Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah yardımcın olsun canım, vallahi çok zor. benim de dizlerim titredi ekrana bakıp düşünmemeye çalıştım. Aslında basit görünse de cok zorlu yollardan geçiyoruz. Rabbim bu yolun sonunda hepimizi muvaffak eylesin

Son düzenleme:

spekulum ne diye baktım da ne kadar zor biz kadınların durumu yaAllah yardımcımız olsun

Mrb GünaydınArkadaslr kaç Zamandır Ha oldu Ha olcak Derken Sonucumu Az Önce Öğrendim.. Kan Testi Sonucumda 507,71 Cıktı:) Sizlerle Paylaşmak İstedim...

canım tebrik ederim 507,71 pozitif sonuç demek hamilesinnnn :))))))))) ALLAH kucağına almayı nasip etsin inşallah.. içimden dedimki sabah girmiştim topiğe şimdi bakayım hamile haberi var gibi hissettim ve açtım topiği senin haberini okudum ve çok sevindim...kaç gün geciktin bu sonuç çıktı ..

canım hormon testi için 3. günü git beni hep 3. gün çağırdılar hem daha yogun olmuş olur adetin, bu arada adetliyken aspirin, panalgine, apranax gibi ilaçlar içmiyorsun değilmi.

yarın olursam 3 pazara gelir yaptıramam ozaman doktorumda 2 3 4 günler yaptırabilirsin dedi ama pazar cumartesi olursam pazartesi yaptırırım elbette yokk ben bebek fikrinden sonra hiç ilaç içmemeye gayret ediyorum çok zorda kalırsamda parol içiyorum

aynen ben de içmiyorum. başım ağrır, eklemlerim (eklem romaztizması var da bende) agrır dayanıyorum. çünkü ağrı kesici ilaçlar yumurtlamayı engelliyormuş.

of yaaa bende aynen öyle oluyorum sinir oluyorum yaa, soğan kürümü yapsam içimde ne var ne yok sökülsün gitsin gene yaa
canım yaaa öğren o ilacı bakalım neymiş, bende kaç senedir hep duyuyorum aama kafama göre almak istemedim alsammı ki???
canım hoşgeldin aramıza, ilk sayfadaki listeye bak istersen orda tüm arkadaşlarımızın adı yaşı şehri vs bilgileri var. sende buraya yaz bilgilerini tatlım hemen ekliyim seni arkadaş listemize
aa yasemin gelmiş hoşgeldin canımm
hoşbulduk canım benim

yemek yapıyorum arada da buraya bakıyorum insanda bağpımlılık yapıyo kk bu arada ismim sibel burdur dayım yaşım 26 2010 yılında evlendiğim evlendiğimden beri pko olduğumu bildiğim için hiç korunmadım tam iki buçuk senedir bebek bekliyoruz olmuyo malesef.bu arada bat 27 eylül ama sanırım erken olcammm

hoşgeldin aramıza, evet topiğimiz bağımlılık yapıyor burda aile gibi oluyoruz sürekli büyüyen bir aile kimseyle paylaşamadığımız seyleri burda konuşuyoruz. Sorunlarımız aynı olduğundan herkes birbirinin halinden anlıyor, birbirimize destek oluyoruz

hoşbulduk bircancım umarım ismine yanlış bakmamışımdır:44:evet dediğin gibi önce neden hep benim başıma gelir böle şeler dediğim oldu ama bakıyosun ki milyonlarca insan aynı sorun hatta yaşadıklarımız daha kötüsünü bile yaşıyorlar ferahlıyorum hele hamile kalanları okudukça öyle mutlu oluyorumki daha önce başka topiklere hep girdim çıktım sanırım bu topik benim için daha anlamlı umarım hepinizle arkadaş olmayı başarabilirimmmm

doğru canım ismim bircan. zannediyoruz ki hep bizim başımıza geliyor ama benim çevremdede çok, tedavi gören, zorlu yollardan geçip çocuğu olan, Allah dert verip derman arattırmasın. ben hep diyorum her işte bir hayır vardır böyle olmasının da benm için bir sebebi vardır. yine kolay bebek sahibi olup da kıymetini bilmeyen insanlar tanıyorum, İnşallah anne olmamı Rabbim nasip eder de layıkıyla büyütebilirim bebeğimi. tabi cümlemize inşallah.

evet çocuk sahibi olupda neler yapanlar var mesela bugün haberlerde izledim kadın ölsün die çocuğunu balkondan aşağıya atmış bide sesi duyulmasın die ağzınıda kapamış müebbet hapis cezası almış pişmanmış pişmanlık yetermi yaa deli oldum izleyince Rabbim önce insan olmayı olabilmeyi nasip etsin ne diyim yazarken bile sinirlendim resmen...inşallah dediğin gibi bekleyen ve layık olan herkese Rabbim anne olabilmeyi nasip etsinn

Metformini
ilacın adı buymuş arkadaşlar.. pcolularda çok işe yaramış.. gebelikleri oluşmuş, adetleri düzenlenmiş, yumurtlamaları düzene girmiş lakin bu ilacı o topikte demişler ki doktora kendileri hatırlatmışlar genelde doktorlar bu ilacı atlıyorlarmış hatta bir kız arkadaşımız doktora bööle bi ilaç varmış demiş doktor da hıı tamam o ilaçtanda yazıyorum demiş.. araştırmalarıma göre yan etkileri olan bir ilaçmış.. kullanan o topiktekiler yan etki görmemişler.. ama mutlaka ve mutlaka doktorla konuşup da içilmeli.. dozunu falan kullanılıp kullanılamayacağını doktor belirtiyormuş.. şifa olsun inşAllah.

kızlar bu rahim filmi nasıl oluyor acil cevap lütfen

şimdi hemen anlatıyorum..
rahim filmi için bilmemiz gerekenler bir radyoloji bölümüne gidiyorsun.. yeni tip cihazlar daha az can yakıyormuş.. istersen bayıltıpda yapıyorlarmış benim görüştüğüm merkez bayıltılmaya gerek yok, ilişkiye girebiliyorsan bunuda yapabilirsin dedi.. rahim ağzından mavimsi bir sıvı veriyorlarmış ve ekranda sıvının ulaştığı yerleri izliyorlarmış rahim yapısı tüpler falan su gitmezse tıkanıklık vs diye teşhis koyuyorlarmışş kimine göre acılı bir işlem olmakla beraber,acı hissetmeyen hastalarda mevcut.. filmin çekilmesi en fazla 15 dk sürüyormuş.. bedriye nin de korkudan yaptıramadığı ertelediği ama gerek kalırsa eğer (ki görünüş o yönde) çektireceği heyecanlı bir testtir.

ne kadar güzel anlatmışsın :))) kızlar bu arada alternatif tıpa yatkınsanız süt banyosu varmış kuzenim söylemişti yaptığında gebe kaldı ben hep üşendim ve erteledim ayrıca kadınlar klübündede yapanlar olmuş galiba bi yerde okumuştummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…