- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.341
oo süpersin plates ,yoga, koşu, yüzme..kudur
Aslı almışken 2 tane çubuk alın bari, birini sabah çişinle yap, bide gün içinde yapacaksan 4 saat çişini tutmalısın..aklında bulunsun..hadi rastgele..vur dibine dibine
Ayy allahım hatırladım evde birbirinize bakıp durmuştunuz hani...1500 den sonra ümitlenmişsin artık
Bide sen gelmiş sakin sakin bize anlatmışsın..her zaman yaşanan bir olay gibi..töbeee
Yine not bırakır gariplerim..artık ne kadar pisse
geçmiş olsun canım sende yediklerine dikkat ediyormusun senin yediklerinde ona gaz sancısı yapar,biran önce geçerde rahatlar inşallah
sağolun teyzeleri ya ço dikkat ediyorum kız çok üşür falan diyolar ya giydir giydir isilik bile döktü yavrum yacanım çok şükür bununla geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Rabbim, babana sağsalim sağlıkla evine dönsün inşallah, sana da çok gecmiş olsun canım, inan ki salgın var, bende aynen öyleyim, sen ballı süt iç rahatlatır ama anlık bişey,Allah'a emanet olun
Ayyy didooo canım maşallah size, Allah nazardan korusun, oyy kıyamam ben ona pırt pırt gaz yapsın inşallah, aman üşütme, ayaklarına patik falan eksik etme üşüyüncede çok gaz yapar.Allah'a emanet olun, Rabbim nazardan korusun kızını, maşallah ona :)
inş. bu haberi listeeki herkes versin kimseler kalmasın burası açılmadan kardeş topikte yer alıyordum en sonunda benimde hamile kalmamla hamile kalmayan kalmadı inş. burdada ayısı olcak allahın izni ileEski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
Ama dediğim gibi artık bu muhabbetimize bi son vermemiz gerekli
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann
inş. Bu haberi listeeki herkes versin kimseler kalmasın burası açılmadan kardeş topikte yer alıyordum en sonunda benimde hamile kalmamla hamile kalmayan kalmadı inş. Burdada ayısı olcak allahın izni ile
ayyyy dün gibi Buketttt Allah'ım herkese bu mübarek haberi vermeyi nasip etsin :)Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
sizlerle çıktığımız bu yolda kah güldük kah agladık,.dertlerimiz aynıydı sevinçlerimiz üzüntülerimizde..birbirimizi en iyi biz anladık nasrettin hoca misalii..
Kendimizin yapamadıklarını arkadaşlarımızaa tavsiye ettik, moral verdik teşvik ettik cesaretlendirdik..sonunda ne yaşadıysak yaşadık ben hepinizi çok sevdimm..hepinizle ayrı bir bağım oldu..benim hikayemi başından sonuna hepiniz biliyorsunuz, endometrioma+luf+haşimato+ilaç+iğne+2*aşılama+tüp bebek ve sonuçları da biliyorsunuz..
Sizinle çıktığımız bu uzun yola ne yazıkki artık bir son vermek durumundayım.böyle olsun istemezdim şartlar bunu gerektirdi..hayat bu herşey elimizde değil..hayat bizim dışımızda gelişiyor..geçen bir magazin programında kadının biri insanlar plan yapar, tanrı güler demişti..bunu bizim dilimize çevirirsek ne geldiyse allahtan dır başımız gözümüz üstüne..
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
yaaa seni çok yoğun hissetmiştim kuzucum :)))Aslıııııı
anacım senin içine doğmuş hakkaten bu kız hamiledir diye..sonradanda söylemişsin..kız inşallah seninkide bana doğar..sende öyle pat diye hamile kalırsın...
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
çünküü
haaaaaaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiiiiileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
Kızlar babama 1 stend daha takilmis çıkmış anjiodan bugece hastanede kaliyor. Dualariniz icin Allah razı olsun coksukur saglikla cikti inşallah birdaha gerek kalmaz bole şeylere hayırlisiyla.
Ben feci grip oldum. Gözlerim burnum heryerim akiyor. Hic halim yok gözlerim yanıyor ufff
teyzeleri bu gün kırkımızx çıktı şükürler olsunkızımın fotoğraflarını albüme koydum bakın bakalım teyzeleri benim bal böceğimeee bu arada iki gündür çok huzursuzuz gaz sancımız çok iyileşsin diye dua etmeyi unutmayın emi içim cız ediyo ağladıkça ya göz kapaklarının üstüde kabuk tuttu soyuluyo 2 dakika fırsat buldum paylaşayım dedimn
özlemim günaydın canım, ohh çok şükür evde olması bile ona moral verir, inşallah bir daha yaşatmaz rabbim, ne dicem, hani şu ibrahimsaracoglu nun kürlerinden babanın prostatı için yapsanız, sitede çok güzel yorumlar okudum, belki o vesile olur şifasına kavuşur tam anlamıyla, sende kendine dikkat et, bende de var aynısı öksürük boğaz yanması falan, dün bir tane benical iştim süper geldi, 2 tanede boğaz pastili ohh miss, kqaç gündür, süt, bal, zencefil yiyorum bir ıbe yaramadı anlık rahatlattı beni, bende ilaca yumuldum valla :)) Allah şifa versin canım.
canım babam için ben aktardan içinde yakı otu olan bi karışım almıştım,birde bitkisel bi kapsül ikisi birlikte kullanıldığında iyi sonuç alınıyor demişti aktar,sanırım 2 hafta oldu kullanıyor,inşallah şifa olur
canım yaa ben ilaç içmedim ne olur ne olmaz diye bitki çayı karışımım var onu hazırlayıp içiyorum işte arada bir öksürük tutuyor,bide genelde sabahları boğazım çok kuru oluyor , burnum tıkanıyor falan gerçi 2 gündür iyiyim bu şikayetler yok ma öksürük var
Allah razı olsun canım çok sağol , Allah ne muradın varsa versin
sağol nazancığım Allah razı olsun
Kızlar bişe dicem size ama hem korkuyorum hemde umutlanmak istemiyorum..(((
Ya benim hastalığım geciktiara sıra karnım ağrıyo ama gelen giden yok inanılmaz akıntım var Allah varya test alıp yapmayı da hiç istemiyorum sonra çok umutlanıyorum ama pıhtılaşmam da var ayyy fenayımm ama ağrılarım var kesin hastalanacam ben ..yok yok ben iyi değilim ((
BUKETCIM gözün aydın sular gelmiş artı rahat rahat wc'ye gidebilirsin :)) listendeki sayıya göre sana yardım ederim canım inşallah
SEKERKIZ TUGBA canım benim sakın moral bozma, stres yapma acele etme, ben korunurken günler gecmek bilmezdi saattleri sayardım, bak ne oldu sonucu degiştirebildim mi, hayır, o yüzden benden sana tavsiye, bu günlerin tadını sonuna kadar çıkar, zaten gelecgi saat dakika belli, bizim kul olarak yapmamız gereken birşey var ise Rabbimn bizi ona yönlendirir, içini ferah tutu, yıllarca boşuna göz yaşı döktüm o yüzden yazıyorum bunları..şimdi sabırla beklemedeyim..sana da tavsiyem bu sadece önüne gelen anları ve fırsatları değerlendir ve akışa bırak..öptüm seni bebek :)
kız öle deme..benim kocada bana öle demişti..çift çizgi var ayan beyan ortada..yok ya yanlıştır diyo ümitlenmiyim diye bişey demiyoç..gecenin köründe prodüktör daha kaliteli diye prodüktör arıyoruzz..ebe salaklar gidin kan verin...dikmen senin keçiören benim bütün nöbetçi eczaneleri dolandık..dolanmaklada kalmadık aradım hepsine sordum tek tek var mı diye..en son bulamayın ca 3 tane çubuk lamıştık..çubukları aldık eve gidiyoruzda benim kocanın aklına geldi..ondan sonrada bide hastane aradık..hastaneden sonuç öğrenmeyede kocam aradı ümitlenmiyim idye..değer olmuş 1500...peehh..hatırladım eski günleri yad ettim...pehh..
Eski gedikliler başta olmak üzere topiğimizin nadide elemanları, sevgili arkadaşlarım canlarım ciğerlerim,
çünküü
özlemim seni destekliyorum..oyy kıyamam tek çizgiyi görmüş..ama yine de umut vardır her zaman %1 bile olsa
Canım çok geçmiş olsun tekrar ev ortamı daha iyi hastane geriyor insanı bir yeri ağrımıyorsa insan kötü hissediyor kendini evde daha iyi olur inşallah. Bitkilerin faydası olabilir canım fayda gören çok. Benimde boğazlarım çok kuruyor bir ara gıcık gibi öksürüğüm geliyordu arada oluyordu ama 10 dk öksürüyordum gıcık tutmuş gibi birkaç gündür de çok hapşırıyordum şimdi pek bişi yok ama tam üni açılırken hasta olmakta hiç istemem yani. İzin alamam yoğunlukta mecbur gelicem çalışıcam. Rabbin acil şifalar versin herkese topiğimiz hep hasta ah nazarlara geliyoruz biz yaa.
Buketim ister de ben bulmaz mıyım? 28.03.2013 saat : 9:36 da vermiş bu güzel haberi...Aslııımm darısı sanaa...
ayy evet sende yazmıştım..tubanın haberini bekliyoduk diye..inşallah onun haberinide alırız..anacım ne 1500ü..lafın gelişi diyorum 1500.. şimdi okuyunca hatırladım..değerim 7700 çıkmış:)))Canım demek stent takıldı geçmiş olsun sigara içiyor mu baban. Benim annem stente rağmen içiyor şimdilik 2. için bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor da dinletemiyorum hiç stent takılması zor bir şey değil önlem amaçlı da hastanede tutuyorlar ilkinden biliyorsundur zaten dikkat etsin artık kendine yemesine içmesine sigara içiyorsa hemen bıraksın baypass lazım olursa ileride o daha zor canım. Grip mi oldun geçmiş olsun sana da sıcak tut kendini vitaminli şeyler ye meyve tüket.
Maşallah canım bebeğine bakarım albüme de ne şekerdir kimbilir. Gaz için ilaçlar var karnına sıcak su torbası koy, ayak hareketleri yaptır karnına doğru ayaklarını çek bırak sende gaz yapacak yiyecekler yememeye çalış canım.
sende mi hastasın canım yaa bu aylar çok kötü gerçekten dengesiz gidiyor tam hastalanma mevsimi geçmişler olsun artık bitkiler çare etmeyince mecburen ilaç almak gerekiyor ben bu aylar olmayayım da aman ilaç kullanmak istemiyorum hiç sende fazla kullanmamaya gayret et canım. Çok geçmiş olsun tatlım benim. Bu arada Meralle mesajlaştık değeri az düşmüş ya p.tesi tekrar kan verecekmiş daha ameliyat belli değilmiş. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Canım çok geçmiş olsun tekrar ev ortamı daha iyi hastane geriyor insanı bir yeri ağrımıyorsa insan kötü hissediyor kendini evde daha iyi olur inşallah. Bitkilerin faydası olabilir canım fayda gören çok. Benimde boğazlarım çok kuruyor bir ara gıcık gibi öksürüğüm geliyordu arada oluyordu ama 10 dk öksürüyordum gıcık tutmuş gibi birkaç gündür de çok hapşırıyordum şimdi pek bişi yok ama tam üni açılırken hasta olmakta hiç istemem yani. İzin alamam yoğunlukta mecbur gelicem çalışıcam. Rabbin acil şifalar versin herkese topiğimiz hep hasta ah nazarlara geliyoruz biz yaa.
Canım inşallah vardır bence testini yaptır bak pıhtılaşma da var ne kadar erken öğrenirsen o kadar iyi yoksa da yoktur sende biliyorsun olmayabileceğini. Ama için rahat olur benim arkadaşımda da varmış pıhtılaşma bilmiyor tabi hep 8-10 gün bekliyordu değer çıkıyordu ama sonra düşüyordu pıhtılaşma çıktı dr bir gün geçse hemen test yaptıracaksın dedi sen yap önlemini al canım. Tutmana gerek yok 3-4 saat gebelik testi için testi yapabileceğin kadar olsun yeter.
Canım aynen ben hep günleri saydım eczane önünden geçerken buradan test alıcam yapıcam derdim. İlk çalışmalara başladığımızda moda girmiştik bile bebek odası bakmalar, doğacağı tarihi hesaplamalar neler neler tedavi sürecinde klomenlerde filan hep belirtiler umutlar bugünlere geldik tam 3 seneden fazla oldu. Artık tüple birlikte anladım ki oyunun yöneticisi biz değiliz biz sadece oyuncuyuz ve bize uygun görülen senaryoyu oynuyoruz onun dışına çıkamayız yoksa herşey bozulur. Bu senaryoyu yazan Yaradan var her şey belli alnımıza yazılmış biz kendimizi yiyip bitirsekte planlarda yapsak herşey orada yazılan gibi olacak sonunda yaş ilerliyor zaman geçiyor şimdi kafamızı taktığımız şeyler o zaman önemsiz olacak. Ben Allah'ın yanımda olduğuna çok inanıyorum. Bir ara isyanda ettim ağladım haliyle dualara kapadım kendimi tam dondurulmuşları nasıl denicem nasıl izin alıcam öğrenci işçim yok derken memur bey geldi. Hem para biriktirmem lazım doğum izninde annemin kirasını gönderebilmek için bunun içinde zaman kazanmış oldum tutmaması kötü oldu tabii ama herşeyin iyi tarafına bakmaya çalışıyorum ve gerçekten iyiyim artık.
canım ya senin haberini hiç unutmuyorum Yaso msj atmıştı Buket gebe diye o gün başka birinden haber bekliyorduk kimdi hatırlamıyorum o zannettim önce zaten bekliyorduk onu mesajı kapadım idrak ettim nee dedim tekrar baktım Buket yazıyor ay ne şaşırmıştım gerçekten çok güzeldi ya mucizeydi taşınmıştın ve hepimiz uğurlu gelir inş. demiştik ve haberini almıştık. 1500 olmuş hala predüktör arıyor hanım karnın çıkacakmış biraz daha bekleseymişsin zaten öyle öğrenirdin
benim günümmü geçti naptı yaa ama agrılarım var kasık agrıları daha dogrusu bi başlıyo bi kesiliyo muthiş gaz var:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
emin deilim ama korkuyomrum
KIZLAR HASTANEMİ MERAK ETMİŞLERDİ ANKARADAKİ ARKADAŞLAR İŞTE DOĞUM HİKAYEM VE DOKTORLARIM... SİZİNLEDE PAYLAŞİİM DEDİM
slm kızlar kırkımız çıktı şükür benim doğumda zordu anca toparlanabildim haber vereyim dedim hamilelikte insan o kadar merak edip herşeyi öğrenmek istiyorki o durumu tedirginliği çok iyi bilirim elimden geldiği kadar ayrıntılı yazcam yinede sormak istediğiniz birşey olursa sorun seve seve anlatırım
ben ilk nafiz köreze gittim kızlar o kadar kalabalık bir hastaneki sapa sağlam gidip grip dönmüştüm insan nefes alamıyo o kalabalığa rağmen fatma hanımdı sanırım adı çok güleryüzlü bir doktordu ama hakkını yiyemem tebrik etmiştim çünkü günde ortalama abartmıyorum bi 80 hastaya falan bakıyordur
sonra sincan koruya seda hanıma gittim güler yüzlü anlayışlı bir doktor benim doğumum bayrama denk geleceği için olamam belki dedi ve mecbur terk ettim sonradan bir arkadaşıma önermiştim ama o çok yoğun olduğundan bahsetti hiç memnun kalmamış
daha sonra sincan lokman hekime gittim orası hakkında olumlu kadar olumsuz yorumlarda olduğunu bilerek şunu söyleyeyim kızlar doğumumdan bir gece önce her doğum kendine özel demişti hemşire ve doğumumdan sonra hak verdim ona neyse gelelim doktorlara
önce günnur hanıma gittim o ayrıldı aylin hanıma geçtim ben memnun kalsdım işini biliyo ilk başlarda hastane kalabalık geliyo korudaki gibi 3 boyutlu yok evet ama doğuma yakın sizi tanıdıkça çok rahatlatıyo özellikle normal doğum taraftarı olması beni onda karar kıldırmıştı ama onada doğumuma girmek nasip olmadı....
Bayramın ikinci günü sancım tuttu hastaneye gittik hiçbir açılma yok ama nişanım gelmişti neyse tekrar eve geldik gece artık 12dkde bir falan sancım nöbetçi doktorda nezih bey.... Neyse hazırlandık aradım hastaneyi gittik adam hemşireler o kadar sinir ettiki beni anlatamam gittim neden geldin dermiş gibi zaten yarı uyur hemşiresi muayene etti git evde sancını çek suyun gelince yada kanaman olunca gel dedi eğer sezeryan istemiyorsan... Ben tabi deli oldum tahmin edersiniz neyse eve geldik hadi dur bakalım durabilirsen...
Sabahı ettik o gün nöbetçi doktor pakize hanımdı hastaneyi ilk görmeye gittiğimizde ilk karşılaştığım doktordu çok sert görünmüştü bana doğumumda buna kalmiim demiştim eşime kader doğumumda ona nasip oldu iyikide olmuş....
Insan çok ön yargılı oluyo bazen onu anladım gittiğimde doktorda hemşirelerde değişmişti benim bebeğim dönmedi o yüzden sancım tavan yaptı tüm hastsneyi inlettim sezeryana alalım dedi istemedim odalarda duş var sıcak duş aldım istediğim zaman sürekli gelip odamı temizledi çalışanlar pakize hanım saat başı kontrole geldi o şekilde akşamı ettik saat akşam 6 civarı ben artık kardeşlerime tutunmuş yerlerdeyim nefes alıp veriyorum öyle görünce gel ıkınmayı deneyelim son bir saat olmazsa yapacak birşey yok dedi ve ben ıkınmaya başladım bebeğim hala dönmemiştii... Neyse doğum odasına aldılar beni açılmam normal pakize hanım kesiğimi attı iğnelerim vuruldu hala hiçbirşey için söz vermiyorum didemcim ama normal doğurmanı bende çok istiyorum dedi hemşire nagihan ve anestezist zehra hanım... ömrüm boyunca unutmayacağım iki kişi sağolsunlar onlar ve doktorumun cesaretleriyle normal doğum yaptım 27 saat sancıdan sonra.. doğum sonrası kanlarımı bile nagihan temizledi üstümü giydirdi yemeklerimiz düzenli geldi erkek konusunda hassasım ben kendileri soruyo zaten kapı çalmadan girmiyorlar doğumdan sonrada ilgilerinden ben memnun kaldım ama diyorum ya nezih bey olsaydı o an aynı şeyleri yazarmıydım bilmiyorum yada irem hanım var doğum odasının hemen yanındaki odaydı benim kaldığım oda içerden ne biçim bağırıyordu kadına yazık bağırmayacaksın ıkınacaksın diyeIşte böyle hanımlar....
Yazdıklarım gözünüzü korkutmasın ama normal doğum o kadarda zor değil sadece benim kızım dönmediği için sancı sürem çoktu ondan çok acı çektim inş siz kolaylıkla sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucağınıza uzun oldu biraz amaUmarım meraklarınızı giderebilmişimdir
madem eskiye döndük buda benden olsun
didemcim çok iyi ettin bunları yazmakla..evet her doğum kendine özel..allah hepimize kolaylık versin...
ayrıca bağırmayacaksın ıkınacaksın diyenede sinir oldum...
ayy nazoo senin bide gaz problemin vardı o ara demi..
canım doğumdan sonra adet düzensizliği olabilirmiş bende CAREZETTE kullaıyorum ya 12 gün oldum bitti 7 gün sonra yine oldum korktum dra gittim yara fln mı var die baktı dr doğumdan sonra adette düzensizlik olabilir dedi salıya kadar bitmesse ilacı bırakcam biterse devam et dedi..Günaydın kızlar.. Hemen koşup size geldim ben çok mal gibiyim.. Galiba yine hamileyim..
aslında hiç korunmasız ilişkiye girmedik ama nasıl oldu bilmiyorum..
Benim doğumdan sonra düzenli adetim oldu aksamadı hiç yani ama 3 gün geçiktim.. Kabullenmeye çalıştım önce.. Müthiş akıntım var.. Doğumdan sonra hiç akıntım olmamıştı yine başladı son 2 haftadır.. Ve yüzüstü yatamıyorum kasıklarım çok ağrıyor.. Test alıp yapmaya korkuyorum valla.. Geçen sene bu zamanlar selim'e hamileydim.. 1 sene sonra yine mi.. Allahım bana değil Burcuya, Sedaya, Aslıya, Özleme, Merale.. Diğer arkadaşlarıma ver diye dua ettim dün gece.. Çok kötüyüm.. Eşimle de konuşmuyoruz 3 gündür.. Ona da bişi demedim henüz.. Aldırmak aklımın ucundan geçmiyo.. Ama çok korkuyorum.. Selim daha çok küçük.. Napcam ben.. Bugün test alıp bakıcam inşallah hamile değilimdir.. Hayat ne garip aranızda bu haberi dört gözle bekleyenler car biliyorum nolur bana kızmayın.. Ben şuan 2. Çocuğa hazır değilim..
4 saatmiiii tutacammmben geldimi 5 dk tutamıyom canımm ne 4 saati geceleri bile kalkar oldum neyse bendeki bu çiş yoğunluğu :))) o zaman sabah yaparım hastalanmazsam tabii
sağolun teyzeleri ya ço dikkat ediyorum kız çok üşür falan diyolar ya giydir giydir isilik bile döktü yavrum yainsan deneyimle öğreniyo bende sürekli çorap terlik ihmal etmiyorum o gaz yapar bu sancı falan diye çokta dikkat ediyorum yiyeceklerime ama bu gün şükür biraz daha iyiyiz umarım sizde iyisinizdir hiç okumaya vaktim olmuyo inanın gerçmişi HEPİNİZİ ÇOKKK ÖPÜYORUM KIZLAR
müsait olduğum bir ara gelip uzun uzun anne olunca insan nasıl değişiyo ne yapıp ne yapmsamslı deneyimlerimi yazıcam inşallah faydam olur aman ne var diyip geçiyorsun bazen ama hiç okuduğun araştırdığın gibi olmuyormuş onu anladım....
çoğu sorunumuz geçti çok şükürde kızlar ya ŞİMDİ BİŞEY SORCAM BİZİM KIRKIMIZDA ÇIKTI MALUM 9.AY+40 GÜN KOCİŞLE KARDEŞ GİBİ OLDUK AMA KORKUYORUMDA YA DİKİŞLERİM GEÇTİ GİBİDE ACIYO GİBİDE BİLEMEDİM Kİ ÇİĞĞĞĞĞDEEEEEEEEEMMMM CANIM SENİNDE BENİM GİBİ ZORDU DOĞUMUN CANIN ACIDI MI YA BİLEN VAR MI KIZLAR YADA DUYAN TIRSIYORUM ÇOK FENA
çünküü
Buketim ister de ben bulmaz mıyım? 28.03.2013 saat : 9:36 da vermiş bu güzel haberi...Aslııımm darısı sanaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?