- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.041
iyi geceler kızlar bu sabah kanamam oldu çamaşırımda kan görünce öyle üzüldüm ağladımkibebeğime bişey oldu diye, apar topar hastaneye geldik çok şükür bebeğim iyiymiş ama eş aşağıdaymış ve rahme baskı yapıyormuş yatış verdi doktor pazartesi çıkacağım dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana, inşallah bebeğim beni bırakmaz
Kizlar dun hastane cantami hazirladim, hayirli ugurlu olsun insallah
Ne yapim nezaman ne olacağım belli degil, arabanin bagajina koyduk artık biz nrreye çanta oraya
Canlarim bi tanidigimin bebegi karninda gelismiyormus cok uzuldum dua edin bisey olmasin dogumuna 1 ay var Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..
canım çok geçmiş olsun korkma bende yasadım 3 ay ama çok şükür bebeklerimiz iyi kanamanın olması iyi bir taraftan bebeğinin büyüyüp yukarı çıktığını gösteriyor inşallah sağlıkla çıkarsınız hastanedeniyi geceler kızlar bu sabah kanamam oldu çamaşırımda kan görünce öyle üzüldüm ağladımkibebeğime bişey oldu diye, apar topar hastaneye geldik çok şükür bebeğim iyiymiş ama eş aşağıdaymış ve rahme baskı yapıyormuş yatış verdi doktor pazartesi çıkacağım dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana, inşallah bebeğim beni bırakmaz
Bedisim benimde bazi eksiklerim var ama elimde olan tum herşeyi koydum en azindan. Eksikleride tamamladikca ekliyorum . Bende gecelik bakarken hep begendiklerimin mavisi kalmis oluyordu :)) en sonunda eminonundeki Havuzlu Han diye super biyer var. Butun han komple bebek eşyası uzerine harika biyer. Orda bulmustum. Benimki gecelik degil pijama takimi ama cokguzel ustu uzun biraz popoyu kapatiyor ve onden dugmeli.
herkese merhabalar canlar kimsecikler yok uzun zamandır gelemedim beni unuttunuz mu blmiyorum ama ben çokk ösledim topiği tekrar geldim
şimdi yanımda canım kızım esila ile birlikte yazıyorum şükürler olsun bebeğimi kucağıma aldım 19 gün oldu meleğim geleli .
çok zor bir doğum geçirdim kızlar normalken sezeryan oldu... sancım gelmeyince suni sancı verdiler sabah 11 de gece 12 ye kadar doğum sancısı çektim ama açılma olmadı saat 1 de sezeryanla geldi bebeğim.
şimdi toparlandık biraz daha iyiyiz annemler doğumda yanımdaydı şimdi onlar da gitti baş başa kaldık kızımla. resmini sizlerle paylaşmak istiyorum fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum biri bana nasıl resim koyuluyo mesaj atarsa sevinirim
Hosgeldin Ebru Masallah anali babali adiyla buyusun kizin canim kac haftalik dogdu kuzun ..
Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün darısı tüm hamîlelerin başınasaol canım benim tam haftasını doldurdu 40 hafta canım
bircaaann canımmm benimmm çokçok geçmiş olsun sen hiç korkma hayırlısıyla bebişin sağlılı çok şükür, eş yukarı çıkar hayırlısıyla rahat ol, doktorda yatırmış onlr hayırlısıyla tum önlemlerı alırlar rahat ol,strese girme, dua okuyacağım sana,ya şafi de cekicem kısmetse..
Bircan korkma Allahin izniyle bisey olmaz Ya Safi cekicem senin icin...
bircancığım canım çok geçmiş olsun,sen dinlen bol bol o seni bırakmaz merak etme
Bbircanim dualarim seninle olacak bugun. İçini ferah tut en güvenilir yerdesin cunku, dr eve git yat dese ozaman bende korkardim senin adina ama hastanede olman cok daha guven verici tatlim. İnşallah en kisa zamanda ikinizde turp gibi çıkarsınız.
BIRCAN canım evladı Rabbime emanet inşallah hiçbişey olmadan hastaneden çıkacaksın, duamnur burcu'yu hatırla ona da aynısı olmuştu, bak onun kanaması yok artık çok şükür, sewninde öyle olacak, hastanede yatman çok iyi, her an kontrol altındasın, sana dua ederim, kalbini ferah tut canım, bak zaten bebegın iyiymiş çok şükür, Allah'a emanet olun..
Bircan Rabbim korusun sizi, inşallah birşeycik olmaz. İstirahat etmene bak, moralinide bozma canım. Dualarımız sizinle..
Allah razı olsun canlarım benim ettiğiniz duaların karşılığını bulasınız inşallah, kanamam durunca dr taburcu etti beni 2 haftalık ta rapor yazdı evde dinlenicem memleketten ablam da geliyor inşallah, dr progestoran verdi inşallah dediğiniz gibi eş yukarı çıkar, hastaneye yatınca kızlara haber vermeliyim dedim eşime bilgisayarı getirtdim, iyiki varsınız hepinizi çok seviyorumcanım çok geçmiş olsun korkma bende yasadım 3 ay ama çok şükür bebeklerimiz iyi kanamanın olması iyi bir taraftan bebeğinin büyüyüp yukarı çıktığını gösteriyor inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden
amin, gerçekten çok zor, gabin gaibe ettiği dualar kabul olurmuş, bende ya şafi çekicem arkadaşına canım inşallah bebeği sağlıkla doğsun.Canlarim bi tanidigimin bebegi karninda gelismiyormus cok uzuldum dua edin bisey olmasin dogumuna 1 ay var Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..
hoşgeldin ebrucum Rabbim evladına uzun ömürler versin, suni sancı çok zormuş benim arkadaşım da aynısını yasadı neyseki bebeğin her şeyi unutturmuştur sağlıkla büyüsün inşallahherkese merhabalar canlar kimsecikler yok uzun zamandır gelemedim beni unuttunuz mu blmiyorum ama ben çokk ösledim topiği tekrar geldim
şimdi yanımda canım kızım esila ile birlikte yazıyorum şükürler olsun bebeğimi kucağıma aldım 19 gün oldu meleğim geleli .
çok zor bir doğum geçirdim kızlar normalken sezeryan oldu... sancım gelmeyince suni sancı verdiler sabah 11 de gece 12 ye kadar doğum sancısı çektim ama açılma olmadı saat 1 de sezeryanla geldi bebeğim.
şimdi toparlandık biraz daha iyiyiz annemler doğumda yanımdaydı şimdi onlar da gitti baş başa kaldık kızımla. resmini sizlerle paylaşmak istiyorum fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum biri bana nasıl resim koyuluyo mesaj atarsa sevinirim
iyi geceler kızlar bu sabah kanamam oldu çamaşırımda kan görünce öyle üzüldüm ağladımkibebeğime bişey oldu diye, apar topar hastaneye geldik çok şükür bebeğim iyiymiş ama eş aşağıdaymış ve rahme baskı yapıyormuş yatış verdi doktor pazartesi çıkacağım dualarınıza ihtiyacım var ne olur dua edin bana, inşallah bebeğim beni bırakmaz
Canlarim bi tanidigimin bebegi karninda gelismiyormus cok uzuldum dua edin bisey olmasin dogumuna 1 ay var Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..
Bircanım çok geçmiş olsun eve de çıkmışsın dr risk görse eve çıkarmazdı kuzum inşallah bir şey olmayacak eşi de yukarı çıkar hiç merak etme progestan filan iyi gelir sen dinlenmene bak hiç kalkma. Bu topiğin tüm bebeleri nazlı anacım yaaa
kızlar ben bugün işe gitmedim hastayım diye izin aldım,bi toplantı vardı onada katılmak istemiyordum kaçtım
herkese merhabalar canlar kimsecikler yok uzun zamandır gelemedim beni unuttunuz mu blmiyorum ama ben çokk ösledim topiği tekrar geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?