- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.221
kız çişini nasıl tutuyorsun maşallah sana, ben hiç tutmayı denemedim ama çok zordur eminim, gerçi ede ede azıcık ediyorum bazen çok sıkıştığımı zannetsemde :)
anam şidi güleceksiniz bana ama benim eşim huylanıyor bebek hareket ednce, içi bir tuhaf oluyormuş o böyle içimde yaratık gibi oynayınca, bazen kemiği filan değiyor karnıma bariz şekilde, ayy nasıl hemen elini çekiyor, ne o be korkuyormusun yoksa koca adam diyorum, ayyy içim tuhaf oluyor yaa içinde kıvrılıyor bişey nasıl duruyorsun sen diyo bana :) hey Allahım yarabbim işte böyle kocalarda var :))))))))) kızından korkan koca, kızını coşturan koca, aramızda büyük bir fark var buketcim :))))
iyiyim cnm çok şükür iyi gidiyo bakalım bi yaramazlık yok 30. haftalar gelsi die dört gözle bekliyorum sana bişe sorcam bahar sen sezeryan olmuştun dogum sonrası karnına bastırdılarmı ve çok canın yandımı ?
Buket ve Yasemin atışmalarınızı özlemişim siz sık sık gelin
Yasemin eşin çok hoşmuş benim kız kardeşim ultrasonda gördü iskelet gibi çok korkunç dedi.Ben böyle bişeye cesaret edemem diyor içimde bi canblı düşünmesi bile korkunç diyor
evet ya işler yolunda gidince burda olmaya bayılıyorum bende özlemişim :)))
ayyy kız kardeşinde aynı benim eşim gibi desene, ama bir görsen tepkilerini çok gülersin, bide benim eşim cüsseli bir tip onun korkup böyle irkilmesi filan çok gülüncüme gidiyor :))
ayrıca senin bizden neyin eksik kuşum, aramızda 10 haftalık bir eksiklik var evet ama sende katılabilirsin atışmalarımıza :))
evet canım bastırdılar kan kalmaısn dıye mı ne yapıyoladı tada nedenını hatırlamıyorum yanı canım acımadı dersem yalan olur ama hanıı o anlık bır agrıı oluyor yanı soyle dıyım asıstan doktorun elıne tokat atmıslıgım var ıstem dısı :)bastırmyı bırakınca agrı yok oluyor bıırde oyle dk bası yapmıyolar tabii bana ıkı kez yapmıslardı galıba sakın gözunde de buyutup korkma
kızlar ya bugu kasıklarım sertleşiyo gibi böle anlık sertleşmeler korkuyorum normalmi
kızlar ya bugu kasıklarım sertleşiyo gibi böle anlık sertleşmeler korkuyorum normalmi
canım normal dır buyuk ıhtımal oyle belınden gelen bır sızı yoksa helekı hıc korkma oyle aldatıcı kramplar sertlesmeler olur hele 30 lara bır gel o zaman esas sertleşmeler :) birde sen sezeryan mı olacaksın neden ?
Canım doktor bana yorulunca olur dinlen dedi..
anladım cnm kaçış yok yani hakkımızda hayırlısı olsun ozaman ne diyelim
nazo gelin normal doğumda kasılmalar olduğu için kanamayla atılan atılıyo..sezaryende öle bi şans yok ondan bastırıp kanatıyolar..ama bazıları hiç yapmıyomuş.
bide nazocum takma kasılmaları kasılma batma sertleşme oluyo..30 lara gel..sertlik nedir anlayacan..ama inan korkmuyosun..kv dem derdiki koyuna kuyruğu ağır gelmez..yani kanıksıyosun annadınmı??
yok daha netleştirmedim kafamda hersey yolunda ama korkuma yenik düşersem die araştırıyorum herkez çok eleştiriyo ama elimde deil işte kimselere bişe demiyorum zaten bekliyorum kurbanlık koyun gibi
canım kımseyı dinleme nasıl huzurlu olacaksan o sekılde doğum yap normal dıyede tuturma bence ben ona da karsıyım. sen nasıl mutlu olacaksan huzurlu olacaksan ıcın rahat olacaksa o sekılde doğum yap. ve kararını da dıs etkenlerı dınlemeden ver. benım annem hastane calısanıydı ve bana hep sezeryan ol dıyordu nedenı ablamın yasadıkları burda yazmıyorum cunku hamılesın ve psıkolojını bılıyorum bu bıle senı etkıleyecektır . her hamılelık ve doğum kendıne özledır. bence ıcınden gelenı yap.
bende sertleşme değilde sancı girip çıkıyordu bazen, zaten prof. dr larda cevap yazmış sana :))kızlar ya bugu kasıklarım sertleşiyo gibi böle anlık sertleşmeler korkuyorum normalmi
ayyy maşallahay yaso olabilir öle adamlar farklı naapcan..benimkide bana el sürdürmüyo..rahatsız ediyosun diyo..giydiğim sütyene bile karışıyo..artık sütyenlerden taşıp alt tarafları sıktığı için..git al kendine büyüğünü diyo kızımı sıkıştırma...:))hey yarabbim peki benişmkine ne demeli..)))
anam kızz benim kocamındurumuda vahim..annesi bizdeya şimdi..ikimizin arasında sürekli idare edici pozisyonda:))anam kız ben kıyamam yaa..ben bu adamı pek bi sefiyoyum..aşkım depreşti şimdi..annesi bi laf etse dönüyo benim yüzüme bakıyo kaş göz yapıyo gülüyo güldürüyo boşver dergibi böle..anam yaa..kıyamam ben..))sevelim sevilelim hayat sevince güzel arkadaşlar
arkadaşlar hazırmısınız?
daha güzel daha adil daha özgür bir dünya için batsın bu dünyaaaaaaaaaa
bitsin bu rüyaaa
ağlatıpta gülene yazıklaaar olsunnnnnnnnnnnn
çok güzel dedin canım her insan ve her doğum kendine has diyor bütün doktorlar kimse ile kıyaslayamayız.canım kımseyı dinleme nasıl huzurlu olacaksan o sekılde doğum yap normal dıyede tuturma bence ben ona da karsıyım. sen nasıl mutlu olacaksan huzurlu olacaksan ıcın rahat olacaksa o sekılde doğum yap. ve kararını da dıs etkenlerı dınlemeden ver. benım annem hastane calısanıydı ve bana hep sezeryan ol dıyordu nedenı ablamın yasadıkları burda yazmıyorum cunku hamılesın ve psıkolojını bılıyorum bu bıle senı etkıleyecektır . her hamılelık ve doğum kendıne özledır. bence ıcınden gelenı yap.
sağol canıkom..bi ara görüşelim...:))misafirden fırsat bulabilirsem tabi:))Kızlar Meraba..
Buketcim bana da 500 yaz şimdilik hastalığım yakın ama bitirirsem yine alırım..
Ebrucum hayırlı uğurlu olsun bebişin gelmişş güle güle büyüt canım hayırlı evlat olsun inşallah..
Yasomm sende de herşey yoluna girmiş canım benim maşallah aman yemene içmene dikkat et..
Özlemcim baban yine ameliyat olmuş Allah acil şifalar versin canım benim..
Nazomm doğumu düşünmemeye çalış Allah büyüktür yardım eder canımcım :)
Bedişş canımm sende dün gece ağrıdan uyuyamamışsın Allah yardımcın olsun vakit azaldı bide tefriciyyeyi de tamamlarsın inşallahhh
Burcuu belinmi rahatsız ben kaçırmışımmm çok geçmiş olsun canım benimm sen aşılamaya başlıcak mısın?
Tümayım kızın geliyomuşş Allah hayırlı doğumlar nasip etsinn canımm
Çidoo dün konuştuk ama yine de yazıyım dedim kocanla hemen aranı düzeltkızarım bakk :)
Seda canım kanları vermişsiniz hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah..
Aylin canım o sarı oğlunu yerim maşallah sıpacığa :)
Bircan canım sana da çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine iş falan yapma
Meral canım sende bugün hastaneye gidecekmişsin heralde inşallah değerin düşmüştür..
Bana gelinceee takılıyorum öle kızlar uzaktan uzağa takip ediyorum sizleri ama içimden hiçbişe yapmak gelmiyor..
Seviyorum sizleri kendinize iyi bakınnn
Kızlar Meraba..
Ebrucum hayırlı uğurlu olsun bebişin gelmişş güle güle büyüt canım hayırlı evlat olsun inşallah..
Yasomm sende de herşey yoluna girmiş canım benim maşallah aman yemene içmene dikkat et..
Bedişş canımm sende dün gece ağrıdan uyuyamamışsın Allah yardımcın olsun vakit azaldı bide tefriciyyeyi de tamamlarsın inşallahhh
Burcuu belinmi rahatsız ben kaçırmışımmm çok geçmiş olsun canım benimm sen aşılamaya başlıcak mısın?
Çidoo dün konuştuk ama yine de yazıyım dedim kocanla hemen aranı düzeltkızarım bakk :)
Meral canım sende bugün hastaneye gidecekmişsin heralde inşallah değerin düşmüştür..
Bana gelinceee takılıyorum öle kızlar uzaktan uzağa takip ediyorum sizleri ama içimden hiçbişe yapmak gelmiyor..
Sağ ol canım inşallah sende sağlıkla kendiliğinden hamile kalırsın dün zaten diyorum bu kızın bi bebişi olsa daha 6 aylıkken maç izlerKızlar Meraba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?