Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ah kuzum yaa ..sende zor zamanlar geçirdin bu hususta yaa..ee peki nasıl durumu babanın..Allah şifa versin tekrar..düzeliyor inşallah bu son olsun..

amiin canım,ameliyattan sonra sadece 2 gün iyiydi sonra hep kötüydü hep sonda ile dolaştı,ameliyatıda erken tarihe vermediler beklettiler,bakalım inşallah iyi olacak

kızlar ya o kadar alıntı yapıp cevap verdim size net gitti sonra da oğlan uyandı
neyse şöyle anlatayım durumumu canlar oğlum gündüzleri saat başı emmek istiyor bazen 40 dk ya düşüyor süre en az da 15 dk memede kalıyor helaya zor gidiyorum yahu emziğe alıştırmaya çalıştım ama olmuyor almıyor bi türlü

Yaso canım bu çok güzel bir haber maşallah, herkes demiş nede söyleyeim tuz sıfır olsun, vücut şişmelerini tuz tetikler zaten, ohh miss gibi sorunsuz bir iki ay gecir inşallah, gözun aydın olsun, Rabbim şifa versin

Ya Allahım ne gıcık ordaki doktorlar, valla ayşem, bu aşilamyaida dene, daha da gitme bu adamlara , ayy sanki hiç iş bilmiyorlar, te deki doktora herşeyi sor danış, insallah hamile gidersin tuekiyeye

Eki Görüntüle 804508
merhaba teyzeleriimm ben büyüyüp geldim

Anaaam maşallah..limon...minik herif, maşallah aylin çok şeker, ele bak sen...maşallah

buldum bende sari cisim yetmezligi var

gebeliğe engel bişey mi?

canım yerimebakacak kimse yok izin alamam hem bugün babam tekrar ameliyat oldu onun için bile almadım izin,kimse yok diye

özlemim Rabbim şifa versin, biran önce kurtulsun bir daha da yaşamasın inşallah, cok gecmis olsun babana..

Canım aslında sürekli emmesi güzel bisey ama sana zor, hemde ne zor, ama olsun o minik ağzıyla göğsünü tuttuğu anda herşey geçer :)) Allah kolaylık versin canım

bedriyecim doğumu sormuştu 37. haftada gelişim geriliği var dedi doktor bebeğime kilosu 5 hafta geride risk almayalım bebeği alalım dedi biz de başka bi doktora daha gittik o da aynısını söyledi ama oğlum 3 kilo 100 gram gayet normal doğdu doktorlar 2.5 kilo ölçmüşlerdi tuhaf şekilde pisi pisine sezeryan oldum anlıycanız...
yasocum da kiloyu sormuş 18 kilo aldım ilk 10 günde 14 kilo verdim 4 kilo kaldı ama süt olsun diye habire yemekten o 4 kiloyu veremiyorum...

olsun canı sağ olsunda..şimdi ne kadarlık oldu olluşun..emzik veriyorum almıyo dmeişsin..markasını değiştirmeyi denedin mi?*farklı model felan?:)))

Ay kızlar bîraz evvel çok kötü oldum eşimin halası gelmişti çay içiyorduk bir anda vücudum su içinde kaldı ter boşaldı sonra elimi vucüdüma vurdum buz kesmiş sanki beynîmi yukardan çekiyorlardı kalbim de çıkacak gibi çarpıyordu biraz fazla turşu yedim ondan mı anlamadım şimdi misafirim gitti uzanıyorum ama başım halen dönüyor çok korktum sanki ölüuorum sandım

anacım dikkat et ..yalnızmısın. birini çağır..tansiyonunu ölçtür bi bakalım ne olmuş...

Töbeee BURCU bir su iç, kafan yukarda olacak şekolde uzan, devam ederse kocanı ara bence, inşallah kötü bişey yoktu, ani şeker düşmelerinde ve tansiyonda yaşanır böyle şeyler, ama geçicidir

kız tuzlu tuzlu turyu yersen tansiyonun oynar tabi dikkat et kuzucuk

Şimdi biraz daha îyiyim evde tansiyon aleti yoktu bilmiyorum işte düştü mü çıktı mı onun için birşeyde yapamıyorum eşimi hemen aradım zaten birazdan ara cevap vermezsem kardeşini yola dedim şimdî îyiyim ama çarpıntım oluyor yîne Allah korusun evladımı da benı de

Burcu dikkat et soguk suyla elini yuzunu yika carpinti normal canim bendede oluyor doktor aniden yataktan oturdugun yerden kalkma dedi sende dikkat et.

Kızlar annesi tarafından reddedilen filin gözyaşlarını gördünüz mü ben izlerken çok kötü oldum ya yavrum benim nasılda gözyaşı döküyordu tam 5saat ağlamış

Burcu nasılsın canım? Eşin geldimi? Kalp atışların normale döndü mü?
Biraz daha îyiyim canım eşim yolda geliyor çarpıntım 2-3 gündür var aslında namaz kıldıktan sonra bile aşırı çarpıntım oluyor uzanıyorum şimdilik çok şükür daha iyi

Hayırlı aksamlar kızlar benim size bi sorum olacaktı benim beklenen adet tarihime yedi gün var ama bu sabah karnımın sol tarafında bir saat kadar agrı oldu ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu agrı cabuk gecti ama akıntı gün icinde ara ara oldu sizce yumurtlama mı gec oldu bende yumurta tembelligi var kırk günden önce adet oldugum cok nadirdir ....

Bi de adetin on birinci günden baslayarak dokuz gün ovu testi yaptım pozitifi göremedim acaba yumurtam gec mi catladı benim gibi olan var mı yadaa bilgisi olan yazsın lütfeeennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…