- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.181
niye benım slmımı kımse almıyo yazdıklarımı cevaplamıyo aglıycam sımdı ya
kızlar meralden haber varmı bu arada?
Günaydın kızlar.. Hemen koşup size geldim ben çok mal gibiyim.. Galiba yine hamileyim..
aslında hiç korunmasız ilişkiye girmedik ama nasıl oldu bilmiyorum..
Benim doğumdan sonra düzenli adetim oldu aksamadı hiç yani ama 3 gün geçiktim.. Kabullenmeye çalıştım önce.. Müthiş akıntım var.. Doğumdan sonra hiç akıntım olmamıştı yine başladı son 2 haftadır.. Ve yüzüstü yatamıyorum kasıklarım çok ağrıyor.. Test alıp yapmaya korkuyorum valla.. Geçen sene bu zamanlar selim'e hamileydim.. 1 sene sonra yine mi.. Allahım bana değil Burcuya, Sedaya, Aslıya, Özleme, Merale.. Diğer arkadaşlarıma ver diye dua ettim dün gece.. Çok kötüyüm.. Eşimle de konuşmuyoruz 3 gündür.. Ona da bişi demedim henüz.. Aldırmak aklımın ucundan geçmiyo.. Ama çok korkuyorum.. Selim daha çok küçük.. Napcam ben.. Bugün test alıp bakıcam inşallah hamile değilimdir.. Hayat ne garip aranızda bu haberi dört gözle bekleyenler car biliyorum nolur bana kızmayın.. Ben şuan 2. Çocuğa hazır değilim..
canım burcumm çok çok sağoll.. Allah tüümmm dualarını hayırlara çıkarsın ve kabul etsin inşAllah..
Ayrıcaaa yeni eğitim ve öğretim yılı senin için, zeynebimiz içinnn başarılı, yorucu olmadan, eğlenceli, hayırlı, sağlıklı, bebekli, göbekli geçsin inşAllah..
canlarım nasılsınız bakalım of hiç gelemiyorum ben ya,geçen salı dra gitmiştim yumrtam 14 mmdi cuma tekrar gittim yine 14 mmdi,dr ya yeni büyüyor ya da salı günü geldiğinde erken çatlamış dedi ama ben dün farkettim yumurtlama akıntım yeni geldi tabi 2 gündür sular kesik olduğu için hiçbir şey yapamadık,bi de ben hastanede çok bekliyorum salı günü randevum 11.20 idi saat 2.30 geçmişti girdiğimnde çok sinir oluyorum moralim bozuluyor cuma günü de 1.30 saat falan bekledim sonra drun yanına girince soracağım herşeyi unutuyorum sinirden,bi dahaki adetimde aşılama yapalım edim aklımda bir sürü soru vardı ama hiçbirini soramadım çünküdr çok geç kaldığı için acele etmesi gerektiğini farketti daha ben içerdeyken hemen yeni hasta aldı içeri,adetinde gel bakarız dedi.
sizce ne yapmalıyım başlasam mı acaba,nasıl oluyor kaç günde bir gideceğim beni bi aydınlatın ya
BUKET ne zamana kadar okunacak tefirciye ona göre sayı vereyim
Ben gldimm.. Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. Gerçekten bi an yapabilceğime inandım sayenizde ve o cesaretle test yaptım.. Çok şükür ki tek çizgi..
Heralde stres veya hava değişimi etkili oldu.. Bide adet olursam çok rahatlıcam ama
Allah Selim'e sağlık sıhhat vrrsin ben şimdilik düşünmüyorum.. Rabbim olmayan yüm kardeşlerime nasio etsin bu duyguyu yaşamayı inşallah.. Ama hamile olsaydım da kendimi alıştrmıştım.. Bundan sonra çok daha dikkat edicem.. Hepşnizi seviyoruz oğluşumla öpüyoruzzzzz :))
Herkese günaydın
zeynep-burcu teşekkür ederim..
Bir gün daha geçti ömürden..bu hafta sonuda ünivden a rkadaşım doğuracak..sezaryenle alacaklar..allah kolaylıklar versin herkese..
buketim günaydın bana 100 tane yaz,şimdilik, bitirince tekrar alırım, bide tam olarak neye niyetlenicez ayrıntılı olarak yaz ,please :)
allah arkadaşına güç kuvvet versin sağlıkla doğsun inşallah
zeynep
şekerkız tuba
fb tuba heyyyyyy canlar size sesleniyorum, öyle bir cee ee deyip kaçmayın gelin arasıra, sohbet muhabbet çevirelim,bak hamişler teker teker doğurup gidiyor, burda seda, ben, özlem kalacaz, gelin destek verin, bizde göbüşleri büyütelim..ama pasta börekle değil
meral'e şimdilik izin yazdım, kendini toparlayınca gelecek, yarında ameliyat olma ihtimali var, değeri düşmemiş
yani kısacası haydi gelin topiğ sahiplenelimmmm, hayde
haklısın özlemcim elimden geldiğince dikkat ediyorum mesela hazır ayran filan içmiyorum içinde tuz var diye, evde kendim yapıyorum hiç tuz atmıyorum. bunun gibi şeylere dikkat ediyorum ama tamamen tuzsuz yemek çok zor iş, kendmden eminim tiksnrim ve iştahım şak diye kesilir dahada açlıktan ölürüm :)))Allah hastanelerinde doktorlarında eksikliğini göstermesin ne diyelim,keşke olmasaydı hastalık ama oluyor işte.
yasemin benim yengemin tansiyonu yüksek diye hamileyken tuzu yasaklamışlardı inan evde bütün yemekler tuzsuz pişiyordu onun salatası ayrıydı,hem babamında tansiyonu yükseliyordu bizde kendi tabağımıza tuz koyuyorduk ama tabi tadı olmuyordu ne olur sende dikkat et çok önemli azıcık minicik tuz at fazlada atma yapabiliyorsan hiç atma bi şekilde alışırsın ki zaten azda zaman kaldı,biraz baharatla falan tatlandırırsın yemekleri
ooooo bu süper haber varya kilo almana çok sevindim tatlım, bende hamiş olmadan evvel çok kilo almıştım, sanırım vucut enerji topluyor, bu bir hamileliğe hazırlık belirtisi olabilir inşallahhiiiiiiiiiiiih canım benim arada derede bizi de düşünürmüş.allah razı olsun çok sağol.yorucu olacağı kesin.bu sene bi sürü ekstra iş çıktı.teklemem inşallah.yoğun tempoyu kaldırmıyor benim bedenim anında eror veriyo :) hasta sayrı olmadan bitiririz inşallah.bu arada bebeği bilmem ama göbekli geçiyor maalesef :) nisandan bu yana aldığım kilo 7 oldu.nerde duracağımı merak ediyorum.deli gibi acıkıyorum,yemesem elim ayağım titriyor.yiyincede durum ortadaneyse bi selam verdi borçlu çıkardım.gece gece başını ağrıttım kusura bakma.doğuma giderken yalnız olmayacaksın Allah ın izniyle.senin içinde fetih suresini okuruz inşallah merak etme
zeynep
şekerkız tuba
fb tuba heyyyyyy canlar size sesleniyorum, öyle bir cee ee deyip kaçmayın gelin arasıra, sohbet muhabbet çevirelim,bak hamişler teker teker doğurup gidiyor, burda seda, ben, özlem kalacaz, gelin destek verin, bizde göbüşleri büyütelim..ama pasta börekle değil
meral'e şimdilik izin yazdım, kendini toparlayınca gelecek, yarında ameliyat olma ihtimali var, değeri düşmemiş
yani kısacası haydi gelin topiğ sahiplenelimmmm, hayde
Cumartesi gününe çok sevgili doktorumdan yine ilk randevuyu aldım, hayırlı uğurlu olsun. bakalım beni ne gibi testlerden geçirip ne gibi depresyonlara sokup gönderecek :)))) çok çok sakin olma niyeti ile niyetlenerek gidicem, yeterki bir kerede şu tansiyonumun normal halini görsün kadın, hep yüksek çıkınca artık inanmıyor bana evde düşük çıktığına o da haklı tabi.
yine cumadan 24 saatlik çişimi biriktirip gidicem, Allahım ne zor o bidona çiş yapmak yaa, erkek olsak öyle kolayki, ay birde çömelemiyorum betüş sıkışıyor içerde yavrucak:) neyse bişekilde yapıcam yine. ayy sabah sabah sidik muhabbetide hiç iyi olmadı sanırım..
Cumartesi gününe çok sevgili doktorumdan yine ilk randevuyu aldım, hayırlı uğurlu olsun. bakalım beni ne gibi testlerden geçirip ne gibi depresyonlara sokup gönderecek :)))) çok çok sakin olma niyeti ile niyetlenerek gidicem, yeterki bir kerede şu tansiyonumun normal halini görsün kadın, hep yüksek çıkınca artık inanmıyor bana evde düşük çıktığına o da haklı tabi.
yine cumadan 24 saatlik çişimi biriktirip gidicem, Allahım ne zor o bidona çiş yapmak yaa, erkek olsak öyle kolayki, ay birde çömelemiyorum betüş sıkışıyor içerde yavrucak:) neyse bişekilde yapıcam yine. ayy sabah sabah sidik muhabbetide hiç iyi olmadı sanırım..
:))) benimkide öyle , ama çiş biriktirme esnasında zor oluyor, düşünsene sık sık gidip bidonun kapağını açıp huniyi içine koyup donunu tumanını çıkarıp çiş yapmaya çalışıyorsun :)))benim çiş biriktirmeme hiç gerek yok..10 dk da bir geliyo zaten:))benden senden sonraki cumartesi gidecem doktora..gittiğimde de çalışabilir raporu alacam..sen naapcan??
gunayıdn canım ohh tansıyonunun normal olmasına sevındım. ama tuz konusu cok onemlı canım yanı hıc tuz kulanmamaya calısmalısın. bebegın ve kendii iyliğin için. ınsallah kontroldende guzel haberlerle donersın :)
:))) benimkide öyle , ama çiş biriktirme esnasında zor oluyor, düşünsene sık sık gidip bidonun kapağını açıp huniyi içine koyup donunu tumanını çıkarıp çiş yapmaya çalışıyorsun :)))
ben zaten evden çalıştığım için Allah nasibederse doğum sancılarım gelene kadar son nefesime kadar çalışmayı düşünüyorum kuşum :)
ayyyyyy canımcımmmmm seni yerim ben yaaa nasılda görüyorsun beni hemen canım arkadaşım. evet çokşükür evdeyken tansiyonum iyi, ama hastaneye girdiğim an 14-15 lere fırlıyor psikolojik olarak sinir ve stresten. tuz konusunda dahada dikkatli olacağım çok haklısın, diğer arkadaşlarda uyarıyor, öyle boşlanacak bir mevzu değil gerçekten. dur bakim bugünkü yapacağım yere bi cımcık atayım bakim ne olacak, baharatlarla tatlandırıp yemeyi deniyim.
sahil nasıl sahilllll oyyy yeni resimler filan ekledinmi nasıl aranız neler yapıyorsunuz cimcime ile.
çok geçmiş olsun canım allah şifasını versin inş.
canım ya aynı sorunu bende yaşıyorum kızım göğsümü bırakmıyo ve emzik de almıyo nasıl alıştırcam bilmiyorum emz,ğin ucuna bal sür falan diolar ama daha çok küçük bebişim...
ağzına sağlık canım.Allah seninde gönlünün muradını versin inşallah
:))) benimkide öyle , ama çiş biriktirme esnasında zor oluyor, düşünsene sık sık gidip bidonun kapağını açıp huniyi içine koyup donunu tumanını çıkarıp çiş yapmaya çalışıyorsun :)))
ben zaten evden çalıştığım için Allah nasibederse doğum sancılarım gelene kadar son nefesime kadar çalışmayı düşünüyorum kuşum :)
ayyyyyy canımcımmmmm seni yerim ben yaaa nasılda görüyorsun beni hemen canım arkadaşım. evet çokşükür evdeyken tansiyonum iyi, ama hastaneye girdiğim an 14-15 lere fırlıyor psikolojik olarak sinir ve stresten. tuz konusunda dahada dikkatli olacağım çok haklısın, diğer arkadaşlarda uyarıyor, öyle boşlanacak bir mevzu değil gerçekten. dur bakim bugünkü yapacağım yere bi cımcık atayım bakim ne olacak, baharatlarla tatlandırıp yemeyi deniyim.
sahil nasıl sahilllll oyyy yeni resimler filan ekledinmi nasıl aranız neler yapıyorsunuz cimcime ile.
ben zaten evden çalıştığım için allah nasibederse doğum sancılarım gelene kadar son nefesime kadar çalışmayı düşünüyorum kuşum :)
ayyyyyy canımcımmmmm seni yerim ben yaaa nasılda görüyorsun beni hemen canım arkadaşım. Evet çokşükür evdeyken tansiyonum iyi, ama hastaneye girdiğim an 14-15 lere fırlıyor psikolojik olarak sinir ve stresten. Tuz konusunda dahada dikkatli olacağım çok haklısın, diğer arkadaşlarda uyarıyor, öyle boşlanacak bir mevzu değil gerçekten. Dur bakim bugünkü yapacağım yere bi cımcık atayım bakim ne olacak, baharatlarla tatlandırıp yemeyi deniyim.
Sahil nasıl sahilllll oyyy yeni resimler filan ekledinmi nasıl aranız neler yapıyorsunuz cimcime ile.
ayy Allahım şifa versin ama havalar çok fena herkes komple hasta bende sabahları kalkıyorum boğazım şişmiş, sesim dönme gibi kart çıkar vaziyette, sonra süt ısıtıyorum içinede 1 kaşık bal atıyorum o iyi geliyor çok şükür, yoksa ilerleyecek yani boğazım.canımyaa sahil hasta o yuzden mızmız vede iştahsız bugünlerde. onun dısında tam canavar artık yürüyor tırmanıyor yava syavas kelime hazinemızde gelişiyor.oyle birazdan reism yüklerim canım görürsün cimcimeyi
kızıım anladık aile şirketide son nefesine kadar çalışamazsın yasalara ykırı:))sen yinede yardım edersen tabi o başka..senin bu işeme olayını anlamadım ben ne hunisi ne bidonu..kaç kilo işiyosun??:))
kuşum niyetim gizli..:))sizi hayin emellerime alet ediyorum...siz buketin niyeti diye niyetleyin onlar adrese ulaşır canım benim:)))
gÜNAYDIN CİCİŞLERİMM
haklısın özlemcim elimden geldiğince dikkat ediyorum mesela hazır ayran filan içmiyorum içinde tuz var diye, evde kendim yapıyorum hiç tuz atmıyorum. bunun gibi şeylere dikkat ediyorum ama tamamen tuzsuz yemek çok zor iş, kendmden eminim tiksnrim ve iştahım şak diye kesilir dahada açlıktan ölürüm :)))
baban nasıl kuşum ameliyat oldumu ikinci ameliyat nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?