Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canlarim bi tanidigimin bebegi karninda gelismiyormus cok uzuldum dua edin bisey olmasin dogumuna 1 ay var Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..

Bircan Rabbim korusun sizi, inşallah birşeycik olmaz. İstirahat etmene bak, moralinide bozma canım. Dualarımız sizinle..
Kizlar dun hastane cantami hazirladim, hayirli ugurlu olsun insallah
Ne yapim nezaman ne olacağım belli degil, arabanin bagajina koyduk artık biz nrreye çanta oraya

Hayırlı olsun canım, az kalmış seninde 2 buçuk ay, zaman su gibi değilmi :)

Canlarim bi tanidigimin bebegi karninda gelismiyormus cok uzuldum dua edin bisey olmasin dogumuna 1 ay var Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin..

Allahım yardımcıları olsun, anasına babasına bağışlasın inşallah o yavrucağı. Kucağınıza aldıktan sonra çok daha farklı bir annelik duygusuna bürünüyosunuz. Rabbim herkese yaşatsın inşallah. Annelik çok ama çok farklı birşey gerçekten...

canım çok geçmiş olsun korkma bende yasadım 3 ay ama çok şükür bebeklerimiz iyi kanamanın olması iyi bir taraftan bebeğinin büyüyüp yukarı çıktığını gösteriyor inşallah sağlıkla çıkarsınız hastaneden

yaseminimm havuzlu hanı bende çok duydum ama gitmek kısmet olmadı artıkda gidemem heralde bugünde beşik vs bakmay gidemiyoruz eşimin işi çıktı yine, neyse artık kaldı..yasemin kimi hastaneler illa gecelik istiyormuş sen istersen bide gecelikde koy canımcımm..

Tümay yakının bebeği için dua ediceğim, ekim annelerinde bi kişinin bebeği gerideydi, pekmez yedi öne geçti bebeği söylersin yakınına belki şifa olur..

serap_serap/ Serapcım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin
bdroner/ Bedriyecim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin
nartanesii/ Ayşecim duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı hamilelik nasip etsin
maralam/ Meralcim duanı okudum rabbim sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar nasip etsin
buketdemet/ Buketcim duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin
ecrinn07/ Aslıcım duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı hamişlik nasip etsin
dejavu-one/ Sedacım duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı hamişlik nasip etsin
zakkumx / Zeynepcım duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı hamişlik nasip etsin
asyamca/ GÜlhancım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin
melek2828/ nazancım duanı okudum rabbim sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat nasip etsin
barısozlem/ Özlemcım duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı hamişlik nasip etsin
burju82/Burcucum duanı okudum rabbim sağlıklı ve hayırlı hamişlik nasip etsin
gul1982/Gülcüm duanı okudum rabbim oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin
akyuzcigdem/Çiğdemcim duanı okudum rabbim oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür nasip etsin
dua listesi bitti rabbim kabul etsin üstümüzdeki nazarı ağırlığını alıp gitsin amin amin amin

herkese merhabalar canlar kimsecikler yok uzun zamandır gelemedim beni unuttunuz mu blmiyorum ama ben çokk ösledim topiği tekrar geldim
şimdi yanımda canım kızım esila ile birlikte yazıyorum şükürler olsun bebeğimi kucağıma aldım 19 gün oldu meleğim geleli .

çok zor bir doğum geçirdim kızlar normalken sezeryan oldu... sancım gelmeyince suni sancı verdiler sabah 11 de gece 12 ye kadar doğum sancısı çektim ama açılma olmadı saat 1 de sezeryanla geldi bebeğim.
şimdi toparlandık biraz daha iyiyiz annemler doğumda yanımdaydı şimdi onlar da gitti baş başa kaldık kızımla. resmini sizlerle paylaşmak istiyorum fakat nasıl ekleyeceğimi bilmiyorum biri bana nasıl resim koyuluyo mesaj atarsa sevinirim

Hosgeldin Ebru Masallah anali babali adiyla buyusun kizin canim kac haftalik dogdu kuzun ..

Bircan korkma Allahin izniyle bisey olmaz Ya Safi cekicem senin icin...

bircancığım canım çok geçmiş olsun,sen dinlen bol bol o seni bırakmaz merak etme

Bircan Rabbim korusun sizi, inşallah birşeycik olmaz. İstirahat etmene bak, moralinide bozma canım. Dualarımız sizinle..

Allah razı olsun canlarım benim ettiğiniz duaların karşılığını bulasınız inşallah, kanamam durunca dr taburcu etti beni 2 haftalık ta rapor yazdı evde dinlenicem memleketten ablam da geliyor inşallah, dr progestoran verdi inşallah dediğiniz gibi eş yukarı çıkar, hastaneye yatınca kızlara haber vermeliyim dedim eşime bilgisayarı getirtdim, iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
amin, gerçekten çok zor, gabin gaibe ettiği dualar kabul olurmuş, bende ya şafi çekicem arkadaşına canım inşallah bebeği sağlıkla doğsun.
hoşgeldin ebrucum Rabbim evladına uzun ömürler versin, suni sancı çok zormuş benim arkadaşım da aynısını yasadı neyseki bebeğin her şeyi unutturmuştur sağlıkla büyüsün inşallah

canım geçmiş olsun bol bol dinlen hiç bi iş yapma kuzun bırakmıcak allahın izni ile

Ayyyy Ebru doğum yspmis canimmm cok sevindim. Allah saglikla kolaylıkla buyutmeni nasibetsin
Bircqn tatlım hastaneden cikmissin coksukur. Progestan super bir ilaç ama sakin evde kalkip is yada yemek yada temizlik filan yapim deme. Kendini yatmaya ada. Biliyorsun ben 4 aylkk olana kadar yatmistim.

Bircanım çok geçmiş olsun eve de çıkmışsın dr risk görse eve çıkarmazdı kuzum inşallah bir şey olmayacak eşi de yukarı çıkar hiç merak etme progestan filan iyi gelir sen dinlenmene bak hiç kalkma. Bu topiğin tüm bebeleri nazlı anacım yaaa

ayy seda doğru dedin, topiğin adına bir isim daha ekliycem "nazlı bebişler topiği" diye

kızlar ben bugün işe gitmedim hastayım diye izin aldım,bi toplantı vardı onada katılmak istemiyordum kaçtım

geçmiş olsun anacım dikkat et kendine

anamm gözün aydın..Allah analı babalı büyütmöeni nasip etsin..

duamnur burcu, yavyuişunu görmüşsün gözün aydın.

bircan; çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
burcu yine topiiğin nabzını tutuyorsun bakıyorum

yediverengül; olluşuna çok güldüm..erkek çocuğu hareketli olur erken gezer..seninki 9 ayında gezecek heralde..Allah beline kuvvet versin senin.:)))

yaso bavulu hazır etmişsin hayırlı oldun

ve gelelim bana..hafta sonu giremedim..misafirim var..görümcemgil..bu hafta buradalar..b,izde hafta sonu beşik aldık..park yatak lardan aldık..içime sinie güzel bişey oldu..nevresim takımı aldım fistolu beyaz püfür püfür..alt açma minderi aldım:))içim biraz rahat etti..
lohusa sepetinde bi pijama takımı gördüm kadife beyaz..onuda kendime alacam..iki tane hamile sütyeni aldımmı kendime alacaklarımın defterini kapatacam..
bide kızışımın banyo takımıyla , çanta aldımmı tamamdır.. çoğunu bitmiş kabul edeceğim.:

Allah herkesinkini hayırlı etsin..

tb-fb/ Tuba 10.09.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlik
btskn/ Bircan 11.09.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
duamnur/ Burcu 12.09.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
graphicdesigner/ yasemin 13.09.2013 cuma sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
serap_serap/ Serap 16.09.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat

Dualarınızı okudum, Rabbim kabul etsin inşAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…