Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımcım ümitlenmemk için biraz bekle..sen doğum kontrol hapını bıraktın demi?
onunda etkisi olabilir..bir iki gün bekle bakkalım kaç gün geçti??

amiin canım sağolasın,tam olarak iyileşemedim ama çokta kötü sayılmam yani

dikkat et kendine..bu ara herkes grip..

Aslıcım biz normal insanlar gibi gebe kalamıyoruz, hemen bir mudahale gerekiyor, bir iğne bir jel falan, şimdi inşallah hamilesindir bebegim, hemen kan testi ver, kan sulandırıcıya hemen başlamalısın, ne bileyim rahim kalınlığın için progestan iğne verir belki, korkacak bişey yok, daha kötü anlar yaşadın sen güçlü birisin, eğer hamileysden koşar hemen dr ye gidersin, değilsen normal hayatına devam edersin,artık ne senin ne benim gibi insanların naz yapacak durumu yok, zor geliyor, geldiğinde de kıymetli oluyor, ya Allah ya bismillah de ve hemen bir test yap canım benim, Bak bu gün cuma!

vaaaaaaaaaaaayy dobra dobra bi yorum olmuş..aslanım benim...ben beklesin derim..

canımcım ümitlenmemk için biraz bekle..sen doğum kontrol hapını bıraktın demi?
onunda etkisi olabilir..bir iki gün bekle bakkalım kaç gün geçti??

canım doğum kontrol hapını bırakalı 2 ay oldu.. fazla değil 2 gün gecikti ama 1 hafta önceden olurdum ya o yüzden şaşırdım ben hiç ümitlenmeyim zaten :)) olurum kesin de işte hani pıhtılaşma varya Buket iğnelere hemen başlamak gerekmezmi o yüzden endişeleniyorum ayyy ne bilim bi tuhafım yaa ((((

bende senin gibi düşünüyodum hatırlıyomusun burda baa kızmasanız gidip test filan yapmıcaktım pıhtılaşma önemli bi konu rabbim gölğümüzdekini biliyo nasip etmiştir yoksada üzülme kuzum zamanı vardır.

vaaaaaaaaaaaayy dobra dobra bi yorum olmuş..aslanım benim...ben beklesin derim..

karar verin yaa bekleyimmi yoksa test yapayımmı hem idrar da çıkmazki demi?

BUKETCIM gözün aydın sular gelmiş artı rahat rahat wc'ye gidebilirsin :)) listendeki sayıya göre sana yardım ederim canım inşallah

SEKERKIZ TUGBA canım benim sakın moral bozma, stres yapma acele etme, ben korunurken günler gecmek bilmezdi saattleri sayardım, bak ne oldu sonucu degiştirebildim mi, hayır, o yüzden benden sana tavsiye, bu günlerin tadını sonuna kadar çıkar, zaten gelecgi saat dakika belli, bizim kul olarak yapmamız gereken birşey var ise Rabbimn bizi ona yönlendirir, içini ferah tutu, yıllarca boşuna göz yaşı döktüm o yüzden yazıyorum bunları..şimdi sabırla beklemedeyim..sana da tavsiyem bu sadece önüne gelen anları ve fırsatları değerlendir ve akışa bırak..öptüm seni bebek :)

hatırlamammı Nazom inan iki gündür hep sen geliyosun aklıma nedendir bilmem?hani yazmıştınya geciktim die falan ayy ne bilim Allah hayırlısını versin bugün bana dua edin kızlar yaa (

Son düzenleme:
karar verin yaa bekleyimmi yoksa test yapayımmı hem idrar da çıkmazki demi?

Eğer ben senin yerinde olsaydım iş çıkışi bir devlet hast aciline gider, adetim 7 gün gecikti diye bir beyaz yalan kıvırır kan verirdim, sonrada evime gider güzel bir yemek yapardım :))

hatırlamammı Nazom inan iki gündür hep sen geliyosun aklıma nedendir bilmem?hani yazmıştınya geciktim die falan ayy ne bilim Allah hayırlısını versin bugün bana dua edin kızlar yaa (

benimkisi 4 gü geçmişti idrarda silik çıkmıştı hatta tam olacagım gün diş taktırcaktım karnım nasıl agrıyo dişçide 40 defa tuvalete girmiştim oldumu aha oldu ahanda olcak

Eveeeet işte görmek istedığim enerji bu! Yüre be Aslı..koçum benim :)))))
:)) gaza getirme beni :)))
benimkisi 4 gü geçmişti idrarda silik çıkmıştı hatta tam olacagım gün diş taktırcaktım karnım nasıl agrıyo dişçide 40 defa tuvalete girmiştim oldumu aha oldu ahanda olcak
hımmm benim de ara ara ağrılarım oluyo zaten ağrı olunca da yoktur die düşünüyorum bakalım hakkımızda hayrlısı ama hastalanarımm ben yaa yok yok yoktur bişe

hımmm benim de ara ara ağrılarım oluyo zaten ağrı olunca da yoktur die düşünüyorum bakalım hakkımızda hayrlısı ama hastalanarımm ben yaa yok yok yoktur bişe

aslı ümitlenipte ümitlenmemiş gibi yapıyosun gibi geliyo bende öyle yapıyodum idrar testinde silik çizgiyi gördügümde deli gibi agladım kuzenimi aradım olabilir abla dio saçmalam olamaz bu yalan sölüyo gözlerim bana oyun oynu ayy e komikti hele kan testi eşim kuzenim kuzenimin işanlısı verdik kanı yemege gittik ama yemek yemek ne mümkün diyorumki bunlara bekledigimiz rakam 90 tamamı altında çıkarsa kimseler bişe sormasın söylemesin degerim 602 çıkmış vayy anasını azan naptın sen ya demişlerdi ayy allahım herkeslere nasip etsi düşmanıma versin

aslıı yerinde olsam gider bi kan testi yaptırırdım eğer bişey yoksa üzülürdüm ama en azından kafam rahatlardı,zaten genelde ben gebelik testi yapınca yada kan testi yaptırınca hemen arkasından aynı gün adet olurum (hatta itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım vee tabiki tek çizgi)

amin cnm benım amın ıyı olmana sevındım ıs yerındeyım hemen yazamıyorum kusura bakma cnm
bence bır an once teste gıt cnm ınsallah guzel haber gelir

Aslıcım canım ben adet olacağım gün test yapmıştım epey belirgin çizgi çıkmıştı bende kan sulandırıcı kullanıyorum test yaptığım gün iğneye başladı doktor hemen önlemini al

:)) ümitlenemz olurmuyum canımm neleri düşünüyorum bi bilsen ama sonra da saçmalama Aslı birazdan hastalanırsın diorum sonra hemen koşuyorum tuvalete ahanda geldi die bakıyorum yok bişe sonra yine ümitleniyorum sonra yine tuvalete koşuyorum devam ediyimmi?? :)))böle devam ediyoo amannn yaparım bi test kurtulurum bölesi çok zor :))) yorluyorum tuvalete gitmekten o açıdan zorr
demi Özlem ya en iyisi ben bi test alıp yapıyım sonra da hastalanıyım bitsin bu zulümmbu kadar ümitlenmek yeter :)

Hayırlı cumalar...
Yasemin geçmiş olsun canım baban tez zamanda sağlığına kavuşsun..
Özlem inşallah senin babacığınında bu son ameliyatı olur Rabbim şifasını verir çok çok geçmiş olsun...
Aslı bence bi test yaptır kan testi varsa var yoksa yok pıhtılaşma olduğu için ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi ...
Bedriye,Meral,Ayşe ve Buket dualarınızı okudum rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…