Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

selam kızlar öyle yoğundumki sabah başladım bir baktım öğle olmuş, bugün dua günümmüş dillerinize sağlık Allah razı olsun kat be kat ettiğiniz dualar size de dönsün. meral içinde hayırlısı olsun inşallah en iyisi ne ise o olur Rabbim acil şifalar versin.
sağol burcum içmeye çalışıyorum aslında çok su içerim de günlük 3 litre oluyor mu bilmiyorum birkaç gün çorapsız gezdim evde malum erzurum soğuk ondan olmalı, dikkat edeerim artık valla her kullandığım ilaç canımı sıkıyor dikkat etmek lazım.
canım çok dikkat et iki canlısın, Allah korumuş, zaten insanlar araba kullanırken çok saygısız birde dikkatsiz olursan olmaz Allahım esirgesin inşallah.
bir demet BETÜL

oyy maşallah Allah esirgesin büyüdülçe güzelleşiyor fıstık, Rabbim nazarlardan korusun.

nazancım canım çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi,lütfen dikkatli ol bundan sonra, ayrıca sana imrendim ne güzel araba kullanabiliyorsun ben çok tırsıyorum kullanamıyorum ne kadar beceriksizim ben yaaa

mesudeee maşallah Allah nazarlardan korusun ay ne tatlı bu kız yarabbim valla afet bu afet, Allah bağışlasın,büyüdükçe güzelleşiyor

nazancım canım çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi,lütfen dikkatli ol bundan sonra, ayrıca sana imrendim ne güzel araba kullanabiliyorsun ben çok tırsıyorum kullanamıyorum ne kadar beceriksizim ben yaaa
saol canım

ben biraz erkek çocugu gibi araba meraklısıydım özlem 14 yaşında babam ögretmeye başladı erkek çocuklar gibi arabayı kaçırır kızları bidirir gezdirirdim bi ufak çaplı kaza yaptım sonrasında biradaha asla dedim ama babam kızdı üstüne gitmezsen körelirsin dedi nitekimde öyle oldu tırsmıcan aksine üstüne gidicen yoksam cesaret edemezsin

Maşallah süphanallah tam yemelik bıcır bıcır o gıdısından p annesi benim için

oyy kuzumm ne tatlısın betüll allah acısını göstermesin mesude

mesudeee maşallah Allah nazarlardan korusun ay ne tatlı bu kız yarabbim valla afet bu afet, Allah bağışlasın,büyüdükçe güzelleşiyor
Amin cimlemizinkini nazanim
Ayy sagolun teteker cok utandım ya hu:))) beni beğendiğinize sevindim sizlere layık olmaya çalışacağım
Hepimizin yerine öpüp kolladım Rabbim daha güzellerini tatlılarını afetlilerini sizlere versin

evet babamda geçen gün bana öyle dedi bizim bi kötü arabamız vardı yaklaşık 1 ay oldu sattık onu kullansaydın kazada yapsan bişey olmazdı sonra daha cesaretli olurdun dedi,ama yok yaa ben öyle olsa bir daha hiç kullanamam,çok korkuyorum panik oluyorum

Arkadaşlar degerim 525 çıktı ya ameliyat ya da ilaçla sonlandirilacak..bi karar vermem lazım nolur bana yardım edin 1 saatim var aklımı oynayicam...

kuşum artıları eksileri koy bir teraziye ve tart..detayları bilmediğim için böle söylüyorum..ameliyat temiz iş, ilaç seni hırpalar ama.. ben ilaçtan yana kullanıyorum oyumu..

bir demet BETÜL

yesinler onu sevsinler çirkini..

bende bi ufak kaza yapmıştım..banada öle demişlerdi..ama üstüne gidecek fırsatım olmadı..

birgu cesaretini topla yapıcam de zaten önce boş yerlerde sürersin sonrasında yavaş yavaş trafige çıkarsı hiç bişeycik olmaz yavaş kullanırsan bagzı insanlar varki zevk alıyolar acemileri korkutmaktan allah ıslah etsin
bende bi ufak kaza yapmıştım..banada öle demişlerdi..ama üstüne gidecek fırsatım olmadı..

neyse buketçim dogumdan sonra ins. onuda yaparsın hele senn dünden yaparsın

buket bu demde senin izne iki hafta kaldı dımı 37 haftaya kadar çalışacakmısın nasıl yapıcan

evet normalde 2 hafta sonra bitiyo..eğer 37. haftama kadar dayanabilirsem ekimin sonuna kadar çalışmam icapeder..ama ben ekimde kurban bayramından sonra ayrılıcam sanırım..yani darlanırsam öle yaparım..2 haftasını kullanmış oluyorum öle yaparsamç...
bakalım hayırlısı..bediş hala çalışıyo...

yok az çok boş yerlerde kullanabiliyorum ama yoğun trafiğe hiç çıkmadım genelde kavşaklarda stop ettiriyorum sonra panikliyorum,çalıştıramıyorum bir süre hele arkadakiler kornaya basıyorsa vay halime elim ayağıma dolaşıyor

NAZAN canım bir garibanı sevindir, oku üfle, çok geçmış olsun, Allah'a emanet olun

MESUDE maşallah ,Rabbim korusun, inan ki yüzümde kocaman bir gülümseme oldu hemen maşallah dedim, Rabbim nazardan korusun kuzuyu

Bugün okulda çok yoğundum giremedim ve akşama misafirim var, Meral ilaçlı tedaviyi seçti kızlar, benim okulda da bir arkadaşım dış gebeligini ilaçla bitirmiş onunla konuştüm, hiç sıkıntı yaşamamış, bir kaç ay sonrada hemen gebe kalmış, hakkında en hayırlısı ve kolayı olsun inşallah, ÇIĞDEM canım hemen özel msj bakiyorum sende bak :) öptüm hepinizi :) yazdıklarınızı okudum, neden benim beğen tuşum yok, öksüzmüyüm ben :)))

hımm inş. dayanırsın ama bazen bebekler erken geliyoya annenin dogum öncesi izni yanıyobedriyenin maşallahı var inş.ç herbirimiz dayanır ozamanlara kadar

Ye sev çirkini teyzesi senin çirkinin olunca da biz yeriz severiz:)))

evet caım öyle uyuz tipler var ama bir süre kulagını tıkayacaksınn o kornalara bi zahamet yandan geçsinler

hımm inş. dayanırsın ama bazen bebekler erken geliyoya annenin dogum öncesi izni yanıyobedriyenin maşallahı var inş.ç herbirimiz dayanır ozamanlara kadar

bu cumartesi kontrolüm var..ondan sonra 2 haftada bir gidecem..
2 hafta sonraki kontrolde doğumu konuşacaz dolayısıyla iznide konusuşuz..zaten 2 hafta sonra 32. hafta oluyo..o zaman rapor almam gerek doktordan..37 ye kadar çalışabilir raporu bu..o zaman doktorla konuşmuş oluruz herşey normalse inşallah 37 ye kadar izin verir..ama ben zaten 35. haftaya kadar çalışırım diye kabaca düşündüm..bakalım durum neyi gösterir.

Meralcim dünden beri dua ediyorum sana hakkında hayırlısı olsun inşallah hep yanındayız iyi ol sen canım benim..

Biz yarınnn tümay 'la kahvaltı yapıcazzzzzzzzz bana gelicek kıskanınınnnnnn :)))
Şaka şaka keşke hepiniz glsenizde hep birlikte yapsak 1 desek 5 gülsek :))) buaralar hepimizin buna ihtiyacı var sanırım..

2 gündür evde yoktum evin hali berbat tümayın majınfan sonra fırladım yerimden :)) hepinizi seviyorum..
Yarınki resimlerimizi yükleriz hihiiiii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…