Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydınn hayırlı sabahlar herkese hayırlı işler hayırlı günler olsun inşallah.

KIZLAR BUGÜN BABAM ANJİYO OLACAK, MÜSAİT OLURSANIZ DUA EDERMİSİNİZ

geçen yıl stand takılmıştı, hem onu kontrol edecekler hemde eğer gerek varsa yeni stand takacaklarmış, inşallah kuş gibi girer kuş gibi çıkar sağlıkla. babamda tansiyon rahatsızlığı var geçen sefer 22'ye kadar çıkmıştı, Allah korusun bu sefer inşallah sorunsuz geçer dualarınız sayesinde.

yasemincim geçmiş olsun baban için ayetel kürsi ve ya şafi ya şifa çektim inş. en kolay sekilde geçer ameliyatı

günaydın canımlarım

yaseminciğim canım çok çok geçmiş olsun,çok rahat sorunsuz geçer inşallah babanın anjiyosu,dua edicem canım

Canım geçmiş olsun demek senin baban da var stent benim de anemde var geçen aylarda annemde girdi ama anjiyoya değil bir koşu bandında koşturdular o arada ilaç verdiler kolundan ve bir makineye soktular sintigrafiymiş ordan baktılar nasıl oluyorsa kontrol amaçlı işte. Bir sorun çıkmadı ki annem sigarayı da bırakmadı yani 4 sene oldu stentte takılalı bir sorun yokmuş şu an senin babanda da çıkmayacak inşallah kontrol amaçlı yapıyorlar sadece stent takılanlarda yapılması lazım canım. Artık bilekten de anjiyo yapılıyormuş ama her hastane yapmıyor sanırım bir işlem yapılmadığı sürece anjiyodan sonra akşama kadar tutar çıkarırlar canım hastaneden hiç merak etme.

Günaydın kızlar yoğunum pek takip edemiyorum malum p.tesi üni açılıyor bizim yukarıda kitapları düzenlicem daha işimi daha kolaylaştırmak için p.tesi sabahtan hocalar yığılır o odaya ders kitabı almak için. Öğrencilerde kütüphaneye gelir bir yandan ben kitap dağıtıcam memur bey buraya bakacak öyle işte. Bu hafta yoğun olurum özellikle. Kitap iki günde dağılır sonra öğrenci karşıla üye yap, onları pc ye gir, ödünç kitap fişleri doldurt onları gir kafamı kaldıramam arada gelirim tabii bu hafta böyle sonra giderek azalır. Meralimi merak ediyorum ne olacak bugün ameliyat olacak mı acaba aradım açmadı da mesaj atayım bari :26:

Son düzenleme:
Nazan,Buket,Özlem,Seda canarım çok teşekkür ederim ağzınıza sağlık dualarınızı Allah kabul etsin inşallah.
bende hep okuyorum "ya şafi, ya kafi, ya muafi" bu 3 kelimeyi bana bir abla öğretmişti, hakkaten muhteşem bir şifa etkisi var bence, çok inanıyorum. sizinde aklınızda bulunsun biyere yazın çok etkili bir tesbihat.
Meralciğimede Allah şifa versin, babama dua ederken araya onuda katıyorum inşallah güzel haberler alırız herikisinden de

Canım çok çok geçmiş olsun Allah'ın izniyle girip çıkar ve hiçbir sorun çıkmaz canım

Canım geçmiş olsun dua edicem baban için

herkese merhabalar

evet canım bende vermeye korkuyorum zaten ama çevremdeki herkes ver bişi olmaz bide verdik falan dediler... kaç kilo senin bebiş canım benimkinin şimdi kilosunu bilmiyorum 3.5 kilo doğdu şimdi ne kadar oldu bilmiyorum ama emziği almadığı için sürekli göğsümde ya belim boynum çok ağrıyo valla sütüm de maşallah şimdilik çok. emziği alsa rahatlıcam ya birsürü değişik emzzik aldım ama yok verince midesini bulandırıyo yaramaz. bi de canım sen gaz için ne yapıyosun ?

Selam hayirli günler kızlar nasıldınız bakım

Yasom Babacan'ın cok gecmis olsun sag salim çıkar inşallah dualarımız sizinle Rabbim şifalar versin

Selamlar kızlaarr,

herkes iyi ve herşey yolundadır inşAllah.. yaseminimmm sabah yazdıklarını okudum.. Babacığına Allah tan acil şifa diliyorum, Rabbim hayırlısıyla dediğn gibi aynen kuş gibi girip çıkmayı güzel sonuçlar almayı kısmet etsin.. dediğin tesbihi çekiyorum bolca bugun baban için, Allah kabul etsin inşAllah.. bizede bildir gelişmeleri..

Özlemm canım senin babanın duurmu ne acaba? Yaseminin dediği tesbihi şimdi senin baban içinde çekiceğim Allah ım şifa versin inşAllah..

Ctesi az kaldı kızlar, inşAllah doktordan güzel haberler almayı nasip kısmet eder Allah.. çok heyecanlıyım, ağrılarım var çokca kasıklarımda gece wc yte bile zor gittimm oturdum ettim falan bakalım bu hafta nst ye alıcak mı? Bebek iyidir inşAllah 3 hafta oldu.. iştede artık çok zorlanıyorum ama yarın son günn.. üzülmüyorum dersem yalan olur.. hayırlısı Allah tan..

Canlarim benim bebisim ters duruyormus yani yuzu ic tarafa poposu dis tarafa dogru acaba buyuzden mi hareketlerini az hissediyorum..

Yasom babacına çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canımcımmm

Buketttt 500 tefriciyyemi tamamladım canım niyetin duan neyse kabul olur inşallah..

Ballar, MERAL'i sormuşsunuz, sabah kan vermiş degeri çok az düşmüş, pazartesiye kadar tekrar bekleyecek, hast yatmamış bu sefer, bakalım hayırlı haberler getirir inşallah

YASEMIN canım msj şimdi gördüm, baban nasıl? Sonuç ne? Hemen dua edeyim bende, Allah tez zamanda şifa versin

TUMAYİM sorduğun sorunun cevabını hiç bilmiyorum, acaba olabilir mi? Sanki mantıklı geldi bana, belki hamışler bir yorum yapar

BUKET senin 100 tefriceyi bittirdim diye yazdım gördünmü?bir liste yayınla, ona göre destek vermeye devam edeyim ben

görmemişimbak.. sağol canım ağzına sağlık..

MESUDE canım nasilsiniz diye sormuşsun hemen kendi adıma cevap vereyim, okul başladı yoğunum yoruluyorum ama hiç şikayetçi degilim, hamd olsun birseylerle ilgilenmek bana çok iyi geliyor, okuldan eve gelincede yemek, ütü, tv, sohbet derken gece oluyor, sakince yaşayıp gidiyorum çok şükür..sağolsun Buket sayesinde dua ettik biraz çok iyi oldu :) senin bıdık nasıl?

Kızlar babama 1 stend daha takilmis çıkmış anjiodan bugece hastanede kaliyor. Dualariniz icin Allah razı olsun coksukur saglikla cikti inşallah birdaha gerek kalmaz bole şeylere hayırlisiyla.
Ben feci grip oldum. Gözlerim burnum heryerim akiyor. Hic halim yok gözlerim yanıyor ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…