- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.941
meralim şükürler olsun ki iyisin..acıların geçecek..kasığındakiler geçeceek başındakiler geçecek ama kalbindekiler geçmeyecek..fakat unutulacak çünkü umut hep var olacak..bu iş böle.. kaç 5000 ler gidecek elde var 0..ama sıfırın yanında umutda var..ya tuttarsa misali rahimlerimize maya çalıyoruz..tutmasını bekliyoruz..koskoca gölde bi kaşık maya nasıl tutsun diyoruz ama göl büyükse Allah daha büyük..umut hep var kuşum bi iyileş ..sonra kalk ayağa kaldığın yerden devam et lütfen:))
bi tanede müştak koyayımda uzun zamandır görmedim özledim müştakı
Bukeett şuan ne hissettiğimi sana şöyle anlatayım; çocuk görsem tekmelicem o derece iğrenç haldeyim....Keşke sizin kadar güçlü olabilsem...Düştükçe daha da güçlü kalkabilsem...ama yok ben onlardan biri değilim...çok üzülüyorum buna...Bundan sonraki sloganım "herkes anne olacak diye bir kural yok ya"...
Yavru kuşum burda nedemek istedin bana ben anlamadım ?? Hele bi aydınlat benii :)
Evet dostlar ALLAH a şükürler olsun ki artık evimdeyim...Sonunda kurtuldum...Eşimin de dediği gibi "Meral 3 ay önce çocuğumuz yoktu ama cebizde 5 bin TL miz vardı şimdi ise yine çocuğumuz yok ama artık 5.000 TL'imiz de yok" bu 4 günde beni en çok güldüren şey heralde bu:))) 0 a 0 elde var 0.......ama yok haksızlık etmeyim elde 0 yok...elde hayal kırıklığı, haddinden fazla acı, dibe vurmuşluk ve boşvermişlik var...belki başka şeyler de var ama ben şimdilik sadece bunları görebiliyorum...Diğerlerinde sonraki duygum kaybın verdiği üzüntü oluyordu ama bu sefer ki öyle değil...kaybıma üzülmüyorum şuan halime acıyorum...kendime inanılmaz acıyorum...Kimseyi ama hiç kimseyi -kocam da dahil- istemiyorum yanımda...temiz bir evde...hazır yemekle!!!!!:)))...tek başıma kalmak istiyorum...tahammül sınırlarım yerin dibinde...Kayınvalidem bizimle kalacaktı o melaike kadını dahi istemedim yanımda ama tabii diyemedim kimselere YARADAN ıma deyivermiştim içimden...aaa bi telefon (dişçi randevusu vardı 1 ay önceden alınmış zorla göndermiştim...feci narkoz vermişler diş etinde kanama olmuş vırt zırt ) ben bu akşam gelemicem dedi zaten konuşamıyo canım benim...Aman ben bir mutlu oldum anlatamam...Neyse işte öyle...kasığımda halen sancım var...ama en felaketi baş ağrım sol gözümü açamıyorum... Biraz daha yazarsam sadece size mutsuzluk aşılamış olacağım o nedenle kesiyorum...
Hepinize ama hepinize teeek teeekkk çook ama çok teşekkür ederim...Bana dua eden dilleriniz dert cümleleri kurmasın İNŞALLAH...Benim için endişelenen yüreklerinize korku, endişe uğramasın o güzel yürekleriniz hep güzel haberlerle pır pır etsin İNŞALLAAAAH....Hep yanımdaydınız yazdıklarınızı her daim takip ettim...Dualarınızı her zerremde hissettim...ALLAH hepinizden razı olsun...Ben bu topiğin son kötü haberi olayım İNŞALLAAHH...
İyi aksamlar canlarim ...
Ben bugun doktora gittim bebegim iyi rahati yerinde cok sukur.Cigdeme kahvaltiya gittim herkesle gorusme imkanimiz olsa Cigdem cok tatliydi sag olsun ilkkez gittigim bi ev degilde surekli gidiyormusum gibiydi cok guzeldi.
Meral zaman ver kendine tatlim belki iki gunluk bi tatil falan iyi olabilir inan o dusuncelerin hepsi gececek ilerde hatirlayip guleceksin sen cok guclusun bunu biliyorum acilar innsani basta yiksada sonra guclendirir...
İyi akşamlar sevgili topik sakinlerii :))
Hakketen bugün pek bi sakinmişsiniz
Burjucum bende heyecanlandım acaba ne yazcak diye :)) olsun bebekim ne affı olur böyle şeyler.. Beni özlemişsin ondan adımı zikredesin gelmiş :)))))
Biz bugün tümayla başbaşa romantik :-D bir kahvaltı yaptık.. Canım benim iyiki geldiiii çok mutlu oldummm..
Buarada kendi söylemeyi unutmuş ama bir kızımız daha geliyormuşşş tümaycığımın kendi gibi güzell kızışı varmış göbüşünde..
Hadi hayırlısıyla doğsun inşallah..
Hepinize sevgiler oğluşumla öpüyoruzzzzz
sayın bedriye hanım doğurdun doğuracan hala bi göbek göremedik hadi amaaaaaa merak ediyorum valla lütfen bir an önce koy şu fotoyu en son halin olsun ama
Canlarım merhaba ay bugün benim yaşadıklarım tam bir olay kaynıma kız bakmaya gittik görüştüğü kızdı zaten hani nişan tarihi galan kararlaştırırız dedik anam iş cidîyete bindi kızın anası demez mi 500gr altın Urfa akıtması en agırından 15 milyarlık olanından birde hasır bükmesi kıza annesini evinin yakınında ev vede araba biz şok olduk ve eve geldîk halen şoklardayız
Eveeeet nerde göbüş fotusu, özlem hakli, göbek göremeden doguracan :)
Tümay çiğdem, fotolar nerde????
Canim fotolar Cigdemde musait olunca koyar
Ayyy Burcu, kadın bildiğin tüccar, hemen vazgeçin siz bu kızdan, oğlanın iliğini kemiğini yer bitirir bu kadın
tümay ve çiğdem hani resimler nerde resim görelim lütfen
tümaycığım kız geliyormuş maşallah,sağlıkla gelsin
Canlarım merhaba ay bugün benim yaşadıklarım tam bir olay kaynıma kız bakmaya gittik görüştüğü kızdı zaten hani nişan tarihi galan kararlaştırırız dedik anam iş cidîyete bindi kızın anası demez mi 500gr altın Urfa akıtması en agırından 15 milyarlık olanından birde hasır bükmesi kıza annesini evinin yakınında ev vede araba biz şok olduk ve eve geldîk halen şoklardayız
sayın bedriye hanım doğurdun doğuracan hala bi göbek göremedik hadi amaaaaaa merak ediyorum valla lütfen bir an önce koy şu fotoyu en son halin olsun ama
Evet dostlar ALLAH a şükürler olsun ki artık evimdeyim...Sonunda kurtuldum...Eşimin de dediği gibi "Meral 3 ay önce çocuğumuz yoktu ama cebizde 5 bin TL miz vardı şimdi ise yine çocuğumuz yok ama artık 5.000 TL'imiz de yok" bu 4 günde beni en çok güldüren şey heralde bu:))) 0 a 0 elde var 0.......ama yok haksızlık etmeyim elde 0 yok...elde hayal kırıklığı, haddinden fazla acı, dibe vurmuşluk ve boşvermişlik var...belki başka şeyler de var ama ben şimdilik sadece bunları görebiliyorum...Diğerlerinde sonraki duygum kaybın verdiği üzüntü oluyordu ama bu sefer ki öyle değil...kaybıma üzülmüyorum şuan halime acıyorum...kendime inanılmaz acıyorum...Kimseyi ama hiç kimseyi -kocam da dahil- istemiyorum yanımda...temiz bir evde...hazır yemekle!!!!!:)))...tek başıma kalmak istiyorum...tahammül sınırlarım yerin dibinde...Kayınvalidem bizimle kalacaktı o melaike kadını dahi istemedim yanımda ama tabii diyemedim kimselere YARADAN ıma deyivermiştim içimden...aaa bi telefon (dişçi randevusu vardı 1 ay önceden alınmış zorla göndermiştim...feci narkoz vermişler diş etinde kanama olmuş vırt zırt ) ben bu akşam gelemicem dedi zaten konuşamıyo canım benim...Aman ben bir mutlu oldum anlatamam...Neyse işte öyle...kasığımda halen sancım var...ama en felaketi baş ağrım sol gözümü açamıyorum... Biraz daha yazarsam sadece size mutsuzluk aşılamış olacağım o nedenle kesiyorum...
Hepinize ama hepinize teeek teeekkk çook ama çok teşekkür ederim...Bana dua eden dilleriniz dert cümleleri kurmasın İNŞALLAH...Benim için endişelenen yüreklerinize korku, endişe uğramasın o güzel yürekleriniz hep güzel haberlerle pır pır etsin İNŞALLAAAAH....Hep yanımdaydınız yazdıklarınızı her daim takip ettim...Dualarınızı her zerremde hissettim...ALLAH hepinizden razı olsun...Ben bu topiğin son kötü haberi olayım İNŞALLAAHH...
anamm kız biz ne kadar ucuza gitmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?