- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.321
canım doğum kontrol hapını bırakalı 2 ay oldu.. fazla değil 2 gün gecikti ama 1 hafta önceden olurdum ya o yüzden şaşırdım ben hiç ümitlenmeyim zaten :)) olurum kesin de işte hani pıhtılaşma varya Buket iğnelere hemen başlamak gerekmezmi o yüzden endişeleniyorum ayyy ne bilim bi tuhafım yaa((((
hayır kan vereceksen verirsin ne diye yalan söylüyosun..keyfimin kahyasamısın belkide adetim gelmedi bile test yaptıracam kardeşim parasıyla değil mi???Eğer ben senin yerinde olsaydım iş çıkışi bir devlet hast aciline gider, adetim 7 gün gecikti diye bir beyaz yalan kıvırır kan verirdim, sonrada evime gider güzel bir yemek yapardım :))
sende hemen test yap diyenlerdensin :)) inşallah canım Allah epimize o güzel haberleri vermeyi nasip etsin inşallah..amin cnm benım amın ıyı olmana sevındım ıs yerındeyım hemen yazamıyorum kusura bakma cnm
bence bır an once teste gıt cnm ınsallah guzel haber gelir
Burcucum işte beni de tek düşündüren konu bu test yaparsam sırf bu yüzden yapıcamAslıcım canım ben adet olacağım gün test yapmıştım epey belirgin çizgi çıkmıştı bende kan sulandırıcı kullanıyorum test yaptığım gün iğneye başladı doktor hemen önlemini al
BUKETCIM gözün aydın sular gelmiş artı rahat rahat wc'ye gidebilirsin :)) listendeki sayıya göre sana yardım ederim canım inşallah
SEKERKIZ TUGBA canım benim sakın moral bozma, stres yapma acele etme, ben korunurken günler gecmek bilmezdi saattleri sayardım, bak ne oldu sonucu degiştirebildim mi, hayır, o yüzden benden sana tavsiye, bu günlerin tadını sonuna kadar çıkar, zaten gelecgi saat dakika belli, bizim kul olarak yapmamız gereken birşey var ise Rabbimn bizi ona yönlendirir, içini ferah tutu, yıllarca boşuna göz yaşı döktüm o yüzden yazıyorum bunları..şimdi sabırla beklemedeyim..sana da tavsiyem bu sadece önüne gelen anları ve fırsatları değerlendir ve akışa bırak..öptüm seni bebek :)
canikom bende pıhtılaşmanın dik alası vardı ben 6 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu ne odu..senin kanın pıhtılaşmaya yatkın tamam pıhtı atmasın diye önlem alıyoruz ama bunu düşünüpte karaları bağlayamayız..iki gün içinde kanın ıhtı atacak değilya..hadi attı diyelim Allah seni korusun saklasın..olacağa çare yok kki..sen şimdi bişey olursa pişmanlıktan ölürüm diye düşünüyosun anlayabiliyorum..ama iki üç günün arasına sıkışacak şeyler değil bunlar..sen şuan kendi psikolojini düşün..bi çubuk al akşam gidince üstüne işe:))
hayır kan vereceksen verirsin ne diye yalan söylüyosun..keyfimin kahyasamısın belkide adetim gelmedi bile test yaptıracam kardeşim parasıyla değil mi???pis yalçıııı yalançıı san kimse inanmazz..
Hayırlı cumalar...
Yasemin geçmiş olsun canım baban tez zamanda sağlığına kavuşsun..
Özlem inşallah senin babacığınında bu son ameliyatı olur Rabbim şifasını verir çok çok geçmiş olsun...
Aslı bence bi test yaptır kan testi varsa var yoksa yok pıhtılaşma olduğu için ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi ...
Bedriye,Meral,Ayşe ve Buket dualarınızı okudum rabbim sizi tüm kötülüklerden korusun...
haklısın Buket olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş öyle bi söz vardı heraldeayyy ne akşamı ben kurtluyum şekerim kocam benim iş yerinin buralara geliyomuş bende dedim bana uğra senden bişe isticem o da ne dedi bi test al gel dedim yazık aşkım erken ümitlenme dio :) bende yok ümit falan hani pıhtılaşma varya ondan dedim 4 gözle benim sarıyı bekliyorum getirsin testi hemn işicemm sonra da fosssssss çıkacak adamı yorduğumla kalacamm
haklısın Buket olacakla öleceğin önüne geçilmezmiş öyle bi söz vardı heraldeayyy ne akşamı ben kurtluyum şekerim kocam benim iş yerinin buralara geliyomuş bende dedim bana uğra senden bişe isticem o da ne dedi bi test al gel dedim yazık aşkım erken ümitlenme dio :) bende yok ümit falan hani pıhtılaşma varya ondan dedim 4 gözle benim sarıyı bekliyorum getirsin testi hemn işicemm sonra da fosssssss çıkacak adamı yorduğumla kalacamm
kız öle deme..benim kocada bana öle demişti..çift çizgi var ayan beyan ortada..yok ya yanlıştır diyo ümitlenmiyim diye bişey demiyoç..gecenin köründe prodüktör daha kaliteli diye prodüktör arıyoruzz..ebe salaklar gidin kan verin...dikmen senin keçiören benim bütün nöbetçi eczaneleri dolandık..dolanmaklada kalmadık aradım hepsine sordum tek tek var mı diye..en son bulamayın ca 3 tane çubuk lamıştık..çubukları aldık eve gidiyoruzda benim kocanın aklına geldi..ondan sonrada bide hastane aradık..hastaneden sonuç öğrenmeyede kocam aradı ümitlenmiyim idye..değer olmuş 1500...peehh..hatırladım eski günleri yad ettim...pehh..
ya benim koca da üzülmeyim die boşver dio işte naapsın yazık ya(( ayy hatırladım buket ama senin hamileliğin bana malum olmuştu yine diorumm her sayfayı okuduğumda senden haber varmı die bakıyodum ortada hiç bişe yokken :)) erdim ben erdimm Ya buket inşallah hastalanacaksam da bugün yarın hastalanmam çünkü tüpe başlayamayız hafta sonuna geliyoya ( tabi vardır bunda da bir hayır ayyy neyse olacağına varırr
kız bu işin haftası sonu yok..başlayacaksanda doktor görür seni..kendi görmese başjkası görür ilaçlara başlasın..bi başlangıç yaparsın..senin tüp bebekteki son kararın ne kime gidecen???
:)) gaza getirme beni :)))
hımmm benim de ara ara ağrılarım oluyo zaten ağrı olunca da yoktur die düşünüyorumbakalım hakkımızda hayrlısı ama hastalanarımm ben yaa yok yok yoktur bişe
aslıı yerinde olsam gider bi kan testi yaptırırdım eğer bişey yoksa üzülürdüm ama en azından kafam rahatlardı,zaten genelde ben gebelik testi yapınca yada kan testi yaptırınca hemen arkasından aynı gün adet olurum (hatta itiraf ediyorum bu sabah idrar testi yaptım vee tabiki tek çizgi)
hayır kan vereceksen verirsin ne diye yalan söylüyosun..keyfimin kahyasamısın belkide adetim gelmedi bile test yaptıracam kardeşim parasıyla değil mi???pis yalçıııı yalançıı san kimse inanmazz..
ohhhh mis olacak desene sonra da bana yollasana size gelenleri :))) evim berbat bi durumda :)yarın evde temizlikçi var annemle kız kardeşimde gelcek yarın bi akşam olsaydı hayırlısıyla pazarteside gelim burda balladıra ballandıra anlatayım
demi bu gazla kalkıp hemen hastaneye gidesim var o kadar yaniiovvv bebeğimmmmm bu gazla sen bu akşam yada yarın sbah çişinle test yap Aslım bak Buket hariç herkes test diye baskı yapmış sanayap kurtul, inşallah çif çizgi görürsünde bu yazdıklarını burnundan getiririz
özlemim seni destekliyorum..oyy kıyamam tek çizgiyi görmüş..ama yine de umut vardır her zaman %1 bile olsa
canım hastaneye gidemem de o yüzden ofiste kimse yok sıkıntı yani ondan ..
Canım kendi doktoruma da devam edicem zaten onu istediğimden bekledimya allah nasip ederse tabi..
Buket 2. Gün başlanıyo demi tp bebeğe??
yarın evde temizlikçi var annemle kız kardeşimde gelcek yarın bi akşam olsaydı hayırlısıyla pazarteside gelim burda balladıra ballandıra anlatayım
saol cnm benım bende akısına bıraktım zaten cnm kılo aldım bıraz dıyet vs ugrasıcam kafam dagılır spor falan diye
kız öle deme..benim kocada bana öle demişti..çift çizgi var ayan beyan ortada..yok ya yanlıştır diyo ümitlenmiyim diye bişey demiyoç..gecenin köründe prodüktör daha kaliteli diye prodüktör arıyoruzz..ebe salaklar gidin kan verin...dikmen senin keçiören benim bütün nöbetçi eczaneleri dolandık..dolanmaklada kalmadık aradım hepsine sordum tek tek var mı diye..en son bulamayın ca 3 tane çubuk lamıştık..çubukları aldık eve gidiyoruzda benim kocanın aklına geldi..ondan sonrada bide hastane aradık..hastaneden sonuç öğrenmeyede kocam aradı ümitlenmiyim idye..değer olmuş 1500...peehh..hatırladım eski günleri yad ettim...pehh..
yarın evde temizlikçi var annemle kız kardeşimde gelcek yarın bi akşam olsaydı hayırlısıyla pazarteside gelim burda balladıra ballandıra anlatayım
evet aslı ya tamam canım seve seve gelirlerohhhh mis olacak desene sonra da bana yollasana size gelenleri :))) evim berbat bi durumda :)
anlatacam tabi kızımbak sen cadoloza..
yine not bırakır gariplerim..artık ne kadar pisse
oo süpersin plates ,yoga, koşu, yüzme..kudur
aslı almışken 2 tane çubuk alın bari, birini sabah çişinle yap, bide gün içinde yapacaksan 4 saat çişini tutmalısın..aklında bulunsun..hadi rastgele..vur dibine dibine
Ayy Allahım hatırladım evde birbirinize bakıp durmuştunuz hani...1500 den sonra ümitlenmişsin artık
bide sen gelmiş sakin sakin bize anlatmışsın..her zaman yaşanan bir olay gibi..töbeee
yine not bırakır gariplerim..artık ne kadar pisse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?