Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

cnm isyan etsem kıme neye ısyan edıcem vardır rabbımın bıldıgı kı boyle oldu bundada vardır bır hayır.o ol dıyecekki olucak o istemedıkce ne yaparsak yapalım olmayacak bunun için ben rabbıme dayandım rabbım bılır en hayırlısını elbet bırgun bızımde yavrularımız olucak inşallah bizde onları koklayacagız mıs gıbı bugun bı arkadasım doguma gıdıcek cok merak edıyorum nasıl bı bebek olucak sankı kendımınkıymıs gıbı sevınıyorum napıyım bende onu koklar operım. o

Merak ettiğim acaba kız kaynına dememiş mi bizde böyle böyle şeyler istenir vs.. diye..
gerçektende garip insanlar var, inşAllah şaka yaptık falan bişeyler der, telafi ederler bu durumu.. :26:

Tuğba canım hoşgeldin günaydın
Yaşadığın onca zorluklara rağmen hala sabırla Rabbinden bebek bekliyorsun maşallah sana ne güzel, çunkü bende aynı meral gibiydim, kürtaj olurken sonrasınde bir daha bebek istemiyordum, tabi 6 ay sonra bebek bebek diye melemeye başladım..bende hamile arkadaşlarımın doğumuna sevinirim, hatta yakında bir arkadaşim 2. Doğuracak, beni mutlaka doğuma çagır dedim, ohh bebek sevicem diye mutlu oldum yani yalnız değilsin tatlım, ben bu halime acımıyorum artık, böyle olsun şimdilik, elbette kendi bebelerimizi sevecegimiz gün gelecek

Günaydınnn hayırlı cumalar hayırlı sabahlar hayırlı günler olsun inşallah hepimize canlarım
ayy bugün evdeyim ya o yüzden çok mutluyum maşallah bu hafta başından beri hastaneyi mesken tuttuğum için özlemişim bu sakinliğimi.

Tümayyyyy canımmm ay maallah yaa bu sene gerçekten kız senesi çok mutlu oldum Allahım hayırlı evlat olmasını nasibetsin, bizim cimcimeleri kanka yapalım hepimiz

ayy negüzel buluşmuşsunuz yaa çiğdem ve tümay süpersiniz fakat resimsiz olmaz mutlaka bekliyoruz.

B.Burcu tatlım bugün evdeyim çok şükür dün gitmiştim testler yapıldı gene sonuçlar sanırım pazartesi çıkacak. ama kadın doğumcuya gittim uğradım, çıkan testlerin sonucunu gösterdim sende drar yolu enfeksiyonu çıkmış dedi, inşallah bu protein kaçağının sebebide budur dedi, ben sana bi antibiyotik yazm 1 hafta kullan gene bi idrar testi yap bakalım ozaman azalmış olacakmı dedi. inşallah enfeksiyondandır yarabbim hayırlısı ile.

Burcuuuuu (duamnur) ayyy inanamıyorum biz hakkaten bedavaya gitmişiz ayyyy okuduklarıma inanamadım yaa resmen başlık parası istemek yerine onun kibarlaştırılmış halini istemiş bunlar.

Tubacım canımm maşallah nekadar güzel bir ruh hali içindesin Allahım bu pozitifliği sana vermiş ki ardından da bebek verecektir bence inşallah. çünkü biz pozitif düşünceye geçmeden ne yazıkki bu iş olmuyor, herşey bizim psikolojimiz ile alakalı bence.

bizim bankanın ünvanda yükselme sınavı..

anamm kız peri padişahının kızımıymış yoksa:)))

ben bi çikolataya gittimya la yüz görümlüğü diye:))

herekese günaydın cumanız mübarek olsun,
meralim canım benim bu günlerde geçecek tabiki izler bırakacak ama şimdiki kadar acı duymayacaksın tekrardan umutların yeşerecek ve o gün gelecek ki Rabbim ol diyecek sakın ha ümidini kesme Rabbimden, şimdi tek ihtiyacın ola şey ;Rabbime sığınmak, inşallah bu sınavı başarıyla atlatırsın canım ve güzel günlerin gelmesi yakındır.
yasemin canım inşallah problem idrar yolu enfeksiyonudur onunda halledilmesi kolay bir antibiyotik işi bitirir bende de çıktı suda eriyen antibiyotikten kullandım tek seferlik, ve işe yaradı sanırım çünkü akıntı falan kalmadı
tümayında prensesi geliyormuş çok sevindim bende kızlara bayılıyorum böyle cicili bicili giyiniyorlar ya bitiyorum benimde 2 hafta sonra belli olacak hayırlı sağlıklı olsun başka bir şey istemem
k. burcu ay o ne kız isteme öyle, resmen bir servet istemiş böyle dayatma olur mu zaten karşı tarafın elinde olsa en güzelini yapar, vallahi biz eşimle borç harçla evlendik düğünden sonrada takılan her şeyi bozdurup borçlarımız ödedik her şeyimizi kendimiz yaptık kimseden beklentimiz olmadı çünkü biliyordum ki ellerinde olsa yaparlar, Allah can sağlığı ve huzur versin yeterki her şey hallolur kaynanangile de sabır versin bu arada
buket uzata uzata doğum iznini 2 hafta uzattılar hiç yapılmasa daha iyiydi şimdi bir de uzattık dicekler neymiş kadın 6 aydan sonra çalışmaya başlaması zor olurmuş ufacık bebeği bırakıp gelip çalışmak çok kolay olacak sanki

kızlar doğum paketi ve üzretsiz izinlar belli olmuş haberleri okudunuz mu??

Ben sadece 18 haftayi biliyorum, başka ne gibi değişiklikler omuş bebekim?? Ya 18 haftada şaka gıbi barı 20 yap, sınavında başarılar ama anladığım kadarıyla süper ders çalışıyorsun, çok heveslisin :))))))

YASEMIN canim benim inşallah enfeksiyondur, bol su iç, sahi sen suyu ne kadar tuketiyordun? Canım inşallah artık doğuma gidersin hastaneye, bende çok gidiyorum insanın canını sıkıyor haklısın

BIRCAN canım çok şükür senin enfeksiyon geçmiş sen yinede bol suya devam et, tekrarlamasın, ayy bizde nerdeyse herşemizi kendimiz almıbtık düğünden sonra :)

BURCU kız, annen baban ne dedi bu işe? kızı alacak mısınız, yaksa bu ticaret burda bitecek mi?

BEDRIYE sorularıma cevap vermemişsin! Sanırsam iş yeri yoğun :)

Günaydın kızlar bugün doktor kontrolumuz var öğleden sonra annemle gidecez oda torununu görmek istiyor
kız meseleside kaynım dün gece kızla konuşacaktı 100gr bîrde3tane bilezik kabul edeîuorsan et yoksa herkes kendi yoluna ama kaynım diyor içim soğudu dalga geçtiler rezil ettîler kız görmeye gidenlere bakalım bugün cevap gelecek kaynanam vefat etti 6ay önce tabi başta büyük olmayınca kadın dedi sağayım bunları

hihh yazık deilmi allah yardımcınız olsun burcu inş.

izinden sonra 2 ay yarım gün çalışma..ilk çocuksa 2 ay 2. çocuksa 4 ay 3.çocuksa 6 ay..öle gidiyo..

hayırlı cumalar ...
Fotolar Çiğdem de müsait olunca koyar.
Teyzeleri kızım geliyor hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inşallah.Kızımın bir sürü arkadaşıı olucak .

hayırlı cumalar ...
Fotolar çiğdem de müsait olunca koyar.
Teyzeleri kızım geliyor hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inşallah.kızımın bir sürü arkadaşıı olucak .

anam kızışıma arkidaş geldi..hadi hayırlısı..allah hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

Yazmıştım gönderemeden çıkmak durumuında kaldım, cuma yoğunluğu var gerçekten kısaca cvplıyorumm..

cevap 1:44: ; kasık ağrılarım çokca sıkça oluyor ama etrafımdaki kimse panikdeğil, bende normal diye katlanıyorum kendimce ağrılara.. aralarda oluyor sonra geçiyor.. bunlar doğum sancısı oluyormuş aslında bi de, ama değildir bu srekli ağrı şeklinde oluyor..

cevap 2 ; dokkttoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimi yedi, doktor kontrolümmm haftaya ctesi kısmetse.. bu arada şimdi öğrendimm eşimin kardeşinin haftaya pazar ertelenen düğününü yapalım diyor.. bu doktor beni 3 haftada çağırdı bu sefer ya o yüzden uzadı bayağı kontrol zamanım.. hayırlısı bakalım.. inşAllah yolundadır herşey anlayamıyorum da.. mesela çok çok afedersiniz ama su gibi akıntım var ya suyum geliyorsa Allah korusun.. amaannn ne bileyim.. duruyoruz işte Allahtan hayırlısı inşAllah..

cevap 3 benim kuzumm kültür fizik hareketlerine ağırlık veremiyor burcu teyzesi, geriliyor sadece.. iyidir inşAllah di mi?

başkaaaaa bu kadar heralde benden havadisler..

anaamm ben bedavaya gitmişim ya bak sen ev araba o kadar altın, bizim neyimiz eksikmiş o kız altınmı yumurtluyomuş acaba

anaamm ben bedavaya gitmişim ya, bak sen ev araba o kadar altın, bizim neyimiz eksikmiş o kız altınmı yumurtluyomuş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…