Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Biraz daha îyiyim canım eşim yolda geliyor çarpıntım 2-3 gündür var aslında namaz kıldıktan sonra bile aşırı çarpıntım oluyor uzanıyorum şimdilik çok şükür daha iyi

Canım gebelikte demir eksikliği kalp çarpıntısına sebep olur, doktoruna gittiğinde mutlaka söyle, hemen bir ilaç verir rahatlarsın, çok geçmiş olsun

Sümeyya büyük bir ihtimalle yumurtan çatlamıştır, bende aynısını yaşarım kasık agrısı ve akıntı, sen zaten yumurta tembelliğim var demiştin, düzenli yumurtlaman oomayabilir, bence hiç burda vakit gecirme, hemen git ve bu durumu değerlendir :))))

Evet cnm ya daha önce hic dikkat etmedim akıntıya bu ay ister istemez dikkat cekti nedense kııızzzz ben o akıntıyı sabah namazında gördüm hemen tele sarıldım netten arastırma yaptım vee kocisi ise gitmeden bi saat önce uyandırdımmmm

Son düzenleme:
Canım gebelikte demir eksikliği kalp çarpıntısına sebep olur, doktoruna gittiğinde mutlaka söyle, hemen bir ilaç verir rahatlarsın, çok geçmiş olsun
Canım ondan olabilir çünkü Demir ilacını attıktan sonra daha rahatladım doktora gidince danışacam zaten doktorum biraz tuhaf ya her gittiğimde niye geldin gibisinden laflar ediyor birşeyin yok niye sıksık geliyorsun diyor eşimle bir olup resmen dalga geçiyorlar

Günaydın canlarım ballarım, herkes nasıl tek tek cevap bekliyorum, hepinizi öpüyorum :)

Ovvv sümeyya süpersin, bir gün arayla devam et çalışmalara :))) hadi kolay gele :)))

Kız sen mersindemi oturuyosun bi kac gün önce listede dikkatimi cekti ama bugün karsılasabildikk
Hayır canım, bu topiğe ilk kayıt olduğumda ordaydım, artık burdur'da yaşıyorum :))

günaydın hepinizeeeee

Günaydın canlarım ballarım, herkes nasıl tek tek cevap bekliyorum, hepinizi öpüyorum :)

öörrtmeniiim ben iyiyim sende iyimisin,nasıl oldun,belin nasıl

kızlar ya dünden beri sinir oldum ben topikte gezindiğim halde sistem beni ikidebir atıyor tekrar tekrar şifre giriyorum sizede oluyormu???

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Burcum demiş tek tek cevap istiyorum diye kendi adıma iyiyim uykum var hava karanlık yağmur var yataktan çıkmak istemiyor insan. Sabah hastaneye gittim genetik için kanımızı verdik beklicez ta bayramdan sonra dediler sonuç için. Geldim mama yiyorum. Kitap kaydediyorum ayniyat servisi istedi 400-500 kitap kaydedip örnek olsun diye kayıtlı dursun dediler denetçi istemiş yazın geldiğinde onlarla uğraşıyorum. Çok gelemeyebilirim yani öptüm dün öğleden sonra başladım işte öptüm kuzucuklarım.

Buket sen Ankaadaydın dimi biz bayramda Ankara' ya gitmek istiyoruz hızlı trenle 2 günlüğüne filan nereleri gezelim fikir ver bana

şifremi hatırla tikini seç altta küçük kutucuk..öyle olunca atmıyo...

bende eşkişehire gitmiştim..hızlı tren büyük kolaylık..ankarada öyle çok gezecek yerler yok..ama bir sürü avm var belki onları gezmek istersin..göksu parkı var eryaman tarafında..küçük bi göl ve etrafında yeşillikler..mogan parkı var...
kentpark cepa forum gordion optimum acity armada, bunlarda avm ler...biz en yakın boluya gidiyoruz..abanta felan..2-3 saat tutuyo..düşünün derim...

bu arada herkese günaydın..kızlar benim bi niyetim var...

tefriciyeye başlıyacam..bana yardım edermisiniz??

normalde öle kolay istemem biliyosunuz ama buranın enerjisine çok inanıyorum..uzun zamndır aklımdaydı ama yapamadım..artık başlamaya karar verdim...yardımcı olursanız sevinirim...

Günaydın kızlar nasılsınız ben daha iyiyîm bugün aşımız var öğleden sonra oraya gîdecem durumlar aynı bende buketcim sen başla Allah'ın izniyle yardım ederiz

elimizden ne geliyosa yaparız

günaydın kızlarr nasılsınız umarım herşey yolundadır çok sık giremiyorum dualarınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH..

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]serap_serap/ Serap[/TD]
[TD]16.09.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]17.09.2013 salı[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesii/ Ayşe[/TD]
[TD]18.09.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maralam/ Meral[/TD]
[TD]19.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]20.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

gÜNAYDINN kızlaaarr,

herkes iyi inşAllah.. beni sorarsanız iyiyim çok şükür..

buket niyetin hayırlı uğurlu olsun inşAllah.. buketimm canım benimm biliyorsundur ben tefriciye niyetlenmiştim ve bitirmeden doğum vaktim gelmesin Allah ım dedimm 1200 ad oldum şu ana kadar ben ne yapıcağımı hiç bilemiyorum kızlar bi akılda verin bana ya.. tövbee edip yeniden çoğunlukla tamamlayacağım desem olur mıu acaba ama içime sinmez heralde tek umudum haftaya, kısmetse haftaya evde olucam ya, belki o zaman tamamlarım inşAllah diyorum.. amma uzattım hee.. bu sebebden dolayı azımı çok gör diyerekten 50 ad bana yazar mısın..

bende buranın enerjisine, buradaki tümm arkadaşlarımın yüreğindeki samimiyetine, iyi niyetine çok çok inanıyorum, hatta inanın bu sabah kalktığımda elimi yüzümü yıkarken dedim ki ilk haberi aldığımda buraya koştumm ve çok inanıyorum ki sizlerin dualarla geldim bu gune, doktorun kapısının önünde beklerken çok kez yüreğimden beynimden geçti sen tek misin burada neden böyle korkuyorsun bak bir sürü insanın duası seninle diye, ben gerçekten çok çok hissettim duaları, doğuma da beni duasız göndermezler heralde ctesi bi doktorla konuşayımda diye kendi kendime konuşuyordum sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…