- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.301
Kızlar bişe dicem size ama hem korkuyorum hemde umutlanmak istemiyorum..(((
Ya benim hastalığım geciktiara sıra karnım ağrıyo ama gelen giden yok inanılmaz akıntım var Allah varya test alıp yapmayı da hiç istemiyorum sonra çok umutlanıyorum ama pıhtılaşmam da var ayyy fenayımm ama ağrılarım var kesin hastalanacam ben ..yok yok ben iyi değilim ((
amiin canım sağolasın,tam olarak iyileşemedim ama çokta kötü sayılmam yani
Ya benim hastalığım geciktiara sıra karnım ağrıyo ama gelen giden yok inanılmaz akıntım var Allah varya test alıp yapmayı da hiç istemiyorum sonra çok umutlanıyorum ama pıhtılaşmam da var ayyy fenayımm ama ağrılarım var kesin hastalanacam ben ..yok yok ben iyi değilim ((
Aslıcım biz normal insanlar gibi gebe kalamıyoruz, hemen bir mudahale gerekiyor, bir iğne bir jel falan, şimdi inşallah hamilesindir bebegim, hemen kan testi ver, kan sulandırıcıya hemen başlamalısın, ne bileyim rahim kalınlığın için progestan iğne verir belki, korkacak bişey yok, daha kötü anlar yaşadın sen güçlü birisin, eğer hamileysden koşar hemen dr ye gidersin, değilsen normal hayatına devam edersin,artık ne senin ne benim gibi insanların naz yapacak durumu yok, zor geliyor, geldiğinde de kıymetli oluyor, ya Allah ya bismillah de ve hemen bir test yap canım benim, Bak bu gün cuma!
canımcım ümitlenmemk için biraz bekle..sen doğum kontrol hapını bıraktın demi?
onunda etkisi olabilir..bir iki gün bekle bakkalım kaç gün geçti??
Aslıcım biz normal insanlar gibi gebe kalamıyoruz, hemen bir mudahale gerekiyor, bir iğne bir jel falan, şimdi inşallah hamilesindir bebegim, hemen kan testi ver, kan sulandırıcıya hemen başlamalısın, ne bileyim rahim kalınlığın için progestan iğne verir belki, korkacak bişey yok, daha kötü anlar yaşadın sen güçlü birisin, eğer hamileysden koşar hemen dr ye gidersin, değilsen normal hayatına devam edersin,artık ne senin ne benim gibi insanların naz yapacak durumu yok, zor geliyor, geldiğinde de kıymetli oluyor, ya Allah ya bismillah de ve hemen bir test yap canım benim, Bak bu gün cuma!
vaaaaaaaaaaaayy dobra dobra bi yorum olmuş..aslanım benim...ben beklesin derim..
bende senin gibi düşünüyodum hatırlıyomusun burda baa kızmasanız gidip test filan yapmıcaktım pıhtılaşma önemli bi konu rabbim gölğümüzdekini biliyo nasip etmiştir yoksada üzülme kuzum zamanı vardır.
karar verin yaa bekleyimmi yoksa test yapayımmı hem idrar da çıkmazki demi?
Eğer ben senin yerinde olsaydım iş çıkışi bir devlet hast aciline gider, adetim 7 gün gecikti diye bir beyaz yalan kıvırır kan verirdim, sonrada evime gider güzel bir yemek yapardım :))
:)))) neyse bakalım beni işim hiçç belli olmaz akşam olsun da hele :))
hatırlamammı Nazom inan iki gündür hep sen geliyosun aklıma nedendir bilmem?hani yazmıştınya geciktim die falan ayy ne bilim Allah hayırlısını versin bugün bana dua edin kızlar yaa(
:)) gaza getirme beni :)))Eveeeet işte görmek istedığim enerji bu! Yüre be Aslı..koçum benim :)))))
hımmm benim de ara ara ağrılarım oluyo zaten ağrı olunca da yoktur die düşünüyorumbenimkisi 4 gü geçmişti idrarda silik çıkmıştı hatta tam olacagım gün diş taktırcaktım karnım nasıl agrıyo dişçide 40 defa tuvalete girmiştim oldumu aha oldu ahanda olcak
:)) gaza getirme beni :)))
hımmm benim de ara ara ağrılarım oluyo zaten ağrı olunca da yoktur die düşünüyorumbakalım hakkımızda hayrlısı ama hastalanarımm ben yaa yok yok yoktur bişe
amin cnm benım amın ıyı olmana sevındım ıs yerındeyım hemen yazamıyorum kusura bakma cnmiyi gidiyo canikom..31. haftanın içindeyim ama benim kız 1 hafta önden gidiyo..bakalım ne zaman doğururuz..şimdilik işyerinde iyiyim..çalışabiliyorum..götürebildiğim yere kadar götürecem inşallah...sen nasılsın??
daha başlamamışsın tedaviye felan..inşallah iyi olacak herşey..Allah çektiklerinin emeklerinin karşılığını verecek..
bence bır an once teste gıt cnm ınsallah guzel haber gelirKızlar bişe dicem size ama hem korkuyorum hemde umutlanmak istemiyorum..(((
Aslıcım canım ben adet olacağım gün test yapmıştım epey belirgin çizgi çıkmıştı bende kan sulandırıcı kullanıyorum test yaptığım gün iğneye başladı doktor hemen önlemini al:)) gaza getirme beni :)))
hımmm benim de ara ara ağrılarım oluyo zaten ağrı olunca da yoktur die düşünüyorumbakalım hakkımızda hayrlısı ama hastalanarımm ben yaa yok yok yoktur bişe
:)) ümitlenemz olurmuyum canımm neleri düşünüyorum bi bilsen ama sonra da saçmalama Aslı birazdan hastalanırsın diorum sonra hemen koşuyorum tuvalete ahanda geldi die bakıyorum yok bişe sonra yine ümitleniyorum sonra yine tuvalete koşuyorum devam ediyimmi?? :)))böle devam ediyoo amannn yaparım bi test kurtulurum bölesi çok zor :))) yorluyorum tuvalete gitmekten o açıdan zorraslı ümitlenipte ümitlenmemiş gibi yapıyosun gibi geliyo bende öyle yapıyodum idrar testinde silik çizgiyi gördügümde deli gibi agladım kuzenimi aradım olabilir abla dio saçmalam olamaz bu yalan sölüyo gözlerim bana oyun oynu ayy e komikti hele kan testi eşim kuzenim kuzenimin işanlısı verdik kanı yemege gittik ama yemek yemek ne mümkün diyorumki bunlara bekledigimiz rakam 90 tamamı altında çıkarsa kimseler bişe sormasın söylemesin degerim 602 çıkmış vayy anasını azan naptın sen ya demişlerdi ayy allahım herkeslere nasip etsi düşmanıma versin
demi Özlem ya en iyisi ben bi test alıp yapıyım sonra da hastalanıyımaslıı yerinde olsam gider bi kan testi yaptırırdım eğer bişey yoksa üzülürdüm ama en azından kafam rahatlardı,zaten genelde ben gebelik testi yapınca yada kan testi yaptırınca hemen arkasından aynı gün adet olurum (hatta itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım vee tabiki tek çizgi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?