- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.961
Tuğbam hastanede düşmüştün aklıma dış gebelik olduğunu biliyordum ama ayrıntıları hatırlayamamıştım..şimdi tekrar okudum okudukça kendimden utandım...ne kadar da sakin sakin anlatmışsın yaşadıklarını...ALLAH bana sana nasip ettiği güçten ve azimden nasip etsin İNŞALLAH...Hemen yeniden umutlarından bahsetmişsin...Yemin ederim helal olsun...
Canlarım merhaba ay bugün benim yaşadıklarım tam bir olay kaynıma kız bakmaya gittik görüştüğü kızdı zaten hani nişan tarihi galan kararlaştırırız dedik anam iş cidîyete bindi kızın anası demez mi 500gr altın Urfa akıtması en agırından 15 milyarlık olanından birde hasır bükmesi kıza annesini evinin yakınında ev vede araba biz şok olduk ve eve geldîk halen şoklardayız
cnm isyan etsem kıme neye ısyan edıcem vardır rabbımın bıldıgı kı boyle oldu bundada vardır bır hayır.o ol dıyecekki olucak o istemedıkce ne yaparsak yapalım olmayacak bunun için ben rabbıme dayandım rabbım bılır en hayırlısını elbet bırgun bızımde yavrularımız olucak inşallah bizde onları koklayacagız mıs gıbı bugun bı arkadasım doguma gıdıcek cok merak edıyorum nasıl bı bebek olucak sankı kendımınkıymıs gıbı sevınıyorum napıyım bende onu koklar operım.o
cnm isyan etsem kıme neye ısyan edıcem vardır rabbımın bıldıgı kı boyle oldu bundada vardır bır hayır.o ol dıyecekki olucak o istemedıkce ne yaparsak yapalım olmayacak bunun için ben rabbıme dayandım rabbım bılır en hayırlısını elbet bırgun bızımde yavrularımız olucak inşallah bizde onları koklayacagız mıs gıbı bugun bı arkadasım doguma gıdıcek cok merak edıyorum nasıl bı bebek olucak sankı kendımınkıymıs gıbı sevınıyorum napıyım bende onu koklar operım.o
YASEMIN canım inşallah böbreginde de hiçbir sorun çıkmaz, bugün hast gidecektin sanırım, yoksa yarınmiydi? Neyse inşallah güzel haberlerle gelirsin, baştan beri ufak ufak sıkıntıların oldu ve hep sonu güzel bitti, inşallah yine öyle olacak Allahın izniyle
BUKET canım , sıkıldın mı sen? Oyy oyy kıyamam, dondurmanı ye mutlu ol, kv baksın sana, ne sınavı bebekim bu?
BEDIŞ canım kasık ağrın normal mi?
Canlarım merhaba ay bugün benim yaşadıklarım tam bir olay kaynıma kız bakmaya gittik görüştüğü kızdı zaten hani nişan tarihi galan kararlaştırırız dedik anam iş cidîyete bindi kızın anası demez mi 500gr altın Urfa akıtması en agırından 15 milyarlık olanından birde hasır bükmesi kıza annesini evinin yakınında ev vede araba biz şok olduk ve eve geldîk halen şoklardayız
kızlar doğum paketi ve üzretsiz izinlar belli olmuş haberleri okudunuz mu??
sadece bir haftamı eklemişler beni ilgilendiren kısmı sadece 1 hafta artmış olması
kızlar doğum paketi ve üzretsiz izinlar belli olmuş haberleri okudunuz mu??
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolumuz var öğleden sonra annemle gidecez oda torununu görmek istiyor
kız meseleside kaynım dün gece kızla konuşacaktı 100gr bîrde3tane bilezik kabul edeîuorsan et yoksa herkes kendi yoluna ama kaynım diyor içim soğudu dalga geçtiler rezil ettîler kız görmeye gidenlere bakalım bugün cevap gelecek kaynanam vefat etti 6ay önce tabi başta büyük olmayınca kadın dedi sağayım bunları
ben sadece 18 haftayi biliyorum, başka ne gibi değişiklikler omuş bebekim?? Ya 18 haftada şaka gıbi barı 20 yap, sınavında başarılar ama anladığım kadarıyla süper ders çalışıyorsun, çok heveslisin :))))))
yasemın canim benim inşallah enfeksiyondur, bol su iç, sahi sen suyu ne kadar tuketiyordun? Canım inşallah artık doğuma gidersin hastaneye, bende çok gidiyorum insanın canını sıkıyor haklısın
bırcan canım çok şükür senin enfeksiyon geçmiş sen yinede bol suya devam et, tekrarlamasın, ayy bizde nerdeyse herşemizi kendimiz almıbtık düğünden sonra :)
burcu kız, annen baban ne dedi bu işe? Kızı alacak mısınız, yaksa bu ticaret burda bitecek mi?
Bedrıye sorularıma cevap vermemişsin! Sanırsam iş yeri yoğun :)
hayırlı cumalar ...
Fotolar çiğdem de müsait olunca koyar.
Teyzeleri kızım geliyor hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inşallah.kızımın bir sürü arkadaşıı olucak .
Ben sadece 18 haftayi biliyorum, başka ne gibi değişiklikler omuş bebekim?? Ya 18 haftada şaka gıbi barı 20 yap, sınavında başarılar ama anladığım kadarıyla süper ders çalışıyorsun, çok heveslisin :))))))
YASEMIN canim benim inşallah enfeksiyondur, bol su iç, sahi sen suyu ne kadar tuketiyordun? Canım inşallah artık doğuma gidersin hastaneye, bende çok gidiyorum insanın canını sıkıyor haklısın
BIRCAN canım çok şükür senin enfeksiyon geçmiş sen yinede bol suya devam et, tekrarlamasın, ayy bizde nerdeyse herşemizi kendimiz almıbtık düğünden sonra :)
BURCU kız, annen baban ne dedi bu işe? kızı alacak mısınız, yaksa bu ticaret burda bitecek mi?
BEDRIYE sorularıma cevap vermemişsin! Sanırsam iş yeri yoğun :)
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolumuz var öğleden sonra annemle gidecez oda torununu görmek istiyor
kız meseleside kaynım dün gece kızla konuşacaktı 100gr bîrde3tane bilezik kabul edeîuorsan et yoksa herkes kendi yoluna ama kaynım diyor içim soğudu dalga geçtiler rezil ettîler kız görmeye gidenlere bakalım bugün cevap gelecek kaynanam vefat etti 6ay önce tabi başta büyük olmayınca kadın dedi sağayım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?