Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlarrr çirkin fotomu ekledimm.. efektli falan oldu üzerine kaydettiğim için böyle oldu işte.. şu an buyumm.. bugun gözlerim çok şiş nedense..

Ayyy şimdi bunlara evet dese bile ileride boğazına çöker oğlanın anacımm..valla yakmayın oğlanı burcu :)
oyy maşallah senin kuzuna ,anneanneside görsün,inşallah herşey yolundadır? senin plesanta yukarıya çıktı mı burcu?

hayırlı cumalar ...
Fotolar Çiğdem de müsait olunca koyar.
Teyzeleri kızım geliyor hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inşallah.Kızımın bir sürü arkadaşıı olucak .

Tümayım yakın olsamda sevsem sevsem senin kuzunu :) Maşallah Rabbim sağsalim doğumunu nasip etsin ve sağlıklı uzun bir ömür versin :)

hımmm kasık ağrın normal sanırım,yani artık zaman daralıyor, doğuma az kaldı,
oyy eminimki iyidir tatlım,artık büyüdü içerisi dar, sadece gerinmeye yer var demekiartık jimlastik hareketlerini dışarıda yapar :)
tatlım ben hatırlıyorum bizim gül vardıya 1982gül,onunda son aylarında çok sık akıntısı oluyordu ,hatta dr ye sormuştu ben nasıl ayırt edicem normal akıntımı suyum mu geldi diye..dr de merak etme öyle bir anlarsın ki demişti..doğum suyu benim bildiğim hem çok fazla oluyor,yani dr bile öyle dediyse sen de anlarsın mutlaka farkı tatlım

ya bediş hemen sildinmi ya ben göremedim aşkolsun yaaaaaaaa
ben gördüm :)

kızlarrr çirkin fotomu ekledimm.. efektli falan oldu üzerine kaydettiğim için böyle oldu işte.. şu an buyumm.. bugun gözlerim çok şiş nedense..

Bedişş valla senin popona bir tane şaplak vurucam ben, yok çirkinim, yok gözüm şiş, vay efendim yüzümde leke var...valla tek ayak cezası vericem, kendine bu kadar haksızlık etme lütfen, inanılmaz tatlısın :) hamilelik çok yakışmış maşallah :)) göbeğinde kocaman yumoş yumoş ,maşallah,ama böyle şeker gibi bal gibisin yanaklar sıkmalık, ıssırmalık

Hayırlı cumalar kızlar
Bircan
Burcu
Yasemin
Dualarınızı okudum Rabbim kabul etsin...bugün çok güzel bi haber aldım kuzenim hamileymiş çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasib eder inşallah öpüyorum sizi....

Bircan
Burcu
Yasemin dualarinizi okudum sabah namazdan sonra okudugum icin yazmayi unutuyorum kusura bakmayin...

Canlarıımmm benimmmm.. ayy çok mutlu oldum heee bööllee kalkıp göbek atasım geldi.. beğendiğinizee.. Meğer ne çok beğenilmeye ihtiyacım varmış..

Nazanımm canımm benimm çok çok sağoll..

Tümayımmm canım benim çok sağoll, kızın olacaakkmış yaa gözün aydın artık doktorun cinsiyet söylediğine ben çok sevindimm kız senesi oldu bu sene topiğe :))

Bukettimmm senin göbeğin daha çıkık , Benim bide daha yeni çıktı gibi oldu.. kgaldım aslında ben 12-13 kg aldım ben ama komple dağıldı heralde kg pek birikme yok :)) , göbek kardeşi oldduukkk

Burcuumm canımm benimmm ne güzell şeyler yazıp etmişssinn.. çok sağoll.. senin de sesini birleştirince görüntünü tlfnu yana bırakıp bi koşu sarılıp gelesi geliyor insanın..

Aslımmmmm kuzummmmm canım benimmm çok sağooll....

Bircannımmm benimm, çok çok çok sağoll..

Allah inşAllah buraya sağlıklıca kucağımdayken de fotosunu paylaşmayı nasip eder, (çok duygulandım şu an, (bu kısımda bildiğiniz ağladım bir anda...)

Allahımm hepimize sağlıklıca gebe kalmayı, gebe olanlarımıza da hayırlsııyla kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin inşAllah..

Sizi seviyorum..

Bedişim öncelikle bende seni ve minik kızını çok seviyorummm...maşallah size
Kızını kucağına aldığın fotoyuda sabırsızlıkla bekliyorum, bu fotonu kaldırma, ara ara bakıp, kocaman bir gülümseme yapıyorum, oyy yerim ben seni,sarılırım, öperim,mıcıklarım,bütün gün oynarım senle...daha çok şey yazasım varrrrrr

resmi bilerek kaldırmamıştım bende özlemimde görsün dedim, ama burcum yazmış ya kaldırma diye emir bildim, kalsın diyorsa kalsın canımın içi..

özlemimm ayakta daha da top koymuşum gibi duruyor :)) daha önce daha mı güzell gelmiştim acep.. :))

kızlar annemler eve temizliğe gelmişlerdi bende kvlerdeydim bu akşam eve geldim çok duygulandım, Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,eve girdiğimden beri yutkunuyorum.. sağolsunlar, heryeri temizlemişler, doğuma kadar dağıtıp pisletmeyin diye tembihlediler bolca ama napsınlar yorulmuşlar

ya ben Allah nasip ederse doğumu epidural sezeryan olsun istiyorum.. ama hastane araştırmadım, kendi doktoruma kalıyorum anladığım kadarıyla, genel anestezi ile sezeryan yapalım diyecek oda, gunduzleri degilde akşamlrı korku sarıyor beni..

bide ne diyeceğim facede ekli bi arkdaşım doğum yapmış normal doğum, doğum fotocu girmiş doğuma eşide yanında ayy kızlarr o eşi nasıl korku dolu gözlerle izlemiş eşini, hele bebeği gördükleri anda nasıl sarılıp ağlamışlar ayy baktıkça ağlıyorum bugünden beri.. inşallah Allah hepimize kısmet etsin hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı..

ya çok duygusalım yaaa..

Kızlar iyi akşamlar. Bugün evdeydim genetik testi için gidecektik izin aldım. Hastaneden sonra da eve geldim. Valla gittim ama bir halt edemeden geri döndük doktorun yazdığı kadın doğum doktoruna gittik ayak üstü hemen dedim şu doktor gönderdi genetik için diye yönlendirdi o da bir kağıda yazdı işte. Aşağı indik ee bugün hemen alamadılar kanlarımızı nedense işte salıya randevu verdi gidicez de kanımızı vericez eşimle. Öyle tıs tıs döndük zaten bir kalabalık netten almıştım randevuyu ama onaylatmak lazımmış onun sırasını bekledik doktorun kapısının önüne gelsim baktım ipini koparan giriyor hiç orada ekranda adını bekleyen yok bende girdim. Sekreteri baktı listede adım var içerdeki çıkınca aldı ama nasıl biliyor musunuz sekreterin olduğu yer ile doktorun yeri arasında hiçbir duvar filan yok. Dşarıdan kişiler geliyor iki sandalye var bekliyorlar bu arada doktorun yanındaki kişinin doktorla konuştuklarını o bekleyende duyuyor yani hasta mahremiyeti diye birşey yok erkekler alınmıyor ama yine de başkasının duymasını dinlemesini istemem şahsen yani. Demek ismim yanacak diye de beklesem çok beklicem. Bu arada onay sırasında kaynak yapmaya çalşanlar uyarılıyor tabi. Güzel tarafı hiçbir para ödemedik tabii ki de genetiğe ödeyecek miyiz bilmiyorum.

Muhteşem bir topik bu.. hepsini okuyamadım ama inşallah hepiniz umutlarınıza ulaşırsınız
Rabbim hepimize hayırlı bebişler, hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin..
Selam ve Dua ile...

Eki Görüntüle 803097

kızlar göbegin aşağı inmiş diolar çok moralim bozuldu öylemi sizcede çokmu aşağıda

yok be canımmm..ne aşağıda oluck benimkide bazı haftalar Aşağıda bazı haftalar yukrıda oluyordu da benimki bariz aşağıda oluyordu seninki tam ortada duruyor o kendine yer yapıyor korkma sakın..

bende hareket hissedemedim bugun ya deli olucm..hayırlısı bakalım, kahvaltıda yapmadım sayılır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…