Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canıkom..bi ara görüşelim...:))misafirden fırsat bulabilirsem tabi:))
ewet canım görüşelim senin misafirleri atlat haberdar et bizde Çidoyla Tümay gibi kahvaltı yada öğle yemeği organizasyonu yapalım:)
yok canım depresyonda falan değilim sadece içimden bişe yapmak gelmiyor anlamsız yada korkulu bilmiyorum nasılım bende Yaso ama keyfim hem var hem yok hem mutluyum hem mutsuz yani anlıcan galiba kafayı yedim bennn :)hadi hayırlısı bi deli eksikti oda benimle tamamlanacak galiba :)
Sağ ol canım inşallah sende sağlıkla kendiliğinden hamile kalırsın dün zaten diyorum bu kızın bi bebişi olsa daha 6 aylıkken maç izler
:))) canım ne 6 aylığı falan benim maç günü doğumum olsa doğurmam kocam da izin vermez zaten biz düğün tarihimizi bile Galatasarayın maçına göre ayarladık cumartesi oldu çünkü pazar gs-fb derbisi vardııdüşün artıkkk maç sırasında sancım gelse maç bitmeden olmaz

tamam peki tam deli demiyelimde ozaman sıyırmış diyelim sana, ucundan azıcık delirmiş gibi olsun yani :)))
ayy özlemişim seni beee hemen kafanı beynini vucudunu heryerini topla sık sık gel bebişim.

ananmmmmmm mesude gelmiş betüş gelmiş, yerim ben betüşü, resim istiyoruuuuuzzzz, resim istiyoruuuuzzzz, ayyy sen resim koydukça baka baka doyamıyorum , benimkide betüş olacak ya, sanki kendi kızımın aynsını görüyorum zannediyorum

tamam peki tam deli demiyelimde ozaman sıyırmış diyelim sana, ucundan azıcık delirmiş gibi olsun yani :)))
ayy özlemişim seni beee hemen kafanı beynini vucudunu heryerini topla sık sık gel bebişim.
:))) sen nasıl dersen öle olsun canımm
Yasom hastalığımı bekliyorum.. heralde benim kopuş veya dönüş zamanım olacak o vakit..
Karmakarışığım..
Tüp bebek süreci beni çok düşündürüyor hiç hazır hissedemiyorum kendimi..kontroller,iğneler,işlemler düşündükçe deli oluyorum..tabi bide sonucu beklemek..amannn işte bunları düşünüp düşünüp kuruyorum..bu konularda da daha fazla sizi sıkmak istemiyorum açıkçası işte bendeki durumlar bu..

canım şeker ve tuz 1 yaşına kadar yasak aman dinleme onları bal özellikle yasak diyorlar ben hala uğraşıyorum resmen kavga ediyor emzikle ama süt birikmiyor sürekli emdiği için çaresiz uğraşıyorum bi de ben sütüm yetmiyor zannediyordum benim oğlan 1 ayda 1.8 kilo alınca doktorla obur olduğuna karar verdik :)

canım zaten bu tedavi sürecne inanki hiçbirimiz bence hazır olarak başlamıyoruz, yada hazırız diye başlayıp daha ilk günden çaresizliğe umutsuzluğa veya pişmanlığa kapılıyoruz, o gidip gelişler hep bir eziyet. Alllahım güç kuvvet versin inşallah.

ya sıkma canını bi girdinmi işin içinde zincirleme silsile halinde devam ediyor..kafana takmana gerek yok...hepsi olur yolunu bulur...

maşallah olluşunaa

ya sıkma canını bi girdinmi işin içinde zincirleme silsile halinde devam ediyor..kafana takmana gerek yok...hepsi olur yolunu bulur...

maşallah olluşunaa

doğru kimse hazır olarak başlamıyodur..amannn ne bilim kızlar tuhafım tabi şuda var bakalım herşey olundamı yapacaklar mı?amann bakalım ya Allah Bismillah deyip başlarım inşallah..
Bukettt sular geldimi sizin orda?bizim burda da yokk (( üfff daraldım yawwww

teşekkür ederim şeridim Rabbim sana da böyle çiti piti raylı bı kizverdin inşallah sırma pek bi ciniz âmin CNm cumlemizinkine insallah

Mesudeeeee oyyy maşallah yaa lokum cikolata fındık fıstık bu cimcimeye ne desem yakışır. Allahım nazarlardan korusun nekadar büyümüş. Cok tatli cokkk.
Âmin inşallah teşekkür ederiz teyzesi sizlere layık olmaya çalışıyor iste 3 . Ayını doldurdu tabi buyuyor yaza artık yürümeye baslar
Yasom betüş uyuyor uyanında çeker ararım soz suanda benimde misafirim gelecek hazırlık yapcam pcden girdiğimde atarım
Kızlar pek gelemiyorum inşallah hepiniz iyisinizdir
Sen nasılsın yasom son durumlar ne
Hepinizi cok öpüyoruz betusumle iyi bakın kendinize kızlar

ay evet..karuma gidiyoz tuvalete..çok sıkıcı..bizim evde de yokmuş...buradada 10 dakakda bir tuvalete gide ben naapcam bilemedim..öğlen arası gittik karuma şimdi naapcaz...

ay evet..karuma gidiyoz tuvalete..çok sıkıcı..bizim evde de yokmuş...buradada 10 dakakda bir tuvalete gide ben naapcam bilemedim..öğlen arası gittik karuma şimdi naapcaz...

ya nasıl bir rezilliktir yaaa ne zaman gelecekse gelsin artıkk benim karuma gitmem için otobüse binmem lazımm :) tabi yürüyerekte gidilir de içimde bu kadar çiş varken yürüyemem heralde :)))

ya burcu zaten o kadar çok dr değistirdim ki artık değiştirmek istemiyorum,özel canım ve il merkezinde zaten gidip gelmek ayrı problem,bilmiyorum ya çok kararsız kaldım bursa da mı yaptırsam yoksa ist a gidip yaptırsam zaten tüp bebeği kesin ist da yaptırırım,bari aşılamaları kimseye söylemim diyorum çünkü üzerimde baskı oluşacak öyle olmasınız istemiyorum,bu gittiğim dru herkes çok önerdi bakalım daha 3 aydır buna gidiyorum,eşim aşılama yaptıralım diyor artık daha 10 gün falan var karar veririrm herhalde o zamana kadar,bu ay olmasa geleck ay yaptıracağım mecbur.

burcu çok tatlısın ya artık hep gelicem zaten yazılanları okuyorum ama yazmaya üşeniyorum,dediğin gibi hamileler doğurunca gidecek kala kala 3 5 kişi kalacağız,maşallah topiğimiz ne kadar bereketliymiş ya

BUKET ben de 1000 tane alırım ama ne zamana kadar bitirmem gerekiyor ona göre okuyayım

sağol canım benim Allah razı olsun 1000(bin) tane demi..birden görünce şok oldum da:))ben haber vericem zaten bi toplıyım...

Burcu, ben Meral'i aradım açmadı müsait değil herhalde dedim bak şimdi gördüm değerinin düşmediğini ya gerek kalmasaydı ameliyata iyiydi hayırlısı olsun mesaj atayım bari ben ona.

Yasoo canım sana dr yolları görünmüş yine sakin olmaya çalış bol dua oku normal çıksın şu tansiyonun konuşturma şu kadını ya çiş biriktirme olayı da süper yani tam tantana ama napıcan canım az katlanacaksın bir şey çıkmasın yeter ki evine gel.

Aslıcım sağol verdik işte kanı şimdi bekle ki sonuç çıksın seni hala endişeli görüyorum ben bir türlü başlayamıyorsun tedaviye ama inan gerçekten tam anlamıyla hazır olamıyorsun zaten rahat ol başlayınca zaten alışıyorsun nasıl geçtiğini anlamıyorsun dr git muayene ol iğneleri yap ya da yaptırt, toplama işleminde zaten uyuyorsun transferde kısa sürüyor sonra beklemece başlasın öylr çabuk geçiyor ki anlamıyorsun bile nasıl olup bittiğini gözünde büyütme canım sonu hayırlı olsun inşallah.

Çidoş gebe değilmişsin neyse için rahatlamıştır. İnşallah 2. bebe istediğin zamanda gelir.

Buket hala çişini tutuyor musun sen gelmedi mi sular. Tutmaman lazım ama yaa zararlı. Bir de coşmuşsun diye batsın bu dünya filan benim demem lazım onu

Ben de dayımı aradım gözünden iğne oldu rahatsızlığı var geçmiş olsuna işte tedaviyle ilgili de konuştuk hiç konuşamamıştık o da işte hemen ardından yapsaydınız transferi bilmem ne dedim genetiği ancak yaptırdık bir aya o çıkacak hem yoğun olucam bir iki ay dedim izin alamam, kendimi de toparlamam lazımdı dedim yok benim düşüncem işte daha iyi olurdu sanki keyfime yaptırmıyorum. Herkes için konuşmak ne kolay ya onca iğneyi ben oldum ha dediğine de izin alınıyor sanki ancak kafamı dağıtıyorum hem.

canım tutabildiğim kadar tutttum artık naapiyim..bi kova su koymuşlar tuvalete..onuda ben bitiririm heralde:)))

hoş geldin bukeeeeettttt, delisin sen yaa çok hoşsun,güldürdün beni

sağol canım teşekkür ederim,fazla uzak kalma gel lütfen, ha birde şu tarifi yazmadın unuttun herhalde galiba sanırsam

Canım bizim hemşire resmen karşıdan fırlatıp vurdu birde dîyor o kadar iğne vuruyorsun bu küçük iğnemi acıtacak dalga geçiyor birde

nartanesi AYSE duanı okudum inşallah, bu aşılamda hamile kalırsın veeee tüp bebege gerek kalmaz, haydi bismillah

BUKET canım 100 tane tefriciye okudum, Rabbim hayırlısıyla muradını nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…