- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.361
Canım aynen ben hep günleri saydım eczane önünden geçerken buradan test alıcam yapıcam derdim. İlk çalışmalara başladığımızda moda girmiştik bile bebek odası bakmalar, doğacağı tarihi hesaplamalar neler neler tedavi sürecinde klomenlerde filan hep belirtiler umutlar bugünlere geldik tam 3 seneden fazla oldu. Artık tüple birlikte anladım ki oyunun yöneticisi biz değiliz biz sadece oyuncuyuz ve bize uygun görülen senaryoyu oynuyoruz onun dışına çıkamayız yoksa herşey bozulur. Bu senaryoyu yazan Yaradan var her şey belli alnımıza yazılmış biz kendimizi yiyip bitirsekte planlarda yapsak herşey orada yazılan gibi olacak sonunda yaş ilerliyor zaman geçiyor şimdi kafamızı taktığımız şeyler o zaman önemsiz olacak. Ben Allah'ın yanımda olduğuna çok inanıyorum. Bir ara isyanda ettim ağladım haliyle dualara kapadım kendimi tam dondurulmuşları nasıl denicem nasıl izin alıcam öğrenci işçim yok derken memur bey geldi. Hem para biriktirmem lazım doğum izninde annemin kirasını gönderebilmek için bunun içinde zaman kazanmış oldum tutmaması kötü oldu tabii ama herşeyin iyi tarafına bakmaya çalışıyorum ve gerçekten iyiyim artık.
:
madem eskiye döndük buda benden olsun
MESUDE canım nasilsiniz diye sormuşsun hemen kendi adıma cevap vereyim, okul başladı yoğunum yoruluyorum ama hiç şikayetçi degilim, hamd olsun birseylerle ilgilenmek bana çok iyi geliyor, okuldan eve gelincede yemek, ütü, tv, sohbet derken gece oluyor, sakince yaşayıp gidiyorum çok şükür..sağolsun Buket sayesinde dua ettik biraz çok iyi oldu :) senin bıdık nasıl?
selam kızlar hepinize hayırli nurlu gül kokulu cumalar
herkes iyidir inşallah
yasom çok geçmiş olsun dikkat et şifayı kapma hamile hamile iyileşmesi zor oluyor babana da sevindim cnm
aslı kuzum birşeyler okudum ama sanırım gecikme olmuş iyi haberlere işarettir inşallah hadi bi test yap güzel haberlerini bekliyoruz
tümayım ters döndüğünde hareket az oluyor gerçekten kendimden vbiliyorum telaş yapma sakın kuzun çok iyi sağ salim kucağına alacaksın
buketim hayrola bebek mi susuz kalmış anlamadım pek
burcu cnm benim ALLAH yardımcın olsun senin her daim ne güzel kafanı dağıtacak bir işin var birgün kafanı ve vaktini dolduracak bebeler de nasip etsin Rabbim iyi bak kendine
meralim cnm hoş geldin Rabbim SANA DA sağlık sıhhat afiyer yüreğine de genişlik ferahlık versin inşallah
nazan seda özlem gamze sizlerde iyisinizdir inşallah görüşmek üzere ben çıkıyorum Rabbime emanet olun
ayyy meral hoş geldin...nede güzel geldin:)))darısı başına inşallah..
aYYY MARALAM bebekimmmm nasıl mutlu oldum seni gördüğüme anlatamam...heyoooo yupiiiii
Canııımmm ben hep burdaydım ki ... Çok düzenli takipteyim...Sadece yazamıyordum...Buketim kuzum dileğin için çok dua ettim ve 38 tane Tefriciye de okudum.. Şevkle devam da ediyordum lakin benim sürekli kanamam var...Bazen az bazen çok...içime düştü bir kurt bıraktım...Eğer bişey olmaz derseniz büyük bir keyifle devam ederim....
Burcuuummm canııımm...diplomasız psikoloğum...iyi ki varsın...
Canım arkadaşlarım ben iyiyim binlerce kere şükürler olsun ki...Burcu haber verdi gerçi ama yine de yazayım...Kan değerlerim istenildiği gibi düşmedi...Pazartesi tekrar kan vericem...Dr um taktı kafaya beni ameliyat edecek ama ben de fazlasıyla inatçıyım olmamak adına...ALLAH büyük...İNŞALLAH kendiliğinden tek bir iğneyle biter gider... İşe başlayınca sınav gerçeğiyle de yüzyüze geldim..Herkesler harıl harıl ders çalışıyo ben daha 1 kelime okumadım...Yarın ve pazar günü eğitim var katılıp katılmama konusunda kararsızım....Hayat devam diyor anlıcanız...Öyle depresyon mepresyon kabul etmiyor bünye..Halbuki feci depresyona giresim var...:))
tamam hadi sana 2 saat olsun...bende senin gibiyim tuvalette aşk yaşarım evde..sık sık ziyaretine giderim..okulda da her teneffüs tuvalet mesaisi yaparım
didoooo bebeğim artık kırkınız çıkmış açılışı yapın..ee bunun uygun pozisyonları olur elbettedikişleri zorlamadan bu gece bir kurdela kesin artık
didemcim çok iyi ettin bunları yazmakla..evet her doğum kendine özel..allah hepimize kolaylık versin...
ayrıca bağırmayacaksın ıkınacaksın diyenede sinir oldum...
ayy nazoo senin bide gaz problemin vardı o ara demi..
herkes iyidir inşallah
yasom çok geçmiş olsun dikkat et şifayı kapma hamile hamile iyileşmesi zor oluyor babana da sevindim cnm
aslı kuzum birşeyler okudum ama sanırım gecikme olmuş iyi haberlere işarettir inşallah hadi bi test yap güzel haberlerini bekliyoruz
tümayım ters döndüğünde hareket az oluyor gerçekten kendimden vbiliyorum telaş yapma sakın kuzun çok iyi sağ salim kucağına alacaksın
burcu cnm benim ALLAH yardımcın olsun senin her daim ne güzel kafanı dağıtacak bir işin var birgün kafanı ve vaktini dolduracak bebeler de nasip etsin Rabbim iyi bak kendine
meralim cnm hoş geldin Rabbim SANA DA sağlık sıhhat afiyer yüreğine de genişlik ferahlık versin inşallah
nazan seda özlem gamze sizlerde iyisinizdir inşallah görüşmek üzere ben çıkıyorum Rabbime emanet olun
burcucum yine topiğin nabzını tututyosun..nabıız demişken..az önce öyle kalbim çarptıki..resmen sol memem hareket ediyodu..arkadaşa dedimki şuna bi baksana..evet dedi oynuyo..niyeki acep..
herkes iyidir inşallah
Canııımmm ben hep burdaydım ki ... Çok düzenli takipteyim...Sadece yazamıyordum...Buketim kuzum dileğin için çok dua ettim ve 38 tane Tefriciye de okudum.. Şevkle devam da ediyordum lakin benim sürekli kanamam var...Bazen az bazen çok...içime düştü bir kurt bıraktım...Eğer bişey olmaz derseniz büyük bir keyifle devam ederim....
Burcuuummm canııımm...diplomasız psikoloğum...iyi ki varsın...
Canım arkadaşlarım ben iyiyim binlerce kere şükürler olsun ki...Burcu haber verdi gerçi ama yine de yazayım...Kan değerlerim istenildiği gibi düşmedi...Pazartesi tekrar kan vericem...Dr um taktı kafaya beni ameliyat edecek ama ben de fazlasıyla inatçıyım olmamak adına...ALLAH büyük...İNŞALLAH kendiliğinden tek bir iğneyle biter gider... İşe başlayınca sınav gerçeğiyle de yüzyüze geldim..Herkesler harıl harıl ders çalışıyo ben daha 1 kelime okumadım...Yarın ve pazar günü eğitim var katılıp katılmama konusunda kararsızım....Hayat devam diyor anlıcanız...Öyle depresyon mepresyon kabul etmiyor bünye..Halbuki feci depresyona giresim var...:))
terbiyesiz örtmen seni çok tırsıyorum örtmenim ya dikişlerim iyileşmediyse bide eşimin babaannesi burda ayıp yaw
iyi akşamlar kızlar ben 2 gündür hastanedeyim yine kanamam oldu ama bu seferki daha fazlaydı bugün kesildi belki yarınn taburcu oluruz doktorum 5. aya kadar inşallah yukarı çıkar elimizden geleni yapacağız düşük tehliken var dikkat edeceksin dedi
Rabbime dua ediyorum bize bağışlasın diye tabiki verende o, alanda o, ama inşallah bir sey olmaz sağlıkla dünyaya gelir bebeğim, cok zor her kanamamda aklım çıkıyor yaşıyor mu diye Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah
iyi akşamlar kızlar ben 2 gündür hastanedeyim yine kanamam oldu ama bu seferki daha fazlaydı bugün kesildi belki yarınn taburcu oluruz doktorum 5. aya kadar inşallah yukarı çıkar elimizden geleni yapacağız düşük tehliken var dikkat edeceksin dedi
Rabbime dua ediyorum bize bağışlasın diye tabiki verende o, alanda o, ama inşallah bir sey olmaz sağlıkla dünyaya gelir bebeğim, cok zor her kanamamda aklım çıkıyor yaşıyor mu diye Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah
kızlar selamlar
bugun son işgünümü tamamladım.. hayırlısıyla işten ayrıldım, ufak bi kutlama yapalım dediler pasta falan, kesinlikle istemedim hayırlısıyla bi doğurayım sonra dedim..kimseyle vedalaşmadım gibi bişey onlar gelip öptülşer ama duygusal bi ortam oluşmasın diye hiiç muhabbetlere girmedim zaten bi süre evden destekleyeceğim işi işle ilgili durum bu..
gecen gece dedimki herkesin ki mucize ama buketin ki gerçekten buyyuk sürpriz oldu deyşp düşünüyordumm ayyy bugunde haberi verdiği yazıyı paylaşmışsınız.. bende onu okurken bizden ayrılıyor sanmıştım öyle en alta yazmış ya hamileyimm diye hem çok sevinmiştim hemde en başa yazsana be kız diye kızmıştımm..buketim tefriciyelerini okudumm.. Rabbim niyetini kabul etsin inşallah..
kızlar şu an nefes almaya yetişemıyorm resmen inanılmaz bi çarpıntım var, yaaa size bişey dicembı anda iki bacağımın arasında şişik pişik oldu yarın muayene ederse olamam çok kötü oldu durduk yere ne oldu anlamadım. yarın sabah doktora gidicem,çatı muayenesi yapıcak mı yaptırabilecek miyimmm bilmiyorummm.. yarın inş güzel haberler alırız kızlar yaa inşallah.. aaa çok çarpıntım var gidip yatayım..
aslı ve özlemm canlarım t-adetleriniz mi geikti inşallah çok güzel haberlerinizi alırız..
hepinize sarılarak öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?