- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.381
kızlar selamlar
bugun son işgünümü tamamladım.. hayırlısıyla işten ayrıldım, ufak bi kutlama yapalım dediler pasta falan, kesinlikle istemedim hayırlısıyla bi doğurayım sonra dedim..kimseyle vedalaşmadım gibi bişey onlar gelip öptülşer ama duygusal bi ortam oluşmasın diye hiiç muhabbetlere girmedim zaten bi süre evden destekleyeceğim işi işle ilgili durum bu..
gecen gece dedimki herkesin ki mucize ama buketin ki gerçekten buyyuk sürpriz oldu deyşp düşünüyordumm ayyy bugunde haberi verdiği yazıyı paylaşmışsınız.. bende onu okurken bizden ayrılıyor sanmıştım öyle en alta yazmış ya hamileyimm diye hem çok sevinmiştim hemde en başa yazsana be kız diye kızmıştımm..buketim tefriciyelerini okudumm.. Rabbim niyetini kabul etsin inşallah..
kızlar şu an nefes almaya yetişemıyorm resmen inanılmaz bi çarpıntım var, yaaa size bişey dicembı anda iki bacağımın arasında şişik pişik oldu yarın muayene ederse olamam çok kötü oldu durduk yere ne oldu anlamadım. yarın sabah doktora gidicem,çatı muayenesi yapıcak mı yaptırabilecek miyimmm bilmiyorummm.. yarın inş güzel haberler alırız kızlar yaa inşallah.. aaa çok çarpıntım var gidip yatayım..
aslı ve özlemm canlarım t-adetleriniz mi geikti inşallah çok güzel haberlerinizi alırız..
hepinize sarılarak öpüyorum..
bedriyeciğim canım inşallah yarın muayenen iyi geçer pişik için bepanthen kullan istersen o iyi gelir
benim adetim henüz geçmedi gibi bişey canım aslında daha var
aayyy canımmmmm burcuummmm da gelmiş... kuzucumm benimmm.. kalmayı çok isterdim ama inanılmaz uykum geldi.kızma sakın.. seni çok seviyorum....
aslı ya aklıma geldikçe sana helal olsun diyorum sen buketin 500 ad tefriciyesini nasıl okudun hıphızlı
aayy çıkıyorum çok çarpıntım var gittim
amaaaaa ben geçti diye okudumm sandım inşallah geçer ve sen gebe kalırsın bu ay :)) inş
özlem datlum nasılsın, akşam oldu mu benim öksürük başlıyor, sende durumlar nasıl, bir halini hatrını sorayım gitmeden? Keyfin nasıl?
30 günde bir adet olduğumu düşünürsek geçmedi geçen ay 25 günde olduğum için ona göre sayarsam geçti
özlem son bir yıl içerisinde genel olarak 30 günde oluyorsan o geçerli olur, sadece gecen ay mı 25 gün oldu? Ya da son 6 aydır 25 günsen , o zaman 2d günde bir olursun demek..ayyy kafanı karıştırdım :)))
Uzun lafın kısası inşallah hamilesindir, en sağlıklısından tabikide :)
bir kaç aydır 30 günde oluyor sadece geçen ay 25 oldu aslında ya 28 yada 30'u dikkate almam gerek
Bebegim gel 28 de anlaşalım :) Rabbim gönlünden gecen ne ise onu nasip etsin sana inşallah, hamile haberini alsak süper olur valla..bakalım yeni gün bize neler sunacak
Gönlüm razı olmayarak seni burda yalnız bırakıp gidiyorum canım..Allah 'a emanet ol, tatlı geceler :))
kızlar günaydın
ben yine adet oldum yaaa bu seferde tutturamadık,nerde neyi yanlış yapıyoruz anlamadım gitti
Kızlar Günaydınnn
Akşam test yaptım ancak tek çizgi ve ben birbirimize bakıp durduk :))) nasip kısmet tabiki testi yapınca hastalanırım dedim ama daha hastalanmadım da bugün gelir heralde :) doktoru arıcam pazartesiye randevu alıcam yani bugün hastalanacağımı düşünerek :)
Özlemm hastalanmışsın kuzum hayırlısı canım vakti zamanı var bizim bebelerin :)
moralim yerinde çok şükür canım amannn napimmm Burcu tek çizgi çıktı die karalar bağlamamalıyım ..ewet hastalanmadım ama heran hastalanabilirim öle hissediyorum :) doktorumu da aradım pazartesi gidiyorum sanırım tüp bebk için start verildi:18:özlem canım, hayırlısı buymuş, inşallah çok üzülmemişsindir, sizin yalnış yaptığınız bir yer yok tatlım, sabırla beklemek sadece..zor ama olması gereken..inşallah son olur bu adetin
Ovvv yinede yüksek bir enerji hissediyorum, moraller yerinde sanırım..haydi hayırlısı Aslım, ama gördüm ki negatif olsa bile pes etmek yok :)) kırmızılar gelmeden hala ümit var demektir :)
O zaman bu ay Asli, öbür ay Özlem hamile olsun inşallah inşallah ve inşallah :)
Canlar günaydın...sabah başladığım maceranin sonuna gelmis olduğumu belirtir buradan sevgili eşimi kınadığını da tüm kk okurlarına ilan ederim...bugun ıstanbul ticaret unv. Egitimim var..sabah sevgili eşime kaçta çıkarız dedim ve bana ne dedi tahmin edin " aşkım ben neden bırakın surdan otobüse bin git ben taaa eminönü ne nasil gıdım " beyninden vurulmusa döndüm çünkü bugüne kadar hiç otobüse binmedim desem yeridir...amaa hiic burnumu yere düşürmeden çıktım evden yanlış otobüse binerek başlayan maceram tramvayin beyazitta bozulmasıyla devam etti...neyseki 1 saatin sonunda masmavi denizi 1 tane bile türkçe konuşmayan halkıyla olmam gereken yerdeydim...ay nasil kızdım kendine salak kafam ben neden cumartesileri saat 10 lara kadar uyuyup burnumu dışarı cikarmiyorum...böyle muhteşem bir şehirde yasa sadece bakırköy u bil..olacak şey değil....hep kocam yüzünden ...ama bana attığı bu kazık süper oldu oyle ya da boyle ben onsuz da bir yerlere gidebilirmisim...peeeeeee....bundan gayri kim tutar beni...hoopp giyincemn suslencem aycan kendimi sokaklara....huuuu sevgili eşim duyuyor musun beni....yikilmadim ayaktayım...
Yaseminim ALLAH razı olsun benim için dua etmişsin kuzum benim RABBİM ettiğin duaların yüzü suyu hürmetine sana bugun hayırlı haberler almayı nasip etsin İNSALLAH...duaların seninle....
Bedriyeemm sende güzel haberlerle gel için nst lere baglan..bebeğinin kaslarını bile gör İNSALLAAAHH...
Ozlemim Aslim hakkınızda hayırlısı...biz bu yolun yolculariyiz bu yolda bizi üzecek tek şey kendii sağlığımizı kaybetmek olmalı ...onun dışında herşey yolunda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?