- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.061
gelelim bana..hafta sonu giremedim..misafirim var..görümcemgil..bu hafta buradalar..b,izde hafta sonu beşik aldık..park yatak lardan aldık..içime sinie güzel bişey oldu..nevresim takımı aldım fistolu beyaz püfür püfür..alt açma minderi aldım:))içim biraz rahat etti..
lohusa sepetinde bi pijama takımı gördüm kadife beyaz..onuda kendime alacam..iki tane hamile sütyeni aldımmı kendime alacaklarımın defterini kapatacam..
bide kızışımın banyo takımıyla , çanta aldımmı tamamdır.. çoğunu bitmiş kabul edeceğim.:
Allah herkesinkini hayırlı etsin..
geçmiş olsun anacım dikkat et kendine
ve gelelim bana..hafta sonu giremedim..misafirim var..görümcemgil..bu hafta buradalar..b,izde hafta sonu beşik aldık..park yatak lardan aldık..içime sinie güzel bişey oldu..nevresim takımı aldım fistolu beyaz püfür püfür..alt açma minderi aldım:))içim biraz rahat etti..
lohusa sepetinde bi pijama takımı gördüm kadife beyaz..onuda kendime alacam..iki tane hamile sütyeni aldımmı kendime alacaklarımın defterini kapatacam..
bide kızışımın banyo takımıyla , çanta aldımmı tamamdır.. çoğunu bitmiş kabul edeceğim.:
Allah herkesinkini hayırlı etsin..
ayyy çok sevindim hadi hayırlı uğurlu olsun buketim için rahatlamıştır eksikleri alınca. darısı bedişimin başına inşallah oda biran evvel tamamlar
Günayydddıınnnnnnnnn kızçeler..
iyi haftalar olsun inşAllah.. herkes iyidir umarım..
Beni sorarsanızzz çok gerginimm..
tuhaf rüyalar görüyorum Allah ım hayırlara çıkarsın inşAllah..
Bukeeetttimmm aldıklarını güle güle kullandırmayı nasip etsin mevlam, park yatak aldın hee.. aslında kullanışlı diyorlar, bide kolayca toplanıp kurulabiliyormuş sanırım..
Yok yaseminimmm bende artık o ihtimal yok :)) inşAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder de mevlam doğduktan sonra alıcağız heralde.. haftaya ctesi günü doktora gidiyorum kısmetse, pazar günü eşimin kardeşinin düğünü var sonraki hafta belki ben sezeryana girebilirim kızlar, ctesi netleşir.. ben normal doğuramıyacağım korkuyorum, yinede çatı muayenesini denemeye çalışacağım.. Hakkımızda hayırlı, sağlıklı olanı nasip etsin Allah..
Endişe, korku, heyecan, duygusallık, gözyaşı hepsi mevcut şu dönem.. gülerken birden boşalıyor gözyaşlarım.. inşAllah yüzümüzü güldürür Allah ım.. Lutfen dualarınıza bizide katın kızlar..
geçmiş olsun anacım dikkat et kendine
saol canım benim tam haftasını doldurdu 40 hafta canım
Ebrucum gözün aydın canım, adıyla yaşasın çok güzel bir ismi var, rabbim nazardan korusun sizi, maşallah
NARTANESI AYSE, ovvv aşılama kraliçesi seçesegim seni :)) hadi inşallah bu sefer sakin ve macerasız bir aşılama olur, çatlatma iğnesi olacak mısın? Yoksa yine kaderinemi bırakacaklar?
Yeni evinde yeni işinde hayırlı olsun, bol bereketli ve huzurlu olsun, kızz ayşe sen bizleri facebooktan eklesene anacım, eğer face varsa bana özelden adını ve mailini yaz ben seni eklerim, türkiyede de bol bol gez dinlen eğlen ö$tüm sen
BEDIŞ canım ben hiç merak etme dualarla gideceksin doğuma, haftaici tek başına alışverişe gidemezmisin? Aldıklarını eve yollarlar belki?? Hakkında en hayırlı olan doğum şekli olsun inşallah, ne kadar dua varsa o kadar korku yoktur, ben bunu bilirim, yaşadım gördüm, Allah nasip ederse sen doğuma giderken ben dualar edecgim sana
BUKET canim kızına ciciler almişsın, yatak almişsın, ohh güle güle kullansin, senin fındığın ismi belli oldu mu?
BIRCAN canim Rabbim sana ve bebegine sağlik versin, cok sükür evdeymişsin, maşallah size
YASO bebegim sen bugün,sonuçlari almak icin hast gidecektin ne oldu?
OZLEM bebekim, hala iyileşmemişsin, peki evdemisin? Aman bak kendine, öptüm seni
Ebrucum gözün aydın canım, adıyla yaşasın çok güzel bir ismi var, rabbim nazardan korusun sizi, maşallah
NARTANESI AYSE, ovvv aşılama kraliçesi seçesegim seni :)) hadi inşallah bu sefer sakin ve macerasız bir aşılama olur, çatlatma iğnesi olacak mısın? Yoksa yine kaderinemi bırakacaklar?
Yeni evinde yeni işinde hayırlı olsun, bol bereketli ve huzurlu olsun, kızz ayşe sen bizleri facebooktan eklesene anacım, eğer face varsa bana özelden adını ve mailini yaz ben seni eklerim, türkiyede de bol bol gez dinlen eğlen ö$tüm sen
BEDIŞ canım ben hiç merak etme dualarla gideceksin doğuma, haftaici tek başına alışverişe gidemezmisin? Aldıklarını eve yollarlar belki?? Hakkında en hayırlı olan doğum şekli olsun inşallah, ne kadar dua varsa o kadar korku yoktur, ben bunu bilirim, yaşadım gördüm, Allah nasip ederse sen doğuma giderken ben dualar edecgim sana
BUKET canim kızına ciciler almişsın, yatak almişsın, ohh güle güle kullansin, senin fındığın ismi belli oldu mu?
BIRCAN canim Rabbim sana ve bebegine sağlik versin, cok sükür evdeymişsin, maşallah size
YASO bebegim sen bugün,sonuçlari almak icin hast gidecektin ne oldu?
OZLEM bebekim, hala iyileşmemişsin, peki evdemisin? Aman bak kendine, öptüm seni
burjum benim doktor ekip olarak calisiyor ve herseferinde baska doktora görünüyorum ve iclerinden bir tanesi ilk asilamadan sonra tüpe gecelim dedi digerleri hep 3 asilama yapalim sonra geceriz dedi. ve malesef catlatma ignesi vermediler bu sefer. ilkinde vermislerdi catlatma ignesi ikincisinde hicbirsey vermediler. bu ücüncüsünden klomen kullandim. sagda iki yumurta yanyanaydi yapisik ayni ikiz gibiydi cok hosuma gitti. malesef bu ayda vermeyecek doktorum igne cünkü senin catlamada sorun yok diyor yumurta gelisiminde varmis
ayşe sen almanyadamıydın;???
türkiyede nereye gelecen?evet canim almanya.
burda doktorlar ilac kullanndirmamaya calisiyorlar canim. hele klomen 50mg lik yarisini yut dedi günde neden cünkü cogul gebelik olma riski var diye
ben bütün tahlillerimi istedim zaten tr. geldigimde gösterecem
yok burcu yaa daha belirleyemedik...
yaa benimkız bide 1 hafta erken gidiyomuş..şimdi bizim bu takvim kameri ay hesabına göre gidiyo heralde kafam karışıtı benimya..
cumartesi doktora gittimya 30+0 günlktü..yani son adet tarihine göre böleymiş.. doktor baktı etti 1675 gr felan 31+1 ile uyumlu dedi...bu durumda takvimle aynımı takvimmi daha erken anlamadım...kafamdan hesap yapıyorum güya..31 haftalıksa 24 kasımdan önce doğar diye düşünüyorum..beni biri aydınlatsın yaff.ç.kafam karıştı...:44::44::44::44::44::44:
burjum benim doktor ekip olarak calisiyor ve herseferinde baska doktora görünüyorum ve iclerinden bir tanesi ilk asilamadan sonra tüpe gecelim dedi digerleri hep 3 asilama yapalim sonra geceriz dedi. ve malesef catlatma ignesi vermediler bu sefer. ilkinde vermislerdi catlatma ignesi ikincisinde hicbirsey vermediler. bu ücüncüsünden klomen kullandim. sagda iki yumurta yanyanaydi yapisik ayni ikiz gibiydi cok hosuma gitti. malesef bu ayda vermeyecek doktorum igne cünkü senin catlamada sorun yok diyor yumurta gelisiminde varmis[/QUOTE
Off ne saçma bier sistem, senin bir doktorun olur o takibini yapar, neyse..catlatm
çatlatma iğnesi çatlama sorunu olanlara vurulmuyor ki amaç, çatlamayı kontrol edilip aşılama anını ayarlamak, valla bu avrupa doktorları beni ülser edecek, insallah bu sefer denk getirirler canim, haydi hayirlisi
yaa benimkız bide 1 hafta erken gidiyomuş..şimdi bizim bu takvim kameri ay hesabına göre gidiyo heralde kafam karışıtı benimya..
cumartesi doktora gittimya 30+0 günlktü..yani son adet tarihine göre böleymiş.. doktor baktı etti 1675 gr felan 31+1 ile uyumlu dedi...bu durumda takvimle aynımı takvimmi daha erken anlamadım...kafamdan hesap yapıyorum güya..31 haftalıksa 24 kasımdan önce doğar diye düşünüyorum..beni biri aydınlatsın yaff.ç.kafam karıştı...:44::44::44::44::44::44:
Canım benimm.. çokçok sağol..
tek başıma gidemem Burcum ya alışverişe, çok yorulurum.. Ters noktada çünkü..
ayyy canım neyse takipte kalırsın neyse hastaneye falan yatmak zorunda kalmada gözün aydın inşallah bir sorun çıkmaz bebeğin hayırlısıyla gününde gelirkızlar sonuçlarım çıkmış babam doktora gitmiş göstermiş. böbrek doktoruna. adam demişki evet protein kaçağı var ve devam ediyor demiş. ama çok şükürki tansiyon ölçümleri ve vucuttaki şişlik oranı çok olmadığı için şimdilik gebeliği erken sonlandırma veya hastaneye yatırma gibi acil bir durum önermiyorum demiş. bu tahlilleri 3 haftada bir tekrarlıyacağız, gebeliğin sonuna kadar sürekli takipte tutmak zorundayız demiş. yani 3 hafta sonra yine gidicem işte böyle sonuçlar şimdilik.
kızlar sonuçlarım çıkmış babam doktora gitmiş göstermiş. böbrek doktoruna. adam demişki evet protein kaçağı var ve devam ediyor demiş. ama çok şükürki tansiyon ölçümleri ve vucuttaki şişlik oranı çok olmadığı için şimdilik gebeliği erken sonlandırma veya hastaneye yatırma gibi acil bir durum önermiyorum demiş. bu tahlilleri 3 haftada bir tekrarlıyacağız, gebeliğin sonuna kadar sürekli takipte tutmak zorundayız demiş. yani 3 hafta sonra yine gidicem işte böyle sonuçlar şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?