Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aman ne bileyim dün aşçımız karının aşağımı inmiş dedide bende korktum

kahvaltını yapta bak tıp tıp vurur annesi kız bedriye sen iştemisin yoksa bugun cumartesi

aman ne bileyim dün aşçımız karının aşağımı inmiş dedide bende korktum

kahvaltını yapta bak tıp tıp vurur annesi kız bedriye sen iştemisin yoksa bugun cumartesi

yok evdeyim dinleniyorum :)), ya sen bebeğinin hıçkırığını duyuyor musn bak şu an benimki yine pıtpıt hıçkırık dedikleri şeyden yapıyor, bende korkdonundsn korkuyorum Allah korusun.. bu doktor bence bu hafta beni çağırcaktı saçmaladı iyice, ekim analarını hep kordonlarına bakmışlr. iyidirler inşallah ya Allah koruyor inşAllahhh

yok benimkisi hıçkırmıyo sanırım ona benzetmedimhiç bazen çok kuvvetli vuruyor dışardan görebiliyorum bazende boylu boyunca uzanıyorda biyerleri yırtıyormuşcasına canımı acıtıyor bazende sanki ayaklar vajinama vajinama tekmeler atıyor öyle işte

Mutlu bi hafta sonu gecirmeniz dilegiyle herkese gunaydin..
Nazan hicte gobegin asagida degil asciya oyle gelmistir..
Bedriye ben bugun o kadar sacma bir ruya gordumki ruyamda sezeryan olmusum ve beni dikmegi unutmuslar nasil bi bilinc altim varsa artik biz sadece saglikla bebegimize kavusacagimizi dusunelim..

Merhaba kızlar biz kontrole gittîk geldik kahvaltı yapacak bebeişimle durumu iyi çok şükür cinsiyetini doktor yine kesin birşey demedi bacak arasında kordonu varmış

canım beni ben senin resmini ilk gördüğümde çok beğenmiştim hatırlarsın,ama sanırım o resimlerde makyaj vardı,bu yeni resimde makyaj yok birazda hafif yüzün şişmiş sanırım o yüzden çok farklı dedim,bana farklı geldin ama çirkin değil hatta açtım face deki resmine bi daha baktım yani öylesine koyulmuş bi resim olsa söylemesen ben tanımazdım herhalde o resmin sana ait olduğunu

canım ne iyi etmişler temizlik yapmakla ooohh mis gibi temiz temiz oturursun şimdi,Allah razı olsun annenlerden

Eki Görüntüle 803097

kızlar göbegin aşağı inmiş diolar çok moralim bozuldu öylemi sizcede çokmu aşağıda

hayıırr tamda ortada aşağıda falan değil için rahat olsun, hem daha çok erken niye insin aşağıya

sedaaa sanırım devlet hastanesine gitmişsin genetik için para almıyorlar canım

kızlar ben bugün işe gitmedim hastayım diye izin aldım,bi toplantı vardı onada katılmak istemiyordum kaçtım

Canım ne güzel diim insanın sevdikleri ailesi olması mis gibi olmuştur evin artık gönül rahatlığıyla doğurabilirsin valla bende tüp tedavisinde transferden sonra elimi hiçbirşeye sürmedim herşeyi annem yaptı Allah razı olsun. Valla bende epidural isterdim ama bir yandan düşününce de cesaret edebilir miyim bilmiyorum. Genel anestezi o an birşey duymamak açısından çok iyi ama bebeğini ilk sen göremiyorsun bir de anesteziden ayılmadan ağrı kesici yapamıyorlar ağrıyla uyanıyorsun ancak epiduralde katater takılı oluyor sürekli oradan ağrı kesici de veriliyor. Tabii doktoruna kalmış birşey en iyisini o bilir canım.

Eki Görüntüle 803097

kızlar göbegin aşağı inmiş diolar çok moralim bozuldu öylemi sizcede çokmu aşağıda

Hayır canım hiçt aşağıda değil gayet normal göbeğin büyüdükçe zaten daha da yukarıda gözükecek tam ortada şu anda. O aşğıya inme hali son haftada baya baya aşapğıda olacak canım kim dedi bunu sana Allah aşkına yani.

evet canım doktorum devlet hastanesine yönlendirdi orada yaptır bana getir dedi bize de orada tarih verirken bir fiyat demediler zaten. Gidip yaptırıcaz işte 1 ay sonuç beklicez daha inşallah birşey çıkmaz. Zaten daha kışa doğru yılbaşına doğru düşünüyoruz dondurulmuşları koydurmayı. Onun bir ay öncesinde de histereskopi olacak.

Eki Görüntüle 803097

nazan kahkahalarla gülemke istiyorum, ben aşağıya inmiş göbek gördüm, seninkinin alakası bile yok, bunu diyen neresinden uydurdu acaba, töbee ,çok yakın zamanda 2 arkadaşım doğurdu, aşağıya inmiş göbek böyle olmaz, bildiğin kasıklara sarkan kocaman bir yuvarlar düşün ama iyice aşağıya eğilmiş olacak..töbeee çok kızdım şimdi

Muhteşem bir topik bu.. hepsini okuyamadım ama inşallah hepiniz umutlarınıza ulaşırsınız
Rabbim hepimize hayırlı bebişler, hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin..
Selam ve Dua ile...

hoşgeldin juhanna, Allah razı olsun

Merhaba kızlar biz kontrole gittîk geldik kahvaltı yapacak bebeişimle durumu iyi çok şükür cinsiyetini doktor yine kesin birşey demedi bacak arasında kordonu varmış

ohh canım maşallah, gözünüz aydın, anneannesinde de e sallasaymış bari
:))

kızlar ben bugün işe gitmedim hastayım diye izin aldım,bi toplantı vardı onada katılmak istemiyordum kaçtım

canım hala iyileşmedin mi sen kıyamam, bugün sırf kendine bak, şimart kendini ye iç yat tv izle uyu dinlen, öptüm ::))))

Teyzeleri kizima Sevilay ismini koymaya karar verdik fikrimiz degismezse sizce nasil?

oyyy sevilay ismi çok güzel, içinde GÜL olmadığı sürece her isim güzel, yani gül olan isimler eşi ve babalarıyla ilgili sorun yaşarmışya, ondan şeettim, bizim gül'ler kızmasın :) sevilay güzel :))

İlk kez duyuyorum bunu öylemiymişşş:26::26:

seda burcu özlem sagolun kızlar içimi rahatlattınız valla gidip gelip ayaya bakıyorum akşamdan beri sizde olmasanız karaları baglayıp oturcam hee

İlk kez duyuyorum bunu öylemiymişşş:26::26:
Evet canım isim analizi yapan bir kadından duydum, bide birkaç bi yerde okudum kadının anlattılarıyla pekişti, isminin içinde gül olan kişiler genel olarak yani hepsi değil ama çoğunlukta eşleriyle yada babalarıyla ilgili sorunlar yaşarmış, bunu duyunca hayatımdaki içinde gül olana isimleri düşundüm gercekten öyle, mesela gülistan eşi suçsuz yere hapis yatti çok sıkıntı çekti, esengül babası sürekli annesini ve kendisini döverdi, gülen kocası aldatti..vs vs tabikide hepsi öyle olacak degil ama işte ben isimlerin enerjilerine inanırım..takıntı işte :)

seda burcu özlem sagolun kızlar içimi rahatlattınız valla gidip gelip ayaya bakıyorum akşamdan beri sizde olmasanız karaları baglayıp oturcam hee

nazanım sakın bu anlamsız şey için kendini üzme ve lütfen bir daha çay9inızın dediklerini duyma, hatta hiç fikir falan sorma, kızınıda üzme, öptüm sizi

çok güzel canım adıyla yaşasın maşallah biz daha bulamadık bişe siz hemen karar vermişiniz

Biz dahayeni evliyken kizimiz olursa Sevilay koyariz demistik 4senede kararimiz degismedi hem anlami guzel hemde cok sk rastlanan bi isim degil ...Tabiki daha fikir veren cok olur belki bizimde kararimiz degisir :))

Sanırım doğru bir tesbit bu

Kızlar benim oğlanda bir yürüme aşkı var ki anlatamam.. Başta güzelmiş gibi görünsede bu beni çok yoruyor. Sürekli ayaklarının üstünde durmak istiyo. Yada adım atmak istiyo. Napıcamı şaşırdım gülsemmi ağlasammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…