Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kız bedriye kim???:))

anammmm bizim bücürük yavaş yavaş sinyal vermeye başladı desene ayy çok heyecanlı canım Allah yardımcın olsun, cırt diye doğrururuz inşallah hepimiz vakti zamanı gelince. gerçi benim bütün hamileliğim nazlı geçtiği için, doğumu düşünemiyorum heralde 3-4 gün sancı çekerim :)) annem onun için diyorki sen direk sezeryan ol kızım hiç normal doğuma heveslenme diyor :))) haklı bencede.

ayy varya bende çatladım meraktan, keşek bu çatlayanlara özelden bi mesaj atıp bildirse dimi özlem
Allahım tez zamanda şifa nasibetsin hakkaten yaa o hortumlar borular insana fenalık getirir inşallah biran evvel çıkarır doktorda adamcağız rahat bi nefes alır hayırlısıyla.

Günaydın canlar nasılsınız Yasemin'in çiş temposu başlamış inşallah bu sefer iyi sonuçlanır bedriyecim yalancı sancıyla korkuya kapılmış burcu adaşım da topikteki yalnızlıktan dertlenmiş buketcim gizli niyetlerle tefriciyelere başlamış bende dün aşımı oldum kolum bugün daha çok ağırıyor

Canım baban için çok geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun

BURCU SÜPERSİN ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN BUGÜNÜ :)
ayy o aşı konusunda bizim sağlık ocağındaki ebe süpersi, maşallah iki seferde de hiç ağrı ve acı hissetmedim. kadınada söyledim eliniz çok hafif sanırım dedim, yok dedi o bünyeden bünyeye değişir, sizden kaynaklanıyor yani ağrımaması dedi.
selam canlarım...
Buketim sen niyetlenip başladın yani bizde okumaya başlayabilirmiyiz.

çok güzel bir soru sordun tümayım, 100 puan sana
hakkaten bukt başladınmı okuyalımmı?

vaoovvv havalı cevaba bak sen

öleee tabii..

buket ilk sayfadaki duyurular bölümüne yazdım senin tefriciye okuduğunu haberin olsun. ordan da görenler olup sana dönerler
sağol canım teşekkürler..yaso çiş miş konuştuk..şuan patlamak üzereyikm ve bankada sular yok..öğlen arasına kadar tutmaya çalışacağım olmayacak...şun patlıycam yaavvv....

yaso sendede oluyomu..el,imi koyduğum yeri tekmeliyo:..kitap koyuyorum karnıma kitap okumak için..hemen kitabı tekmeliyo..kitap havaya uçuyo:))

EVET EVET OLUYOR, karnımın üzerine bişey değsin hemen geri püskürtüyor onu :))) ama el konusuna gelince, zaten o tekme atınca ben elimi koyduğum için acaba elimi koysam onu tekmelermi denemedim hiç, bide onu deniyim bakim

çişiim vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

akşam babası yatağa giriyo ben uyuyor oluyorum büyük bir ihtimalle(çünkü sızıyorum) , sonra karnımı açıyo bide kıyafetin üstündende değil , elini karnıma koyuyo yaa anam benimki kuduruyo kuduruyo dönüyo oynuyo:))eşime diyorum ki yaramazlık yaptırıyosun azdırma çocuğu:))

kız çişini nasıl tutuyorsun maşallah sana, ben hiç tutmayı denemedim ama çok zordur eminim, gerçi ede ede azıcık ediyorum bazen çok sıkıştığımı zannetsemde :)
anam şidi güleceksiniz bana ama benim eşim huylanıyor bebek hareket ednce, içi bir tuhaf oluyormuş o böyle içimde yaratık gibi oynayınca, bazen kemiği filan değiyor karnıma bariz şekilde, ayy nasıl hemen elini çekiyor, ne o be korkuyormusun yoksa koca adam diyorum, ayyy içim tuhaf oluyor yaa içinde kıvrılıyor bişey nasıl duruyorsun sen diyo bana :) hey Allahım yarabbim işte böyle kocalarda var :))))))))) kızından korkan koca, kızını coşturan koca, aramızda büyük bir fark var buketcim :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…