- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.901
hayırlısı yasocum..inşallah bişey çıkmaz..bişey varsada muhakkak tedavisi vardır..ilaçla iğneyle dengede tutabilirler.biraz özen ve dikkat gerektirecek sanırım..bende bu cumartesi gidecem..bakalım bana ne diyecek..hakkımızda hayırlısı...
Hadi hayirli haberlerle gel inşallah kuşum topigi kople bogmayalim yani, iyi haberler negatif haberleri bastirsin inşallah.
Bak mesela benim kendi dr um gunde 3 tane magnezyum, 2 tane kan ilaci iciriyordu bana, bu hastanedeki prof.dr. dediki ne gerek var okadar ilaca yaa dedi ikisindende gunde 1 tane ic yeter dedi. Fazla ilac vs belkide böyle birsey oluşturdu bende, belkide olacagi vardi. Allah bilir yani. Herşey Allahtan, inşallah korkularimizin ardi sevinc ve ferahlık olur kuşum.
bende bişey almadım daha..bi hastane çıkışı aldım..halaları annanesi felan yaptı bişeyler..bizde beşik almadık daha bakalım ne zaman alırız..k.pederinin durumu sizi sarsmış baya anladığım kadarıyla..ama neyseki çıkıyomuş...bundan sonrası daha iyi olur inşallah...
yaa çok ilginçtir bediş banada herkes erkek diyo..göbeğin dik diyo yüzün güzelleşmiş diyo..yani benimde göbeğim dik ama erkek hamileler kadar değil..ben farkediyorum yanlarım dolu benim..kalçalarım ve yanlarımdan kilo aldım..şuan 73 kiloyum hehehe:)))
ama benim kızışım olacak biliyorum ben...şuanda h,ç yerinde durmuyo vurukluo beni..ama öyle iki tekme atıyım sonra duruyiim değil yani..davul çalıyo sanki bizimki..
tam tiki tam tam tiki tam tam tiki tam tam tam tiki tam..hiç duracağı yok yerinde zıplaıp duruyo anca....:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:122::122::122:
Buket benim karnım bildiğin top koyulmuş gibi :)) yan falan hiçbişey yok, uzuyor öne doğru.. kayınbaba etkiledi tabi buketim ya, çok ağır dediler ee tabi alışveriş yapıcaz demek olmazdı.. aten günlerdir ne tat vardı, ne tuz.. Ama herşy oluna giriyor inş.. beşiğini belki senin halaları alır :)), siz bence acele etmeyin herkes alıcağını alsınnnn, en son eksiklerini tamamlarsın kısmetse..
Yaseminimmmm dediğini bende düşündüm vardır bir hayır dedim alışveris yapmadık diye,ben zaten aslında niyetim hiç abartmamakdı oylede kısmet oluyor sanırım :)), Allah sağlıkla aldırsın kucağımıza da yüzümüzü güldürsün inşAllah kız erkek hiiiççç önemi yok.. hepimizin yüzüünü güldürsün inşAllah YARABBİM..
Evet gelelim bana...
Idrardaki protein kaçağı degerim 1 haftada 100 puan daha yükselmiş. Onun icin kadin dogumcu beni ic hastalıkları doktoruna yönlendirdi, o senin bobrek ve ciğer fonksiyonlarina baksin acaba sendemi sorun var dedi. Gittik o dr a, evet degerin yuksek ama tabiki ölümcül acil bir seviyede diyemeyiz dedi. Tansiyon un nasil dedi olctu, onceki ölçüm degerlerime bakti ve tansiyonunda yukseliyor zamanla, bunuda yakin takipte tutmaliyiz dedi. Yine birsuru farkli testler istedi, ama buseferkiler böbrek ve ciğer fonksiyonlarimla ilgili olacak. Onun icin yarin yine hastanede olucam yani. Sonuclari ise pazartesi annem yada babam götürüp gosterecek, senin gelmene gerek yok, eger gerekirse gelirsin dedi. İşte boyle
Yaseminn peki senin Allahın izniyle böbrek ciğerlerin temiz çıkınca gebelikte kendiliğnden yükselir tarzı bişeyde diyorlar mı acaba? inşAllah yarın ki testlerinde çok temiz çıkıcak.. böbreklerin ciğerlerinde inşAllah Yarabbim.. Hayırlısıyla nazlı kızına anlatıcaksın genç kız olduğunda bende böyle böyle şeyler olmuştu sen de az nazlı değildin diye :))
Bedriyecim normal insanda ust sınır 150. Gebelerde üst sınır 300. Benim degerim 540. Yani biraz fazlaca aşmış ama bobreklerde filan hayırlı siyla bisey çıkmazsa ve onun yaninda tansiyon degerim 14-8'in üstüne cikmazsa korkmayacak dr. Benim tansiyon da inadina gun gectikce yukseliyor gibi. İnşallah hersey yolunda gider ve yoluna girer. Elimde olan hiçbişey yok cunku Allah " ol" diyecek ve hersey yolunda olacak,ona dua ediyorum
Canım Yaseminimmm tabi önce herşeyden önce sağlık vesende Allah nazarlardan korusun çok metanetlisin sanada bu gece dua ediceğim inşAllah yarın güzel haberlere sonuçlara kalk.. ve inşAllah busonucun böyle çıkmasındaki sebeb belki gerçekten de ilaçların fazla içişindir.. onları kesince belki Allah tarafından normale döner hemen.. tansiyonunda belki stresden çıktı, koşuşturmaktan.. Ayy Yaseminimmm dualarımda olucaksın.. inşAllah güzel haberlerle geliceksin..
Buket sende doktordan güüpgüzel haberlerle gel inşAllah.. ctesi günü hasret gider bebeğinle..
şimdi hemen listeye bakıyorum kuşum, burcuya bıraktım hep kızcağız sağolsun canla başla yapıyor belkide eklemiştir ama bende bi bakimhem seni hemde dünürümü eklerim eğer eklenmemişseniz
tatlım çiğdem yazmış lansinoh krem çok iyiymiş bide dediği gibi göğsün kahverengi kısmı komple girecekmiş bebeğin minik ağzına :)
bide "MADECASSOL MERHEM" var, o da çok iyi geliyormuş bu gibi yaralara hemde dr lar yazabilyor devletin verdiği bir merhem yani, sanırım lansinohu vermez devler tam bilmiyorum ama sen sor yinede.
Burcuuuu seni yerm ben yerim Allah razı olsun okuyacak olan herkesten
Canım benimde aynen senin gibiydi uyusa özlüyodum ama uyansında istemiyodum emcek diye ağlaya ağlaya emziriyodum valla.. Sonra lansolin kremi aldım 2 tüp bitirdim.. Ve doğru emzirmeyl öğrendim yani bebeğin alt dıdak kıvrık olcak göğüs ucunum büyük bi kısmı ağzında olcak. Bı şekilde düzeldi.. O krem acısını alıyo.. Doğru emzirerekte yaraların iyileşiyo.. Geceleri fln kremi sürdükten sonra göğüsünü açık bırak hava alsın tatlım.. Kendim bunları yaptım şuan gözüm kapalı veriyorum ğögüsümü.. Acı yara fln yok çok şükür..
Allah yardımcın olsun..
didem çok güldüm canım yaa "gitti cennet" demişsin insan o haldeyken herşeyden vaz geçiyor demek can tatlı gelecek olan can daha tatlı
ben doktora gittim yine bişey yok 2-3 ay bekle hamile kalırsan gel kalmazsan tedaviye başla dedi
yapalımmı gerçekten aman yok ben artık hamile takvimi yapmam diye düşünüyorum geçen sefer yaptım hevesim kursağımda kaldı no gebelik takvimi yes bebek
NAZAN canım bir garibanı sevindir, oku üfle, çok geçmış olsun, Allah'a emanet olun
MESUDE maşallah ,Rabbim korusun, inan ki yüzümde kocaman bir gülümseme oldu hemen maşallah dedim, Rabbim nazardan korusun kuzuyu
Bugün okulda çok yoğundum giremedim ve akşama misafirim var, Meral ilaçlı tedaviyi seçti kızlar, benim okulda da bir arkadaşım dış gebeligini ilaçla bitirmiş onunla konuştüm, hiç sıkıntı yaşamamış, bir kaç ay sonrada hemen gebe kalmış, hakkında en hayırlısı ve kolayı olsun inşallah, ÇIĞDEM canım hemen özel msj bakiyorum sende bak :) öptüm hepinizi :) yazdıklarınızı okudum, neden benim beğen tuşum yok, öksüzmüyüm ben :)))
bediş yaklaştı artık seninde doğumun..hazırlıklar ne aşamada..neler aldın ettin..isimde son kararınızı verdiniz mi??
anam ben heyecanlandım şimdi senin yerine:)))şaka şaka sakın panik olma zaten panik bedişsin..[/QUO
:)) Ben bebeğe pek bişey almadım Buket yaa.. geçen hafta sonu gittik 2 tulum aldık, 1 ad pijama :) , 1-2 adetde içe giymek içinde zıbın aldık, onuda eşimin kardeşinin düğünü ertelendi damatlığını almaya gitmiştik terziden oradaki bi mağazadan bir iki parça alalım dedik de öylelikle aldık... annemde battaniye, bornoz, hastane çıkışı falan almış.. bizim çok alışverişimiz olamadı, daha beşik bile almadık, doğumdan sonraya kalıcak heralde kısmetse bizim alışveriş.... bizim kız fakir şu anda :)) adıda belli değil.. banada gecelik falanda almadık.. heyecanlı mıyım korkağım desem daha doğru :) olucak snaırım.., ya bizim kayınbabamın hastane konuları, biizm orada kalışımız, düzenimizi çok sarstı da buna da çok şükürler olsun inşAllah.. doktor bu arada böyle devam ederse cumaya taburcu edebilirz demiş.. inşAllahh...
benim göbeğime herkes erkek diyor biliyor musunuz hani ciddi anlamda iddiaya girenler bile var :)) kız değil diyorlar.. bakalım ne çıkacak.. Allah ım hayırlısıyla sağlığıyla kucağımıza almayı nasip kısmet etsin inşAllah..
Bu arada alnıma leke gelmiş, dün herkes görümüş ben farketmedimm canım sıkılmasın diyede kimse dememiş, niye canım sıkılsın ki anlyamadım ama neyse.. yüzümde leke var artık..
oo bedriye ozaman b,zde bişe almayalım gerçi bende çöp almadımda çantannı bari yap ne olur ne olmaz lekeler için üzülme canım senin anlındaymış benim yanaklarımda kendimi çok çirki hissediyorum ama benim kuzenim dogumdan sonra sutunu hem bebegin yuzue hem kenndi yuzune surmuş guzel olmuş bende denicem tabi okadar sutum olursa kızımın kısmeti ne kadarsa
Nazan cim Allah korumus canim aman artık cesurluk zamani degil lutfen cok daha sakin ve dikkatli ol kuşum. Ben hamile oldum olali 3 kere kullandım, çünkü zaten rahatsiz oluyorum sanci gibi bişey ler oluyor bende.
bende bişey almadım daha..bi hastane çıkışı aldım..halaları annanesi felan yaptı bişeyler..bizde beşik almadık daha bakalım ne zaman alırız..k.pederinin durumu sizi sarsmış baya anladığım kadarıyla..ama neyseki çıkıyomuş...bundan sonrası daha iyi olur inşallah...
yaa çok ilginçtir bediş banada herkes erkek diyo..göbeğin dik diyo yüzün güzelleşmiş diyo..yani benimde göbeğim dik ama erkek hamileler kadar değil..ben farkediyorum yanlarım dolu benim..kalçalarım ve yanlarımdan kilo aldım..şuan 73 kiloyum hehehe:)))
ama benim kızışım olacak biliyorum ben...şuanda h,ç yerinde durmuyo vurukluo beni..ama öyle iki tekme atıyım sonra duruyiim değil yani..davul çalıyo sanki bizimki..
tam tiki tam tam tiki tam tam tiki tam tam tam tiki tam..hiç duracağı yok yerinde zıplaıp duruyo anca....:122::122::122::122::122::122::122::122::122:
:122::122::122:
eee anasının kızı çok normal
Evet gelelim bana...
Idrardaki protein kaçağı degerim 1 haftada 100 puan daha yükselmiş. Onun icin kadin dogumcu beni ic hastalıkları doktoruna yönlendirdi, o senin bobrek ve ciğer fonksiyonlarina baksin acaba sendemi sorun var dedi. Gittik o dr a, evet degerin yuksek ama tabiki ölümcül acil bir seviyede diyemeyiz dedi. Tansiyon un nasil dedi olctu, onceki ölçüm degerlerime bakti ve tansiyonunda yukseliyor zamanla, bunuda yakin takipte tutmaliyiz dedi. Yine birsuru farkli testler istedi, ama buseferkiler böbrek ve ciğer fonksiyonlarimla ilgili olacak. Onun icin yarin yine hastanede olucam yani. Sonuclari ise pazartesi annem yada babam götürüp gosterecek, senin gelmene gerek yok, eger gerekirse gelirsin dedi. İşte boyle
canım inşallah sonuçların güzel çıkar, tabiki bir sürü test sonucunu öğrenene kadar insanı strese sokar ama sen sıkma canını her şey güzel olacak inşallah.Evet gelelim bana...
oo bedriye ozaman b,zde bişe almayalım gerçi bende çöp almadımda çantannı bari yap ne olur ne olmaz lekeler için üzülme canım senin anlındaymış benim yanaklarımda kendimi çok çirki hissediyorum ama benim kuzenim dogumdan sonra sutunu hem bebegin yuzue hem kenndi yuzune surmuş guzel olmuş bende denicem tabi okadar sutum olursa kızımın kısmeti ne kadarsa
Nazanımmm burcu ya çok katılıyorum ( şu ara hele katıla katıla bi hal oldum :)) ) mutlaka birine bi sadaka ver..
Bu hafta sonuna kısmetse yapıcağız çantamı, geceliğide alıcam hayırlısıyla.. Lekeye canım sıkılmıyor yaa, onlar sağlıkla doğsunlar da varsın biz lekeli olalım.. geçer o sonra sende takma sakın.. ben aynada baktım bugun iyice belli belirsiz görünüyor..
Gece çok ağrım oldu yaa.. kasıklarımda beni mahfediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?