- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.281
Selamlar kızlaarr,
Özlemm canım senin babanın duurmu ne acaba? Yaseminin dediği tesbihi şimdi senin baban içinde çekiceğim Allah ım şifa versin inşAllah..
Ctesi az kaldı kızlar, inşAllah doktordan güzel haberler almayı nasip kısmet eder Allah.. çok heyecanlıyım, ağrılarım var çokca kasıklarımda gece wc yte bile zor gittimm oturdum ettim falan bakalım bu hafta nst ye alıcak mı? Bebek iyidir inşAllah 3 hafta oldu.. iştede artık çok zorlanıyorum ama yarın son günn.. üzülmüyorum dersem yalan olur.. hayırlısı Allah tan..
Kızlar babama 1 stend daha takilmis çıkmış anjiodan bugece hastanede kaliyor. Dualariniz icin Allah razı olsun coksukur saglikla cikti inşallah birdaha gerek kalmaz bole şeylere hayırlisiyla.
Ben feci grip oldum. Gözlerim burnum heryerim akiyor. Hic halim yok gözlerim yanıyor ufff
teyzeleri bu gün kırkımızx çıktı şükürler olsunkızımın fotoğraflarını albüme koydum bakın bakalım teyzeleri benim bal böceğimeee bu arada iki gündür çok huzursuzuz gaz sancımız çok iyileşsin diye dua etmeyi unutmayın emi içim cız ediyo ağladıkça ya göz kapaklarının üstüde kabuk tuttu soyuluyo 2 dakika fırsat buldum paylaşayım dedimn
canımcım geçmiş olsun..Allah bi daha yaşatmasın gerek kalmasın hiç bişeye...Kızlar babama 1 stend daha takilmis çıkmış anjiodan bugece hastanede kaliyor. Dualariniz icin Allah razı olsun coksukur saglikla cikti inşallah birdaha gerek kalmaz bole şeylere hayırlisiyla.
Ben feci grip oldum. Gözlerim burnum heryerim akiyor. Hic halim yok gözlerim yanıyor ufff
Kızlar babama 1 stend daha takilmis çıkmış anjiodan bugece hastanede kaliyor. Dualariniz icin Allah razı olsun coksukur saglikla cikti inşallah birdaha gerek kalmaz bole şeylere hayırlisiyla.
Ayyy didooo canım maşallah size, Allah nazardan korusun, oyy kıyamam ben ona pırt pırt gaz yapsın inşallah, aman üşütme, ayaklarına patik falan eksik etme üşüyüncede çok gaz yapar.Allah'a emanet olun, Rabbim nazardan korusun kızını, maşallah ona :)teyzeleri bu gün kırkımızx çıktı şükürler olsunkızımın fotoğraflarını albüme koydum bakın bakalım teyzeleri benim bal böceğimeee bu arada iki gündür çok huzursuzuz gaz sancımız çok iyileşsin diye dua etmeyi unutmayın emi içim cız ediyo ağladıkça ya göz kapaklarının üstüde kabuk tuttu soyuluyo 2 dakika fırsat buldum paylaşayım dedimn
sağol canım Allah razı olsun,ağrısı falan var sonda rahatsız ediyor ama bakalım çıkınca nasıl olacak.
canım inşallah cumartesi günü hayırlısı ile güzel haberler alıp gelirsin,iş yerindede son gününmüş dinlenirsin biraz canım sakın evde iş falan yapıp yorma kendini,rabbim senin için hayırlı olan en kolay doğum şekli neyse onu nasip etsin inşallah.
ÖZLEM canım baban nerde şimdi? Sonda ne zaman çıkacak? Rabbim kimsenin babasını annesini hastaneye düşürmesin, tez zamanla hayırla şifa versin Rabbim
amiin canım Allah kimseyi hastaneye düşürmesin,babam evde canım sonda da bugün yarın çıkacak fazla durmayacak
özlemim günaydın canım, ohh çok şükür evde olması bile ona moral verir, inşallah bir daha yaşatmaz rabbim, ne dicem, hani şu ibrahimsaracoglu nun kürlerinden babanın prostatı için yapsanız, sitede çok güzel yorumlar okudum, belki o vesile olur şifasına kavuşur tam anlamıyla, sende kendine dikkat et, bende de var aynısı öksürük boğaz yanması falan, dün bir tane benical iştim süper geldi, 2 tanede boğaz pastili ohh miss, kqaç gündür, süt, bal, zencefil yiyorum bir ıbe yaramadı anlık rahatlattı beni, bende ilaca yumuldum valla :)) Allah şifa versin canım.
Günaydın bebekler :))) hayırlı ve bol bereketli bir cuma olsun inşallah :)
BUKET günlük duanı ettim, Rabbim kolay, sağlıklı, hayırlı, komik, güzel,muhteşem bir doğum nasip etsin..sana yakışan :))) tefriciye listesini yayınla kele :)
YASEMIN canım babana 33 ihlas okudum, OZLEM canım seninde babana 33 ihlas okudum Rabbim babalarınıza şifa versin tez zamanda
günaydın herkese
buket duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
özlemcim seninde babana geçmişler olsu allah iyiligini versin inş.
günaydın hhatunlar,cumanız mübarek olsun,dualarınız kabul olsun.
bukeet canım 100 tane tefriciye okudum senin için,rabbim şu cuma gününün hürmetine gönlünden geçen neyse ne için dua ediyorsan kabul buyursun inşallah hayırlısı ile
ben gördüm seni..bi hal hatır soracaktım ama sen yazıp yazıp kayboluyosun..:)))
özlem gibi seni demi atıyo sistem..
Özlemim canımmm Allah şifa versin babacığına inşallah, sanada güç kuvvet metanet versin inşallah. off yaa keşke hastalık ve hastane denen bişey olmasaydı hayatta dimi, herkes mutlu mesut sağlıklı yaşasaydı keşke diye düşünüyorum bazen...
Burcum canım Allah razı olsun, evet ekstra tuz atmıyorum hiçbişeye, ama yemeklerin içindeki tuz elbetteki var yani yoksa iştahım bi kesilirse buseferde onla uğraşıcam biliyorum, bişeyden tiksindimmi daha hayat boyu birdaha sevemiyorum o şeyi oyüzden mide bulandırıcı şeklde tamamen tuzsuzda yiyemiyorum.
Aylin ayy maşallahh yaaa bu süper bir haber 10 günde 14 kg verirsem çok moral olur bana :))
canım hamişken yenirmi öyle şeyler, bak dr lar bana komple kes diyor anammm birde turşu yaa :))))
neyseki bu sana ders olmuş çok şükür atlatmışsın birdaha dikkat et oldumu kuşum
ayyy vicdansız kadın niye öyle yapmış nerde o video bende izlemek istiyorummmm
Allahım böyle doktorlarda mı var, benimkiside utanmasa 1 haftada bir çağıracak, her gidişimde de kan, idrar, nst, ultrason hepsini isteyecek yani.:))
sedacım hadi hayırlı uğurlu olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın en kısa zamanda
Buketim bende varım banada 100 tane yaz, okuyup bitirim gene okurum, daha fazla yazdırmıyorum çok ekşınlı bir hayatım olduğu için :))
anammmmmm çiğdem ne diyorsun sen, hemde küsken nasıl oldu bu iş, dur heyecan yapma test yap önce Allahım hayırlısını nasibetsin, eğer bişey varsa yapacak bişey yok, kızların dediği gibi ikiz gibi büyüyecek herşeyde bir hayır vardır kuşum
canım hoşgeldin sefa gldin neler yapıyorsun tedavi süreci filan ne durumda yokmu değişik haberler??
canım cuma günü cuma vakti yasin okuyorsun, ardından niyetleniyorsun, sonra haftaya cuma vaktine kadar bütün tefriciyeler bitmiş olacak ve yine cuma vakti yasin okuyup duanı edip bitiriyorsun.
ayyy o dr kapısı yokmu Allahımmmmm cinnet geçiricem sus tuba sus yaramı deşme, insan bikerede vaktinde girer dimi yaa okadar randevu filan alıyoruz yok anam yok illa tansiyonum 15 olacak ondan sonra giricem içeri bu bir kural sanki. sonradanda niye senin hep tansiyonun yüksek diyor...
anammm özledim seni kuşşşummmmmmm ancak geçmişten geleceğe döndüm napıyosunn
herkese günaydın..bugün benim dua günümmüş çok iyi denk geldi..
Iki gündürde sularımız yoktu dün geldi..allah kimseyi susuz bırakmasın
sağol canım alalh razı olsun.allah karşı getirsin..babana şifa olsun..sanada olsun..düzelemedin bi türlü:))
burcu listeyi öğleden sonra yayınlayacam..
iyi gidiyo canikom..31. haftanın içindeyim ama benim kız 1 hafta önden gidiyo..bakalım ne zaman doğururuz..şimdilik işyerinde iyiyim..çalışabiliyorum..götürebildiğim yere kadar götürecem inşallah...sen nasılsın??nasılsın cnm nasıl gıdıyo
sağol canım Alalh razı olsun.Allah karşı getirsin..babana şifa olsun..sanada olsun..düzelemedin bi türlü:))
burcu listeyi öğleden sonra yayınlayacam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?