Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ayyy çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun buketim için rahatlamıştır eksikleri alınca. darısı bedişimin başına inşallah oda biran evvel tamamlar

Günayydddıınnnnnnnnn kızçeler..
iyi haftalar olsun inşAllah.. herkes iyidir umarım..

Beni sorarsanızzz çok gerginimm..
tuhaf rüyalar görüyorum Allah ım hayırlara çıkarsın inşAllah..

Bukeeetttimmm aldıklarını güle güle kullandırmayı nasip etsin mevlam, park yatak aldın hee.. aslında kullanışlı diyorlar, bide kolayca toplanıp kurulabiliyormuş sanırım..

ayyy çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun buketim için rahatlamıştır eksikleri alınca. darısı bedişimin başına inşallah oda biran evvel tamamlar

Yok yaseminimmm bende artık o ihtimal yok :)) inşAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder de mevlam doğduktan sonra alıcağız heralde.. haftaya ctesi günü doktora gidiyorum kısmetse, pazar günü eşimin kardeşinin düğünü var sonraki hafta belki ben sezeryana girebilirim kızlar, ctesi netleşir.. ben normal doğuramıyacağım korkuyorum, yinede çatı muayenesini denemeye çalışacağım.. Hakkımızda hayırlı, sağlıklı olanı nasip etsin Allah..
Endişe, korku, heyecan, duygusallık, gözyaşı hepsi mevcut şu dönem.. gülerken birden boşalıyor gözyaşlarım.. inşAllah yüzümüzü güldürür Allah ım.. Lutfen dualarınıza bizide katın kızlar..

evet bi çantaiçinde geldi..siline biliyo..oyun parkı oluyo..3-4 yaşına kadar yatıyo çocuk...sonrası zaten oda takımı..

ay bedişim herşeyi üstüste getirme..önce bi arama tarama yap..netten bak..sonra ne alacağına karar verdiysen eğer yerinide biliyosan şığ diye gider alırsın..en azından beşik takımını alda bari için rahat olsun..düğünde sanki sen naapacanda..sezaryenin tarihi nasıl olsa ayarlanabiliyo..sen korkma bi sakin olda önümüzü aç kızm..bizde arkandan gelelim...

Hayirli haftalar diliyorum kizlar
Ebru Allah hayirlisiyla buyutmeni nasip etsin bebisin gelmis gozun aydin darisi dogum yapacaklara
Bircan gecmis olsun canim sukur yolundaymis hersey
Bulusmalar olmus oh masaallah hersey yolunda sukur
Dogum cantalari hazirlanmis ciciler alinmis
E boyle guzelliklere bi hamilelik haberi lazim dimi ya
Bu ay cok mutluyum ya gercekten hamd olsun . Nedenmi sayiyorum
Tasindim ve isten ciktim bugunden itibaren tatildeyim tam 1, 5 ay. Tasindigim yerde iki yerden is teklif aldim bana yakin olabi sectimm. Bugun doktora gittim ilk defa 3 yumurta olustugunu gorduk tabiki yarim yap klomen sayesinde. Bu sali veya carsamba asilama var. Haftaya tr. Yolcusuyum

saol canım benim tam haftasını doldurdu 40 hafta canım

Ebrucum gözün aydın canım, adıyla yaşasın çok güzel bir ismi var, rabbim nazardan korusun sizi, maşallah

NARTANESI AYSE, ovvv aşılama kraliçesi seçesegim seni :)) hadi inşallah bu sefer sakin ve macerasız bir aşılama olur, çatlatma iğnesi olacak mısın? Yoksa yine kaderinemi bırakacaklar?
Yeni evinde yeni işinde hayırlı olsun, bol bereketli ve huzurlu olsun, kızz ayşe sen bizleri facebooktan eklesene anacım, eğer face varsa bana özelden adını ve mailini yaz ben seni eklerim, türkiyede de bol bol gez dinlen eğlen ö$tüm sen

BEDIŞ canım ben hiç merak etme dualarla gideceksin doğuma, haftaici tek başına alışverişe gidemezmisin? Aldıklarını eve yollarlar belki?? Hakkında en hayırlı olan doğum şekli olsun inşallah, ne kadar dua varsa o kadar korku yoktur, ben bunu bilirim, yaşadım gördüm, Allah nasip ederse sen doğuma giderken ben dualar edecgim sana

BUKET canim kızına ciciler almişsın, yatak almişsın, ohh güle güle kullansin, senin fındığın ismi belli oldu mu?

BIRCAN canim Rabbim sana ve bebegine sağlik versin, cok sükür evdeymişsin, maşallah size

YASO bebegim sen bugün,sonuçlari almak icin hast gidecektin ne oldu?

OZLEM bebekim, hala iyileşmemişsin, peki evdemisin? Aman bak kendine, öptüm seni

yok burcu yaa daha belirleyemedik...

yaa benimkız bide 1 hafta erken gidiyomuş..şimdi bizim bu takvim kameri ay hesabına göre gidiyo heralde kafam karışıtı benimya..
cumartesi doktora gittimya 30+0 günlktü..yani son adet tarihine göre böleymiş.. doktor baktı etti 1675 gr felan 31+1 ile uyumlu dedi...bu durumda takvimle aynımı takvimmi daha erken anlamadım...kafamdan hesap yapıyorum güya..31 haftalıksa 24 kasımdan önce doğar diye düşünüyorum..beni biri aydınlatsın yaff.ç.kafam karıştı...:44::44::44::44::44::44:

burjum benim doktor ekip olarak calisiyor ve herseferinde baska doktora görünüyorum ve iclerinden bir tanesi ilk asilamadan sonra tüpe gecelim dedi digerleri hep 3 asilama yapalim sonra geceriz dedi. ve malesef catlatma ignesi vermediler bu sefer. ilkinde vermislerdi catlatma ignesi ikincisinde hicbirsey vermediler. bu ücüncüsünden klomen kullandim. sagda iki yumurta yanyanaydi yapisik ayni ikiz gibiydi cok hosuma gitti. malesef bu ayda vermeyecek doktorum igne cünkü senin catlamada sorun yok diyor yumurta gelisiminde varmis

ayşe sen almanyadamıydın;???

yok burcu yaa daha belirleyemedik...

Otur 0 sıfır!

Buketim sanırım takvimle aynı gitmiyorsun, senin dr göre 32. Haftadasın, takvime göre 31.haftada, takvimden 1 hafta önde degilse bile 3-4 gün öndesin, evet heabin doğru 24 kasimdan önce doğar hayırlisiyla

bukettimmmm hatırlıyor musun benim kafam karışmıştı benimde aynennn senin ki gibi kafa karışıklığı yapmıştı doktor o ona uyumlu demişti ee bi baktım takvimimde aynı olmuş ayımı bile şaşırmış sen yardımcı olmuştun ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap oldu senin ki vakit çok hızlı geçiyor bu konuda ki tek yorumum bu.. benim normalde takvime uyumluydum 17 ekim görünüyor ya, ama doktor ultrasonuna göre 12 ekim görünüyor, ama hafta olarak takvimle aynı zaman. neyse yardımcı olamadım üzgünüm..

kızlar sonuçlarım çıkmış babam doktora gitmiş göstermiş. böbrek doktoruna. adam demişki evet protein kaçağı var ve devam ediyor demiş. ama çok şükürki tansiyon ölçümleri ve vucuttaki şişlik oranı çok olmadığı için şimdilik gebeliği erken sonlandırma veya hastaneye yatırma gibi acil bir durum önermiyorum demiş. bu tahlilleri 3 haftada bir tekrarlıyacağız, gebeliğin sonuna kadar sürekli takipte tutmak zorundayız demiş. yani 3 hafta sonra yine gidicem işte böyle sonuçlar şimdilik.

ayyy canım neyse takipte kalırsın neyse hastaneye falan yatmak zorunda kalmada gözün aydın inşallah bir sorun çıkmaz bebeğin hayırlısıyla gününde gelir

çok şükür canım buarada sen kesınlıle tuzlu yeme tasnıyonun yukselmesın ve mutlaka tansıyonunu kontrol et ınsallah 8 hafta da ha dayanırsınız da erken olmaz doğumun dualarım senınle

vallaha burjum bide bana sor ben gecen esim geldiginde eve onun karsisinda hüngür hüngür agladim ccocugum olmamasina dedil doktorlarin yaptiklarina ve beni oyaladiklarina
istanbula ümraniyeye geliyorum buketcim
gecen tel actim benim progesteron 7.8 cikmis ve normali 10-12 üstü olmaliymis hemen doktorumu aradim yok normal diyor sinirden agladim. bi hormon var adini unuttum sari biseydi neydi bende oda normal degilmis her gecen gün birseyler söylüyorlar.
anlamadim tahlillerin fotokopisini hepsini istedim tr göstercem dedim memnun degilmisiniz diye sordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…