- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.881
NAZAN canım bir garibanı sevindir, oku üfle, çok geçmış olsun, Allah'a emanet olun
MESUDE maşallah ,Rabbim korusun, inan ki yüzümde kocaman bir gülümseme oldu hemen maşallah dedim, Rabbim nazardan korusun kuzuyu
Bugün okulda çok yoğundum giremedim ve akşama misafirim var, Meral ilaçlı tedaviyi seçti kızlar, benim okulda da bir arkadaşım dış gebeligini ilaçla bitirmiş onunla konuştüm, hiç sıkıntı yaşamamış, bir kaç ay sonrada hemen gebe kalmış, hakkında en hayırlısı ve kolayı olsun inşallah, ÇIĞDEM canım hemen özel msj bakiyorum sende bak :) öptüm hepinizi :) yazdıklarınızı okudum, neden benim beğen tuşum yok, öksüzmüyüm ben :)))
Meralcim dünden beri dua ediyorum sana hakkında hayırlısı olsun inşallah hep yanındayız iyi ol sen canım benim..
Biz yarınnn tümay 'la kahvaltı yapıcazzzzzzzzz bana gelicek kıskanınınnnnnn :)))
Şaka şaka keşke hepiniz glsenizde hep birlikte yapsak 1 desek 5 gülsek :))) buaralar hepimizin buna ihtiyacı var sanırım..
2 gündür evde yoktum evin hali berbat tümayın majınfan sonra fırladım yerimden :)) hepinizi seviyorum..
Yarınki resimlerimizi yükleriz hihiiiii :))
Cok kotusun Ciğdem ya yılki yanımızda yöremizde bize yakın kimse bende sizi çatlayayım neyse size şimdiden afiyet seker olsun bizim yerimizede yiyin için mhasret giderinMeralcim dünden beri dua ediyorum sana hakkında hayırlısı olsun inşallah hep yanındayız iyi ol sen canım benim..
Biz yarınnn tümay 'la kahvaltı yapıcazzzzzzzzz bana gelicek kıskanınınnnnnn :)))
Şaka şaka keşke hepiniz glsenizde hep birlikte yapsak 1 desek 5 gülsek :))) buaralar hepimizin buna ihtiyacı var sanırım..
2 gündür evde yoktum evin hali berbat tümayın majınfan sonra fırladım yerimden :)) hepinizi seviyorum..
Kuzum yorma kendini ben görmem dağınıklığını hamilelikten beri bende fazla ev işi yapamıyorum seninde küçük meleğin var :))
Cok kotusun Ciğdem ya yılki yanımızda yöremizde bize yakın kimse bende sizi çatlayayım neyse size şimdiden afiyet seker olsun bizim yerimizede yiyin için mhasret giderin
Bizde seni seviyoruz kolay gelsin sana temizlik var galiba:))) oğluşunu da op yerime
Olsun kuzum ztn yapıcaktım hızlandırmış oldun)))
Oy oyyy keşke gelebilsem sana da canım ama mümkün değill.. Ztn bu ya biyere gidemedim içimde kaldı..
Sende kızışını öp canım yerime hadi görüşürüz :))
bu cumartesi kontrolüm var..ondan sonra 2 haftada bir gidecem..
2 hafta sonraki kontrolde doğumu konuşacaz dolayısıyla iznide konusuşuz..zaten 2 hafta sonra 32. hafta oluyo..o zaman rapor almam gerek doktordan..37 ye kadar çalışabilir raporu bu..o zaman doktorla konuşmuş oluruz herşey normalse inşallah 37 ye kadar izin verir..ama ben zaten 35. haftaya kadar çalışırım diye kabaca düşündüm..bakalım durum neyi gösterir.
Meralcim dünden beri dua ediyorum sana hakkında hayırlısı olsun inşallah hep yanındayız iyi ol sen canım benim..
kıskanıyorum ama yaaaa niye kayseride kimse yokkkk
nazara geldi bu topik ben size sölim
kızlar ben kaza yapıyodum biliyomusunuz bu sabah allah korudu kuzumuda benide otobüs vardı onu solluyodum karşıdan araba geliyomuş hiç görmedim hemen kırdım ama allahtan araba devrilmedi verilmiş sadakamız varmış
bir demet BETÜL
NAZAN canım bir garibanı sevindir, oku üfle, çok geçmış olsun, Allah'a emanet olun
MESUDE maşallah ,Rabbim korusun, inan ki yüzümde kocaman bir gülümseme oldu hemen maşallah dedim, Rabbim nazardan korusun kuzuyu
Bugün okulda çok yoğundum giremedim ve akşama misafirim var, Meral ilaçlı tedaviyi seçti kızlar, benim okulda da bir arkadaşım dış gebeligini ilaçla bitirmiş onunla konuştüm, hiç sıkıntı yaşamamış, bir kaç ay sonrada hemen gebe kalmış, hakkında en hayırlısı ve kolayı olsun inşallah, ÇIĞDEM canım hemen özel msj bakiyorum sende bak :) öptüm hepinizi :) yazdıklarınızı okudum, neden benim beğen tuşum yok, öksüzmüyüm ben :)))
Çiğdem ile Tümay kahvaltı mı yapıcaklarmıışşş.. Afiyet bal şeker olsun..
Nazan Allah korusun kaza tehlikesi atlatmışsın çok dikkatli ol Allah muhafaza..
YAsemin hala yok sanırım..
nazan ya biz kayseriyi okadar çok istiyoruz ki anlatamam ama puanımız az hem adana yakın hem gelişmiş bir şehir tam istediğimiz gibi ama azcık daha puanımız biriksin ilçe bile yazabiliriz
Kesinlikle canım ya ama feraha çıkıcaz artık inşallah kotamızı doldurduk bu kadar yeter. Tekrar o güzel haberleri aldığımız günlere dönücez inşallah.
Canım aman dikkat et neden sollama yapıyorsun sen sabredemedin mi tamam otobüs arkasından gitmek sıkıntı veriyor ama daha uygun bir yolda yap canım hamilesin hatta hiç yapma mümkünse daha bugün bizi de bir araba solladı valla kafa kafaya giriyordu karşıdan gelenle. Lütfen yapma böyle şeyler devrilmezdin ama araya giremezdin sıkışırdın bir şey olurdu Allah korusun.
gel bircanım gel bebişlerimizi birlikte buyuturuz allahın izni ile inş..
bediş yaklaştı artık seninde doğumun..hazırlıklar ne aşamada..neler aldın ettin..isimde son kararınızı verdiniz mi??
anam ben heyecanlandım şimdi senin yerine:)))şaka şaka sakın panik olma zaten panik bedişsin..[/QUO
:)) Ben bebeğe pek bişey almadım Buket yaa.. geçen hafta sonu gittik 2 tulum aldık, 1 ad pijama :) , 1-2 adetde içe giymek içinde zıbın aldık, onuda eşimin kardeşinin düğünü ertelendi damatlığını almaya gitmiştik terziden oradaki bi mağazadan bir iki parça alalım dedik de öylelikle aldık... annemde battaniye, bornoz, hastane çıkışı falan almış.. bizim çok alışverişimiz olamadı, daha beşik bile almadık, doğumdan sonraya kalıcak heralde kısmetse bizim alışveriş.... bizim kız fakir şu anda :)) adıda belli değil.. banada gecelik falanda almadık.. heyecanlı mıyım korkağım desem daha doğru :) olucak snaırım.., ya bizim kayınbabamın hastane konuları, biizm orada kalışımız, düzenimizi çok sarstı da buna da çok şükürler olsun inşAllah.. doktor bu arada böyle devam ederse cumaya taburcu edebilirz demiş.. inşAllahh...
benim göbeğime herkes erkek diyor biliyor musunuz hani ciddi anlamda iddiaya girenler bile var :)) kız değil diyorlar.. bakalım ne çıkacak.. Allah ım hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza almayı nasip kısmet etsin inşAllah..
Bu arada alnıma leke gelmiş, dün herkes görümüş ben farketmedimm canım sıkılmasın diyede kimse dememiş, niye canım sıkılsın ki anlyamadım ama neyse.. yüzümde leke var artık..
bediş yaklaştı artık seninde doğumun..hazırlıklar ne aşamada..neler aldın ettin..isimde son kararınızı verdiniz mi??
anam ben heyecanlandım şimdi senin yerine:)))şaka şaka sakın panik olma zaten panik bedişsin..[/QUO
:)) Ben bebeğe pek bişey almadım Buket yaa.. geçen hafta sonu gittik 2 tulum aldık, 1 ad pijama :) , 1-2 adetde içe giymek içinde zıbın aldık, onuda eşimin kardeşinin düğünü ertelendi damatlığını almaya gitmiştik terziden oradaki bi mağazadan bir iki parça alalım dedik de öylelikle aldık... annemde battaniye, bornoz, hastane çıkışı falan almış.. bizim çok alışverişimiz olamadı, daha beşik bile almadık, doğumdan sonraya kalıcak heralde kısmetse bizim alışveriş.... bizim kız fakir şu anda :)) adıda belli değil.. banada gecelik falanda almadık.. heyecanlı mıyım korkağım desem daha doğru :) olucak snaırım.., ya bizim kayınbabamın hastane konuları, biizm orada kalışımız, düzenimizi çok sarstı da buna da çok şükürler olsun inşAllah.. doktor bu arada böyle devam ederse cumaya taburcu edebilirz demiş.. inşAllahh...
benim göbeğime herkes erkek diyor biliyor musunuz hani ciddi anlamda iddiaya girenler bile var :)) kız değil diyorlar.. bakalım ne çıkacak.. Allah ım hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza almayı nasip kısmet etsin inşAllah..
Bu arada alnıma leke gelmiş, dün herkes görümüş ben farketmedimm canım sıkılmasın diyede kimse dememiş, niye canım sıkılsın ki anlyamadım ama neyse.. yüzümde leke var artık..
bende bişey almadım daha..bi hastane çıkışı aldım..halaları annanesi felan yaptı bişeyler..bizde beşik almadık daha bakalım ne zaman alırız..k.pederinin durumu sizi sarsmış baya anladığım kadarıyla..ama neyseki çıkıyomuş...bundan sonrası daha iyi olur inşallah...
yaa çok ilginçtir bediş banada herkes erkek diyo..göbeğin dik diyo yüzün güzelleşmiş diyo..yani benimde göbeğim dik ama erkek hamileler kadar değil..ben farkediyorum yanlarım dolu benim..kalçalarım ve yanlarımdan kilo aldım..şuan 73 kiloyum hehehe:)))
ama benim kızışım olacak biliyorum ben...şuanda h,ç yerinde durmuyo vurukluo beni..ama öyle iki tekme atıyım sonra duruyiim değil yani..davul çalıyo sanki bizimki..
tam tiki tam tam tiki tam tam tiki tam tam tam tiki tam..hiç duracağı yok yerinde zıplaıp duruyo anca....:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:122::122::122:
Evet gelelim bana...
Idrardaki protein kaçağı degerim 1 haftada 100 puan daha yükselmiş. Onun icin kadin dogumcu beni ic hastalıkları doktoruna yönlendirdi, o senin bobrek ve ciğer fonksiyonlarina baksin acaba sendemi sorun var dedi. Gittik o dr a, evet degerin yuksek ama tabiki ölümcül acil bir seviyede diyemeyiz dedi. Tansiyon un nasil dedi olctu, onceki ölçüm degerlerime bakti ve tansiyonunda yukseliyor zamanla, bunuda yakin takipte tutmaliyiz dedi. Yine birsuru farkli testler istedi, ama buseferkiler böbrek ve ciğer fonksiyonlarimla ilgili olacak. Onun icin yarin yine hastanede olucam yani. Sonuclari ise pazartesi annem yada babam götürüp gosterecek, senin gelmene gerek yok, eger gerekirse gelirsin dedi. İşte boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?