Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım, benim de aynı oluyor ilk gün çok az 1-2 damla şeklinde oluyor ben drma sormuştum. onu ilk günden saymalıyım diye evet dedi. ben gecen ay kullandım klomen bu ayda dozunu artırdı. yarın başlayacağım. ama bu ayki adetim öyle olmadı ilk günden yoğun oldu ilk defa. sanırım klomenden dolayı.

Benim heray adetim gelmeden önce üzerime bir sinir gelir.. öyle bir sinir ki parçalasam kendimi başkasını belkiii rahatlarım.. ve aynı sinir yine sardı beni. bu ne demek adetim geliyor demek.. yok kızlar ya ben kısmetse bi daha ki aya gidip çektiricem rahim filmini neyse kaderim yaşarım.. Allah hayırlısını yazsın..

Pko lu arkadaşlar başka bir topikte ki arkadaşlarım bi şeker ilacı varmış.. onunla gebe kalmışlar doktordan istiyorlarmış pco da herkes çok memnun kalmış gebe kalanlar falanda var adı metform mu ööle bişey ben adına bakıcam pcolu hatunlarız doktorlarıyla bi konuşurlar bakalım..

canım belki doktorun derdini tam anlamamıştır..genelde doktorlar tam olduktan sonra kabul ederler birde akşam 5 ten sonra olduysan ertesi günü 1. gün kabul ederler..sen ilaca devam et..Alla yardımcın olsun..kolaylıklar versin..

ah canımcım..kuzu kuzu açacaz yolu yok..asıl adtte bakılırken anlaşııyo zaten..Allah kolaylık versin..bu kardeşin her gün açıyo:))
yetmezmiş gibi bide iki kere adetliyken kist aspire ettiler aynı kürtaj gibi..ama bayıltmıyorlar.herif aşağıda uğraşıyo sen bekliyorsun..benim dizlerim nasıl titriyo ama..son seferde bana birde moral iğnesi yaptılar..o iğne bana moral olmuyo genelde saçmalıyorum...ağladım apladım, en son doktora sordum ki bu dizlerimin titremesi ne zaman geçecek diye..doktor dedi..onu sen yapıyosun..:)):)) ne desin adam..

ah canımcım..kuzu kuzu açacaz yolu yok..asıl adtte bakılırken anlaşııyo zaten..Allah kolaylık versin..bu kardeşin her gün açıyo:))
yetmezmiş gibi bide iki kere adetliyken kist aspire ettiler aynı kürtaj gibi..ama bayıltmıyorlar.herif aşağıda uğraşıyo sen bekliyorsun..benim dizlerim nasıl titriyo ama..son seferde bana birde moral iğnesi yaptılar..o iğne bana moral olmuyo genelde saçmalıyorum...ağladım apladım, en son doktora sordum ki bu dizlerimin titremesi ne zaman geçecek diye..doktor dedi..onu sen yapıyosun..:)):)) ne desin adam..[/QUOTE]

inanki okurken gözlerim doldu.. canım benimm bebeğine hamile kaldığında Allah ın izniyle inşAllah bacakların yine titreyecektir. amaaa ne zmaanki onu kucağına alıp kokladınn tüm sıkıntılar inşAllah Yarbbim uzaklaşacaktır..
Rahim filmi çekilirken bende moral iğnesi yaptırayım var madem ööle bişey.

bu konuda hiç affetmiyolar maşallah bana birde spekulumla baktı regliyken gerisini sen düşün hemşire kız diyorum hakkını helal et dediki senin canın yanmasın biz alışıgız bu durumlara dedi çok utanmıştım

yani lekeyi sayıp başlıcam klomene peki hormon testini nasıl yapcam bana 2 3 4 günler yaptırabilirsin dedi doktorum 2 gün gitsem hiç kanamam olmayacak offffff inş. benimkide yogundan başlarda acabalar silinir aklımdan (((

buket bunu söyledigin çok iyi oldu bide akşam olursam ne olcak diyodum henüz başlamadı adetim dur bakalım ama soguk soguk terlemeler geldi ha oldum ha olcam yani hadi hayırlısı

kızlar merhabalar bodoslama daldım ama benide alın aranıza ltfenn

hoşgeldiinnn...
aramızdasınn artık sende :))
topik sahibesi müstakbel yasemin hanım bugun teşrif etmediler henuz.. o yüzden biz açıklayalım (nihat doğan gibi oldu.. ben açıklıyyımm)
Sayfanın başında dua listemiz var istersen oraya katılabilirsin..hergün bi arkadaşımız için dua ediyoruz.. bugun bedriye arkadaşımızın günü..yani ben:)) edilicek duada yazıyor.. sonra bilgilerini verirsen genel listeye de alır yasemin bacımız

canlarım inşallah güzel haberlerinize bende ortak olurummm:) kendimi tanıtayım hemen 26 yaşındayım iki buçuk senedir bebğim olmuyo malesef pkoyum ama Allah tan ümit kesilmez ne bulduysak yapmaya çalışıyoruz işte gerisi taktiri ilahii

hoşgeldin canım tanıt bakalım kendininn ne kadardır bebeiş istiyosun sorun varmı hangi tedavşleri denedin bu arada bende kayseriliyim

canım ben aslen uşaklıyım eşimin eşi gereği kayserideydik bi kaç aydır burdurdayız.ama kayseriyi şimdiden çok özledimmm.tedaviye gelince bi kez klomen kullandım ama kontrole gitmedim çünkü eşim o ara şehir dışına çıktı yani işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum bi kez de serophene ve ovitrelle kullandım ondanda sonuç alamadık yumurtam çatlatma iğnesine rağmen çatlamadı eşimdede morfoloji düşük çıktı biraz aslında artık olmayacak heralde demeye başladıysamda Rabbime sığınıyorum dua ediyorum inşallah ilaçların yapamadığınıu dualarımla başarıcamm

inş. canım allahtan ümit kesilmez olmayanları olduran o deilmi inş hepimize nasip edecek tekki istemeyi bilelim sabredelim dua edelim

canım hormon testi için 3. günü git beni hep 3. gün çağırdılar hem daha yogun olmuş olur adetin, bu arada adetliyken aspirin, panalgine, apranax gibi ilaçlar içmiyorsun değilmi.

ben glocophage diye bir ilaç kullandım, şeker ilacıymış. 54 kg iken 50 ye düştüm iştah kapatıyor, hiç bir sey canım yemek istemiyordu. sonra gittiğim dr. bıraktırdı. dedi sen zaten zayıfsın bu ilaç sana verilmemeliydi dedi genelde kilolu olup da pcolulara verilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…