- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.201
günaydıınnn kızzllaaaarrr,
yaseminn, buket, bedriye kısmetse ctesi günü doktora gidiceklermiş inşallah hepsii çok güzel haberlerle gelirler..
Dün gece bi sancılandım bi sancılandım uykudan uyandımm felaket kasıklarım.. Ama baktım sureklı ağrı, ara ara gidip gelseydi yaygarayı koparacaktım doğuruyorum diye :)) allah herkese bizlerede yardım etsin inşallah..
anammmm bizim bücürük yavaş yavaş sinyal vermeye başladı desene ayy çok heyecanlı canım Allah yardımcın olsun, cırt diye doğrururuz inşallah hepimiz vakti zamanı gelince. gerçi benim bütün hamileliğim nazlı geçtiği için, doğumu düşünemiyorum heralde 3-4 gün sancı çekerim :)) annem onun için diyorki sen direk sezeryan ol kızım hiç normal doğuma heveslenme diyor :))) haklı bencede.Günaydıınnn kızzllaaaarrr,
Yaseminn, buket, bedriye kısmetse ctesi günü doktora gidiceklermiş inşAllah hepsii çok güzel haberlerle gelirler..
dün gece bi sancılandım bi sancılandım uykudan uyandımm felaket kasıklarım.. ama baktım sureklı ağrı, ara ara gidip gelseydi yaygarayı koparacaktım doğuruyorum diye :)) Allah herkese bizlerede yardım etsin inşAllah..
ayyyy bukeeet çok merak ettim neye niyetlendin bak şimdi böyle yazınca olmadı ben çatlarım meraktan
canım valla babam iyi değilim deyip duruyor ama bilmiyorum şuan sonda var o canını yakıyo o çıkınca belki rahatlar
buket 50 adet tefriciye okudum allah niyetini kabul etsin
Canım baban için çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsunayyyy bukeeet çok merak ettim neye niyetlendin bak şimdi böyle yazınca olmadı ben çatlarım meraktan
canım valla babam iyi değilim deyip duruyor ama bilmiyorum şuan sonda var o canını yakıyo o çıkınca belki rahatlar
BURCU SÜPERSİN ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN BUGÜNÜ :)Günaydın canlar nasılsınız Yasemin'in çiş temposu başlamış inşallah bu sefer iyi sonuçlanır bedriyecim yalancı sancıyla korkuya kapılmış burcu adaşım da topikteki yalnızlıktan dertlenmiş buketcim gizli niyetlerle tefriciyelere başlamış bende dün aşımı oldum kolum bugün daha çok ağırıyor
selam canlarım...
Buketim sen niyetlenip başladın yani bizde okumaya başlayabilirmiyiz.
buket 50 adet tefriciye okudum allah niyetini kabul etsin
selam canlarım...
Buketim sen niyetlenip başladın yani bizde okumaya başlayabilirmiyiz.
bugün başlıycam ben...önemli değil canım ne zaman istersen oku...şekil şartlarını takmıyorum..halis niyet önemli..:))
Canım baban için çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun
vaoovvv havalı cevaba bak sen
sağol canım teşekkürler..yaso çiş miş konuştuk..şuan patlamak üzereyikm ve bankada sular yok..öğlen arasına kadar tutmaya çalışacağım olmayacak...şun patlıycam yaavvv....buket ilk sayfadaki duyurular bölümüne yazdım senin tefriciye okuduğunu haberin olsun. ordan da görenler olup sana dönerler
öleee tabii..
sağol canım teşekkürler..yaso çiş miş konuştuk..şuan patlamak üzereyikm ve bankada sular yok..öğlen arasına kadar tutmaya çalışacağım olmayacak...şun patlıycam yaavvv....
yaso sendede oluyomu..el,imi koyduğum yeri tekmeliyo:..kitap koyuyorum karnıma kitap okumak için..hemen kitabı tekmeliyo..kitap havaya uçuyo:))
EVET EVET OLUYOR, karnımın üzerine bişey değsin hemen geri püskürtüyor onu :))) ama el konusuna gelince, zaten o tekme atınca ben elimi koyduğum için acaba elimi koysam onu tekmelermi denemedim hiç, bide onu deniyim bakim
canım sen nasılsın ? hamılelık nasıl gidiyor
akşam babası yatağa giriyo ben uyuyor oluyorum büyük bir ihtimalle(çünkü sızıyorum) , sonra karnımı açıyo bide kıyafetin üstündende değil , elini karnıma koyuyo yaa anam benimki kuduruyo kuduruyo dönüyo oynuyo:))eşime diyorum ki yaramazlık yaptırıyosun azdırma çocuğu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?