- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.861
bir demet BETÜL
sağol burcum içmeye çalışıyorum aslında çok su içerim de günlük 3 litre oluyor mu bilmiyorum birkaç gün çorapsız gezdim evde malum erzurum soğuk ondan olmalı, dikkat edeerim artık valla her kullandığım ilaç canımı sıkıyor dikkat etmek lazım.Bircan bol bol su iç canım, abartmıyorum günlük 3 litre belirle iç, bak 2 günde geçecek ilaca bile gerek yok, ben çok idrar yol enf yaşarım artık tecrübeledim, formülüm şu 3-4 litre suyu gün içinde içerim ve sürekli wc ye giderim hiç tutmam, ilaçta almam ve bir günde geçer, bide farkında degiliz ama ayaktan alınana soğuk tetikliyor enfeksiyonu, ona göre çorab giyin çok geçmiş olsun
canım çok dikkat et iki canlısın, Allah korumuş, zaten insanlar araba kullanırken çok saygısız birde dikkatsiz olursan olmaz Allahım esirgesin inşallah.kızlar ben kaza yapıyodum biliyomusunuz bu sabah allah korudu kuzumuda benide otobüs vardı onu solluyodum karşıdan araba geliyomuş hiç görmedim hemen kırdım ama allahtan araba devrilmedi verilmiş sadakamız varmış
bir demet BETÜL
kızlar ben kaza yapıyodum biliyomusunuz bu sabah allah korudu kuzumuda benide otobüs vardı onu solluyodum karşıdan araba geliyomuş hiç görmedim hemen kırdım ama allahtan araba devrilmedi verilmiş sadakamız varmış
saol canımnazancım canım çok geçmiş olsun Allah korumuş sizi,lütfen dikkatli ol bundan sonra, ayrıca sana imrendim ne güzel araba kullanabiliyorsun ben çok tırsıyorum kullanamıyorum ne kadar beceriksizim ben yaaa
Maşallah süphanallah tam yemelik bıcır bıcır o gıdısından p annesi benim için
oyy kuzumm ne tatlısın betüll allah acısını göstermesin mesude
selam kızlar öyle yoğundumki sabah başladım bir baktım öğle olmuş, bugün dua günümmüş dillerinize sağlık Allah razı olsun kat be kat ettiğiniz dualar size de dönsün. meral içinde hayırlısı olsun inşallah en iyisi ne ise o olur Rabbim acil şifalar versin.
sağol burcum içmeye çalışıyorum aslında çok su içerim de günlük 3 litre oluyor mu bilmiyorum birkaç gün çorapsız gezdim evde malum erzurum soğuk ondan olmalı, dikkat edeerim artık valla her kullandığım ilaç canımı sıkıyor dikkat etmek lazım.
canım çok dikkat et iki canlısın, Allah korumuş, zaten insanlar araba kullanırken çok saygısız birde dikkatsiz olursan olmaz Allahım esirgesin inşallah.
oyy maşallah Allah esirgesin büyüdülçe güzelleşiyor fıstık, Rabbim nazarlardan korusun.
Amin cimlemizinkini nazanimmesudeee maşallahAllah nazarlardan korusun ay ne tatlı bu kız yarabbim valla afet bu afet, Allah bağışlasın,büyüdükçe güzelleşiyor
saol canım
ben biraz erkek çocugu gibi araba meraklısıydım özlem 14 yaşında babam ögretmeye başladı erkek çocuklar gibi arabayı kaçırır kızları bidirir gezdirirdim bi ufak çaplı kaza yaptım sonrasında biradaha asla dedim ama babam kızdı üstüne gitmezsen körelirsin dedi nitekimde öyle oldu tırsmıcan aksine üstüne gidicen yoksam cesaret edemezsin
Arkadaşlar degerim 525 çıktı ya ameliyat ya da ilaçla sonlandirilacak..bi karar vermem lazım nolur bana yardım edin 1 saatim var aklımı oynayicam...
bir demet BETÜL
saol canım
ben biraz erkek çocugu gibi araba meraklısıydım özlem 14 yaşında babam ögretmeye başladı erkek çocuklar gibi arabayı kaçırır kızları bidirir gezdirirdim bi ufak çaplı kaza yaptım sonrasında biradaha asla dedim ama babam kızdı üstüne gitmezsen körelirsin dedi nitekimde öyle oldu tırsmıcan aksine üstüne gidicen yoksam cesaret edemezsin
bende bi ufak kaza yapmıştım..banada öle demişlerdi..ama üstüne gidecek fırsatım olmadı..
birgu cesaretini topla yapıcam de zaten önce boş yerlerde sürersin sonrasında yavaş yavaş trafige çıkarsı hiç bişeycik olmaz yavaş kullanırsan bagzı insanlar varki zevk alıyolar acemileri korkutmaktan allah ıslah etsinevet babamda geçen gün bana öyle dedi bizim bi kötü arabamız vardı yaklaşık 1 ay oldu sattık onu kullansaydın kazada yapsan bişey olmazdı sonra daha cesaretli olurdun dedi,ama yok yaa ben öyle olsa bir daha hiç kullanamam,çok korkuyorum panik oluyorum
bende bi ufak kaza yapmıştım..banada öle demişlerdi..ama üstüne gidecek fırsatım olmadı..
buket bu demde senin izne iki hafta kaldı dımı 37 haftaya kadar çalışacakmısın nasıl yapıcan
birgu cesaretini topla yapıcam de zaten önce boş yerlerde sürersin sonrasında yavaş yavaş trafige çıkarsı hiç bişeycik olmaz yavaş kullanırsan bagzı insanlar varki zevk alıyolar acemileri korkutmaktan allah ıslah etsin
evet normalde 2 hafta sonra bitiyo..eğer 37. haftama kadar dayanabilirsem ekimin sonuna kadar çalışmam icapeder..ama ben ekimde kurban bayramından sonra ayrılıcam sanırım..yani darlanırsam öle yaparım..2 haftasını kullanmış oluyorum öle yaparsamç...
bakalım hayırlısı..bediş hala çalışıyo...
kuşum artıları eksileri koy bir teraziye ve tart..detayları bilmediğim için böle söylüyorum..ameliyat temiz iş, ilaç seni hırpalar ama.. ben ilaçtan yana kullanıyorum oyumu..
yesinler onu sevsinler çirkini..
buket sen şimdi kullanıyormusun
yok az çok boş yerlerde kullanabiliyorum ama yoğun trafiğe hiç çıkmadım genelde kavşaklarda stop ettiriyorum sonra panikliyorum,çalıştıramıyorum bir süre hele arkadakiler kornaya basıyorsa vay halime elim ayağıma dolaşıyor
NAZAN canım bir garibanı sevindir, oku üfle, çok geçmış olsun, Allah'a emanet olun
hımm inş. dayanırsın ama bazen bebekler erken geliyoya annenin dogum öncesi izni yanıyobedriyenin maşallahı var inş.ç herbirimiz dayanır ozamanlara kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?