- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.121
Biraz daha îyiyim canım eşim yolda geliyor çarpıntım 2-3 gündür var aslında namaz kıldıktan sonra bile aşırı çarpıntım oluyor uzanıyorum şimdilik çok şükür daha iyi
Hayırlı aksamlar kızlar benim size bi sorum olacaktı benim beklenen adet tarihime yedi gün var ama bu sabah karnımın sol tarafında bir saat kadar agrı oldu ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu agrı cabuk gecti ama akıntı gün icinde ara ara oldu sizce yumurtlama mı gec oldu bende yumurta tembelligi var kırk günden önce adet oldugum cok nadirdir ....
Bi de adetin on birinci günden baslayarak dokuz gün ovu testi yaptım pozitifi göremedim acaba yumurtam gec mi catladı benim gibi olan var mı yadaa bilgisi olan yazsın lütfeeennnnn
Sümeyya büyük bir ihtimalle yumurtan çatlamıştır, bende aynısını yaşarım kasık agrısı ve akıntı, sen zaten yumurta tembelliğim var demiştin, düzenli yumurtlaman oomayabilir, bence hiç burda vakit gecirme, hemen git ve bu durumu değerlendir :))))
selam kızlar :)
Canım ondan olabilir çünkü Demir ilacını attıktan sonra daha rahatladım doktora gidince danışacam zaten doktorum biraz tuhaf ya her gittiğimde niye geldin gibisinden laflar ediyor birşeyin yok niye sıksık geliyorsun diyor eşimle bir olup resmen dalga geçiyorlarCanım gebelikte demir eksikliği kalp çarpıntısına sebep olur, doktoruna gittiğinde mutlaka söyle, hemen bir ilaç verir rahatlarsın, çok geçmiş olsun
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın...
Evet cnm ya daha önce hic dikkat etmedim akıntıya bu ay ister istemez dikkat cekti nedensekııızzzz ben o akıntıyı sabah namazında gördüm hemen tele sarıldım netten arastırma yaptım vee kocisi ise gitmeden bi saat önce uyandırdımmmm
Hayır canım, bu topiğe ilk kayıt olduğumda ordaydım, artık burdur'da yaşıyorum :))Kız sen mersindemi oturuyosun bi kac gün önce listede dikkatimi cekti ama bugün karsılasabildikk
Günaydın canlarım ballarım, herkes nasıl tek tek cevap bekliyorum, hepinizi öpüyorum :)
şifremi hatırla tikini seç altta küçük kutucuk..öyle olunca atmıyo...günaydın hepinizeeeee
öörrtmeniiim ben iyiyim sende iyimisin,nasıl oldun,belin nasıl
kızlar ya dünden beri sinir oldum ben topikte gezindiğim halde sistem beni ikidebir atıyor tekrar tekrar şifre giriyorum sizede oluyormu???
bende eşkişehire gitmiştim..hızlı tren büyük kolaylık..ankarada öyle çok gezecek yerler yok..ama bir sürü avm var belki onları gezmek istersin..göksu parkı var eryaman tarafında..küçük bi göl ve etrafında yeşillikler..mogan parkı var...Günaydın kızlar. Burcum demiş tek tek cevap istiyorum diye kendi adıma iyiyim uykum var hava karanlık yağmur var yataktan çıkmak istemiyor insan. Sabah hastaneye gittim genetik için kanımızı verdik beklicez ta bayramdan sonra dediler sonuç için. Geldim mama yiyorum. Kitap kaydediyorum ayniyat servisi istedi 400-500 kitap kaydedip örnek olsun diye kayıtlı dursun dediler denetçi istemiş yazın geldiğinde onlarla uğraşıyorum. Çok gelemeyebilirim yani öptüm dün öğleden sonra başladım işte öptüm kuzucuklarım.
Buket sen Ankaadaydın dimi biz bayramda Ankara' ya gitmek istiyoruz hızlı trenle 2 günlüğüne filan nereleri gezelim fikir ver bana
Günaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiyîm bugün aşımız var öğleden sonra oraya gîdecem durumlar aynı bende buketcim sen başla Allah'ın izniyle yardım ederiz
Günaydın canlarım ballarım, herkes nasıl tek tek cevap bekliyorum, hepinizi öpüyorum :)
şifremi hatırla tikini seç altta küçük kutucuk..öyle olunca atmıyo...
bende eşkişehire gitmiştim..hızlı tren büyük kolaylık..ankarada öyle çok gezecek yerler yok..ama bir sürü avm var belki onları gezmek istersin..göksu parkı var eryaman tarafında..küçük bi göl ve etrafında yeşillikler..mogan parkı var...
kentpark cepa forum gordion optimum acity armada, bunlarda avm ler...biz en yakın boluya gidiyoruz..abanta felan..2-3 saat tutuyo..düşünün derim...
bu arada herkese günaydın..kızlar benim bi niyetim var...
tefriciyeye başlıyacam..bana yardım edermisiniz??
normalde öle kolay istemem biliyosunuz ama buranın enerjisine çok inanıyorum..uzun zamndır aklımdaydı ama yapamadım..artık başlamaya karar verdim...yardımcı olursanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?