- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.821
tmm cnm buralardayım artık Allah razı olsun Rabbim şafi ismi ile tecelli etsin her iki arkadaşımıza da Rabbim yardımcıları olsun herdaimMesude canım
Aklım Meral ve Yaseminde bugün, yaseminde de gebelik zehirlenmesi riski var, bugün dr ye gidecekti sanırım, Meralde 11 gibi ameliyat olacak sanırım, ikisininde duaya ihtiyacı var, okula geldim boş bir sınıfa girdim hem dua ettim hemde msj yazdım, aklım kızlarda valla , sen daha sık gel canım yokluğun anlaşıldı her an
günaydın mesudem çok şükür iyiyim sen nasılsın betül hanım nasıl, Allah kurbanınızı kabul eylesin.
Hastaneden ciktim, prof.dr. bakti, evet degerin yuksek cikmis dedi.bebege baktı ayrıntılı ultrason ile maşallah bebek iyi cikti, onda sorun yok dedi. Birdaha tahlil verdim eğer protein yuksek çıkarsa senin bobreginde bisey mi var acaba diye ona bakicaz dedi. Yarin sonuclari almaya gidicez bakalım. Son durum böyle coksukur:)
canım tekrardan çok geçmiş olsun inşallah sonuçların iyi çıkar bak şükürler olsun Nazlı kızın da iyiymiş :) hayırlı sonuçlarını alırız inşallahHastaneden ciktim, prof.dr. bakti, evet degerin yuksek cikmis dedi.bebege baktı ayrıntılı ultrason ile maşallah bebek iyi cikti, onda sorun yok dedi. Birdaha tahlil verdim eğer protein yuksek çıkarsa senin bobreginde bisey mi var acaba diye ona bakicaz dedi. Yarin sonuclari almaya gidicez bakalım. Son durum böyle coksukur:)
Hastaneden ciktim, prof.dr. bakti, evet degerin yuksek cikmis dedi.bebege baktı ayrıntılı ultrason ile maşallah bebek iyi cikti, onda sorun yok dedi. Birdaha tahlil verdim eğer protein yuksek çıkarsa senin bobreginde bisey mi var acaba diye ona bakicaz dedi. Yarin sonuclari almaya gidicez bakalım. Son durum böyle coksukur:)
inşallah gerek kalmaz ameliyata, değeri düşer kendiliğinden gider Allah bir daha yaşatmasın inşallah.KIzlar ben Meral'le görüştüm, bir gece daha bekleyeceklermiş, yarın sabah ki kan sonucuna göre ameliyat kesinleşecekmiş, dr kalsa hemen ameliyat diyormuş, bu kararıda Meral vermiş, bakalım Allah'tan ümit kesilmez, yarın hayırlı haberlerle gelirim inşallah
Allah iyilikler versin cnm bende betüş hanımda çok iyi çok şükür senin minnakın nasıllar bakalım amin inşallah
çok şükür canım gecen hafta gitmiştim minnakım iyiydi bende idrar tahlili yaptırdım bir değer yüksek çıktı galiba biraz idrar yolu enfeksiyonu varmış dün ilaç kullandım inşallah geçer ne diyelim Allah beterinden korusun
özlem senin boğazın nasıl oldu canim? Bide senin tel neden bende yok?bana özelden yollar mısin? Ay yoksa daha önceden yolladinda ben mi kaybettim?? Neyse yaşıma say :) bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?