Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın kızlar nasıl gidîyor herkes güzel haftasonları geçirir inşallah Yasemin ve bedriye inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsiniz özlemim hayırlısıyla bu son adetin olur bîr dahaki aya müjdeli haberi verirsin aslımın inşallah adetin gelmez geç döllenmedit sende müjdeli haberî verirsîn dün gece benim başıma ne geldi makarna yaptım sofrayı kurduk yiyoruz baktım gözüme bir şey sıçradı uzun makarna içime çekerken yarısı gözüme girdi eşim gece boyu benımle dalga geçti nasıl yaptın diye

yok anam daha karar veremedik..isimsiz kaldı bizim kız.

kuşum dikkatli olacan yapacak bişey yok..inşallah büyüdükçe yukarı çıkacak.yaso gibi sende yatarak geçirecen ama artık kıymetli bebeşler için yapacaz bunu..rapor mapor al gitme eve...yat dinlen..kalkma..böyle böyle geçer inşallah

bedişim işi bitirmişsin gözün aydın.çarpıntı bende de oldu geçen gün...benim mucize bebk isimsiz kaldı bediş teyzesi..sen karar verdinmi??bu arada bu şişlik nerende tam anlamadım...çatı muayeneninde istemiyorsan yaptırma..zaten sezeryane karar verdin sanırım..hayırlısı hakkımızda arkadaşım..

kızlar günaydın

ben yine adet oldum yaaa bu seferde tutturamadık,nerde neyi yanlış yapıyoruz anlamadım gitti

özlem -aslı canınız sağolsun napalım.bi dahakine inşalalh..özlemim sormuş nrede yanlış yapıyoruz diye...anacım nasıl yapıldığını biliyor olmanız gerekli:)))belki şu ilkeleme olayını sizde denesenşz olur..

meral hakkında hayırlı olsun...benimde haftaya sınavım var.kitapları bitirdim ama bi toparlamam gerek..rtabi misafirden alimi alabilirsem..haftaya yine misafirim var...:)))

iştahın yerinde belliki afiyet olsun:))

Kızlar hastalanmaya başladımmm:)))) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyse hayırlısı böyleymiş...
Bana tüp yolları gözüktü..Kendiliğinden olmuyomuş olamıyomuş demek ki buna da inandım nedense hep mucize bekledim ama artık mucize beklicek durumda değilim..farkındayım sürekli nazlanıyorum korkularımı dile getiriyorum ewet gerçek olanlar bunlar ama kaçışım olmadığını çok daha iyi anladım..Sürekli erteleyerek ve kaçarak nereye kadar gidecek ki hem bunu en başta canım eşime yapmak istemiyorum..
Ewet çok korkuyorum tüp bebek sürecinden..ama korkunun ecele faydası yok ki..Biyerlerden başlamak gerekiyor artık ve sürekli böyle kaçmayı da kendime yakıştıramıyorum açıkçası...
Bu süreçte bana nasıl büyük destek olacağınızı çok iyi biliyorum zaten iyiki sizler varsınız...
Ben Pazartesi günü Ya Allah Bismillah deyip başlıyorum Allah izin verirse dualarınız da eksik etmeyin..
Yeni bir hafta,yeni bir başlangıç,uzun,yorucu,sıkıcı,acılı,ağrılı ama inşalllah sonu güzel olacak bi başlangıç...

sağol canım hayırlısı olsun tabiki, bu ay senden güzel haberi alalımda ben beklerim

valla burcu bugün işyeri çok yoğun ve stresliydi pek üzülmeye vaktim olmadı zaten dün sabah test yapmıştım ya kendimi alıştırmıştım bu duruma

meraaalll çok hoşsun güldürdün beni , bundan sonra her hafta sonu çık gez dolaş canım,kocalarımız olmadanda yapmalıyız ama yapmıyoruz illede onlarla gidelim diye bekliyoruz valla bende seninle aynı durumdayım yanlız başıma biyere gitmem,kaybolmaktan korkarım

canım dediğin gibi Allah sağlık sıhhat versin önce bebişlerimiz mutlaka gelecek,inancımız tam

inşallah canım bu son olsun

buket tutturamadığımıza göre acaba diyorum biz bu işi bilmiyormuyuz yoksa o silkeleme olayını 1-2 sefer sadece yapmıştık o ayda tutmamıştı

başlamak bitirmenin yarısıdır aslım,hakkında hayırlısı olsun,inşallah zorlanmadan kolaylıkla geçersin bu aşamalardan

canım inşallah son kanaman olur bir daha yaşamazsın çok çok dikkat et kendine wc harici kalkma hiç. Dularımız da seninle inşallah atlatacaksın bunu o bebek oraya tutundu ve bırakmayacak seni yukarı da çıkacak büyüdükçe.

Canım iştende çıktın demek artık ama evden de sürdürecekmişsin ne olacak bizim bu iş aşkımız bilmiyorum yani. Çarpıntın neden oldu canım türk kahvesi filan mı içtin o da yapar. Bepanten iyi gelir pişiğe ama sen dr sor istersen bir. Yaptırırsın muayeneni merak etme.

İyiymiş o zaman Yasocum sigara illet birşey bırakılmadığı sürece her hastalığa davetiye resmen annem o kadar içmesine rağmen hiç kullanmadım da özenmedim de çok şükür. Ama kardeşim de içiyor. Allah şifalar versin babana da birkaç güne daha iyi olur zaten.

Meralim ne maceralı bir gün olmuş hakikaten bana sor sen kaç yaşıma kadar İst. yaşadım bir yerini bilmem Anadolu yakasında birkaç yer Avrupa yakası hiç bilmem yani ee napıyım hep evde kardeşime bakardım ben onun başını bekle dur annem çalışırken eh sonra ben çalışmaya başladım çok yoğun olurdum haftaiçi izin yapardım bütün arkadaşlarım çalışıyor olurdu evde geçerdi valla yaza kalırsa tğp karşıda ya merkez nasıl bulucam gidebilcem mi şimdiden düşünüyorum ayol eşim zaten İstanbullu değil bilmez Bence de canım eşinle ya da eşin olmadan arkadaşlarınla hep çık gez farklı yerler gör kış bile olsa sıkıca giyin çık sahilde bir cafeye gir sahlep iç mis.. Ben hiç gidemesem bir yere kadıköy yakındı oraya iner oturur bir çay kahve içerdim denizi çok severim. Bundan sonra eşine bağlı olma ister gelsin ister gelmesin oturduğun şehri keşfet şimdiki aklım olsa her yerini gezerdim orda ikamet etmek nimet ya ama şimdide orada değilim

Canım hayırlısı olsun hakkında bak lütfen ön yargılı ile gitme sakin ol normal bir tedaviymiş gibi düşün tüp gibi düşünme bu adı hiç anma. İnan iğnelere başlayınca hiç anlamayacaksın hemen geçecek günler alışacaksın bir gün sürer ancak sonraki günler ritüel olacak senin için. Toplamada anestezi yapılacak hiç anlamayacaksın ne zaman uyudun uyandın transfer zaten normal muayene gibi bundan mı ürkmüşüm diyeceksin süreç bittiğinde tedavinin en zor yanını söyleyeyim sana sonucu beklemek başka hiçbir zorluğu yok gerçekten. İnşallah sonu güzel olsun yeter k o kadar insan yaptırıyor ben neden yaptıramayacak mışım benim ne eksiğim var de işte bu kadar.

Kızlar Dr dan geldim. İdrar Yolu Enfeksiyonum bitmemis tekrar ilaç yazdi. Kanim az diye kan ilacijin yaninda iğne de yazdi. Nst ye soktu coksukur o temiz çıktı. Bebeğin durumunu iyi gördü maşallah. Ama tabiki yine tansiyon um 15 çıktı orda Allahtan ki kendi aletimide goturmustum onun gecmis hafiza kayitlarini gösterdim. Inaninki evde böyle dusuk çıkıyor , burda yükseliyor dedim inandi busefer hakkaten
Asıl bombaya geliyorum... normalde 27 Kasım da dogurmam lazimken, seni kasimin ilk haftasi dogurtmam lazim dedi!!!! Çünkü bu idrardaki protein olayindan dolayı son haftalarda bi ani yükseliş olursa bu hem senin hemde bebegin icin cok tehlikeli olur dedi. Yani bedis gibi banada sezeryan yolu göründü

Özlem cim adet olmuşsun inşallah hayirlisiyla bu son adetin olsun.elindeki butun orkidleri taaa lohusa dönemine kadar kullanamayasin emi.
Aslı kuşum ayy maşallah tupe ilk adımını atmissin dr randevusu alarak. Süper sevindim yaaa. Bence sen bi dua belirle hepimiz okuyalım sana bu süreçte cok süper olur. Lütfen ihmal etme. Bundan sonra kim tupe başlarsa onu bu yolda el ele verip tam gaz destekleyelim. Topigimizin bir tüp duası olsun bence.
Merall canim super bir macera ve Süper bir deneyim olmuş tatlim. Kır zincirlerini valla kocan seni bu yola itmis sonradanda sakın soylenmesin cok geziyorsun filan diye..
K.burcu ayy makarna maceran super yaa o nasil bir iştahlı yiyis maşallah yani:)))
Sedacım seni ayrıca tebrik etmek istiyorum aslı ya tüp tedavisini harika bir şekilde ve cok olumlu ozetlemissin. Helal olsun diyorum baska bişey demiyorum.
Tümay im canim benim zaten sen hep yanimdasin sürekli irtibat halindeyiz seninle, cok candan bir insansin seni cok seviyorum.
B.burcu topigimizin enerji bombası nasilda eksiksiz herkese Tek tek cevap yazıyorsun sana hayranim alnından öpüyorum seni.

canımm haklısın galiba hazır sayılırım korkular hariçç :)inşallah sonu çok güzel olurr..

amanınnn Yasommm erkenden gelicek bebiş inşallah aman ikiniz de sağlıklı olunda varsın erken gelsin hoş ben Betül hanım doğum kısmında da nazlanır gelmez die düşünüyodum ama oda hemencecik annesiyle babasına kavuşmak istiyo demekki :)hakkınız da hayırlısı olsun canımcımmm
ewet bende pazartesi sabah 8 de doktorda olucam inşallah bi aksilik çıkmazsa başlıcak yedavimiz :)
ewet benimde aklıma geldi geldi de acaba diorum tefriciyyemi okusak ya da lem yelidmi olsa bilmiyorumm

yok anacım öle değil iki gündür ankarada sular kesik de durumumuz bu nedenşe vahim:))
haaa anladım cnm vardır bi yerlerde patlak cnm gelir susuzluk da çok kötü birşey ya
ben iyiyim canım sende iyisindir inşallah
Allah iyilikler versin cnm bende iyiyim çok şükür
Mesudeeeee canım benim..gelmiyosun ama maşallah olan biten herşeyi özet geçmişsin :)) ya ben senin o minik fındığını yerim..maşallah ..maşallah.. öptüm sizi

he ya ara ara giriyorum bakıyorum yazamadan çıkıuorum takipdeyim yani cnm
bizde seni öptük tatlım

yasom işte betüşün son halleri dün çektim ama göndermeye fırsatım olmamıştı işte betüşden kareler

Eklentiler

• $IMG_1278.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_1265.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $IMG_1275.webp
    9 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_1276.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 39
  • $rana (7).webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 46
Kurban olurum onu yaratan Rabbime ne tatli bi kiz bu ya masallah subhanallah

tümayım inanırmısın bende hergün öyle seviyorum seni yaratan çok güzel yaratmış kurbaan olurum yaratana diye çok tatlı kızım teyzesi
ama birazda boklu bi kakasını yapmış taa sırtından çıkmış kucağımdaydı benim üstüm başım bile battı

amanıınn demek erkenden doğuracaksın haa hayırlısı olsun yaseminciğim
amiiinnn canım amin

yasom işte betüşün son halleri dün çektim ama göndermeye fırsatım olmamıştı işte betüşden kareler

anaaaaammm mesude ben bu kızın o dudaklarını o gözlerini yerim çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun,ben çok merak ediyorum benim çocuğum nasıl olur güzel mi olur yoksa çirkinmi olur(çirkinde olsa bana güzel görünür ama olsun başkalarınada güzel görünsün)

Canım iyi etmişsin tansiyon aletini almakla aynıa ispatın oldu işte ama madem protein kaçağı risk oluyor erken olacak artık yapacak birşey yok doktor zaten olabilecek en iyi tarihi vermiştir bebek için sorun olmaz artık o tarihten sonra. Valla açıkçası artık doğur da kurtul diyorum ya tatlım her günün sorunla geçti hamileliğinden hiçbirşey anlamadın kuzum kucağına gelsin sağlıkla inşallah az kaldı ana hazırlıklı ol bu kız çok çektirecek sana şimdiden belli etti nazlı olacak cadı olacak ama olsun yeter ki kucağında olsun. Valla Aslı'ya kendi düşüncelerimi söyledim bende böyle başladım tedaviye herkes yaptırıyor benim neyim eksikmiş ne korkucam ya dedim ama tabi benim e2 yüksekliğinden dolayı yumurta toplamadan tırsmıştım ama hiç öyle olmadı süper geçti öbür gün çokta güzel gitmiştim hastaneye iğne vurdurmaya. Hele dondurulmuşlarla denemek hiç yani gözümde. Bence de tüp yaptıracaklar için dualar okuyalım bir bayan vardı demiştim ya üçüze gebeymiş ki imkansız demişler o kadım elem tere okumuş hep fil suresi yani girerken transfere. Ve o kadında dedi lem yelid oku meryem suresi oku diye.

anam maşallah çok tatlı olmuş canımm Allah'ım nazarlardan saklasın ay benim bebeğim olmasa ne olur burada bir sürü yiğenim var gider gider severimm

Mesudee oyyy maşallah 41 kere bu nasil bir lokumluk bir Betüş yaa yerim ben onu tontişim benim. Kakasini ye sen bikere onun annesi, çocuk neguzel bağırsak hareketini yapmış cok tesekkur ederim resimler icin canımın içi.

Asli bak seda dua için öneri de bulunmus fil süresi diye, bir arastir bence yarin netlestir pazaresi duayi baslatalim inşallah

Sedacim sorma simdi nazli ama inşallah dogdugunda affettirecek kendisini uslulugu ile :)

Bircanim CNm benimcok gecmis olsun Rabbimseni ve kuzunu korusun sagsalim çıkın hastaneden dikkat et bol Bol dinlen cnm
ye anam ye istediğin yerden ye teyzesi bende sabah aksam öğle gece yiyorum halen doyamadim:)))
Âmin olur tabi bütün bebekler güzeldir Yaratan güzel çünkü hem herkesin cocuğu kendine güzel biti çirkin dese bile sana öyle güzel gelir ki inanmazsin Rabbim hayirli evlatlar versin sana en kısa zamanda burda fotolarını paylaşırsın bizde torosundan ısırırız iste ))
Âmin c teşekkür ederiz sedoşum ya seninde olsun kuzum Rabbi
Sana da nadip etsin annelik bambaşka birsey uzaktan sevmek olmaz teyzesi bekleriz izmire yolun düşerse kanlı canlısı daha tatlı
Dün video çektim cok tatlı oldu ama burda paylasamadim denedim de
Oooo yasom ben onun heryerini yerim ya yapsın tabi yapmadığı zaman sıkıntı oluyor onceden ben yaptırıyordum şimdi kendisi patir patir yapıyor maşallah
CNm sende sezeryan olacakmışsın hayırlısı olsun ikiniz icinde CNm benim dikkat et kendine ve yeğenime kızımın adaşına yani öptüm ikinizide:)))

Son düzenleme:

amiin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, bu gidişle ben doğurana kadar burda kimse kalmayacak bebeği olanlar çok sık gelemiyor,neyse yaaa belki o zaman 2. bebeği düşünürlerde öyle gelirler siz 2. ben 1. derken yine buluşuruz

Minnoşlarım günaydınnnnnnnnnn

Mesude senin o profil resmindeki fıstığı yerim bennn, yerim ya,AllahIm ne kadar tatlı ,maşallah subhanallah, Rabbim korusun nazardan

Aslım canım hayırlısı olsun bebeğim, herşey çok kolay olsun inşallah, dualarla başla

Yasemin maşallah gelişmelr çok iyi, olsun kasımınilk haftası gelsin, yeterki sağlıkla gelsin annesi, hem belki benimle aynı gün doğar :)

KIZLAR BEDRIYE'yi merak etmişsiniz, doktor kontrolu iyi geçmiş, çatı muaynesi olmamış, gelince kendisi ayrıntıları anlatır, kaynının düğünü var o yüzden gelemiyor, haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…