Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Buketimm netden araştırmadım açıkcası ya benim içimi rahatsız eden sadece gecelik alamayışım.. ona sıkılıyorum.. çünkü gerçekten hastande giyecek bişeyim yok bu durumda.. park yataklar bencede çok kullanışlı yaa.. belki bizde alırız.. hayırlısıyla büyüyüncede oda tk alalım.. düğünü neden bu zamana sıkıştırdıklarını bile anlayamıyorum ama sesimi çıkarmıyorum bukett çünkü neyi doğru neyi yanlış konuştğumun tespitini yanlış yapmaktan çekiniyorum. çünkü çok alınganım şu ara.. her hafta sonuna bi işleri çıkıyor.. gerçekten sıkıldım.. ya şu doktorunda randevusunun geç olmasıda gerdi sanırım.. ayyy neyse ctesi hayırlısıyla gelsin de inşAllah..

Yaseminnn senden güzel haberler alalım inşAllah da şenlenelimmmm... neşelenelimm..

Bu arada bircaann taburcu olmuşsun çok şükür.. hiç yorma kendini, benimde eşi aşağıdaydı ilk başlarda ben işe gitmiştim kanama yoktu çünkü ama hiç bir iş yapmamıştım hep dinlenn hepp dinleenn..

selam canlar oğlum uyurken hemen yazayım size zira pek uykuyu sevmiyoruz :) gaz sıkıntımız da var bugün yalnızım yardımcılarım annemle kayınvalidem gittiler ilk yalnız günümüzü yaşıyoruz oğlumla... ilk fırsatta pc ye sarıldım tabi ben de çook uzun zaman oldu herkesi çok merak ediyorum didemle sündüz de bebeklerine kavuşmuştur çoktan herkes çok iyidir inşallah... bundan sonra fırsat buldukça oğlumdan gelicem kızlar

nette okudugum kadariylada sari cisim hormon yetmezligi icin ilac veriliyormus ama bana hicbirsey vermediler uyuz diyorum ya güvenmiyorum burdaki doktorlara beyin yok makina cok para cok sadece

Eki Görüntüle 804508
merhaba teyzeleriimm ben büyüyüp geldim

KIZZZZZZZZZZ NERELERDESİN SEN..ALLAH ŞAHİT İKİ GÜNDÜR SENİ SORACAM SORACAM UNUTUYORUM..AZ ÖNCE DOĞUM YAPANLARIN FOTOSUNA BAKTIM YİNE SEN AKLIMA GELDİN NERELERDE BU DİYE..NASILSIN İYİMİSİNİZ TOSUNUNLA SEN??

ANAM SARI KEDİYİ YESİNLER SEVSİNLER..OYY..DELİRECEM BUGÜN BEN..:)

Eki Görüntüle 804508

aylliinn hoşgeldiinnn, sarışın oğlunla birlikte.. koca adam olmuş, Allah nazarlardan korusun doğanlar ne çabuk gelişiyor hemen.. Nasılsın herşey yolunda mı? Alıştın mı anneliğe..
senin hala neden erkenden doğuma aldı ne tetikledi paylaşmadın bizimle 37. haftada aldın di mi bebişini kucağına hayırlısıyla..

Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün darısı tüm hamîlelerin başına

hoşgeldin ebrucum Rabbim evladına uzun ömürler versin, suni sancı çok zormuş benim arkadaşım da aynısını yasadı neyseki bebeğin her şeyi unutturmuştur sağlıkla büyüsün inşallah

Ayyyy Ebru doğum yspmis canimmm cok sevindim. Allah saglikla kolaylıkla buyutmeni nasibetsin

anamm gözün aydın..Allah analı babalı büyütmöeni nasip etsin..
.

Ebrucum gözün aydın canım, adıyla yaşasın çok güzel bir ismi var, rabbim nazardan korusun sizi, maşallah

herkese çok teşekkür ederim çok saolun kızlar darısı tüm hamilelerin başına inşallah

Canım çok şükür ağır bişey yok tuza dikkat et inşallah Betülümüz sağ salim doğacak herşey bitecek

ayyy canım neyse takipte kalırsın neyse hastaneye falan yatmak zorunda kalmada gözün aydın inşallah bir sorun çıkmaz bebeğin hayırlısıyla gününde gelir

çok şükür canım buarada sen kesınlıle tuzlu yeme tasnıyonun yukselmesın ve mutlaka tansıyonunu kontrol et ınsallah 8 hafta da ha dayanırsınız da erken olmaz doğumun dualarım senınle
canlarım çok teşekkür ederim, artık herşey Allahtan ayy inallah hayırlısı ile şu tansiyon ve şişme durumum olmazsa idare edicem heralde.

ayyyyyyyyy canımmm çok tatlı maşallahh sarı saçlı mavi gözlü
ama hakkaten bukadar ufak bebeğin saçlarının sarı olduğuna bende denk gelmemştim. se nasılsın tatlım, tplam ka kg almıştın hamileyken, şmdi kaç kilosunu verdin anlat bakalımç

ayy seda doğru dedin, topiğin adına bir isim daha ekliycem "nazlı bebişler topiği" diye

bence de bu kadar nazlı bebek bir araya zor gelir yani şöyşe ohh deyip gebelik geçiren olmadı ama olsun buna da şükür canım sağlıkla doğsunlar da inşallah.

Ohh maşallah canım baya tamamlamışsın yani güle güle kullanın. Lohusa sepetinde çok güzel şeyler var gerçekten. Artık geriye bebeğinin sağlıkla gelmesi kalıyor

canım hepsi hormonlardan çok normal doğumda yaklaştı belirsizlikte kötü ama nasıl istiyorsan rahat edeceksen öyle yaptır canım. Sen çatı muayenesini yine de yaptır sorun çıkmazsa dr motive eder belki ama en son kararı sen vereceksin.

Maşallah canım ne güzel haberler bunlar. İlaçsız 3 yumurta iyiymiş. İnşallah bu sefer yüzün güler canım.

Çok şükür canım sorun yok. Çok dikkat et, güneşe çıkma, tuzlu asla yeme. Bol bol sıvı tüket hiçbirşey olmayacak Allah'ın izniyle nazlı bebişin gelecek kucağına.

Eki Görüntüle 804508

anamm bu ne kadar tatlı böyle sapsarı saçlar maviş gözler Kıvanç görse hasetinden çatlar bana rakip gelmiş diye Maşallahh canımmm ömrü uzun bahtı yüzü kadar güzel olsun İnşallahh..

dimek kaynanan annen vardı ondan giremedin. Artık oğluşunla iyice alışırsın birbirinizi kimse yokken. Gaz sıkıntınız olur bir süre ama atlatırsınız sabır lazım bol bol. Biz iyiyiz benim tüp bebek tedavim olumsuz oldu 2 tane dondurulmuşum var kışın denicez onları genetiğe gönderdi doktorum cuma gittim gün verdiler yarına, yarın gidip kanı vericez bir aya sonun sonuçları çıkar, bir de transferden bir ay önce histereskopi yapılacak rahimin durumuna bakılacak öyle işte. Bende çalışıyorum.

yok Sedacımm yaa ben normal düşünsem doktor beni sezeryana ikna edicek, normal doğum taraftarı değil kesinlikle..
durumlarında işte hormonal olduğunu düşündüğümden ve saçma hareket etmek istemediğimden olağanca sabırlı davranmaya çalışıyorum, Allah hayırlara çıkarsın inşAllah..

canım yerimebakacak kimse yok izin alamam hem bugün babam tekrar ameliyat oldu onun için bile almadım izin,kimse yok diye

Özlemmm babacığına çok çok geçmiş olsun, aynı sebeble mi oldu ameliyatı.. farklı bi rahatsızlık mı? Allah şifa versin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…