Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

sağol canım Allah razı olsun,ağrısı falan var sonda rahatsız ediyor ama bakalım çıkınca nasıl olacak.
canım inşallah cumartesi günü hayırlısı ile güzel haberler alıp gelirsin,iş yerindede son gününmüş dinlenirsin biraz canım sakın evde iş falan yapıp yorma kendini,rabbim senin için hayırlı olan en kolay doğum şekli neyse onu nasip etsin inşallah.

yaseminciğim canım baban çıkmış çok şükür geçmiş olsun, sende grip olmuşsun canım Allah yardımcın olsun bende 2 haftadır soğuk algınlığı ile uğraşıyorum sanırım ciğerlerimi üşütmüşüm,bol bol yat dinlen bide bitki çayı yap iç canım başka türlü atlatamazsın

teyzeleri bu gün kırkımızx çıktı şükürler olsun kızımın fotoğraflarını albüme koydum bakın bakalım teyzeleri benim bal böceğimeee bu arada iki gündür çok huzursuzuz gaz sancımız çok iyileşsin diye dua etmeyi unutmayın emi içim cız ediyo ağladıkça ya göz kapaklarının üstüde kabuk tuttu soyuluyo 2 dakika fırsat buldum paylaşayım dedimn

geçmiş olsun canım sende yediklerine dikkat ediyormusun senin yediklerinde ona gaz sancısı yapar,biran önce geçerde rahatlar inşallah

canımcım geçmiş olsun..Allah bi daha yaşatmasın gerek kalmasın hiç bişeye...

canım çok şükür bununla geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Rabbim, babana sağsalim sağlıkla evine dönsün inşallah, sana da çok gecmiş olsun canım, inan ki salgın var, bende aynen öyleyim, sen ballı süt iç rahatlatır ama anlık bişey,Allah'a emanet olun

Ayyy didooo canım maşallah size, Allah nazardan korusun, oyy kıyamam ben ona pırt pırt gaz yapsın inşallah, aman üşütme, ayaklarına patik falan eksik etme üşüyüncede çok gaz yapar.Allah'a emanet olun, Rabbim nazardan korusun kızını, maşallah ona :)

ÖZLEM canım baban nerde şimdi? Sonda ne zaman çıkacak? Rabbim kimsenin babasını annesini hastaneye düşürmesin, tez zamanla hayırla şifa versin Rabbim

yaseminiimmm Allah şifa versin, sağlık versin inşallah babacığına..sende kendine dikkat lütfen..

özlemimm kayınbabama da sonda takıldığında çok rahatsız oldu ama çıkardıklarında ilk gunun harıcı canı acımadı,babacığında iyi olucak inş Allah ımm hayırlı şifa sağlık versin inşallah.. iş yarın son gun ksmetse evde bi iş miş bişeyler yapmalıyız:)) ettiğin dua için de Allah razı olsun..

ÖZLEM canım baban nerde şimdi? Sonda ne zaman çıkacak? Rabbim kimsenin babasını annesini hastaneye düşürmesin, tez zamanla hayırla şifa versin Rabbim

amiin canım Allah kimseyi hastaneye düşürmesin,babam evde canım sonda da bugün yarın çıkacak fazla durmayacak

günaydın hhatunlar,cumanız mübarek olsun,dualarınız kabul olsun.

bukeet canım 100 tane tefriciye okudum senin için,rabbim şu cuma gününün hürmetine gönlünden geçen neyse ne için dua ediyorsan kabul buyursun inşallah hayırlısı ile

Günaydın bebekler :))) hayırlı ve bol bereketli bir cuma olsun inşallah :)

BUKET günlük duanı ettim, Rabbim kolay, sağlıklı, hayırlı, komik, güzel,muhteşem bir doğum nasip etsin..sana yakışan :))) tefriciye listesini yayınla kele :)

YASEMIN canım babana 33 ihlas okudum, OZLEM canım seninde babana 33 ihlas okudum Rabbim babalarınıza şifa versin tez zamanda

amiin canım Allah kimseyi hastaneye düşürmesin,babam evde canım sonda da bugün yarın çıkacak fazla durmayacak

özlemim günaydın canım, ohh çok şükür evde olması bile ona moral verir, inşallah bir daha yaşatmaz rabbim, ne dicem, hani şu ibrahimsaracoglu nun kürlerinden babanın prostatı için yapsanız, sitede çok güzel yorumlar okudum, belki o vesile olur şifasına kavuşur tam anlamıyla, sende kendine dikkat et, bende de var aynısı öksürük boğaz yanması falan, dün bir tane benical iştim süper geldi, 2 tanede boğaz pastili ohh miss, kqaç gündür, süt, bal, zencefil yiyorum bir ıbe yaramadı anlık rahatlattı beni, bende ilaca yumuldum valla :)) Allah şifa versin canım.

canım babam için ben aktardan içinde yakı otu olan bi karışım almıştım,birde bitkisel bi kapsül ikisi birlikte kullanıldığında iyi sonuç alınıyor demişti aktar,sanırım 2 hafta oldu kullanıyor,inşallah şifa olur
canım yaa ben ilaç içmedim ne olur ne olmaz diye bitki çayı karışımım var onu hazırlayıp içiyorum işte arada bir öksürük tutuyor,bide genelde sabahları boğazım çok kuru oluyor , burnum tıkanıyor falan gerçi 2 gündür iyiyim bu şikayetler yok ma öksürük var

Allah razı olsun canım çok sağol , Allah ne muradın varsa versin

günaydın herkese
buket duanı okudum rabbim kabul etsin inş.

özlemcim seninde babana geçmişler olsu allah iyiligini versin inş.

sağol nazancığım Allah razı olsun

herkese günaydın..bugün benim dua günümmüş çok iyi denk geldi..
iki gündürde sularımız yoktu dün geldi..Allah kimseyi susuz bırakmasın

sağol canım Alalh razı olsun.Allah karşı getirsin..babana şifa olsun..sanada olsun..düzelemedin bi türlü:))

burcu listeyi öğleden sonra yayınlayacam..

HAYIRLI CUMALAR DOSTLAR

ben gördüm seni..bi hal hatır soracaktım ama sen yazıp yazıp kayboluyosun..:)))

özlem gibi seni demi atıyo sistem..

datlum gunaydın tam yazıyorum gonderıyorum kımse kalmıyo:))bende cıkıyorum:))

cnm suan ıcın tedAVI FALAN YOK 3 AY KORUNUCAM 1 AYI GECTI 2 AY KALDI NASIPSE BAKLAIM VEE ADET OLDUM COK SUKUR

nasılsın cnm nasıl gıdıyo

nasılsın cnm nasıl gıdıyo
iyi gidiyo canikom..31. haftanın içindeyim ama benim kız 1 hafta önden gidiyo..bakalım ne zaman doğururuz..şimdilik işyerinde iyiyim..çalışabiliyorum..götürebildiğim yere kadar götürecem inşallah...sen nasılsın??
daha başlamamışsın tedaviye felan..inşallah iyi olacak herşey..Allah çektiklerinin emeklerinin karşılığını verecek..

Kızlar bişe dicem size ama hem korkuyorum hemde umutlanmak istemiyorum.. (((
Ya benim hastalığım gecikti ara sıra karnım ağrıyo ama gelen giden yok inanılmaz akıntım var Allah varya test alıp yapmayı da hiç istemiyorum sonra çok umutlanıyorum ama pıhtılaşmam da var ayyy fenayımm ama ağrılarım var kesin hastalanacam ben ..yok yok ben iyi değilim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…