Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Herkese tünaydınlar herkesin günü güzel geçsin bugün ve her daim :)

Bugün yorucu ve bol domatesli bir gün beni bekliyor :) Domates konservesi ve domates turşusu yapacam :) allahtan yardıma geliyorlar yoksa ben 100 kavanozu zor bitirirdim bugün :)

Son düzenleme:

Yasom diğer sonuçların da çok iyi çıkar inşallahhh canım benimmm yediklerine de dikkat et tuzlu yememeye çalış canımcım çok öptümm

Burcu canım duanı okudumm Allah kabul etsin..

Son düzenleme:
niye kimse yok yaa..bugün çile oldu resmen geçmek bilmiyo...canım çok sıkılıyoç...oflayıp duruyorum..dizimi sallayıp duruyorumm.offfffffffff..akşam olsada gitsek....ya darlandır varyaaa....

niye kimse yok yaa..bugün çile oldu resmen geçmek bilmiyo...canım çok sıkılıyoç...oflayıp duruyorum..dizimi sallayıp duruyorumm.offfffffffff..akşam olsada gitsek....ya darlandır varyaaa....

buketttt ayyyyyyyyy bende patlayacağım işimide bitirdim arada bakıyorum kimse yok bide uyku bastırıyoki

buketttt ayyyyyyyyy bende patlayacağım işimide bitirdim arada bakıyorum kimse yok bide uyku bastırıyoki

ay aynı bircan aynı..iş yok şuan olsada yapmak istemiyorumğ...sıkıldım darlandımki anlatamam..eve gitmek istiyorum yaa..bu gün nasıl bitecek bilmiyorum..durmadan saate bakıyorum...önümde bi kitap var güya sınava çalışacam çalışamıyom...offm bi darlandımki anlatamam..sıkıntım derdim ne bilmiyorum..kafaya bişeyi mi takı yorumda böle oluyorum onu bile anlayacak durumda değilim şuan...offffffffffffffffffffffffffff

yaaaaaaaaaaaaaaaaaapatlayacam valla...

anammmmm sen daha betersin, sıkıntını giderecek dua falan oku ya da izin alsan vermezler mi biraz rahatsızım çıkabilir miyim desen , evde olup şöyle bir uzanmak vardı ama nerdeeeee ben eve gidip birde yemek yapıcam, yemek olsaydı yer yemez uyurdum, bide benim şöyle bir huyum var çok mecbur kalmadıkça dışarıda yemiyorum düşünüyorum yerken bile nedir bu ne vardır temiz midir bilmem ne, ama senin yemeğin vardır şimdi kayınvaldenler gelmişlerdi dimi ohhh miss gibi, bak bunu düşün mutlu ol:)

ay evet buna mutlu olurum ama nedir bu ruh halim çözemedim yaa...saçma saçma gerçekle alakalı olmayan şeyler düşünüp kendimi dolduruyorum sanırım..kızımla ilgili şeylerde boşuna endişelendiğim şeyler var...çok saçma yaa...bumu beni sıktı bilmiyorum..şuan patlıyorum..akşam olsada gitsek..şu ders çalışma olayı da beni sıkıyo..önümde iğrenç bir kitap var. offffffffffffffffffffffffff

valla bircan..inanırmısın şuan dondurma yiyorum..hamişleride özendirmek istememde..bugün ankara çok sıcaktı..gerçi kapalı mekanlarda pek belli olmuyoda..en güzeli benim midem boğazım yanıyoya artık ona çok iyi geldi soğuk soğuk...off..yanıyo boğazım yanıyo..

hormonlardan canım merak etme bak sana bir şey anlatayım psikolojisi bozuk bir vatandaş geldi askeriyede çalışıyormuş durumundan dolayı malulen emekli olmak istiyor adama anlatamıyorum bir türlü bizimle alakası yok kendi kurumunuza dilekçe verin diye anlamıyor geldi gitti kaç defa neyse sonunda başka bir yere yönlendirdim kurtuldum ama bir baktım ki neler düşünüyorum adam gelmiş bana saldırmış karnıma karnıma vurmuş bebeğime bir şey olmasınmış bir baktım ki ağlıyorum tövbe tövbe dedim, yani hamilelikte olabiliyor sen içini ferah tut,

afiyet olsun canım ohhh kalsiyum almış olursun bol bol, ben erzurumda bu sene bir iki defa yiyebildim faranjiitim var yiyince hemen boğazım acıyor hasta olurum ilaç kullanırım diye yiyemedim ama hamilelikte çok faydalıymış

ay evet bircan..bende böyle şeyler düşünüyorum..merdivenden yuvarlanmışım araba çarpmış felan..bugünde bebeğim doğmuş ben ne beşik almışım ne kıyafet ne küvet almışım anaaaaaaamm..neler neler varyaaa..artık bütün eksikler gözümün önünde..oysaki bir günde olabilecek şeyler..anaaaaaamm..karnıma bişeyin değmesi benide korkutuyo..Allaha ematetiz tabi..
ama ben şimdi dondurmamı yedim gayet iyiyim...

okadar ballandırdın ki çıkışta dondurma alayım bir tane ısısır eşime veririm veya hepsini yer sıcak su içerim

okadar ballandırdın ki çıkışta dondurma alayım bir tane ısısır eşime veririm veya hepsini yer sıcak su içerim

bircan sana dfaha erkende bebek büyüdükçe ve sıkıştırdıkça reflü oluşuyo yaa..boğazım ve yemek borum alev aley yanıyo..gecede yanımda yoğurt bulunduruyorum bir iki kaşık alıyorum rahatlıyo..şimdide dondurma bu nedenle iyi geldi..enerjide verdi biraz..şimdi zıpkın gibiyim deeeeeeeeeeeermişim...yaa çalışamıyom bircan yaa...dikkatimi veremiyorum..iki dakka okuyup sıkılıyorum..ona canım sıkılıyo biraz..sınavı geçemiycem felan diye kafaya takıyom sanırım...kafaya neyi taktığımı bulmam gerek:))delimiyim neyimm

Evet dostlar ALLAH a şükürler olsun ki artık evimdeyim...Sonunda kurtuldum...Eşimin de dediği gibi "Meral 3 ay önce çocuğumuz yoktu ama cebizde 5 bin TL miz vardı şimdi ise yine çocuğumuz yok ama artık 5.000 TL'imiz de yok" bu 4 günde beni en çok güldüren şey heralde bu:))) 0 a 0 elde var 0.......ama yok haksızlık etmeyim elde 0 yok...elde hayal kırıklığı, haddinden fazla acı, dibe vurmuşluk ve boşvermişlik var...belki başka şeyler de var ama ben şimdilik sadece bunları görebiliyorum...Diğerlerinde sonraki duygum kaybın verdiği üzüntü oluyordu ama bu sefer ki öyle değil...kaybıma üzülmüyorum şuan halime acıyorum...kendime inanılmaz acıyorum...Kimseyi ama hiç kimseyi -kocam da dahil- istemiyorum yanımda...temiz bir evde...hazır yemekle!!!!!:)))...tek başıma kalmak istiyorum...tahammül sınırlarım yerin dibinde...Kayınvalidem bizimle kalacaktı o melaike kadını dahi istemedim yanımda ama tabii diyemedim kimselere YARADAN ıma deyivermiştim içimden...aaa bi telefon (dişçi randevusu vardı 1 ay önceden alınmış zorla göndermiştim...feci narkoz vermişler diş etinde kanama olmuş vırt zırt ) ben bu akşam gelemicem dedi zaten konuşamıyo canım benim...Aman ben bir mutlu oldum anlatamam...Neyse işte öyle...kasığımda halen sancım var...ama en felaketi baş ağrım sol gözümü açamıyorum... Biraz daha yazarsam sadece size mutsuzluk aşılamış olacağım o nedenle kesiyorum...

Hepinize ama hepinize teeek teeekkk çook ama çok teşekkür ederim...Bana dua eden dilleriniz dert cümleleri kurmasın İNŞALLAH...Benim için endişelenen yüreklerinize korku, endişe uğramasın o güzel yürekleriniz hep güzel haberlerle pır pır etsin İNŞALLAAAAH....Hep yanımdaydınız yazdıklarınızı her daim takip ettim...Dualarınızı her zerremde hissettim...ALLAH hepinizden razı olsun...Ben bu topiğin son kötü haberi olayım İNŞALLAAHH...

meralim şükürler olsun ki iyisin..acıların geçecek..kasığındakiler geçeceek başındakiler geçecek ama kalbindekiler geçmeyecek..fakat unutulacak çünkü umut hep var olacak..bu iş böle.. kaç 5000 ler gidecek elde var 0..ama sıfırın yanında umutda var..ya tuttarsa misali rahimlerimize maya çalıyoruz..tutmasını bekliyoruz..koskoca gölde bi kaşık maya nasıl tutsun diyoruz ama göl büyükse Allah daha büyük..umut hep var kuşum bi iyileş ..sonra kalk ayağa kaldığın yerden devam et lütfen:))

bi tanede müştak koyayımda uzun zamandır görmedim özledim müştakı

Son düzenleme:

Tuğbam hastanede düşmüştün aklıma dış gebelik olduğunu biliyordum ama ayrıntıları hatırlayamamıştım..şimdi tekrar okudum okudukça kendimden utandım...ne kadar da sakin sakin anlatmışsın yaşadıklarını...ALLAH bana sana nasip ettiği güçten ve azimden nasip etsin İNŞALLAH...Hemen yeniden umutlarından bahsetmişsin...Yemin ederim helal olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…