Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Valla işte bende değer mi diyorum abant bende istiyorum ama bakayım bir araştırayım. Antalya dedik kayınpeder gidin dedi 9 gün tatil kafanızı dağıtın tatil yapmadınız diye ama uzak orası da bir de yağmur yağarsa diye. Ankara'yı da görmek istiyorum bakalım artık. Ben yardım ederim canım 100 tane yaz şimdilik ya uzun zamandır negatifi aldığımdan beri dua etmiyorum umarım ezberimden gitmemiştir ama bir kere okusam yine ezbere okurum yani bitirirsem yine alırım.

Canım sen tek başıma okucam diye mi niyetlendin öyle değilse biz yardım edelim tatlım

Canım belki havalardan strestendir bu havalar çok müsaittir gecikmeye ama varsa da tabii ki doğurmalısın varsay ki ikiz oldu bebeklerin hem zaten doğum zamanı gelene kadar senin bebek büyür beraberce büyürler o zamanda faydasını görürsün ikisi bir arada aradan çıkar büyümüş olurlar ara az ama hallolmayacak bir şey değil. Takma kafana Allah verir kolaylığını. Test yapta haber ver.

canlarım nasılsınız bakalım of hiç gelemiyorum ben ya,geçen salı dra gitmiştim yumrtam 14 mmdi cuma tekrar gittim yine 14 mmdi,dr ya yeni büyüyor ya da salı günü geldiğinde erken çatlamış dedi ama ben dün farkettim yumurtlama akıntım yeni geldi tabi 2 gündür sular kesik olduğu için hiçbir şey yapamadık,bi de ben hastanede çok bekliyorum salı günü randevum 11.20 idi saat 2.30 geçmişti girdiğimnde çok sinir oluyorum moralim bozuluyor cuma günü de 1.30 saat falan bekledim sonra drun yanına girince soracağım herşeyi unutuyorum sinirden,bi dahaki adetimde aşılama yapalım edim aklımda bir sürü soru vardı ama hiçbirini soramadım çünküdr çok geç kaldığı için acele etmesi gerektiğini farketti daha ben içerdeyken hemen yeni hasta aldı içeri,adetinde gel bakarız dedi.

sizce ne yapmalıyım başlasam mı acaba,nasıl oluyor kaç günde bir gideceğim beni bi aydınlatın ya

BUKET ne zamana kadar okunacak tefirciye ona göre sayı vereyim

şimdilik bi zaman belirlemedim tubiş..hayırlısıyla ne zaman tamamlanırsa..ben annemlere felanda dağıtacam..şimdilik talep topluyorum:))

bu arada aşıama kararın hayırlı olsun:)))
adetin 2-3.günüyle beraber başlar 2 günde bir kontrol vardı benimkinde12-14. günde sıklaşır randevular..çatlama durumuna göre iğne verir..sonra 12-14. gün gibi sperm ister..aynı gün aşılamayı yapar ve ondan sonra sık ilişki tavsiye edilir..anlayacağın 15 gün doktorda çalışıyosun sonraki 15 günde yatak odasında:)))

Ben gldimm.. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. Gerçekten bi an yapabilceğime inandım sayenizde ve o cesaretle test yaptım.. Çok şükür ki tek çizgi..
Heralde stres veya hava değişimi etkili oldu.. Bide adet olursam çok rahatlıcam ama
Allah Selim'e sağlık sıhhat vrrsin ben şimdilik düşünmüyorum.. Rabbim olmayan yüm kardeşlerime nasio etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah.. Ama hamile olsaydım da kendimi alıştrmıştım.. Bundan sonra çok daha dikkat edicem.. Hepşnizi seviyoruz oğluşumla öpüyoruzzzzz :))

amiin canım,ameliyattan sonra sadece 2 gün iyiydi sonra hep kötüydü hep sonda ile dolaştı,ameliyatıda erken tarihe vermediler beklettiler,bakalım inşallah iyi olacak
Özlemim canımmm Allah şifa versin babacığına inşallah, sanada güç kuvvet metanet versin inşallah. off yaa keşke hastalık ve hastane denen bişey olmasaydı hayatta dimi, herkes mutlu mesut sağlıklı yaşasaydı keşke diye düşünüyorum bazen...

Burcum canım Allah razı olsun, evet ekstra tuz atmıyorum hiçbişeye, ama yemeklerin içindeki tuz elbetteki var yani yoksa iştahım bi kesilirse buseferde onla uğraşıcam biliyorum, bişeyden tiksindimmi daha hayat boyu birdaha sevemiyorum o şeyi oyüzden mide bulandırıcı şeklde tamamen tuzsuzda yiyemiyorum.

Aylin ayy maşallahh yaaa bu süper bir haber 10 günde 14 kg verirsem çok moral olur bana :))

canım hamişken yenirmi öyle şeyler, bak dr lar bana komple kes diyor anammm birde turşu yaa :))))
neyseki bu sana ders olmuş çok şükür atlatmışsın birdaha dikkat et oldumu kuşum

Kızlar annesi tarafından reddedilen filin gözyaşlarını gördünüz mü ben izlerken çok kötü oldum ya yavrum benim nasılda gözyaşı döküyordu tam 5saat ağlamış

Canım gebelikte demir eksikliği kalp çarpıntısına sebep olur, doktoruna gittiğinde mutlaka söyle, hemen bir ilaç verir rahatlarsın, çok geçmiş olsun
ayyy vicdansız kadın niye öyle yapmış nerde o video bende izlemek istiyorummmm

Allahım böyle doktorlarda mı var, benimkiside utanmasa 1 haftada bir çağıracak, her gidişimde de kan, idrar, nst, ultrason hepsini isteyecek yani.:))

Sabah hastaneye gittim genetik için kanımızı verdik beklicez ta bayramdan sonra dediler sonuç için. Geldim mama yiyorum.
sedacım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın en kısa zamanda

Buketim bende varım banada 100 tane yaz, okuyup bitirim gene okurum, daha fazla yazdırmıyorum çok ekşınlı bir hayatım olduğu için :))
anammmmmm çiğdem ne diyorsun sen, hemde küsken nasıl oldu bu iş, dur heyecan yapma test yap önce Allahım hayırlısını nasibetsin, eğer bişey varsa yapacak bişey yok, kızların dediği gibi ikiz gibi büyüyecek herşeyde bir hayır vardır kuşum
niye benım slmımı kımse almıyo yazdıklarımı cevaplamıyo aglıycam sımdı ya
canım hoşgeldin sefa gldin neler yapıyorsun tedavi süreci filan ne durumda yokmu değişik haberler??
yasemin
tefriciyelere başlamadan önce nasıl niyetleniyorduk? beni bi aydınlatırsan sevinirim..yada bilen bir arkadaşımda müdehale edebilir.:))
canım cuma günü cuma vakti yasin okuyorsun, ardından niyetleniyorsun, sonra haftaya cuma vaktine kadar bütün tefriciyeler bitmiş olacak ve yine cuma vakti yasin okuyup duanı edip bitiriyorsun.

ayyy o dr kapısı yokmu Allahımmmmm cinnet geçiricem sus tuba sus yaramı deşme, insan bikerede vaktinde girer dimi yaa okadar randevu filan alıyoruz yok anam yok illa tansiyonum 15 olacak ondan sonra giricem içeri bu bir kural sanki. sonradanda niye senin hep tansiyonun yüksek diyor...
yasoooo napıyosun nereleri okuyosun..gelde iki lafın beini kıralım..
anammm özledim seni kuşşşummmmmmm ancak geçmişten geleceğe döndüm napıyosunn

ayyy çok şükür hadi gözün aydın çido rahat bir nefes aldın yaa, kocanlada hemen barış bu güzel haberin yüzü hüretine bari :)

yaso sen geldin ben gidiyorum..akşamda evde giremiyorum başka zaman konuşuruz canıkom...bu arada tefriciyelere yasin okuyarak başlarım ama dediğin gibi yapamıyacam sanırım..bakalım hayırlısı..önemli olan niyet..

Allah hastanelerinde doktorlarında eksikliğini göstermesin ne diyelim,keşke olmasaydı hastalık ama oluyor işte.

yasemin benim yengemin tansiyonu yüksek diye hamileyken tuzu yasaklamışlardı inan evde bütün yemekler tuzsuz pişiyordu onun salatası ayrıydı,hem babamında tansiyonu yükseliyordu bizde kendi tabağımıza tuz koyuyorduk ama tabi tadı olmuyordu ne olur sende dikkat et çok önemli azıcık minicik tuz at fazlada atma yapabiliyorsan hiç atma bi şekilde alışırsın ki zaten azda zaman kaldı,biraz baharatla falan tatlandırırsın yemekleri

kızlar dualarınızı okudum hepiniz için tek tek dua ettim,rabbim hepinize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin hamile olanlara kolay doğum nasip etsin inşallah.

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]duamnur/ Burcu[/TD]
[TD]12.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner/ yasemin[/TD]
[TD]13.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap/ Serap[/TD]
[TD]16.09.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner/ Bedriye[/TD]
[TD]17.09.2013 salı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesii/ Ayşe[/TD]
[TD]18.09.2013 çarşamba[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamilelik [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maralam/ Meral[/TD]
[TD]19.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet/ Buket[/TD]
[TD]20.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]23.09.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu-one/ Seda[/TD]
[TD]24.09.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]25.09.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

çok sağol canım yine aynı prostat iyileşemedi hiç yeniden ameliyat ettiler bakalım düzelecekmi

çok geçmiş olsun canım allah şifasını versin inş.

canım ya aynı sorunu bende yaşıyorum kızım göğsümü bırakmıyo ve emzik de almıyo nasıl alıştırcam bilmiyorum emz,ğin ucuna bal sür falan diolar ama daha çok küçük bebişim...

canım geçmiş olsun ya yediklerine daha çok dikkat et artık

bebekim belim daha iyi, hatta hemen evi toplayayım dedi artistlik yaptım, baktım belim ağrıyo hemen bıraktım :) buketin yazdıği şeyi dene canım

oyyy kıyamam kolay gelsin canım..burda da sonbahar gibiydi hava sonra öglen açtı

Ben yardım ederimmmmmmm

iyiyim şükür cnm sen nasılsınn aslında her zamanki gibi vajina agrılarım var ama alıştım artık onlarla yaşamaya

canım benim inşallah biter, çok şükür tek şikayetin bu olsun

sumayyab/ Sümeyya 06.09.2013 cuma sağlıklı hayırlı hamişlik
tmyomr/ Tümay 09.0709.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat
tb-fb/ Tuba 10.09.2013 salı sağlıklı hayırlı hamişlik
btskn/ Bircan 11.09.2013 çarşamba sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
duamnur/ Burcu 12.09.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
graphicdesigner/ yasemin 13.09.2013 cuma sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat
serap_serap/ Serap 16.09.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
bdroner/ Bedriye 17.09.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat
nartanesii/ Ayşe 18.09.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik
maralam/ Meral 19.09.2013 perşembe tez vakitte sağlığına kavuşması
buketdemet/ Buket 20.09.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat

canım arkadaşlarım dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin inşallah

ebru,kızına kavuşmuşsun.Allah hayırlı ömürlü etsin inşallah canım

ağzına sağlık canım.Allah seninde gönlünün muradını versin inşallah

buket bana da 100 tane yazsana.okuyabilirsem daha da alırım inşallah

hiiiiiiiiiiiih canım benim arada derede bizi de düşünürmüş.allah razı olsun çok sağol.yorucu olacağı kesin.bu sene bi sürü ekstra iş çıktı.teklemem inşallah.yoğun tempoyu kaldırmıyor benim bedenim anında eror veriyo :) hasta sayrı olmadan bitiririz inşallah.bu arada bebeği bilmem ama göbekli geçiyor maalesef :) nisandan bu yana aldığım kilo 7 oldu.nerde duracağımı merak ediyorum.deli gibi acıkıyorum,yemesem elim ayağım titriyor.yiyincede durum ortada neyse bi selam verdi borçlu çıkardım.gece gece başını ağrıttım kusura bakma.doğuma giderken yalnız olmayacaksın Allah ın izniyle.senin içinde fetih suresini okuruz inşallah merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…