- 4 Temmuz 2010
- 1.409
- 170
- 163
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.081
Otur 0 sıfır!
Buketim sanırım takvimle aynı gitmiyorsun, senin dr göre 32. Haftadasın, takvime göre 31.haftada, takvimden 1 hafta önde degilse bile 3-4 gün öndesin, evet heabin doğru 24 kasimdan önce doğar hayırlisiyla
burjum benim doktor ekip olarak calisiyor ve herseferinde baska doktora görünüyorum ve iclerinden bir tanesi ilk asilamadan sonra tüpe gecelim dedi digerleri hep 3 asilama yapalim sonra geceriz dedi. ve malesef catlatma ignesi vermediler bu sefer. ilkinde vermislerdi catlatma ignesi ikincisinde hicbirsey vermediler. bu ücüncüsünden klomen kullandim. sagda iki yumurta yanyanaydi yapisik ayni ikiz gibiydi cok hosuma gitti. malesef bu ayda vermeyecek doktorum igne cünkü senin catlamada sorun yok diyor yumurta gelisiminde varmis[/QUOTE
Off ne saçma bier sistem, senin bir doktorun olur o takibini yapar, neyse..catlatm
çatlatma iğnesi çatlama sorunu olanlara vurulmuyor ki amaç, çatlamayı kontrol edilip aşılama anını ayarlamak, valla bu avrupa doktorları beni ülser edecek, insallah bu sefer denk getirirler canim, haydi hayirlisi
evet bende öle tahmin etmiştim hesap yapmıştım ama insaın kafası karışıyo..29+6 dayken doktor 30+0 dasın diyo..ultrasonna görede 31+1 diyo..anlayacağın anlam kargaşasına devam..
bukettimmmm hatırlıyor musun benim kafam karışmıştı benimde aynennn senin ki gibi kafa karışıklığı yapmıştı doktor o ona uyumlu demişti ee bi baktım takvimimde aynı olmuş ayımı bile şaşırmış sen yardımcı olmuştun ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya o hesap oldu senin kivakit çok hızlı geçiyor bu konuda ki tek yorumum bu.. benim normalde takvime uyumluydum 17 ekim görünüyor ya, ama doktor ultrasonuna göre 12 ekim görünüyor, ama hafta olarak takvimle aynı zaman. neyse yardımcı olamadım üzgünüm..
Ebrucum gözün aydın canım, adıyla yaşasın çok güzel bir ismi var, rabbim nazardan korusun sizi, maşallah
BEDIŞ canım ben hiç merak etme dualarla gideceksin doğuma, haftaici tek başına alışverişe gidemezmisin? Aldıklarını eve yollarlar belki?? Hakkında en hayırlı olan doğum şekli olsun inşallah, ne kadar dua varsa o kadar korku yoktur, ben bunu bilirim, yaşadım gördüm, Allah nasip ederse sen doğuma giderken ben dualar edecgim sana
Canım benimm.. çokçok sağol..
tek başıma gidemem Burcum ya alışverişe, çok yorulurum.. Ters noktada çünkü..
aynen öle bediş..insanın bi kafası karışıyo...yinede hesap normal:))
kızlar sonuçlarım çıkmış babam doktora gitmiş göstermiş. böbrek doktoruna. adam demişki evet protein kaçağı var ve devam ediyor demiş. ama çok şükürki tansiyon ölçümleri ve vucuttaki şişlik oranı çok olmadığı için şimdilik gebeliği erken sonlandırma veya hastaneye yatırma gibi acil bir durum önermiyorum demiş. bu tahlilleri 3 haftada bir tekrarlıyacağız, gebeliğin sonuna kadar sürekli takipte tutmak zorundayız demiş. yani 3 hafta sonra yine gidicem işte böyle sonuçlar şimdilik.
hadi gözün aydın en azından hastanelerde değilsin..takip edecez napalım...
vallaha burjum bide bana sor ben gecen esim geldiginde eve onun karsisinda hüngür hüngür agladim ccocugum olmamasina dedil doktorlarin yaptiklarina ve beni oyaladiklarina
istanbula ümraniyeye geliyorum buketcim
gecen tel actim benim progesteron 7.8 cikmis ve normali 10-12 üstü olmaliymis hemen doktorumu aradim yok normal diyor sinirden agladim. bi hormon var adini unuttum sari biseydi neydi bende oda normal degilmis her gecen gün birseyler söylüyorlar.
anlamadim tahlillerin fotokopisini hepsini istedim tr göstercem dedim memnun degilmisiniz diye sordu.
neyse canım sıkma canını ..istanbulda bol bol aydınlatırlar seni..:)
evet bi çantaiçinde geldi..siline biliyo..oyun parkı oluyo..3-4 yaşına kadar yatıyo çocuk...sonrası zaten oda takımı..
ay bedişim herşeyi üstüste getirme..önce bi arama tarama yap..netten bak..sonra ne alacağına karar verdiysen eğer yerinide biliyosan şığ diye gider alırsın..en azından beşik takımını alda bari için rahat olsun..düğünde sanki sen naapacanda..sezaryenin tarihi nasıl olsa ayarlanabiliyo..sen korkma bi sakin olda önümüzü aç kızm..bizde arkandan gelelim...
Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün darısı tüm hamîlelerin başına
hoşgeldin ebrucum Rabbim evladına uzun ömürler versin, suni sancı çok zormuş benim arkadaşım da aynısını yasadı neyseki bebeğin her şeyi unutturmuştur sağlıkla büyüsün inşallah
Ayyyy Ebru doğum yspmis canimmm cok sevindim. Allah saglikla kolaylıkla buyutmeni nasibetsin
anamm gözün aydın..Allah analı babalı büyütmöeni nasip etsin..
.
Hayirli haftalar diliyorum kizlar
Ebru Allah hayirlisiyla buyutmeni nasip etsin bebisin gelmis gozun aydin darisi dogum yapacaklara
Bircan gecmis olsun canim sukur yolundaymis hersey
Bulusmalar olmus oh masaallah hersey yolunda sukur
Dogum cantalari hazirlanmis ciciler alinmis
E boyle guzelliklere bi hamilelik haberi lazim dimi ya
Bu ay cok mutluyum ya gercekten hamd olsun . Nedenmi sayiyorum
Tasindim ve isten ciktim bugunden itibaren tatildeyim tam 1, 5 ay. Tasindigim yerde iki yerden is teklif aldim bana yakin olabi sectimm. Bugun doktora gittim ilk defa 3 yumurta olustugunu gorduk tabiki yarim yap klomen sayesinde. Bu sali veya carsamba asilama var. Haftaya tr. Yolcusuyum
Ebrucum gözün aydın canım, adıyla yaşasın çok güzel bir ismi var, rabbim nazardan korusun sizi, maşallah
kızlar sonuçlarım çıkmış babam doktora gitmiş göstermiş. böbrek doktoruna. adam demişki evet protein kaçağı var ve devam ediyor demiş. ama çok şükürki tansiyon ölçümleri ve vucuttaki şişlik oranı çok olmadığı için şimdilik gebeliği erken sonlandırma veya hastaneye yatırma gibi acil bir durum önermiyorum demiş. bu tahlilleri 3 haftada bir tekrarlıyacağız, gebeliğin sonuna kadar sürekli takipte tutmak zorundayız demiş. yani 3 hafta sonra yine gidicem işte böyle sonuçlar şimdilik.
ayyy canım neyse takipte kalırsın neyse hastaneye falan yatmak zorunda kalmada gözün aydın inşallah bir sorun çıkmaz bebeğin hayırlısıyla gününde gelir
canlarım çok teşekkür ederim, artık herşey Allahtan ayy inallah hayırlısı ile şu tansiyon ve şişme durumum olmazsa idare edicem heralde.çok şükür canım buarada sen kesınlıle tuzlu yeme tasnıyonun yukselmesın ve mutlaka tansıyonunu kontrol et ınsallah 8 hafta da ha dayanırsınız da erken olmaz doğumun dualarım senınle
merhaba teyzeleriimm ben büyüyüp geldim
OZLEM bebekim, hala iyileşmemişsin, peki evdemisin? Aman bak kendine, öptüm seni
ayy seda doğru dedin, topiğin adına bir isim daha ekliycem "nazlı bebişler topiği" diye
geçmiş olsun anacım dikkat et kendine
anamm gözün aydın..Allah analı babalı büyütmöeni nasip etsin..
duamnur burcu, yavyuişunu görmüşsün gözün aydın.
bircan; çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
burcu yine topiiğin nabzını tutuyorsun bakıyorum
yediverengül; olluşuna çok güldüm..erkek çocuğu hareketli olur erken gezer..seninki 9 ayında gezecek heralde..Allah beline kuvvet versin senin.:)))
yaso bavulu hazır etmişsin hayırlı oldun
ve gelelim bana..hafta sonu giremedim..misafirim var..görümcemgil..bu hafta buradalar..b,izde hafta sonu beşik aldık..park yatak lardan aldık..içime sinie güzel bişey oldu..nevresim takımı aldım fistolu beyaz püfür püfür..alt açma minderi aldım:))içim biraz rahat etti..
lohusa sepetinde bi pijama takımı gördüm kadife beyaz..onuda kendime alacam..iki tane hamile sütyeni aldımmı kendime alacaklarımın defterini kapatacam..
bide kızışımın banyo takımıyla , çanta aldımmı tamamdır.. çoğunu bitmiş kabul edeceğim.:
Allah herkesinkini hayırlı etsin..
Yok yaseminimmm bende artık o ihtimal yok :)) inşAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder de mevlam doğduktan sonra alıcağız heralde.. haftaya ctesi günü doktora gidiyorum kısmetse, pazar günü eşimin kardeşinin düğünü var sonraki hafta belki ben sezeryana girebilirim kızlar, ctesi netleşir.. ben normal doğuramıyacağım korkuyorum, yinede çatı muayenesini denemeye çalışacağım.. Hakkımızda hayırlı, sağlıklı olanı nasip etsin Allah..
Endişe, korku, heyecan, duygusallık, gözyaşı hepsi mevcut şu dönem.. gülerken birden boşalıyor gözyaşlarım.. inşAllah yüzümüzü güldürür Allah ım.. Lutfen dualarınıza bizide katın kızlar..
Hayirli haftalar diliyorum kizlar
Ebru Allah hayirlisiyla buyutmeni nasip etsin bebisin gelmis gozun aydin darisi dogum yapacaklara
Bircan gecmis olsun canim sukur yolundaymis hersey
Bulusmalar olmus oh masaallah hersey yolunda sukur
Dogum cantalari hazirlanmis ciciler alinmis
E boyle guzelliklere bi hamilelik haberi lazim dimi ya
Bu ay cok mutluyum ya gercekten hamd olsun . Nedenmi sayiyorum
Tasindim ve isten ciktim bugunden itibaren tatildeyim tam 1, 5 ay. Tasindigim yerde iki yerden is teklif aldim bana yakin olabi sectimm. Bugun doktora gittim ilk defa 3 yumurta olustugunu gorduk tabiki yarim yap klomen sayesinde. Bu sali veya carsamba asilama var. Haftaya tr. Yolcusuyum
selam canlar oğlum uyurken hemen yazayım size zira pek uykuyu sevmiyoruz :) gaz sıkıntımız da var bugün yalnızım yardımcılarım annemle kayınvalidem gittiler ilk yalnız günümüzü yaşıyoruz oğlumla... ilk fırsatta pc ye sarıldım tabi ben deçook uzun zaman oldu herkesi çok merak ediyorum didemle sündüz de bebeklerine kavuşmuştur çoktan herkes çok iyidir inşallah... bundan sonra fırsat buldukça oğlumdan gelicem kızlar
yok canım yaa işteyim sadece cmts için izin almıştım,zorlaaa
kız bende evdesin sanıyorum..izin all da gene dinlensene..
bence de bu kadar nazlı bebek bir araya zor gelir yani şöyşe ohh deyip gebelik geçiren olmadı ama olsun buna da şükür canım sağlıkla doğsunlar da inşallah.
canım hepsi hormonlardan çok normal doğumda yaklaştı belirsizlikte kötü ama nasıl istiyorsan rahat edeceksen öyle yaptır canım. Sen çatı muayenesini yine de yaptır sorun çıkmazsa dr motive eder belki ama en son kararı sen vereceksin.
.
canım yerimebakacak kimse yok izin alamam hem bugün babam tekrar ameliyat oldu onun için bile almadım izin,kimse yok diye
canım yerimebakacak kimse yok izin alamam hem bugün babam tekrar ameliyat oldu onun için bile almadım izin,kimse yok diye
Özlemmm babacığına çok çok geçmiş olsun, aynı sebeble mi oldu ameliyatı.. farklı bi rahatsızlık mı? Allah şifa versin inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?