- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.801
buketçim sana bişe sorcam şimdi ben bu ay klomene başlıcam adet 5.gün ama benim ilk 2 gün leke seklinde pembe oluyo seffafa dönüyo sonra tekrar pembe bunu ilk günmü saycam yoksa yogun kanamayımı ilk gün saycam doktora sordum lekeyi saycaksın dedi ama leke seffafa dönüyoya aklım karıştı birde kan testine gidicem offfff keşke leke gelmeden yogun kanama gelsede hersey yolunda gitse((((
buketçim sana bişe sorcam şimdi ben bu ay klomene başlıcam adet 5.gün ama benim ilk 2 gün leke seklinde pembe oluyo seffafa dönüyo sonra tekrar pembe bunu ilk günmü saycam yoksa yogun kanamayımı ilk gün saycam doktora sordum lekeyi saycaksın dedi ama leke seffafa dönüyoya aklım karıştı birde kan testine gidicem offfff keşke leke gelmeden yogun kanama gelsede hersey yolunda gitse((((
Allah razı olsun canım, Allah sana da sağlık sıhhat versin, problemlerini halleder ve muradını alırsın inşallah. benimde başım pco ile dertte, dün dra gittim önemli bir kist oluşmamıs dedi ona bile cok sevindim. ya bide alttan muayene edip ultrasonla baktı. öyle utandım ki nekadar zormuş ya, üstelik regliydim regli olunca da alttan bakılıyormuş. bende de rahat rahat karnımı açtım bekliyorum sekreter geldi alttan bakacak dr dedi yok öyle şey mi olur ben regliyim dedim o önemli değil diyince kuzu kuzu açtık.
Allah razı olsun canım, Allah sana da sağlık sıhhat versin, problemlerini halleder ve muradını alırsın inşallah. benimde başım pco ile dertte, dün dra gittim önemli bir kist oluşmamıs dedi ona bile cok sevindim. ya bide alttan muayene edip ultrasonla baktı. öyle utandım ki nekadar zormuş ya, üstelik regliydim regli olunca da alttan bakılıyormuş. bende de rahat rahat karnımı açtım bekliyorum sekreter geldi alttan bakacak dr dedi yok öyle şey mi olur ben regliyim dedim o önemli değil diyince kuzu kuzu açtık.
canım, benim de aynı oluyor ilk gün çok az 1-2 damla şeklinde oluyor ben drma sormuştum. onu ilk günden saymalıyım diye evet dedi. ben gecen ay kullandım klomen bu ayda dozunu artırdı. yarın başlayacağım. ama bu ayki adetim öyle olmadı ilk günden yoğun oldu ilk defa. sanırım klomenden dolayı.
canım belki doktorun derdini tam anlamamıştır..genelde doktorlar tam olduktan sonra kabul ederler birde akşam 5 ten sonra olduysan ertesi günü 1. gün kabul ederler..sen ilaca devam et..Alla yardımcın olsun..kolaylıklar versin..
ah canımcım..kuzu kuzu açacaz yolu yok..asıl adtte bakılırken anlaşııyo zaten..Allah kolaylık versin..bu kardeşin her gün açıyo:))
yetmezmiş gibi bide iki kere adetliyken kist aspire ettiler aynı kürtaj gibi..ama bayıltmıyorlar.herif aşağıda uğraşıyo sen bekliyorsun..benim dizlerim nasıl titriyo ama..son seferde bana birde moral iğnesi yaptılar..o iğne bana moral olmuyo genelde saçmalıyorum...ağladım apladım, en son doktora sordum ki bu dizlerimin titremesi ne zaman geçecek diye..doktor dedi..onu sen yapıyosun..:)):)) ne desin adam..
kızlar merhabalar bodoslama daldım ama benide alın aranıza ltfenn
kızlar merhabalar bodoslama daldım ama benide alın aranıza ltfenn
canlarım inşallah güzel haberlerinize bende ortak olurummm:) kendimi tanıtayım hemen 26 yaşındayım iki buçuk senedir bebğim olmuyo malesef pkoyum ama Allah tan ümit kesilmez ne bulduysak yapmaya çalışıyoruz işte gerisi taktiri ilahii
hoşgeldin canım tanıt bakalım kendininn ne kadardır bebeiş istiyosun sorun varmı hangi tedavşleri denedin bu arada bende kayseriliyim
canım ben aslen uşaklıyım eşimin eşi gereği kayserideydik bi kaç aydır burdurdayız.ama kayseriyi şimdiden çok özledimmm.tedaviye gelince bi kez klomen kullandım ama kontrole gitmedim çünkü eşim o ara şehir dışına çıktı yani işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum bi kez de serophene ve ovitrelle kullandım ondanda sonuç alamadık yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamadı eşimdede morfoloji düşük çıktı biraz aslında artık olmayacak heralde demeye başladıysamda Rabbime sığınıyorum dua ediyorum inşallah ilaçların yapamadığınıu dualarımla başarıcamm
inş. canım allahtan ümit kesilmez olmayanları olduran o deilmi inş hepimize nasip edecek tekki istemeyi bilelim sabredelim dua edelim
yani lekeyi sayıp başlıcam klomene peki hormon testini nasıl yapcam bana 2 3 4 günler yaptırabilirsin dedi doktorum 2 gün gitsem hiç kanamam olmayacak offffff inş. benimkide yogundan başlarda acabalar silinir aklımdan(((
Benim heray adetim gelmeden önce üzerime bir sinir gelir.. öyle bir sinir ki parçalasam kendimi başkasını belkiii rahatlarım.. ve aynı sinir yine sardı beni. bu ne demek adetim geliyor demek.. yok kızlar ya ben kısmetse bi daha ki aya gidip çektiricem rahim filmini neyse kaderim yaşarım.. Allah hayırlısını yazsın..
Pko lu arkadaşlar başka bir topikte ki arkadaşlarım bi şeker ilacı varmış.. onunla gebe kalmışlar doktordan istiyorlarmış pco da herkes çok memnun kalmış gebe kalanlar falanda var adı metform mu ööle bişey ben adına bakıcam pcolu hatunlarız doktorlarıyla bi konuşurlar bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?