Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar ben kaza yapıyodum biliyomusunuz bu sabah allah korudu kuzumuda benide otobüs vardı onu solluyodum karşıdan araba geliyomuş hiç görmedim hemen kırdım ama allahtan araba devrilmedi verilmiş sadakamız varmış

Günaydın kızlar hayirli günler herkes nasıllar bakalım
Bu topik bu saatte neden boş kimsecikler yok hayirdur inşallah

Bazanın cok cok gecmis olsun kuzum hakkaten verilmiş sadakanız varmış Rabbim korumuş sizi dikkat et sen sadece kendi canından değil bebeğinin canindanda sorumlusun bir daha böyle birsey yaşamaman dileğiyle

kızz dikkat et..Allah korusun..ya bak şimdi..bide hamilesin dikkatin dağılır.sollama mollama yapma anacım..takıl otobüsün peşibne tın tın tın git..benide sinirlendirme..

Canlarım nasılsınız herkeslere günaydın inşallah güzel haberli günler olur bugün annem gelecek 2gün kalacak onun için kalkıp kahvaltı hazırlayayım

Arkadaşlar degerim 525 çıktı ya ameliyat ya da ilaçla sonlandirilacak..bi karar vermem lazım nolur bana yardım edin 1 saatim var aklımı oynayicam...

Nazan çok geçmiş olsun dikkat et canım

Canlarım nasılsınız herkeslere günaydın inşallah güzel haberli günler olur bugün annem gelecek 2gün kalacak onun için kalkıp kahvaltı hazırlayayım
ben iyiyim cnm sen nasılsın amin inşallah sana da kolay gelsin
kıızz doğurduya didem..ben öle hatırlıyorumç....

kız bende soruyorum işte doğurdu mu bilmiyorum burda yoktum doğurduğunda en son sündüz doğurmuştu onu duymuştum

Canim meralim sanki ameliyat daha temiz olani. Sen bilirsin hakkinda hayirlisi bi kac kisiye daha sor doktorun ne tavsiye ediyor onun dedigini yap Allah yar ve yardimcin olsun

bir demet BETÜL

Eklentiler

• $IMG_1244.webp
    10 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_1247.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_1249.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $IMG_1254.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMG_1257.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…