- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.021
Biz dahayeni evliyken kizimiz olursa Sevilay koyariz demistik 4senede kararimiz degismedi hem anlami guzel hemde cok sk rastlanan bi isim degil ...Tabiki daha fikir veren cok olur belki bizimde kararimiz degisir :))
canım hayırlısıyla al kucağına inşallah bende kız olursa zeynep dedim hep senelerdir elhamdülillah bir oğlum var adını ömer koyduk Rabbim kız nasip ederse inşallah zeynep olur babasının kıymetlisi demek eşiminde rahmetli annesinin ismi. ömerde benim babamın adı.gönlünde yatan bir isim oluyor mutlaka kız yada erkek farketmez sağlıkla gelsinler inşallah...sevilaya alıştırdıysanız öyle koyun mutlaka ayrıca gerçekten güzel bir isim adıyla yaşasın miniğin.
evet canım doktorum devlet hastanesine yönlendirdi orada yaptır bana getir dedi bize de orada tarih verirken bir fiyat demediler zaten. Gidip yaptırıcaz işte 1 ay sonuç beklicez daha inşallah birşey çıkmaz. Zaten daha kışa doğru yılbaşına doğru düşünüyoruz dondurulmuşları koydurmayı. Onun bir ay öncesinde de histereskopi olacak.
nazan kahkahalarla gülemke istiyorum, ben aşağıya inmiş göbek gördüm, seninkinin alakası bile yok, bunu diyen neresinden uydurdu acaba, töbee ,çok yakın zamanda 2 arkadaşım doğurdu, aşağıya inmiş göbek böyle olmaz, bildiğin kasıklara sarkan kocaman bir yuvarlar düşün ama iyice aşağıya eğilmiş olacak..töbeee çok kızdım şimdi
canım hala iyileşmedin mi sen kıyamam, bugün sırf kendine bak, şimart kendini ye iç yat tv izle uyu dinlen, öptüm ::))))
seda burcu özlem sagolun kızlar içimi rahatlattınız valla gidip gelip ayaya bakıyorum akşamdan beri sizde olmasanız karaları baglayıp oturcam hee
geçmiş olsun özlem aman iyi olmuş arada kafa izni iyidir.
Kızlar benim oğlanda bir yürüme aşkı var ki anlatamam.. Başta güzelmiş gibi görünsede bu beni çok yoruyor. Sürekli ayaklarının üstünde durmak istiyo. Yada adım atmak istiyo. Napıcamı şaşırdım gülsemmi ağlasammı
canım devlet hastanesinde bu genetik testleri düşük olmadan yapmıyorlardı seninkini nasıl yapıyorlar? doktor yönlendirdiği içinmi
güüül maşallah senin oğlana kaç aylık oldu şimdi,çok erken yürümek için yaaa
Oğlumun son halini ekledim albüme teyzeleri bakın
güül resmi herkese açık yapmışsın galiba forum takipde görünüyor
Hayır canım özel albüm seçili :26: Sen görebildiğin için görünüyordur belki :26::26:
hımm bilmemki belkide öyledir
iyi geceler kızlar bu sabah kanamam oldu çamaşırımda kan görünce öyle üzüldüm ağladımkibebeğime bişey oldu diye, apar topar hastaneye geldik çok şükür bebeğim iyiymiş ama eş aşağıdaymış ve rahme baskı yapıyormuş yatış verdi doktor pazartesi çıkacağım dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana, inşallah bebeğim beni bırakmaz
iyi geceler kızlar bu sabah kanamam oldu çamaşırımda kan görünce öyle üzüldüm ağladımkibebeğime bişey oldu diye, apar topar hastaneye geldik çok şükür bebeğim iyiymiş ama eş aşağıdaymış ve rahme baskı yapıyormuş yatış verdi doktor pazartesi çıkacağım dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana, inşallah bebeğim beni bırakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?