Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Bukeett şuan ne hissettiğimi sana şöyle anlatayım; çocuk görsem tekmelicem o derece iğrenç haldeyim....Keşke sizin kadar güçlü olabilsem...Düştükçe daha da güçlü kalkabilsem...ama yok ben onlardan biri değilim...çok üzülüyorum buna...Bundan sonraki sloganım "herkes anne olacak diye bir kural yok ya"...

elbette yok..öle bi kural..seni anlamadığımı mı saniyosun..sen çocuk görsen tekmeliyosun ben hamile görsem direk karnını tekmeleyecek hale geldim..:))katliamı düşün hem anneye hem bebeğe..:))daha güçlü kalkacaksın diye bişey yok meral..en azından kalkmaya çaba gösterirsen asıl güç bu zaten..o dediklerimiz filmlerde oluyor zaten..çaba göstermeek yaşamaktır umut beslemek yaşamaktır..bunlar senin gücün zaten..ama vazgeçmek en kolayı...sen vazgeçme ama yinede sloganın aynı kalsın..fakat vazgeçme..ama şimdi bunları düşünme..vazgeçmemeyi düşünmek şimdi sana zor gelecek..şimdi düşünme..sağlığına bak şimdi sen..her şey zamnala oturur yerine..

Yavru kuşum burda nedemek istedin bana ben anlamadım ?? Hele bi aydınlat benii :)

ayyy çiğdem bebgim çok özür dilerim, özlem yazacaktım, ayy çok utandım, ama seni seviyim :)) affet beni :)

meraalll bebegım, ohh seni topikte görmek ne güzel, yaşadığın sıkıntıyı, anı anına takip eden biri olarak, çocuk kararını çok destekliyorum, ama tekmelemi kı yazzık :)) sana ne korun derim ne korunma, hiç bişey yapma, rafa kaldır bu konuyu, zamanı gelince o raftan aşagıya iner o bebek :) şimdi gezin, eve bir eşya alın, arabayı yenileyin..anaaa 5000 'i hatırladım dur dur eşya falan alma :))) şimdi acebe bebek yok topik yok mu? Diye dübünüyor musun?? Geyik yapmaya yine gel, bankada ki ekşinleri anlatmaya yine gel emi :))))

YASEMIN canım inşallah böbreginde de hiçbir sorun çıkmaz, bugün hast gidecektin sanırım, yoksa yarınmiydi? Neyse inşallah güzel haberlerle gelirsin, baştan beri ufak ufak sıkıntıların oldu ve hep sonu güzel bitti, inşallah yine öyle olacak Allahın izniyle

BUKET canım , sıkıldın mı sen? Oyy oyy kıyamam, dondurmanı ye mutlu ol, kv baksın sana, ne sınavı bebekim bu?

BEDIŞ canım kasık ağrın normal mi?

İyi aksamlar canlarim ...
Ben bugun doktora gittim bebegim iyi rahati yerinde cok sukur.Cigdeme kahvaltiya gittim herkesle gorusme imkanimiz olsa Cigdem cok tatliydi sag olsun ilkkez gittigim bi ev degilde surekli gidiyormusum gibiydi cok guzeldi.

Meral zaman ver kendine tatlim belki iki gunluk bi tatil falan iyi olabilir inan o dusuncelerin hepsi gececek ilerde hatirlayip guleceksin sen cok guclusun bunu biliyorum acilar innsani basta yiksada sonra guclendirir...

İyi akşamlar sevgili topik sakinlerii :))
Hakketen bugün pek bi sakinmişsiniz

Burjucum bende heyecanlandım acaba ne yazcak diye :)) olsun bebekim ne affı olur böyle şeyler.. Beni özlemişsin ondan adımı zikredesin gelmiş :)))))

Biz bugün tümayla başbaşa romantik :-D bir kahvaltı yaptık.. Canım benim iyiki geldiiii çok mutlu oldummm..
Buarada kendi söylemeyi unutmuş ama bir kızımız daha geliyormuşşş tümaycığımın kendi gibi güzell kızışı varmış göbüşünde..

Hadi hayırlısıyla doğsun inşallah..
Hepinize sevgiler oğluşumla öpüyoruzzzzz

Oyy canlarım demek siz buluştunuz..ayy çok özendim vall..yerim ben sizi, Tumayım gözün aydın kızın geliyormuş, hep derim yine diyorum, kız çocuklarını çok seviyorum, maşallah Allahım esirgesin korusun onu..çiğdem canım benim aklımdan değil kalbimden geçtin o yüzden yazdım :) oyy bende senin oğluşunu öpüyorum, oyy yanınızda olsam senin yanakları sıkarım, tümayında göbegini okşarım, o kadar sonra size ilgi göstermem varsa yoksa senin kuzuyu severim, daha da yüzünüze bakmam :)))) bide senin yaptığın mamalardan yerdim :)) Allah neşenizi bozmasın, hepinizi öpüyorum

tümay ve çiğdem hani resimler nerde resim görelim lütfen

tümaycığım kız geliyormuş maşallah,sağlıkla gelsin

sayın bedriye hanım doğurdun doğuracan hala bi göbek göremedik hadi amaaaaaa merak ediyorum valla lütfen bir an önce koy şu fotoyu en son halin olsun ama

Canlarım merhaba ay bugün benim yaşadıklarım tam bir olay kaynıma kız bakmaya gittik görüştüğü kızdı zaten hani nişan tarihi galan kararlaştırırız dedik anam iş cidîyete bindi kızın anası demez mi 500gr altın Urfa akıtması en agırından 15 milyarlık olanından birde hasır bükmesi kıza annesini evinin yakınında ev vede araba biz şok olduk ve eve geldîk halen şoklardayız

sayın bedriye hanım doğurdun doğuracan hala bi göbek göremedik hadi amaaaaaa merak ediyorum valla lütfen bir an önce koy şu fotoyu en son halin olsun ama

Eveeeet nerde göbüş fotusu, özlem hakli, göbek göremeden doguracan :)
Tümay çiğdem, fotolar nerde????

Ayyy Burcu, kadın bildiğin tüccar, hemen vazgeçin siz bu kızdan, oğlanın iliğini kemiğini yer bitirir bu kadın

tümay ve çiğdem hani resimler nerde resim görelim lütfen

tümaycığım kız geliyormuş maşallah,sağlıkla gelsin

Amin canim Rabbim insallah saglikla kucagima almayi nasip etsin...

anamm kız biz ne kadar ucuza gitmisiz

yüce rabbim yar ve yardımcın olsun meralim bu acını unutturacak mutluluklar yaşatsın dualarımdasın

Günaydın canlarım, süper güzel ve bereketli bir cuma olsun inşallah,umarım herkes iyidir, özellikle topiğimizin nazlı gülleri Yasemin ve Meral, sizin için kötü gelişmelerin bittiği güzelliklerin başladığı bir gün olur inşallah

Canlarımm benim günaydınn..
Hayırlı cumalar olsun inşAllah..

Özlemimmm, Nazanımmm, Burcummmm foto konusunda haklısınız anacım işyerinde aklıma geliyor burada da hep bol şeyler giyiniyorum diye belli olmuyor evde çekiceğim diyorum evede gidemedik işte ne zamandır ama birazdan çekip ekleyip haberdar ediyorum kuzulaaarrrr...

Tümaayy kızın olucakmıişşş. Sağlıkla kucağına almayı kısmet nasip etsin Allah ım..
Kahfaltınızda afiyet bal, şeker olsun..

Yaseminnnimmm... güzel haberlerini beklemekteyiz.. inşAllah herşey yolundadır.. dualarımdasın..

MEralimm.. baş ağrın geçmiştir inşAllah, rahatsındır, kafanda hiç bişey kurma, hiçbişeye lutfen odaklanma.. ben çok inanıyorum, sende lutfenn inann "herşey çok güzel olucak" ...

anamm kız biz ne kadar ucuza gitmisiz

Valla nazanım hele ben, 2 bilezik bir sete tav olmuşum :)) ne kıymetliler varmış :))

Bedriyecim canım soru 1: kasık ağrın gecti mi? Soru 2: dokrtora ne zaman gideceksin ? Soru3 : kızın bugün içerde kültür fizik hareketleri yapti mi? :)))

Yasemin canım seni topikte görüyorum, son gelişmeler nedir? Böbregıne bakıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…