Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Hadi hayirli haberlerle gel inşallah kuşum topigi kople bogmayalim yani, iyi haberler negatif haberleri bastirsin inşallah.
Bak mesela benim kendi dr um gunde 3 tane magnezyum, 2 tane kan ilaci iciriyordu bana, bu hastanedeki prof.dr. dediki ne gerek var okadar ilaca yaa dedi ikisindende gunde 1 tane ic yeter dedi. Fazla ilac vs belkide böyle birsey oluşturdu bende, belkide olacagi vardi. Allah bilir yani. Herşey Allahtan, inşallah korkularimizin ardi sevinc ve ferahlık olur kuşum.

ne yalan söyliyim bu doktorun dediği aklımdan geçmedi değil..biliyorum senin çok ilaç içitğini..neyse sakinleştir biraz mideni:))

Bedriyecim normal insanda ust sınır 150. Gebelerde üst sınır 300. Benim degerim 540. Yani biraz fazlaca aşmış ama bobreklerde filan hayırlı siyla bisey çıkmazsa ve onun yaninda tansiyon degerim 14-8'in üstüne cikmazsa korkmayacak dr. Benim tansiyon da inadina gun gectikce yukseliyor gibi. İnşallah hersey yolunda gider ve yoluna girer. Elimde olan hiçbişey yok cunku Allah " ol" diyecek ve hersey yolunda olacak,ona dua ediyorum

Canım Yaseminimmm tabi önce herşeyden önce sağlık vesende Allah nazarlardan korusun çok metanetlisin sanada bu gece dua ediceğim inşAllah yarın güzel haberlere sonuçlara kalk.. ve inşAllah busonucun böyle çıkmasındaki sebeb belki gerçekten de ilaçların fazla içişindir.. onları kesince belki Allah tarafından normale döner hemen.. tansiyonunda belki stresden çıktı, koşuşturmaktan.. Ayy Yaseminimmm dualarımda olucaksın.. inşAllah güzel haberlerle geliceksin..

Buket sende doktordan güüpgüzel haberlerle gel inşAllah.. ctesi günü hasret gider bebeğinle..

Canim benim yaaa Allah razı olsun en önemli şey dua benim için. Insallah Allah hicbirimixze caresiz dertler vermesin kuşum. Bazi sabır sinsvlarindan geçiyoruz ve kolsylikla atlaticaz inşallah. Cok öptüm

canlarom krem kullandım çok benim göğüslerimin uçları yok hamileyken biraz çıktı o bana yeter gibi geldi ama yetersiz geliyo kızıma çeke çeke çatladı hep ondanda bu kadar kötü geçiyo sanırım sürekli emmek istediği içinde yıkıyorum ğöğsümü pek bi işe yaramıyo o yüzden hayatımda ilk kez südyensiz lohusalıkta dolaştım zaten bayaa şiştiler falan kötüydü en iyi SOĞAN geldi ya inanırmısınız ikiye bölüp koyuyorum kabuğunu soymadan iki göğsüme benim bal böceği emene yakında yıkıyorum bir haftada bayaa toparladı öykü çok boğuşuyo göğüslerimle birazda ondan iyileşmesine izin vermiyo ki göğüs koruyucu aldım bu gün istemeye istemeye naapalım en azından geçene kadar yaralarım vereyim diyorum
BİDE EMZİK KONUSUNda benim kadar erken başlayan varmı kızlar emziğe yaaa içim acıyo çocuğuma verirken

valla sorma canım ya inşallah gitmemiştir sonradan üzüldüm valla
inşallah hiç gerk kalmaz tatlım da biran önce gelir bebiş

yasemiiin canım benim hakikaten senin bu doktor ne kadar çok ilaç kullandırıyor sana, belkide gerçekten onların yan etkisidir,tansiyonunda bu aralar strese girdin ondan yükseliyordur, sen yemeklerde tuzu az kullan,birazda kendini rahatlatmaya çalış inşallah normale dönecektir tansiyonun,inşallah yapacakları testlerde de birşey çıkmaz hem doktorda aşırı derecede yüksek olmadığını söylemiş.

Selam kızlar ben eşim izinde olunca anca bu satte girebiliyorum oda pek kalamıyorum... Umarım herkes iyidir.

Meralcim, canım allah yardımcın olsun ilaçların etkisini gösterirde bir an önce iyleşirsin.
Nazancım tatlım dikkat etsene sen allah korumuş canım benim yaa öyle hız, sollma falan yapma ben hamile kaldığımdan beri arabaya elimi sürmedim . Galiba tekrardan öğrenerek başlamam gerekecek :)
Yasemin cnım inş. test sonuçlerın güzel çıkar

Hepinizi öpüyorum üzerimizdeki nazar bir an önce kalkar inş.

Yavru kuşum burda nedemek istedin bana ben anlamadım ?? Hele bi aydınlat benii :)

Nazan cim Allah korumus canim aman artık cesurluk zamani degil lutfen cok daha sakin ve dikkatli ol kuşum. Ben hamile oldum olali 3 kere kullandım, çünkü zaten rahatsiz oluyorum sanci gibi bişey ler oluyor bende.

bende mümkün mertebe kullanmıyorum ama benim servisim yok eşimde olmadıgı zaman mecbur kalıyorum kullanmaya

hakkıda hayırlısı olsun canım inş temiz çıkar testlerin

günaydın fıstıklarım, güzel haberler alacağımız bir gün olur inşallah, dün saat 10:30da uyudum 7de kalktım hala uykum var bebişim beni çok uykucu yaptı sabah kalkar kalkmaz akşam yatmanın hayalini kuruyorum:)

canım inşallah sonuçların güzel çıkar, tabiki bir sürü test sonucunu öğrenene kadar insanı strese sokar ama sen sıkma canını her şey güzel olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…