- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.101
ah kuzum yaa ..sende zor zamanlar geçirdin bu hususta yaa..ee peki nasıl durumu babanın..Allah şifa versin tekrar..düzeliyor inşallah bu son olsun..
kızlar sonuçlarım çıkmış babam doktora gitmiş göstermiş. böbrek doktoruna. adam demişki evet protein kaçağı var ve devam ediyor demiş. ama çok şükürki tansiyon ölçümleri ve vucuttaki şişlik oranı çok olmadığı için şimdilik gebeliği erken sonlandırma veya hastaneye yatırma gibi acil bir durum önermiyorum demiş. bu tahlilleri 3 haftada bir tekrarlıyacağız, gebeliğin sonuna kadar sürekli takipte tutmak zorundayız demiş. yani 3 hafta sonra yine gidicem işte böyle sonuçlar şimdilik.
Ya Allahım ne gıcık ordaki doktorlar, valla ayşem, bu aşilamyaida dene, daha da gitme bu adamlara , ayy sanki hiç iş bilmiyorlar, te deki doktora herşeyi sor danış, insallah hamile gidersin tuekiyeyevallaha burjum bide bana sor ben gecen esim geldiginde eve onun karsisinda hüngür hüngür agladim ccocugum olmamasina dedil doktorlarin yaptiklarina ve beni oyaladiklarina
istanbula ümraniyeye geliyorum buketcim
gecen tel actim benim progesteron 7.8 cikmis ve normali 10-12 üstü olmaliymis hemen doktorumu aradim yok normal diyor sinirden agladim. bi hormon var adini unuttum sari biseydi neydi bende oda normal degilmis her gecen gün birseyler söylüyorlar.
anlamadim tahlillerin fotokopisini hepsini istedim tr göstercem dedim memnun degilmisiniz diye sordu.
buldum bende sari cisim yetmezligi var
canım yerimebakacak kimse yok izin alamam hem bugün babam tekrar ameliyat oldu onun için bile almadım izin,kimse yok diye
kızlar ya o kadar alıntı yapıp cevap verdim size net gitti sonra da oğlan uyandı
neyse şöyle anlatayım durumumu canlar oğlum gündüzleri saat başı emmek istiyor bazen 40 dk ya düşüyor süre en az da 15 dk memede kalıyor helaya zor gidiyorum yahu emziğe alıştırmaya çalıştım ama olmuyor almıyor bi türlü
özlemim Rabbim şifa versin, biran önce kurtulsun bir daha da yaşamasın inşallah, cok gecmis olsun babana..
bedriyecim doğumu sormuştu 37. haftada gelişim geriliği var dedi doktor bebeğime kilosu 5 hafta geride risk almayalım bebeği alalım dedi biz de başka bi doktora daha gittik o da aynısını söyledi ama oğlum 3 kilo 100 gram gayet normal doğdu doktorlar 2.5 kilo ölçmüşlerdi tuhaf şekilde pisi pisine sezeryan oldum anlıycanız...
yasocum da kiloyu sormuş 18 kilo aldım ilk 10 günde 14 kilo verdim 4 kilo kaldı ama süt olsun diye habire yemekten o 4 kiloyu veremiyorum...
anacım dikkat et ..yalnızmısın. birini çağır..tansiyonunu ölçtür bi bakalım ne olmuş...Ay kızlar bîraz evvel çok kötü oldum eşimin halası gelmişti çay içiyorduk bir anda vücudum su içinde kaldı ter boşaldı sonra elimi vucüdüma vurdum buz kesmiş sanki beynîmi yukardan çekiyorlardı kalbim de çıkacak gibi çarpıyordu biraz fazla turşu yedim ondan mı anlamadım şimdi misafirim gitti uzanıyorum ama başım halen dönüyor çok korktum sanki ölüuorum sandım
Ay kızlar bîraz evvel çok kötü oldum eşimin halası gelmişti çay içiyorduk bir anda vücudum su içinde kaldı ter boşaldı sonra elimi vucüdüma vurdum buz kesmiş sanki beynîmi yukardan çekiyorlardı kalbim de çıkacak gibi çarpıyordu biraz fazla turşu yedim ondan mı anlamadım şimdi misafirim gitti uzanıyorum ama başım halen dönüyor çok korktum sanki ölüuorum sandım
Şimdi biraz daha îyiyim evde tansiyon aleti yoktu bilmiyorum işte düştü mü çıktı mı onun için birşeyde yapamıyorum eşimi hemen aradım zaten birazdan ara cevap vermezsem kardeşini yola dedim şimdî îyiyim ama çarpıntım oluyor yîne Allah korusun evladımı da benı de
Biraz daha îyiyim canım eşim yolda geliyor çarpıntım 2-3 gündür var aslında namaz kıldıktan sonra bile aşırı çarpıntım oluyor uzanıyorum şimdilik çok şükür daha iyiBurcu nasılsın canım? Eşin geldimi? Kalp atışların normale döndü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?