- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.921
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah anmamış kahvaltı yapıyoruz sîzde gelin
Nazanımmm burcu ya çok katılıyorum ( şu ara hele katıla katıla bi hal oldum :)) ) mutlaka birine bi sadaka ver..
Bu hafta sonuna kısmetse yapıcağız çantamı, geceliğide alıcam hayırlısıyla.. Lekeye canım sıkılmıyor yaa, onlar sağlıkla doğsunlar da varsın biz lekeli olalım.. geçer o sonra sende takma sakın.. ben aynada baktım bugun iyice belli belirsiz görünüyor..
Gece çok ağrım oldu yaa.. kasıklarımda beni mahfediyor..
bediş o lekeler doğumdan sonra geçiyormuş merak etme hem dediğin gibi sağlıkla gelsinlerde önemli değil, maşallah ne güzel azıcık kaldı yavrunu öpüp koklamaya, bende çok sabırsızlanıyorum malum şimdi hiç hissedemiyorum iyimi değil mi inşallah iyidir doktora gitmemize de daha 2 hafta var , Rabbim herkesin evladını esirgesin olmayanlara da versin inşallah.
Evet gelelim bana...
Idrardaki protein kaçağı degerim 1 haftada 100 puan daha yükselmiş. Onun icin kadin dogumcu beni ic hastalıkları doktoruna yönlendirdi, o senin bobrek ve ciğer fonksiyonlarina baksin acaba sendemi sorun var dedi. Gittik o dr a, evet degerin yuksek ama tabiki ölümcül acil bir seviyede diyemeyiz dedi. Tansiyon un nasil dedi olctu, onceki ölçüm degerlerime bakti ve tansiyonunda yukseliyor zamanla, bunuda yakin takipte tutmaliyiz dedi. Yine birsuru farkli testler istedi, ama buseferkiler böbrek ve ciğer fonksiyonlarimla ilgili olacak. Onun icin yarin yine hastanede olucam yani. Sonuclari ise pazartesi annem yada babam götürüp gosterecek, senin gelmene gerek yok, eger gerekirse gelirsin dedi. İşte boyle
niye kimse yok yaa..bugün çile oldu resmen geçmek bilmiyo...canım çok sıkılıyoç...oflayıp duruyorum..dizimi sallayıp duruyorumm.offfffffffff..akşam olsada gitsek....ya darlandır varyaaa....
buketttt ayyyyyyyyy bende patlayacağım işimide bitirdim arada bakıyorum kimse yok bide uyku bastırıyoki
ay aynı bircan aynı..iş yok şuan olsada yapmak istemiyorumğ...sıkıldım darlandımki anlatamam..eve gitmek istiyorum yaa..bu gün nasıl bitecek bilmiyorum..durmadan saate bakıyorum...önümde bi kitap var güya sınava çalışacam çalışamıyom...offm bi darlandımki anlatamam..sıkıntım derdim ne bilmiyorum..kafaya bişeyi mi takı yorumda böle oluyorum onu bile anlayacak durumda değilim şuan...offffffffffffffffffffffffffff
yaaaaaaaaaaaaaaaaaapatlayacam valla...
anammmmm sen daha betersin, sıkıntını giderecek dua falan oku ya da izin alsan vermezler mi biraz rahatsızım çıkabilir miyim desen , evde olup şöyle bir uzanmak vardıama nerdeeeee ben eve gidip birde yemek yapıcam, yemek olsaydı yer yemez uyurdum, bide benim şöyle bir huyum var çok mecbur kalmadıkça dışarıda yemiyorum düşünüyorum yerken bile nedir bu ne vardır temiz midir bilmem ne, ama senin yemeğin vardır şimdi kayınvaldenler gelmişlerdi dimi ohhh miss gibi, bak bunu düşün mutlu ol:)
valla bircan..inanırmısın şuan dondurma yiyorum..hamişleride özendirmek istememde..bugün ankara çok sıcaktı..gerçi kapalı mekanlarda pek belli olmuyoda..en güzeli benim midem boğazım yanıyoya artık ona çok iyi geldi soğuk soğuk...off..yanıyo boğazım yanıyo..
hormonlardan canım merak etme bak sana bir şey anlatayım psikolojisi bozuk bir vatandaş geldi askeriyede çalışıyormuş durumundan dolayı malulen emekli olmak istiyor adama anlatamıyorum bir türlü bizimle alakası yok kendi kurumunuza dilekçe verin diye anlamıyor geldi gitti kaç defa neyse sonunda başka bir yere yönlendirdim kurtuldum ama bir baktım ki neler düşünüyorum adam gelmiş bana saldırmış karnıma karnıma vurmuş bebeğime bir şey olmasınmış bir baktım ki ağlıyorum tövbe tövbe dedim, yani hamilelikte olabiliyor sen içini ferah tut,
ay evet bircan..bende böyle şeyler düşünüyorum..merdivenden yuvarlanmışım araba çarpmış felan..bugünde bebeğim doğmuş ben ne beşik almışım ne kıyafet ne küvet almışım anaaaaaaamm..neler neler varyaaa..artık bütün eksikler gözümün önünde..oysaki bir günde olabilecek şeyler..anaaaaaamm..karnıma bişeyin değmesi benide korkutuyo..Allaha ematetiz tabi..
ama ben şimdi dondurmamı yedim gayet iyiyim...
okadar ballandırdın ki çıkışta dondurma alayım bir tane ısısır eşime veririm veya hepsini yer sıcak su içerim
Evet dostlar ALLAH a şükürler olsun ki artık evimdeyim...Sonunda kurtuldum...Eşimin de dediği gibi "Meral 3 ay önce çocuğumuz yoktu ama cebizde 5 bin TL miz vardı şimdi ise yine çocuğumuz yok ama artık 5.000 TL'imiz de yok" bu 4 günde beni en çok güldüren şey heralde bu:))) 0 a 0 elde var 0.......ama yok haksızlık etmeyim elde 0 yok...elde hayal kırıklığı, haddinden fazla acı, dibe vurmuşluk ve boşvermişlik var...belki başka şeyler de var ama ben şimdilik sadece bunları görebiliyorum...Diğerlerinde sonraki duygum kaybın verdiği üzüntü oluyordu ama bu sefer ki öyle değil...kaybıma üzülmüyorum şuan halime acıyorum...kendime inanılmaz acıyorum...Kimseyi ama hiç kimseyi -kocam da dahil- istemiyorum yanımda...temiz bir evde...hazır yemekle!!!!!:)))...tek başıma kalmak istiyorum...tahammül sınırlarım yerin dibinde...Kayınvalidem bizimle kalacaktı o melaike kadını dahi istemedim yanımda ama tabii diyemedim kimselere YARADAN ıma deyivermiştim içimden...aaa bi telefon (dişçi randevusu vardı 1 ay önceden alınmış zorla göndermiştim...feci narkoz vermişler diş etinde kanama olmuş vırt zırt ) ben bu akşam gelemicem dedi zaten konuşamıyo canım benim...Aman ben bir mutlu oldum anlatamam...Neyse işte öyle...kasığımda halen sancım var...ama en felaketi baş ağrım sol gözümü açamıyorum... Biraz daha yazarsam sadece size mutsuzluk aşılamış olacağım o nedenle kesiyorum...
Hepinize ama hepinize teeek teeekkk çook ama çok teşekkür ederim...Bana dua eden dilleriniz dert cümleleri kurmasın İNŞALLAH...Benim için endişelenen yüreklerinize korku, endişe uğramasın o güzel yürekleriniz hep güzel haberlerle pır pır etsin İNŞALLAAAAH....Hep yanımdaydınız yazdıklarınızı her daim takip ettim...Dualarınızı her zerremde hissettim...ALLAH hepinizden razı olsun...Ben bu topiğin son kötü haberi olayım İNŞALLAAHH...
kızlar güzel dilekleriniz için cok tesekkur ederım.ama cok kotu gunler gecırdım rabbım beterınden korusun.kanamayla hastaneye gıttım tekrar kese gozukmedı kan degerlerım 4 bınlerden 2 bınlere dustu ertesı gun kurtaj oldum hastanedeydım ertesı sabah tekrar kan degerlerıme bakıldıgında tekrar 4 bınlerde gozuktu degerlerım gebelıgım devam edıyurdu.ultrasonda hala bısey gozukmedı ve dışş gebelık tanısı koyuldu.once ıgne ıle erıtmeye calışıldı ama ertesı sabah sag tupumde belşrdi ve benı artık zehırlemeye baslamış bebek iç kanama yapmış.hemen amelıyata aldılar once tüpü korumak ıçın kapalı denemiş ama olmadı ve sezeryan gıbı yapılmış ve maalesef artık sag tupumm yok rabbım kımseye yasatmasın daha yenı toparlanıyorum.yenı oturabılıyorum amelıyat olalı bugun 11 gun oldu bayramın ıkıncı gununden berı hastanedeydım sımdı annemde kalıyorum duzelıncce kendı evıme gecıcem 1 ay raporluyum.dualrınız ıcın herkeze teker teker tesekkuredıyorum sansım %50 ye dustu ama hala umudumuz kırılmadı zor toparladınm 3 ay korunmam gerekıyo daha sonrasın da baskent unıversıtesınde bı profumuz var ona gıdıcez nasıpse tekrar bı arastırmaya gırıcez tüp bebek dusunuyoruz rabbım yuzumuze guler ınsallah hayırlı evlat nasıp eder ınsallah .gecen gece ruyamda gordum oglesıne guzel bıbebektı kimis gibikokuyordu benım bebegımmış gece uyandım bı anda agladım cok agladım oylesıne gercektıkı yumusacıktı yanakları.bunları yasamamız gerekıyormuş demekkı ölümden dondum ama cok sukur aılem cok yardımcı oluyo herseyden once esım morelımı yuksek tutmaya calışıyo ıyıkı sana bısey olmadı dıyo,3bucuk saat amelıyatta kalmışım cok korkmuş cnm benım ya neyse kızlar ıcımı doktum rahatladım bıras herkeze hayırlısını nasip etsin rabbım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?