Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın canlarım şöyle bir gecmişi okuyordum çiğdemein haberiyle şok şok şok :))


niye benım slmımı kımse almıyo yazdıklarımı cevaplamıyo aglıycam sımdı ya

kızlar meralden haber varmı bu arada?


canım nerelerdesin bak sık sık gel,bir görünüp kaçıyorsun çok küsücem sana, anlat neler yapıyorsun sağlığın nasıl,canım Meral en son iğne ile düşürecekti değerini ama olmadı değeri düşmemiş,yarın yekrar doktora gidecek ve eger değeri düşmemeişse ameliyat olacak sanırım yarın belli olacak durumu



çiddooooooo kızım şok şok :))))
üzgün olduğunu biliyorum ama Rabbimin nasipi olmadan o can gelmez o kalp atmaz, sakin ol, sen Allah inancı olan bir insansın dur bakalım,kan testi yap, 3 günlük gecikmeyle idrarda birşey çıkmaz, bence boşuna endişelenme,sen emziriyorsun prolaktin hormonun çok yüksek, 10 gün bile gecikebilir..haydi bismillah hemen bize haber ver
 

çok sağol canım Allah razı olsun ..dualarla gideceksin doğumuna unutma :) I love you :)


tubiiii yalnız değilsin, sırf bu yüzden dr görşmelerimi erteliyorum ama sen öyle yapma eğer imkan varsa başka dr ye git, bide doktorun yanına direk ben aşılama istiorum diye gir sonra derdini anlat, aşılama yapayım mı diye sorma, aşılama için geldim de, bak o zaman nasıl ilgilenecek sonuçta para gelecek, özel mi gittiğin yer..aşılamayı yap derim çünkü kullandığın iğneler seni yumurtlatacak hayırlısıyla,haydi yolun açık olsun,ilçe mi, il merkezinde mi bu doktor???


ayyy çiğdemmmm kör olma emi...yüreğimiz ağzımıza geldi..bundan sonra fanfini finfon işlerinde çok dikkatli olun emi? haydi gözün aydın :))))
 
Herkese günaydın

zeynep-burcu teşekkür ederim..
Bir gün daha geçti ömürden..bu hafta sonuda ünivden a rkadaşım doğuracak..sezaryenle alacaklar..allah kolaylıklar versin herkese..
 
Herkese günaydın

zeynep-burcu teşekkür ederim..
Bir gün daha geçti ömürden..bu hafta sonuda ünivden a rkadaşım doğuracak..sezaryenle alacaklar..allah kolaylıklar versin herkese..

buketim günaydın bana 100 tane yaz,şimdilik, bitirince tekrar alırım, bide tam olarak neye niyetlenicez ayrıntılı olarak yaz ,please :)
allah arkadaşına güç kuvvet versin sağlıkla doğsun inşallah
 
zeynep
şekerkız tuba
fb tuba
heyyyyyy canlar size sesleniyorum, öyle bir cee ee deyip kaçmayın gelin arasıra, sohbet muhabbet çevirelim,bak hamişler teker teker doğurup gidiyor, burda seda, ben, özlem kalacaz, gelin destek verin, bizde göbüşleri büyütelim..ama pasta börekle değil

meral'e şimdilik izin yazdım, kendini toparlayınca gelecek, yarında ameliyat olma ihtimali var, değeri düşmemiş


yani kısacası haydi gelin topiğ sahiplenelimmmm, hayde
 
buketim günaydın bana 100 tane yaz,şimdilik, bitirince tekrar alırım, bide tam olarak neye niyetlenicez ayrıntılı olarak yaz ,please :)
allah arkadaşına güç kuvvet versin sağlıkla doğsun inşallah

kuşum niyetim gizli..:))sizi hayin emellerime alet ediyorum...siz buketin niyeti diye niyetleyin onlar adrese ulaşır canım benim:)))



hadi ben geldim iki lafın belini kıralım..
 
gÜNAYDIN CİCİŞLERİMM

haklısın özlemcim elimden geldiğince dikkat ediyorum mesela hazır ayran filan içmiyorum içinde tuz var diye, evde kendim yapıyorum hiç tuz atmıyorum. bunun gibi şeylere dikkat ediyorum ama tamamen tuzsuz yemek çok zor iş, kendmden eminim tiksnrim ve iştahım şak diye kesilir dahada açlıktan ölürüm :)))
baban nasıl kuşum ameliyat oldumu ikinci ameliyat nasıl geçti?
ooooo bu süper haber varya kilo almana çok sevindim tatlım, bende hamiş olmadan evvel çok kilo almıştım, sanırım vucut enerji topluyor, bu bir hamileliğe hazırlık belirtisi olabilir inşallah
heyyyyttt yerim ben seni yaaa ver coşkuyu anam bu ne böle hakkaten aaaaaa
 
Cumartesi gününe çok sevgili doktorumdan yine ilk randevuyu aldım, hayırlı uğurlu olsun. bakalım beni ne gibi testlerden geçirip ne gibi depresyonlara sokup gönderecek :)))) çok çok sakin olma niyeti ile niyetlenerek gidicem, yeterki bir kerede şu tansiyonumun normal halini görsün kadın, hep yüksek çıkınca artık inanmıyor bana evde düşük çıktığına o da haklı tabi.
yine cumadan 24 saatlik çişimi biriktirip gidicem, Allahım ne zor o bidona çiş yapmak yaa, erkek olsak öyle kolayki, ay birde çömelemiyorum betüş sıkışıyor içerde yavrucak:) neyse bişekilde yapıcam yine. ayy sabah sabah sidik muhabbetide hiç iyi olmadı sanırım..
 


benim çiş biriktirmeme hiç gerek yok..10 dk da bir geliyo zaten:))benden senden sonraki cumartesi gidecem doktora..gittiğimde de çalışabilir raporu alacam..sen naapcan??
 

gunayıdn canım ohh tansıyonunun normal olmasına sevındım. ama tuz konusu cok onemlı canım yanı hıc tuz kulanmamaya calısmalısın. bebegın ve kendii iyliğin için. ınsallah kontroldende guzel haberlerle donersın :)
 
benim çiş biriktirmeme hiç gerek yok..10 dk da bir geliyo zaten:))benden senden sonraki cumartesi gidecem doktora..gittiğimde de çalışabilir raporu alacam..sen naapcan??
:))) benimkide öyle , ama çiş biriktirme esnasında zor oluyor, düşünsene sık sık gidip bidonun kapağını açıp huniyi içine koyup donunu tumanını çıkarıp çiş yapmaya çalışıyorsun :)))
ben zaten evden çalıştığım için Allah nasibederse doğum sancılarım gelene kadar son nefesime kadar çalışmayı düşünüyorum kuşum :)

ayyyyyy canımcımmmmm seni yerim ben yaaa nasılda görüyorsun beni hemen canım arkadaşım. evet çokşükür evdeyken tansiyonum iyi, ama hastaneye girdiğim an 14-15 lere fırlıyor psikolojik olarak sinir ve stresten. tuz konusunda dahada dikkatli olacağım çok haklısın, diğer arkadaşlarda uyarıyor, öyle boşlanacak bir mevzu değil gerçekten. dur bakim bugünkü yapacağım yere bi cımcık atayım bakim ne olacak, baharatlarla tatlandırıp yemeyi deniyim.
sahil nasıl sahilllll oyyy yeni resimler filan ekledinmi nasıl aranız neler yapıyorsunuz cimcime ile.
 

canımyaa sahil hasta o yuzden mızmız vede iştahsız bugünlerde. onun dısında tam canavar artık yürüyor tırmanıyor yava syavas kelime hazinemızde gelişiyor.oyle birazdan reism yüklerim canım görürsün cimcimeyi
 

ebrucuğum çok teşekkür ederim canım sağol,sanada hayırlı olsun diyemedim kızına kavuşmuşsun gözün aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, canım bebeğine bal yedirme 1 yaşından önce bal ona ağırgelir

ağzına sağlık canım.Allah seninde gönlünün muradını versin inşallah

sağol canım Allah razı olsun
 

canım yukledım resım albume bakabılırsın :)
 


kızıım anladık aile şirketide son nefesine kadar çalışamazsın yasalara ykırı:))sen yinede yardım edersen tabi o başka..senin bu işeme olayını anlamadım ben ne hunisi ne bidonu..kaç kilo işiyosun??:))
 
Günaydıınnn kızzllaaaarrr,
Yaseminn, buket, bedriye kısmetse ctesi günü doktora gidiceklermiş inşAllah hepsii çok güzel haberlerle gelirler..

dün gece bi sancılandım bi sancılandım uykudan uyandımm felaket kasıklarım.. ama baktım sureklı ağrı, ara ara gidip gelseydi yaygarayı koparacaktım doğuruyorum diye :)) Allah herkese bizlerede yardım etsin inşAllah..
 
ayy Allahım şifa versin ama havalar çok fena herkes komple hasta bende sabahları kalkıyorum boğazım şişmiş, sesim dönme gibi kart çıkar vaziyette, sonra süt ısıtıyorum içinede 1 kaşık bal atıyorum o iyi geliyor çok şükür, yoksa ilerleyecek yani boğazım.
bu arada resimler süper canavar yaa maşallah çok çok çok tatlı, Allahım ömür boyu böyle neşeli enerjili güzel kaderli olsun inşallah

anammm yoksa beni ssk ya mı şikayet edeceksin, yapma gözünü seveyim, para lazım para :)))))
bak şmdi benim idrarda protein kaçağı denilen bir meselem varya, çişimden vucudumdaki proteinleri kaçırıyorum yani, onun için onu takip edebilmek adına, sık sık bu testten istiyor dr benden. sabah 7 den diğer sabah 7 ye kadar hiç tuvalete etmiyorum, sürekli çişim geldikçe bidona ediyorum orda birikiyor. artık o gün nekadar su içtiysem hepsi ona çıkıyor yani, 2 kg- 3kg filan gibi. sonra alıyorum çişimi hastaneye götürüyorum laboratuvara veryorum teste sokuyorlar 2 gün sonra cevap çıkıyor, diyorlarki 1 gündeki kaçak miktarı atıyorum 500mg. yani çok, sınır 150 aslında, sonrada başlasın korkular ve telaşlar :)) öyle işte kuşum anladınmı :)
 
kuşum niyetim gizli..:))sizi hayin emellerime alet ediyorum...siz buketin niyeti diye niyetleyin onlar adrese ulaşır canım benim:)))

ayyyy bukeeet çok merak ettim neye niyetlendin bak şimdi böyle yazınca olmadı ben çatlarım meraktan


canım valla babam iyi değilim deyip duruyor ama bilmiyorum şuan sonda var o canını yakıyo o çıkınca belki rahatlar
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…