Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Biz dahayeni evliyken kizimiz olursa Sevilay koyariz demistik 4senede kararimiz degismedi hem anlami guzel hemde cok sk rastlanan bi isim degil ...Tabiki daha fikir veren cok olur belki bizimde kararimiz degisir :))

canım hayırlısıyla al kucağına inşallah bende kız olursa zeynep dedim hep senelerdir elhamdülillah bir oğlum var adını ömer koyduk Rabbim kız nasip ederse inşallah zeynep olur babasının kıymetlisi demek eşiminde rahmetli annesinin ismi. ömerde benim babamın adı.gönlünde yatan bir isim oluyor mutlaka kız yada erkek farketmez sağlıkla gelsinler inşallah...sevilaya alıştırdıysanız öyle koyun mutlaka ayrıca gerçekten güzel bir isim adıyla yaşasın miniğin.

Canim Zeynep ismini cok begenirim insallah hayirli saglikli birde kizin olur hayallerin tamamlanir.Amin canim adiyla saglikla sihhatle dogsun buyusun kizim...

canım devlet hastanesinde bu genetik testleri düşük olmadan yapmıyorlardı seninkini nasıl yapıyorlar? doktor yönlendirdiği içinmi

eveeet kesinlikle burcuya katılıyorum

canım hala iyileşmedin mi sen kıyamam, bugün sırf kendine bak, şimart kendini ye iç yat tv izle uyu dinlen, öptüm ::))))

iyileşmediiiim kimse bakmadı bana ilgilenmediler bende bari evde dinleneyim yatayım da kendi kendime bakayım dedim

seda burcu özlem sagolun kızlar içimi rahatlattınız valla gidip gelip ayaya bakıyorum akşamdan beri sizde olmasanız karaları baglayıp oturcam hee

kuzucum sen dinleme kimseyi,öyle bilip bilmeden konuşan can sıkan çok olur,halt etmiş o karnın gayet ortada duruyor hiç aşağıda falan değil

geçmiş olsun özlem aman iyi olmuş arada kafa izni iyidir.

sağol canım biraz emrivaki gibi oldu insan kaynakları müdürü pek vermek istemedi hatta vermedi galiba ses çıkarmadı bende patronlara söyledim hastayım izin istiyorum dedim,zaten biliyordu soruyordu kocan bakmıyormu diye, gitmedim bugün,yeter bee bi haftadır hastayım gidiyorum,herkes sesimle dalga geçiyor kız bana toplantı var diyor,bensiz olsun dedim.

güüül maşallah senin oğlana kaç aylık oldu şimdi,çok erken yürümek için yaaa

canım devlet hastanesinde bu genetik testleri düşük olmadan yapmıyorlardı seninkini nasıl yapıyorlar? doktor yönlendirdiği içinmi

canım benim tüp bebek doktorum devlette dr ismi verdi kadın doğumcu bir de genetikçi bende gittik dedim kadın doğumcuya beni şu dr gönderdi tüp yaptırdım olumsuz ldu genetiğe gönderdi dedim o da kağıt yazdı gittim söyledim genetik doktoruna da işte hiçbirşey demediler direkt gün verdiler sanırım tüpün tutmamış olması da bir neden oluyor genetik için aslında 2. denemeden sonra istiyormuş dr histereskopiyi de o zaman yapıyormuş ama dondurulmuşlarla denenmeden önce herşeyi gözden geçirelim dedi çünkü normal tedavide çok yumurta geliştiği için e2 yükseliyor bu da tedaviyi olumsuz etkiliyor hemde o kadar iğn filan şimdi o kadar iğne olmucam yumurtlamayı durduracaklar ve sadece rahmi kalınlaştırıp transferi yapacaklar şansım artsın istiyor doktorum o yüzden yani.

güüül maşallah senin oğlana kaç aylık oldu şimdi,çok erken yürümek için yaaa

102 günlük canım. Dayısı ona tam 2 aylıkken adım attırıyodu. Bizimki ilerletti iyice. Şimdi ayaklarının üzerine basıp dikilmek istiyo. Adım attırdığımız zaman sanki yürüyomuş gibi seviniyo çığlık atıyo. Bıraksak çok uzaklara gidecekmiş gibi aynı sıpa Ama yoruyo beni yaa oturabilse falan şöyle hoppala yürüteç falan alır işimi hallederdim ama daha onlara geçmeme 3 ay var

iyi geceler kızlar bu sabah kanamam oldu çamaşırımda kan görünce öyle üzüldüm ağladımki bebeğime bişey oldu diye, apar topar hastaneye geldik çok şükür bebeğim iyiymiş ama eş aşağıdaymış ve rahme baskı yapıyormuş yatış verdi doktor pazartesi çıkacağım dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana, inşallah bebeğim beni bırakmaz

tümayyyyıım; gündüz niyetine rüyan hayırlara çıkar inş, ama karışıklığı işte. Sevilay çok güzel bir isim hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah evlatlrımızı.. ben genel anesteziden korkuyorum bu arada..:18:

bircaaann canımmm benimmm çokçok geçmiş olsun sen hiç korkma hayırlısıyla bebişin sağlılı çok şükür, eş yukarı çıkar hayırlısıyla rahat ol, doktorda yatırmış onlr hayırlısıyla tum önlemlerı alırlar rahat ol,strese girme, dua okuyacağım sana,ya şafi de cekicem kısmetse..

Bircan korkma Allahin izniyle bisey olmaz Ya Safi cekicem senin icin...

bircancığım canım çok geçmiş olsun,sen dinlen bol bol o seni bırakmaz merak etme

Günaydın herkese iyi pazarlar
Gecmisi okudum resimlere baktim supersiniz yaaa
Bedisimin göbeği, tumayimin samimiyeti, cigdemin kısacık saçları, oğlunun kocaman gulumsemesi, gül cugumun yakisikli oglu... hepsi superdi maşallah. Ayrica nazancim gobegin hiçte aşağıda degil bence gayet yerinde.
Bbircanim dualarim seninle olacak bugun. İçini ferah tut en güvenilir yerdesin cunku, dr eve git yat dese ozaman bende korkardim senin adina ama hastanede olman cok daha guven verici tatlim. İnşallah en kisa zamanda ikinizde turp gibi çıkarsınız.

Kizlar dun hastane cantami hazirladim, hayirli ugurlu olsun insallah
Ne yapim nezaman ne olacağım belli degil, arabanin bagajina koyduk artık biz nrreye çanta oraya

gunaydınnnn kızlaaarr

çiğdemle tümaay ne güzel bi kahvaltı olmuş, afiyet olsun, bal,şeker olsun.. en kısa zamanda tekrarlayın bize de foto gönderip bööle bizi çatlatın..

Tümayyy göbeğin çıkmış

çiğdemm sçların çok güzel olmuş, bende kısmetse doğumdan sonra kestirmek istiyorum ama belimdeler kıyamıyorum, seni kararlılığındn dolayı ayrıca kutluyorum..

yaseminimmmm canımmm benimm çantan hayırlara vesile olsun, bende bugun hazırlamak istiyordum ama kendime gecelik alamadım, nerde beğensem bi gecelik hep mavisi vardı, netden bakayım ben..daha beşikde almadık ve zor yürüyorum kasıklarım ağrıyor..

BIRCAN canım evladı Rabbime emanet inşallah hiçbişey olmadan hastaneden çıkacaksın, duamnur burcu'yu hatırla ona da aynısı olmuştu, bak onun kanaması yok artık çok şükür, sewninde öyle olacak, hastanede yatman çok iyi, her an kontrol altındasın, sana dua ederim, kalbini ferah tut canım, bak zaten bebegın iyiymiş çok şükür, Allah'a emanet olun..

Bedisim benimde bazi eksiklerim var ama elimde olan tum herşeyi koydum en azindan. Eksikleride tamamladikca ekliyorum . Bende gecelik bakarken hep begendiklerimin mavisi kalmis oluyordu :)) en sonunda eminonundeki Havuzlu Han diye super biyer var. Butun han komple bebek eşyası uzerine harika biyer. Orda bulmustum. Benimki gecelik degil pijama takimi ama cokguzel ustu uzun biraz popoyu kapatiyor ve onden dugmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…