiba biraz idrar yolu enfeksiyonu varmış dün ilaç kullandım inşallah geçer ne diyelim Allah beterinden korusun

yasemin çok şükür bebeğin iyiymiş inşallah sendede bişey çıkmaz canım,geçmiş olsun.

meral bugünde bekliyormuş inşallah değeri düşerde tüplerin alınmasına gerek kalmaz,rabbim şifa versin,bir daha yaşatmasın

Allah iyilikler versin her ikinize de önemli değil başka sorun olmasın bol bol su iç geçer cnm zaten ilaçta vermiş doktorun çok geçmiş olsun cnm

Yasemincim inş. bebeğindede bişe çıkmaz canım benim ondanda hayırlı haberlerle gelirsin bize sağ salim bebeğini kucağına alacaksın tatlım

Meralcim allah sana sabır ve güç versin bir an önce sağlığına kavusursun kendine dikkat et tatlım rabbim sana herşeyin en hayırlısını en güzlini versin

İkiniz için bol bol dua okudum ve tüm topik içinde okuyacam herkes kendine çok iyi baksın tekrardan görüşmek üzere

Günaydın canlarım

Meral'le dün akşam tel de görüştüm sesi çok iyi geliyordu, Allahım izniyle okuduğunuz dualar yerine ulaşmış, bugün ameliyat olup olmayacağı tam belli olacak, değeri düşerse evine bile gidebilirmiş inşallah, gelişmeler ayakli gazete burcu'dan yaqyınlanacak :)

Bircan bol bol su iç canım, abartmıyorum günlük 3 litre belirle iç, bak 2 günde geçecek ilaca bile gerek yok, ben çok idrar yol enf yaşarım artık tecrübeledim, formülüm şu 3-4 litre suyu gün içinde içerim ve sürekli wc ye giderim hiç tutmam, ilaçta almam ve bir günde geçer, bide farkında degiliz ama ayaktan alınana soğuk tetikliyor enfeksiyonu, ona göre çorab giyin çok geçmiş olsun

özlem senin boğazın nasıl oldu canim? Bide senin tel neden bende yok?bana özelden yollar mısin? Ay yoksa daha önceden yolladinda ben mi kaybettim?? Neyse yaşıma say :) bekliyorum :)

Bircan duanı okudum canım sağlıkla hayırla evladına kavüş inşallah ve hemencecik enfeksiyonunda geçer, sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın inşallah

günaydın kıslar
yasemınden guzel haberler gelmış ınsallah meraldende guzel haber alırız rabbim ne eylerse güzel eyler

özlem senin boğazın nasıl oldu canim? Bide senin tel neden bende yok?bana özelden yollar mısin? Ay yoksa daha önceden yolladinda ben mi kaybettim?? Neyse yaşıma say :) bekliyorum :)

ayyyy canım beniiim benide merak edermiş ay hiç iyi değilim dünden beri burnumda akıyor boğazım fena,hatta sesim erkek sesi gibi oldu,gece terlemiştim,geceleride rahat uyuyamıyorum bugün az kaldı servisi kaçıracaktım 5 dk.da hazırlandım fırladım evden ve çok terledim,iyice beter olacam.

canımcım bende diyordum şu burcuda herkesin numarası var bi benim yok herhalde hiç sormayacaksın sandım kıskanıyordum watsapp görüşmelerinizi ben sama mesaj atıyorum az sonra

kızlar günaydın bu aralar size pek fazla eşlik edemiyorum işlerim oluyor,akşamlarıda kimsecikler olmuyor,hepiniz iyisinizdir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…