- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.001
yok be canımmm..ne aşağıda oluck benimkide bazı haftalar Aşağıda bazı haftalar yukrıda oluyordu da benimki bariz aşağıda oluyordu seninki tam ortada duruyor o kendine yer yapıyor korkma sakın..
bende hareket hissedemedim bugun ya deli olucm..hayırlısı bakalım, kahvaltıda yapmadım sayılır..
Eki Görüntüle 803097
kızlar göbegin aşağı inmiş diolar çok moralim bozuldu öylemi sizcede çokmu aşağıda[/QUOT
şu an yine baktım hiç alakası yok ya.. yukarıda bile ki ben çok takıntılıyım biliyorsundur herlde :)) , resme bakıncada dedim ki daha ne kadar yukrıda olabilir naapsın bebiş
aman ne bileyim dün aşçımız karının aşağımı inmiş dedide bende korktum
kahvaltını yapta bak tıp tıp vurur annesi kız bedriye sen iştemisin yoksa bugun cumartesi
yok evdeyim dinleniyorum :)), ya sen bebeğinin hıçkırığını duyuyor musn bak şu an benimki yine pıtpıt hıçkırık dedikleri şeyden yapıyor, bende korkdonundsn korkuyorum Allah korusun.. bu doktor bence bu hafta beni çağırcaktı saçmaladı iyice, ekim analarını hep kordonlarına bakmışlr. iyidirler inşallah ya Allah koruyor inşAllahhh
resmi bilerek kaldırmamıştım bende özlemimde görsün dedim, ama burcum yazmış ya kaldırma diye emir bildim, kalsın diyorsa kalsın canımın içi..
özlemimm ayakta daha da top koymuşum gibi duruyor :)) daha önce daha mı güzell gelmiştim acep.. :))
kızlar annemler eve temizliğe gelmişlerdi bende kvlerdeydim bu akşam eve geldim çok duygulandım, Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,eve girdiğimden beri yutkunuyorum.. sağolsunlar, heryeri temizlemişler, doğuma kadar dağıtıp pisletmeyin diye tembihlediler bolca ama napsınlar yorulmuşlar
ya ben Allah nasip ederse doğumu epidural sezeryan olsun istiyorum.. ama hastane araştırmadım, kendi doktoruma kalıyorum anladığım kadarıyla, genel anestezi ile sezeryan yapalım diyecek oda, gunduzleri degilde akşamlrı korku sarıyor beni..
bide ne diyeceğim facede ekli bi arkdaşım doğum yapmış normal doğum, doğum fotocu girmiş doğuma eşide yanında ayy kızlarr o eşi nasıl korku dolu gözlerle izlemiş eşini, hele bebeği gördükleri anda nasıl sarılıp ağlamışlar ayy baktıkça ağlıyorum bugünden beri.. inşallah Allah hepimize kısmet etsin hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı..
ya çok duygusalım yaaa..
Eki Görüntüle 803097
kızlar göbegin aşağı inmiş diolar çok moralim bozuldu öylemi sizcede çokmu aşağıda
resmi bilerek kaldırmamıştım bende özlemimde görsün dedim, ama burcum yazmış ya kaldırma diye emir bildim, kalsın diyorsa kalsın canımın içi..
özlemimm ayakta daha da top koymuşum gibi duruyor :)) daha önce daha mı güzell gelmiştim acep.. :))
kızlar annemler eve temizliğe gelmişlerdi bende kvlerdeydim bu akşam eve geldim çok duygulandım, Rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın,eve girdiğimden beri yutkunuyorum.. sağolsunlar, heryeri temizlemişler, doğuma kadar dağıtıp pisletmeyin diye tembihlediler bolca ama napsınlar yorulmuşlar
ya ben Allah nasip ederse doğumu epidural sezeryan olsun istiyorum.. ama hastane araştırmadım, kendi doktoruma kalıyorum anladığım kadarıyla, genel anestezi ile sezeryan yapalım diyecek oda, gunduzleri degilde akşamlrı korku sarıyor beni..
bide ne diyeceğim facede ekli bi arkdaşım doğum yapmış normal doğum, doğum fotocu girmiş doğuma eşide yanında ayy kızlarr o eşi nasıl korku dolu gözlerle izlemiş eşini, hele bebeği gördükleri anda nasıl sarılıp ağlamışlar ayy baktıkça ağlıyorum bugünden beri.. inşallah Allah hepimize kısmet etsin hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı..
ya çok duygusalım yaaa..
Eki Görüntüle 803097
kızlar göbegin aşağı inmiş diolar çok moralim bozuldu öylemi sizcede çokmu aşağıda
canım beni ben senin resmini ilk gördüğümde çok beğenmiştim hatırlarsın,ama sanırım o resimlerde makyaj vardı,bu yeni resimde makyaj yok birazda hafif yüzün şişmiş sanırım o yüzden çok farklı dedim,bana farklı geldin ama çirkin değil hatta açtım face deki resmine bi daha baktım yani öylesine koyulmuş bi resim olsa söylemesen ben tanımazdım herhalde o resmin sana ait olduğunu
canım ne iyi etmişler temizlik yapmakla ooohh mis gibi temiz temiz oturursun şimdi,Allah razı olsun annenlerden
hayıırr tamda ortada aşağıda falan değil için rahat olsun, hem daha çok erken niye insin aşağıya
sedaaa sanırım devlet hastanesine gitmişsin genetik için para almıyorlar canım
nazan kahkahalarla gülemke istiyorum, ben aşağıya inmiş göbek gördüm, seninkinin alakası bile yok, bunu diyen neresinden uydurdu acaba, töbee ,çok yakın zamanda 2 arkadaşım doğurdu, aşağıya inmiş göbek böyle olmaz, bildiğin kasıklara sarkan kocaman bir yuvarlar düşün ama iyice aşağıya eğilmiş olacak..töbeee çok kızdım şimdiEki Görüntüle 803097
Muhteşem bir topik bu.. hepsini okuyamadım ama inşallah hepiniz umutlarınıza ulaşırsınız
Rabbim hepimize hayırlı bebişler, hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin..
Selam ve Dua ile...
Merhaba kızlar biz kontrole gittîk geldik kahvaltı yapacak bebeişimle durumu iyi çok şükür cinsiyetini doktor yine kesin birşey demedi bacak arasında kordonu varmış
kızlar ben bugün işe gitmedim hastayım diye izin aldım,bi toplantı vardı onada katılmak istemiyordum kaçtım
Teyzeleri kizima Sevilay ismini koymaya karar verdik fikrimiz degismezse sizce nasil?
İlk kez duyuyorum bunu öylemiymişşş:26::26:ohh canım maşallah, gözünüz aydın, anneannesinde de e sallasaymış bari
:))
canım hala iyileşmedin mi sen kıyamam, bugün sırf kendine bak, şimart kendini ye iç yat tv izle uyu dinlen, öptüm ::))))
oyyy sevilay ismi çok güzel, içinde GÜL olmadığı sürece her isim güzel, yani gül olan isimler eşi ve babalarıyla ilgili sorun yaşarmışya, ondan şeettim, bizim gül'ler kızmasın :) sevilay güzel :))
Teyzeleri kizima Sevilay ismini koymaya karar verdik fikrimiz degismezse sizce nasil?
Evet canım isim analizi yapan bir kadından duydum, bide birkaç bi yerde okudum kadının anlattılarıyla pekişti, isminin içinde gül olan kişiler genel olarak yani hepsi değil ama çoğunlukta eşleriyle yada babalarıyla ilgili sorunlar yaşarmış, bunu duyunca hayatımdaki içinde gül olana isimleri düşundüm gercekten öyle, mesela gülistan eşi suçsuz yere hapis yatti çok sıkıntı çekti, esengül babası sürekli annesini ve kendisini döverdi, gülen kocası aldatti..vs vs tabikide hepsi öyle olacak degil ama işte ben isimlerin enerjilerine inanırım..takıntı işte :)İlk kez duyuyorum bunu öylemiymişşş:26::26:
seda burcu özlem sagolun kızlar içimi rahatlattınız valla gidip gelip ayaya bakıyorum akşamdan beri sizde olmasanız karaları baglayıp oturcam hee
kızlar ben bugün işe gitmedim hastayım diye izin aldım,bi toplantı vardı onada katılmak istemiyordum kaçtım
çok güzel canım adıyla yaşasın maşallah biz daha bulamadık bişe siz hemen karar vermişiniz
Evet canım isim analizi yapan bir kadından duydum, bide birkaç bi yerde okudum kadının anlattılarıyla pekişti, isminin içinde gül olan kişiler genel olarak yani hepsi değil ama çoğunlukta eşleriyle yada babalarıyla ilgili sorunlar yaşarmış, bunu duyunca hayatımdaki içinde gül olana isimleri düşundüm gercekten öyle, mesela gülistan eşi suçsuz yere hapis yatti çok sıkıntı çekti, esengül babası sürekli annesini ve kendisini döverdi, gülen kocası aldatti..vs vs tabikide hepsi öyle olacak degil ama işte ben isimlerin enerjilerine inanırım..takıntı işte :)
nazanım sakın bu anlamsız şey için kendini üzme ve lütfen bir daha çay9inızın dediklerini duyma, hatta hiç fikir falan sorma, kızınıda üzme, öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?