- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #37.981
anaamm ben bedavaya gitmişim ya, bak sen ev araba o kadar altın, bizim neyimiz eksikmiş o kız altınmı yumurtluyomuş acaba
ya bediş hemen sildinmi ya ben göremedim aşkolsun yaaaaaaaa
kesinlikte katılıyorum sana özlem nazarmı ederiz diye korkuyo acaba
belkide altın yumurtluyodur..ev araba..kıza alınca ne olacak da sanki.
ya bediş hemen sildinmi ya ben göremedim aşkolsun yaaaaaaaa
Günaydın kızlar bugün doktor kontrolumuz var öğleden sonra annemle gidecez oda torununu görmek istiyor
kız meseleside kaynım dün gece kızla konuşacaktı 100gr bîrde3tane bilezik kabul edeîuorsan et yoksa herkes kendi yoluna ama kaynım diyor içim soğudu dalga geçtiler rezil ettîler kız görmeye gidenlere bakalım bugün cevap gelecek kaynanam vefat etti 6ay önce tabi başta büyük olmayınca kadın dedi sağayım bunları
hayırlı cumalar ...
Fotolar Çiğdem de müsait olunca koyar.
Teyzeleri kızım geliyor hayırlısı ile kucağıma almakta nasip olur inşallah.Kızımın bir sürü arkadaşıı olucak .
Yazmıştım gönderemeden çıkmak durumuında kaldım, cuma yoğunluğu var gerçekten kısaca cvplıyorumm..
cevap 1:44: ; kasık ağrılarım çokca sıkça oluyor ama etrafımdaki kimse panikdeğil, bende normal diye katlanıyorum kendimce ağrılara.. aralarda oluyor sonra geçiyor.. bunlar doğum sancısı oluyormuş aslında bi de, ama değildir bu srekli ağrı şeklinde oluyor..
cevap 2; dokkttoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr içimi yedi, doktor kontrolümmm haftaya ctesi kısmetse.. bu arada şimdi öğrendimm eşimin kardeşinin haftaya pazar ertelenen düğününü yapalım diyor.. bu doktor beni 3 haftada çağırdı bu sefer ya o yüzden uzadı bayağı kontrol zamanım.. hayırlısı bakalım.. inşAllah yolundadır herşey anlayamıyorum da.. mesela çok çok afedersiniz ama su gibi akıntım var ya suyum geliyorsa Allah korusun.. amaannn ne bileyim.. duruyoruz işte Allahtan hayırlısı inşAllah..
cevap 3benim kuzumm kültür fizik hareketlerine ağırlık veremiyor burcu teyzesi, geriliyor sadece.. iyidir inşAllah di mi?
başkaaaaa bu kadar heralde benden havadisler..
ben gördüm :)ya bediş hemen sildinmi ya ben göremedim aşkolsun yaaaaaaaa
kızlarrr çirkin fotomu ekledimm.. efektli falan oldu üzerine kaydettiğim için böyle oldu işte.. şu an buyumm.. bugun gözlerim çok şiş nedense..
Canlarıımmm benimmmm.. ayy çok mutlu oldum heee bööllee kalkıp göbek atasım geldi..beğendiğinizee.. Meğer ne çok beğenilmeye ihtiyacım varmış..
Nazanımm canımm benimm çok çok sağoll..
Tümayımmm canım benim çok sağoll, kızın olacaakkmış yaa gözün aydın artık doktorun cinsiyet söylediğine ben çok sevindimmkız senesi oldu bu sene topiğe :))
Bukettimmm senin göbeğin daha çıkık, Benim bide daha yeni çıktı gibi oldu.. kgaldım aslında ben 12-13 kg aldım ben ama komple dağıldı heralde kg pek birikme yok :)) , göbek kardeşi oldduukkk
Burcuumm canımm benimmm ne güzell şeyler yazıp etmişssinn.. çok sağoll.. senin de sesini birleştirince görüntünü tlfnu yana bırakıp bi koşu sarılıp gelesi geliyor insanın..
Aslımmmmm kuzummmmm canım benimmm çok sağooll....
Bircannımmm benimm, çok çok çok sağoll..
Allah inşAllah buraya sağlıklıca kucağımdayken de fotosunu paylaşmayı nasip eder, (çok duygulandımşu an, (bu kısımda bildiğiniz ağladım bir anda...)
Allahımm hepimize sağlıklıca gebe kalmayı, gebe olanlarımıza da hayırlsııyla kucaklarımıza almayı nasip kısmet etsin inşAllah..
Sizi seviyorum..
Kızlar bugün hastaneye gittim doktorun 3-4 tane amelîyatı vardı eve gerî geldim yarına kaldı
Canım yarın sabah gidecem bu arada beğen tuşum yeni geldihayırlısı olsun canım, anneannesine naz yapıyor demek ki :) ne zaman tekrar gideceksiniz??
Eki Görüntüle 803097
kızlar göbegin aşağı inmiş diolar çok moralim bozuldu öylemi sizcede çokmu aşağıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?