Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

O yüzündeki tebessüm hiç kaybolmasın Ve sanada yüzünü huldurecek evlatlar versin Rabbim inanıyorum birgun oda olacak bu kadar temiz yürekli yardımsever anlayisli birinin bunu hakettiğini düşünüyorum Rabbim hak ettigini verecek sana kuzum
Ahh yakın olsada sevmeye getirsem sana burcu teyzesi cok dilli oldu heran benimle ilgilen konus diyor

İnan Meral için benimde içimden gecen oydu ama bı türlü yazanadim kendisi hakkında en iyi kararı yine kendisinin vermesini istedim belkide inşallah hakkında hayirli olur onunda yüzünü güldürür tez vakitte Eabbim

Burcu CNm begen butonuna yaklaşımda çıkıyor bı dene istersen

Kuzum yorma kendini ben görmem dağınıklığını hamilelikten beri bende fazla ev işi yapamıyorum seninde küçük meleğin var :))

Cok kotusun Ciğdem ya yılki yanımızda yöremizde bize yakın kimse bende sizi çatlayayım neyse size şimdiden afiyet seker olsun bizim yerimizede yiyin için mhasret giderin
Bizde seni seviyoruz kolay gelsin sana temizlik var galiba:))) oğluşunu da op yerime

Kuzum yorma kendini ben görmem dağınıklığını hamilelikten beri bende fazla ev işi yapamıyorum seninde küçük meleğin var :))

Olsun kuzum ztn yapıcaktım hızlandırmış oldun )))

Oy oyyy keşke gelebilsem sana da canım ama mümkün değill.. Ztn bu ya biyere gidemedim içimde kaldı..
Sende kızışını öp canım yerime hadi görüşürüz :))

Canın sagolsun senin CNm sonra gezersin bol bol
Tmm öperim CNm hadi Allaha emanet ol görüşürüz cidoşum:)

ay çok güzel olur buket senin için birde yıllık iznin filan varsa tadından yenmez kuzunla ne kadar kaldın o kadar iyi

kıskanıyorum ama yaaaa niye kayseride kimse yokkkk

oooooo çiğdem ve tümay ev görüşmelerine başlamışlar maşallah size bizim yerimizede bol bol konuşun , gülün, ama fazla çekiştirmeyin haaaa

nazara geldi bu topik ben size sölim

Kesinlikle canım ya ama feraha çıkıcaz artık inşallah kotamızı doldurduk bu kadar yeter. Tekrar o güzel haberleri aldığımız günlere dönücez inşallah.

Canım aman dikkat et neden sollama yapıyorsun sen sabredemedin mi tamam otobüs arkasından gitmek sıkıntı veriyor ama daha uygun bir yolda yap canım hamilesin hatta hiç yapma mümkünse daha bugün bizi de bir araba solladı valla kafa kafaya giriyordu karşıdan gelenle. Lütfen yapma böyle şeyler devrilmezdin ama araya giremezdin sıkışırdın bir şey olurdu Allah korusun.

bir demet BETÜL

anamm bir lokum gördüm sanki MAŞALLAH canım yaa bakışlara bak hele. Çok cin olacak bu söyleyeyim sana. Çokta tatlı Rabbim alnına iyi yazılar yazsın hayırlısıyla analı babalı büyüsün inşallah gelinliğini de görelim

Evet canım benim arkadaşımda var ilaçla sonlanan ama yüksek değerlerde ameliyat daha iyi oluyor Meral'in değeri çok yüksek değil tabii ilacın yan etkiler olur mu bilemiyorum kemoterapi ilacıymış çünkü ancak az dozda kullanacağı için sorun olmaz sanırım. Bir an önce sağlığına kavuşsun kuzum yaa. Bu arada beğeni yapacğın yazının yanına gelince mousle çıkıyor beğen butonu canım.

Ya kıskandım ivettt kıskandımm bananee. Keşke hepimiz toplanabilsek aman yabancı mıyız dağınık olsa ne olur. Hatta mamalar getirirdim börekler çörekler ama maalesef buradan kimse yok benim burada. Ama siteden tanışıp görüştüklerim var. Size iyi eğlenceler bir de foto çekin lütfen.. Biraz daha çatlayalım emii

Son düzenleme:
Çiğdem ile Tümay kahvaltı mı yapıcaklarmıışşş.. Afiyet bal şeker olsun..

Nazan Allah korusun kaza tehlikesi atlatmışsın çok dikkatli ol Allah muhafaza..

YAsemin hala yok sanırım..

Çiğdem ile Tümay kahvaltı mı yapıcaklarmıışşş.. Afiyet bal şeker olsun..

Nazan Allah korusun kaza tehlikesi atlatmışsın çok dikkatli ol Allah muhafaza..

YAsemin hala yok sanırım..

bediş yaklaştı artık seninde doğumun..hazırlıklar ne aşamada..neler aldın ettin..isimde son kararınızı verdiniz mi??
anam ben heyecanlandım şimdi senin yerine:)))şaka şaka sakın panik olma zaten panik bedişsin..

amin diyorum sedacım

yok yok tövbe birdaha yapmam zaten iyi ders oldu bana

Selamlaar ben geldim. Önce geçmişi okudum.
Nazan cim Allah korumus canim aman artık cesurluk zamani degil lutfen cok daha sakin ve dikkatli ol kuşum. Ben hamile oldum olali 3 kere kullandım, çünkü zaten rahatsiz oluyorum sanci gibi bişey ler oluyor bende.

Mesudeeeee oyyy maşallah yaa lokum cikolata fındık fıstık bu cimcimeye ne desem yakışır. Allahım nazarlardan korusun nekadar büyümüş. Cok tatli cokkk.

Burcu tatlim bendede beğen tuşu çıkmıyor sanıyordum ama sayfayi hep aşağı kaydirdigim icin fark etmemisim, meger sayfayi azıcık yukari kaydirinca görünüyor birden bire.

Tümay ve Çiğdem valla tum topigin gözü uzerinizde. Mutlaka resim bekliyoruz neguzel ya maşallah ne tatli dostluklar kuruluyor cok seviniyorum.aferim size

Meralim canim hakkinda hayırlı olana karar verdiğine eminim. Bukadar dualar mutlaka sana dogru karar vermende etkili olmuştur. İnşallah o ilaclar seni bu durumdan en kisa zamanda ve agrisiz acisiz olarak kurtarir. Ruhsal ve bedenen yasadigin tahribati rabbim sana en kisa zamanda unuttursun inşallah.

Bedriyecim bebeğe daha hiçbişey almamanda da vardır bir hayır belkide hakikaten erkek olur ne dersin :)

Evet gelelim bana...
Idrardaki protein kaçağı degerim 1 haftada 100 puan daha yükselmiş. Onun icin kadin dogumcu beni ic hastalıkları doktoruna yönlendirdi, o senin bobrek ve ciğer fonksiyonlarina baksin acaba sendemi sorun var dedi. Gittik o dr a, evet degerin yuksek ama tabiki ölümcül acil bir seviyede diyemeyiz dedi. Tansiyon un nasil dedi olctu, onceki ölçüm degerlerime bakti ve tansiyonunda yukseliyor zamanla, bunuda yakin takipte tutmaliyiz dedi. Yine birsuru farkli testler istedi, ama buseferkiler böbrek ve ciğer fonksiyonlarimla ilgili olacak. Onun icin yarin yine hastanede olucam yani. Sonuclari ise pazartesi annem yada babam götürüp gosterecek, senin gelmene gerek yok, eger gerekirse gelirsin dedi. İşte boyle

hayırlısı yasocum..inşallah bişey çıkmaz..bişey varsada muhakkak tedavisi vardır..ilaçla iğneyle dengede tutabilirler.biraz özen ve dikkat gerektirecek sanırım..bende bu cumartesi gidecem..bakalım bana ne diyecek..hakkımızda hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…