- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.841
kızlar ben kaza yapıyodum biliyomusunuz bu sabah allah korudu kuzumuda benide otobüs vardı onu solluyodum karşıdan araba geliyomuş hiç görmedim hemen kırdım ama allahtan araba devrilmedi verilmiş sadakamız varmış
kızlar ben kaza yapıyodum biliyomusunuz bu sabah allah korudu kuzumuda benide otobüs vardı onu solluyodum karşıdan araba geliyomuş hiç görmedim hemen kırdım ama allahtan araba devrilmedi verilmiş sadakamız varmış
Kızlar Didem'den haberi olan var mı doğurdu mü acep???
kızz dikkat et..Allah korusun..ya bak şimdi..bide hamilesin dikkatin dağılır.sollama mollama yapma anacım..takıl otobüsün peşibne tın tın tın git..benide sinirlendirme..
cnm cok gecmıs olsun
Arkadaşlar degerim 525 çıktı ya ameliyat ya da ilaçla sonlandirilacak..bi karar vermem lazım nolur bana yardım edin 1 saatim var aklımı oynayicam...
Arkadaşlar degerim 525 çıktı ya ameliyat ya da ilaçla sonlandirilacak..bi karar vermem lazım nolur bana yardım edin 1 saatim var aklımı oynayicam...
Nazan çok geçmiş olsun dikkat et canım
ben iyiyim cnm sen nasılsın amin inşallah sana da kolay gelsinCanlarım nasılsınız herkeslere günaydın inşallah güzel haberli günler olur bugün annem gelecek 2gün kalacak onun için kalkıp kahvaltı hazırlayayım
kıızz doğurduya didem..ben öle hatırlıyorumç....
bir demet BETÜL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?