Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

evet! işin özü bu! akışa bırakmak ve sakin olmak..ne yapsakta sonucu değiştiremiyoruz..ya ağlaya ağlay aya da güle güle sonuca kavuşucaz.

burcucum yine topiğin nabzını tututyosun..nabıız demişken..az önce öyle kalbim çarptıki..resmen sol memem hareket ediyodu..arkadaşa dedimki şuna bi baksana..evet dedi oynuyo..niyeki acep..

selam kızlar hepinize hayırli nurlu gül kokulu cumalar
herkes iyidir inşallah

yasom çok geçmiş olsun dikkat et şifayı kapma hamile hamile iyileşmesi zor oluyor babana da sevindim cnm

aslı kuzum birşeyler okudum ama sanırım gecikme olmuş iyi haberlere işarettir inşallah hadi bi test yap güzel haberlerini bekliyoruz

tümayım ters döndüğünde hareket az oluyor gerçekten kendimden vbiliyorum telaş yapma sakın kuzun çok iyi sağ salim kucağına alacaksın

buketim hayrola bebek mi susuz kalmış anlamadım pek

burcu cnm benim ALLAH yardımcın olsun senin her daim ne güzel kafanı dağıtacak bir işin var birgün kafanı ve vaktini dolduracak bebeler de nasip etsin Rabbim iyi bak kendine

meralim cnm hoş geldin Rabbim SANA DA sağlık sıhhat afiyer yüreğine de genişlik ferahlık versin inşallah

nazan seda özlem gamze sizlerde iyisinizdir inşallah görüşmek üzere ben çıkıyorum Rabbime emanet olun

yok anacım öle değil iki gündür ankarada sular kesik de durumumuz bu nedenşe vahim:))

ayyy meral hoş geldin...nede güzel geldin:)))darısı başına inşallah..

Canııımmm ben hep burdaydım ki ... Çok düzenli takipteyim...Sadece yazamıyordum...Buketim kuzum dileğin için çok dua ettim ve 38 tane Tefriciye de okudum.. Şevkle devam da ediyordum lakin benim sürekli kanamam var...Bazen az bazen çok...içime düştü bir kurt bıraktım...Eğer bişey olmaz derseniz büyük bir keyifle devam ederim....

aYYY MARALAM bebekimmmm nasıl mutlu oldum seni gördüğüme anlatamam...heyoooo yupiiiii

Burcuuummm canııımm...diplomasız psikoloğum...iyi ki varsın...

Canım arkadaşlarım ben iyiyim binlerce kere şükürler olsun ki...Burcu haber verdi gerçi ama yine de yazayım...Kan değerlerim istenildiği gibi düşmedi...Pazartesi tekrar kan vericem...Dr um taktı kafaya beni ameliyat edecek ama ben de fazlasıyla inatçıyım olmamak adına...ALLAH büyük...İNŞALLAH kendiliğinden tek bir iğneyle biter gider... İşe başlayınca sınav gerçeğiyle de yüzyüze geldim..Herkesler harıl harıl ders çalışıyo ben daha 1 kelime okumadım...Yarın ve pazar günü eğitim var katılıp katılmama konusunda kararsızım....Hayat devam diyor anlıcanız...Öyle depresyon mepresyon kabul etmiyor bünye..Halbuki feci depresyona giresim var...:))

canım benim çok sağol..bu halde beni düşünüyosun.. yazıyorum 38 tane diye..sen kendini düşün şuan..dediğin gibi hayat devam ediyor.inşallah mükafatını alırsın..

terbiyesiz örtmen seni çok tırsıyorum örtmenim ya dikişlerim iyileşmediyse bide eşimin babaannesi burda ayıp yaw

sağol canımcım aynen bende içerden bayaa saymıştım kendisine kadın ne haldeydi o an kim bilir Rabbim hepinizi iyi doktorlarla karşılaştırsın inş

ben iyiyim canım sende iyisindir inşallah

burcucum yine topiğin nabzını tututyosun..nabıız demişken..az önce öyle kalbim çarptıki..resmen sol memem hareket ediyodu..arkadaşa dedimki şuna bi baksana..evet dedi oynuyo..niyeki acep..

tatlım benim bildiğim kadarıyla 8. aydan sonra bunlar normal , o kadar çok insandan böyle şikayetler duydum ki..kimisi demir eksikliğinden, kimisi ani tansiyon yüksekliğinden kaynaklanır..ama hepsi zararsız ve geçici şeyler, sürekli olursa endişe et, bir iki sefer yaşanan şeyden birşey olmaz Allahın izniyle..öptümm

aa ne sorucam..senin kızın adını ne karar verdiniz?

Mesudeeeee canım benim..gelmiyosun ama maşallah olan biten herşeyi özet geçmişsin :)) ya ben senin o minik fındığını yerim..maşallah ..maşallah.. öptüm sizi

Meralim..Maralam..
Canım benim...eğer depresyone giresin varsa gir kızzzz..bekleme..ama bir gir çık, çok fazla kalma :))
ohh yazmasan bile bizi gizlice takip etmen hoşuma gitti, ovv çok ekşınlı :))
bence kendini işe ver..yumul..iş sonrasıda gez toz..alışveriş yap demiyorum zira son günlerde yeteri kadar para harcadınız :)
pencere kenarı kahve içmelere devam :)) ben buralardayım..eski formuma geri dönüyorum sanırsam :))

terbiyesiz örtmen seni çok tırsıyorum örtmenim ya dikişlerim iyileşmediyse bide eşimin babaannesi burda ayıp yaw

dido bebekim, şimdi babaannenin belli bir yaştan sonra kulaklarında hasar oluşmuş olabilir ve bi çok sesi duymaz..hatta uykuya daldı mı direk iptal, o yüzden babaanneyi çok düşünme
sen dikişlere odaklan..onun içinde yumuşak bir açılış yapın derim

rumuz : terbiyesiz ama bir o kadar da dışa dönük sevecen örtmen

iyi akşamlar kızlar ben 2 gündür hastanedeyim yine kanamam oldu ama bu seferki daha fazlaydı bugün kesildi belki yarınn taburcu oluruz doktorum 5. aya kadar inşallah yukarı çıkar elimizden geleni yapacağız düşük tehliken var dikkat edeceksin dedi
Rabbime dua ediyorum bize bağışlasın diye tabiki verende o, alanda o, ama inşallah bir sey olmaz sağlıkla dünyaya gelir bebeğim, cok zor her kanamamda aklım çıkıyor yaşıyor mu diye Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah

Son düzenleme:

bircancığım canım çok geçmiş olsun,bi süre rapor alsan evde dinlensen işe falan gitmesen canım,meleğin seni korkutuyor ama bence sen bunu atlatacaksın ve sağlıkla kavuşacaksın ona,ne olur üzme kendini

Bircanım canım benim...Yaşadığın korku ve endişeyi taaa burdan hissediyorum...RABBİM yar ve yardımcın olsun...Hastaneden çık ve tüm bunları görmemiş gibi ol...

kızlar selamlar
bugun son işgünümü tamamladım.. hayırlısıyla işten ayrıldım, ufak bi kutlama yapalım dediler pasta falan, kesinlikle istemedim hayırlısıyla bi doğurayım sonra dedim..kimseyle vedalaşmadım gibi bişey onlar gelip öptülşer ama duygusal bi ortam oluşmasın diye hiiç muhabbetlere girmedim zaten bi süre evden destekleyeceğim işi işle ilgili durum bu..

gecen gece dedimki herkesin ki mucize ama buketin ki gerçekten buyyuk sürpriz oldu deyşp düşünüyordumm ayyy bugunde haberi verdiği yazıyı paylaşmışsınız.. bende onu okurken bizden ayrılıyor sanmıştım öyle en alta yazmış ya hamileyimm diye hem çok sevinmiştim hemde en başa yazsana be kız diye kızmıştımm.. buketim tefriciyelerini okudumm.. Rabbim niyetini kabul etsin inşallah..

kızlar şu an nefes almaya yetişemıyorm resmen inanılmaz bi çarpıntım var, yaaa size bişey dicem bı anda iki bacağımın arasında şişik pişik oldu yarın muayene ederse olamam çok kötü oldu durduk yere ne oldu anlamadım. yarın sabah doktora gidicem,çatı muayenesi yapıcak mı yaptırabilecek miyimmm bilmiyorummm.. yarın inş güzel haberler alırız kızlar yaa inşallah.. aaa çok çarpıntım var gidip yatayım..

aslı ve özlemm canlarım t-adetleriniz mi geikti inşallah çok güzel haberlerinizi alırız..

hepinize sarılarak öpüyorum..

Canım korkunu anlıyorum çok haklısın, ağzından duayı eksik etme, gerçi benim dememe gerek yok zaten gece gündüz dua ediyorsundur, Rabbim inşallah inşallah ve inşallah bebegini sana bağışlar ve bu son kanaman olur..Allah'a emanet olun, size dua edecegim inşallah..

bedriyeciğim canım inşallah yarın muayenen iyi geçer pişik için bepanthen kullan istersen o iyi gelir

benim adetim henüz geçmedi gibi bişey canım aslında daha var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…