Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kızlar naıslsınız bakalım ? bugun hava kasvetlı hıc ış yapasım yok saat 4 olsada gıtsem eve yatsam:)

bediş...
sen daha seninkini bitirememişken bana hiç niyetlenme:))seninkini kabul etmiyorum:)kuşum ben bilmiyodum senin de başladığını..bizde okuduk mu senin için ..yoksa sen ben kendim mi okuyacam dedin de bitiremedin..beni bi aydınlat..

bu arada hakkaten duların gücüne çok inanıyorum..elbetteki sen doğuma yani sezaryana girince hepimiz dua edicez senin için....sen telaşa kapılma yeterki..

Günaydın kızlar.. Hemen koşup size geldim ben çok mal gibiyim.. Galiba yine hamileyim..
aslında hiç korunmasız ilişkiye girmedik ama nasıl oldu bilmiyorum..
Benim doğumdan sonra düzenli adetim oldu aksamadı hiç yani ama 3 gün geçiktim.. Kabullenmeye çalıştım önce.. Müthiş akıntım var.. Doğumdan sonra hiç akıntım olmamıştı yine başladı son 2 haftadır.. Ve yüzüstü yatamıyorum kasıklarım çok ağrıyor.. Test alıp yapmaya korkuyorum valla.. Geçen sene bu zamanlar selim'e hamileydim.. 1 sene sonra yine mi.. Allahım bana değil Burcuya, Sedaya, Aslıya, Özleme, Merale.. Diğer arkadaşlarıma ver diye dua ettim dün gece.. Çok kötüyüm.. Eşimle de konuşmuyoruz 3 gündür.. Ona da bişi demedim henüz.. Aldırmak aklımın ucundan geçmiyo.. Ama çok korkuyorum.. Selim daha çok küçük.. Napcam ben.. Bugün test alıp bakıcam inşallah hamile değilimdir.. Hayat ne garip aranızda bu haberi dört gözle bekleyenler car biliyorum nolur bana kızmayın.. Ben şuan 2. Çocuğa hazır değilim..

Canım sıkma canını Allah gönlündekini versin belki hava değişikliğinden olabilir canım sıkma canını canım olursa da Allah'ın Lütfüdur sıkma canını dua et bol bol

Çiğdem cim bence stresten gecikmiştir bi test yap rahatla ...Yinede hakkında hayırlısı olsun

hayırlısı olsun çigdemcim rabbim verdiyese yapcak bişe yok evet selim küçük ama ikiz gibi buyurler

canım işyerindeki bilgisayarda direk açılmasın öyle istemem evdeki zaten direk açılıyor,ne olur ne olmaz,ama önceden bu kadar kısa aralıklarla atmıyordu.

buketciğim neden istemecekmişsin okuruz elimizden geldiği kadar ne zaman başlayacaksın,bir kaç güne adet olurum hemen başlayacaksan bende okumak isterim

Bukettimmmm ben daha hamileleliğimin başında yada ortalarındayken niyetlenmiştim, tefriciyeye..
kendi başıma yavaştan okurum dedim ama okumadım.. çok pişmanımm.. boynumun borcu, bitireceğim inşAllah ama işte.. dediğim gibi haftaya evde olabilirsem inşAllah okurum.. bu arada borcun üzerine borç yapılmaz ama ben senin niyetinde de tuzum bulunsun isterim.. 50 ad hemen gönlümden de geçti ki inan daha fazlasını okumakda geçti de dilime hakim oldum lutfen listene benide kat.. bulunmazsam üzülürüm..

çiğdeemmm yüzümde bi gülümseme oldu Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin inşALlah..
bi test yap bakalım ona göre paniklersinn. bizi mutlaka haberdar et.. herşeyde bi hayır vardır.. Rabbim tümm dileyen isteyenlerimize nasip kısmet etsin inşAllah sağlığıyla hayırlısıyla inşAllah.

çiğdeeem canım benim belki hamile değilsindir olur öyle gecikmeler,ama eğer hamileysende ne güzel birlikte büyürler lütfen stres yapma Allah o bebeği sana nasip ettiyse rızkınıda verir zaten sen hiç canını sıkma,eğer hamileysen rabbim seni istetmeden nasip ettmiş ne güzel bak,rahatla lütfen

haklısın canım..hazır olmayabilirsin..evet şimdi çok küçük..ikisi birden zor olur ama sakin ol..hemen bi test yap..çünkü sütten kesmen geekecek biliyosun..Allah nasip etmişse yapacak bişey yok..ama hiç korunmadan ilişki olmamaış sa neden korkuyosun ??..sakin ol...

canım ben hemen başlıyacam bugün..bi vakitde yok..ne zaman tamamlarsam artık..

tamam bedişim yazdım seni...

yasemin

tefriciyelere başlamadan önce nasıl niyetleniyorduk? beni bi aydınlatırsan sevinirim..yada bilen bir arkadaşımda müdehale edebilir.:))

Son düzenleme:
Burcu
Yasemin
Serap
Bedriye

Kuşlar dularınızı okudum, hepinize tek tek yürekten dualar ettim, Rabbim kabul etsin inşallah

Burcu
Yasemin
Serap
Bedriye

Kuşlar dularınızı okudum, hepinize tek tek yürekten dualar ettim, Rabbim kabul etsin inşallah

canım burcumm çok çok sağoll.. Allah tüümmm dualarını hayırlara çıkarsın ve kabul etsin inşAllah..

Ayrıcaaa yeni eğitim ve öğretim yılı senin için, zeynebimiz içinnn başarılı, yorucu olmadan, eğlenceli, hayırlı, sağlıklı, bebekli, göbekli geçsin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…