- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.401
tatlım benim bildiğim kadarıyla 8. aydan sonra bunlar normal , o kadar çok insandan böyle şikayetler duydum ki..kimisi demir eksikliğinden, kimisi ani tansiyon yüksekliğinden kaynaklanır..ama hepsi zararsız ve geçici şeyler, sürekli olursa endişe et, bir iki sefer yaşanan şeyden birşey olmaz Allahın izniyle..öptümm
aa ne sorucam..senin kızın adını ne karar verdiniz?
iyi akşamlar kızlar ben 2 gündür hastanedeyim yine kanamam oldu ama bu seferki daha fazlaydı bugün kesildi belki yarınn taburcu oluruz doktorum 5. aya kadar inşallah yukarı çıkar elimizden geleni yapacağız düşük tehliken var dikkat edeceksin dedi
Rabbime dua ediyorum bize bağışlasın diye tabiki verende o, alanda o, ama inşallah bir sey olmaz sağlıkla dünyaya gelir bebeğim, cok zor her kanamamda aklım çıkıyor yaşıyor mu diye Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah
kızlar selamlar
bugun son işgünümü tamamladım.. hayırlısıyla işten ayrıldım, ufak bi kutlama yapalım dediler pasta falan, kesinlikle istemedim hayırlısıyla bi doğurayım sonra dedim..kimseyle vedalaşmadım gibi bişey onlar gelip öptülşer ama duygusal bi ortam oluşmasın diye hiiç muhabbetlere girmedim zaten bi süre evden destekleyeceğim işi işle ilgili durum bu..
gecen gece dedimki herkesin ki mucize ama buketin ki gerçekten buyyuk sürpriz oldu deyşp düşünüyordumm ayyy bugunde haberi verdiği yazıyı paylaşmışsınız.. bende onu okurken bizden ayrılıyor sanmıştım öyle en alta yazmış ya hamileyimm diye hem çok sevinmiştim hemde en başa yazsana be kız diye kızmıştımm..buketim tefriciyelerini okudumm.. Rabbim niyetini kabul etsin inşallah..
kızlar şu an nefes almaya yetişemıyorm resmen inanılmaz bi çarpıntım var, yaaa size bişey dicembı anda iki bacağımın arasında şişik pişik oldu yarın muayene ederse olamam çok kötü oldu durduk yere ne oldu anlamadım. yarın sabah doktora gidicem,çatı muayenesi yapıcak mı yaptırabilecek miyimmm bilmiyorummm.. yarın inş güzel haberler alırız kızlar yaa inşallah.. aaa çok çarpıntım var gidip yatayım..
aslı ve özlemm canlarım t-adetleriniz mi geikti inşallah çok güzel haberlerinizi alırız..
hepinize sarılarak öpüyorum..
kızlar günaydın
ben yine adet oldum yaaa bu seferde tutturamadık,nerde neyi yanlış yapıyoruz anlamadım gitti
Kızlar Günaydınnn
Akşam test yaptım ancak tek çizgi ve ben birbirimize bakıp durduk :))) nasip kısmet tabiki testi yapınca hastalanırım dedim ama daha hastalanmadım da bugün gelir heralde :) doktoru arıcam pazartesiye randevu alıcam yani bugün hastalanacağımı düşünerek :)
Özlemm hastalanmışsın kuzum hayırlısı canım vakti zamanı var bizim bebelerin :)
Canlar günaydın...sabah başladığım maceranin sonuna gelmis olduğumu belirtir buradan sevgili eşimi kınadığını da tüm kk okurlarına ilan ederim...bugun ıstanbul ticaret unv. Egitimim var..sabah sevgili eşime kaçta çıkarız dedim ve bana ne dedi tahmin edin " aşkım ben neden bırakın surdan otobüse bin git ben taaa eminönü ne nasil gıdım " beyninden vurulmusa döndüm çünkü bugüne kadar hiç otobüse binmedim desem yeridir...amaa hiic burnumu yere düşürmeden çıktım evden yanlış otobüse binerek başlayan maceram tramvayin beyazitta bozulmasıyla devam etti...neyseki 1 saatin sonunda masmavi denizi 1 tane bile türkçe konuşmayan halkıyla olmam gereken yerdeydim...ay nasil kızdım kendine salak kafam ben neden cumartesileri saat 10 lara kadar uyuyup burnumu dışarı cikarmiyorum...böyle muhteşem bir şehirde yasa sadece bakırköy u bil..olacak şey değil....hep kocam yüzünden ...ama bana attığı bu kazık süper oldu oyle ya da boyle ben onsuz da bir yerlere gidebilirmisim...peeeeeee....bundan gayri kim tutar beni...hoopp giyincemn suslencem aycan kendimi sokaklara....huuuu sevgili eşim duyuyor musun beni....yikilmadim ayaktayım...
Yaseminim ALLAH razı olsun benim için dua etmişsin kuzum benim RABBİM ettiğin duaların yüzü suyu hürmetine sana bugun hayırlı haberler almayı nasip etsin İNSALLAH...duaların seninle....
Bedriyeemm sende güzel haberlerle gel için nst lere baglan..bebeğinin kaslarını bile gör İNSALLAAAHH...
Ozlemim Aslim hakkınızda hayırlısı...biz bu yolun yolculariyiz bu yolda bizi üzecek tek şey kendii sağlığımizı kaybetmek olmalı ...onun dışında herşey yolunda...
iştahın yerinde belliki afiyet olsun:))Günaydın kızlar nasıl gidîyor herkes güzel haftasonları geçirir inşallah Yasemin ve bedriye inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsiniz özlemim hayırlısıyla bu son adetin olur bîr dahaki aya müjdeli haberi verirsin aslımın inşallah adetin gelmez geç döllenmedit sende müjdeli haberî verirsîn dün gece benim başıma ne geldi makarna yaptım sofrayı kurduk yiyoruz baktım gözüme bir şey sıçradı uzun makarna içime çekerken yarısı gözüme girdi eşim gece boyu benımle dalga geçti nasıl yaptın diye
Kızlar Günaydınnn
Akşam test yaptım ancak tek çizgi ve ben birbirimize bakıp durduk :))) nasip kısmet tabiki testi yapınca hastalanırım dedim ama daha hastalanmadım da bugün gelir heralde :) doktoru arıcam pazartesiye randevu alıcam yani bugün hastalanacağımı düşünerek :)
Özlemm hastalanmışsın kuzum hayırlısı canım vakti zamanı var bizim bebelerin :)
özlem canım, hayırlısı buymuş, inşallah çok üzülmemişsindir, sizin yalnış yaptığınız bir yer yok tatlım, sabırla beklemek sadece..zor ama olması gereken..inşallah son olur bu adetin
O zaman bu ay Asli, öbür ay Özlem hamile olsun inşallah inşallah ve inşallah :)
Canlar günaydın...sabah başladığım maceranin sonuna gelmis olduğumu belirtir buradan sevgili eşimi kınadığını da tüm kk okurlarına ilan ederim...bugun ıstanbul ticaret unv. Egitimim var..sabah sevgili eşime kaçta çıkarız dedim ve bana ne dedi tahmin edin " aşkım ben neden bırakın surdan otobüse bin git ben taaa eminönü ne nasil gıdım " beyninden vurulmusa döndüm çünkü bugüne kadar hiç otobüse binmedim desem yeridir...amaa hiic burnumu yere düşürmeden çıktım evden yanlış otobüse binerek başlayan maceram tramvayin beyazitta bozulmasıyla devam etti...neyseki 1 saatin sonunda masmavi denizi 1 tane bile türkçe konuşmayan halkıyla olmam gereken yerdeydim...ay nasil kızdım kendine salak kafam ben neden cumartesileri saat 10 lara kadar uyuyup burnumu dışarı cikarmiyorum...böyle muhteşem bir şehirde yasa sadece bakırköy u bil..olacak şey değil....hep kocam yüzünden ...ama bana attığı bu kazık süper oldu oyle ya da boyle ben onsuz da bir yerlere gidebilirmisim...peeeeeee....bundan gayri kim tutar beni...hoopp giyincemn suslencem aycan kendimi sokaklara....huuuu sevgili eşim duyuyor musun beni....yikilmadim ayaktayım...
Yaseminim ALLAH razı olsun benim için dua etmişsin kuzum benim RABBİM ettiğin duaların yüzü suyu hürmetine sana bugun hayırlı haberler almayı nasip etsin İNSALLAH...duaların seninle....
Bedriyeemm sende güzel haberlerle gel için nst lere baglan..bebeğinin kaslarını bile gör İNSALLAAAHH...
Ozlemim Aslim hakkınızda hayırlısı...biz bu yolun yolculariyiz bu yolda bizi üzecek tek şey kendii sağlığımizı kaybetmek olmalı ...onun dışında herşey yolunda...
Günaydın kızlar nasıl gidîyor herkes güzel haftasonları geçirir inşallah Yasemin ve bedriye inşallah doktordan güzel haberlerle gelirsiniz özlemim hayırlısıyla bu son adetin olur bîr dahaki aya müjdeli haberi verirsin aslımın inşallah adetin gelmez geç döllenmedit sende müjdeli haberî verirsîn dün gece benim başıma ne geldi makarna yaptım sofrayı kurduk yiyoruz baktım gözüme bir şey sıçradı uzun makarna içime çekerken yarısı gözüme girdi eşim gece boyu benımle dalga geçti nasıl yaptın diye
özlem -aslı canınız sağolsun napalım.bi dahakine inşalalh..özlemim sormuş nrede yanlış yapıyoruz diye...anacım nasıl yapıldığını biliyor olmanız gerekli:)))belki şu ilkeleme olayını sizde denesenşz olur..
Kızlar hastalanmaya başladımmm:)))) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyse hayırlısı böyleymiş...
Bana tüp yolları gözüktü..Kendiliğinden olmuyomuş olamıyomuş demek ki buna da inandım nedense hep mucize bekledim ama artık mucize beklicek durumda değilim..farkındayım sürekli nazlanıyorum korkularımı dile getiriyorum ewet gerçek olanlar bunlar ama kaçışım olmadığını çok daha iyi anladım..Sürekli erteleyerek ve kaçarak nereye kadar gidecek ki hem bunu en başta canım eşime yapmak istemiyorum..
Ewet çok korkuyorum tüp bebek sürecinden..ama korkunun ecele faydası yok ki..Biyerlerden başlamak gerekiyor artık ve sürekli böyle kaçmayı da kendime yakıştıramıyorum açıkçası...
Bu süreçte bana nasıl büyük destek olacağınızı çok iyi biliyorum zaten iyiki sizler varsınız...
Ben Pazartesi günü Ya Allah Bismillah deyip başlıyorum Allah izin verirse dualarınız da eksik etmeyin..
Yeni bir hafta,yeni bir başlangıç,uzun,yorucu,sıkıcı,acılı,ağrılı ama inşalllah sonu güzel olacak bi başlangıç...
başlamak bitirmenin yarısıdır aslım,hakkında hayırlısı olsun,inşallah zorlanmadan kolaylıkla geçersin bu aşamalardan
iyi akşamlar kızlar ben 2 gündür hastanedeyim yine kanamam oldu ama bu seferki daha fazlaydı bugün kesildi belki yarınn taburcu oluruz doktorum 5. aya kadar inşallah yukarı çıkar elimizden geleni yapacağız düşük tehliken var dikkat edeceksin dedi
Rabbime dua ediyorum bize bağışlasın diye tabiki verende o, alanda o, ama inşallah bir sey olmaz sağlıkla dünyaya gelir bebeğim, cok zor her kanamamda aklım çıkıyor yaşıyor mu diye Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah
kızlar selamlar
bugun son işgünümü tamamladım.. hayırlısıyla işten ayrıldım, ufak bi kutlama yapalım dediler pasta falan, kesinlikle istemedim hayırlısıyla bi doğurayım sonra dedim..kimseyle vedalaşmadım gibi bişey onlar gelip öptülşer ama duygusal bi ortam oluşmasın diye hiiç muhabbetlere girmedim zaten bi süre evden destekleyeceğim işi işle ilgili durum bu..
gecen gece dedimki herkesin ki mucize ama buketin ki gerçekten buyyuk sürpriz oldu deyşp düşünüyordumm ayyy bugunde haberi verdiği yazıyı paylaşmışsınız.. bende onu okurken bizden ayrılıyor sanmıştım öyle en alta yazmış ya hamileyimm diye hem çok sevinmiştim hemde en başa yazsana be kız diye kızmıştımm..buketim tefriciyelerini okudumm.. Rabbim niyetini kabul etsin inşallah..
kızlar şu an nefes almaya yetişemıyorm resmen inanılmaz bi çarpıntım var, yaaa size bişey dicembı anda iki bacağımın arasında şişik pişik oldu yarın muayene ederse olamam çok kötü oldu durduk yere ne oldu anlamadım. yarın sabah doktora gidicem,çatı muayenesi yapıcak mı yaptırabilecek miyimmm bilmiyorummm.. yarın inş güzel haberler alırız kızlar yaa inşallah.. aaa çok çarpıntım var gidip yatayım..
aslı ve özlemm canlarım t-adetleriniz mi geikti inşallah çok güzel haberlerinizi alırız..
hepinize sarılarak öpüyorum..
Günaydın cicişlerim
Bugun 9 da dr randevum var.tabi ordan cikkmam öğlen i bulur
Bircan tatlim Allah sifa versin seni en iyi anlayanlardan biri benimdir. Bugun sana bol bol "ya şafi ya kafi ya muafi" çekeceğim. Sen yerinden gercekten wc hariç hic kalkmazsan bişey olmaz Allah in izniyle. Biliyorsun bende yattim hemde 3 ayda 10kg alacak kadar...
Meralim canimmm dun topige gelmiş sin cokkkk sevindim. Sanada pazartesiye kadar o şifa tesbihatindan hep okuyacağım. İnşallah hayırlısı ile ameliyat siz biter bu mesele.
Bedisim de bugun dr da olacak hadi bakalim dogum zamanı netleşecek mi cok merak ediyorum.
Asli ne yapti asliiiiiiiiiiii test yapsa kesin haber verirdi demekki yapmadi.
Sedac babam sigara kullanmıyor coksukur tatlim o sebeple rahatım coksukur.
Kızlar hastalanmaya başladımmm:)))) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyse hayırlısı böyleymiş...
Bana tüp yolları gözüktü..Kendiliğinden olmuyomuş olamıyomuş demek ki buna da inandım nedense hep mucize bekledim ama artık mucize beklicek durumda değilim..farkındayım sürekli nazlanıyorum korkularımı dile getiriyorum ewet gerçek olanlar bunlar ama kaçışım olmadığını çok daha iyi anladım..Sürekli erteleyerek ve kaçarak nereye kadar gidecek ki hem bunu en başta canım eşime yapmak istemiyorum..
Ewet çok korkuyorum tüp bebek sürecinden..ama korkunun ecele faydası yok ki..Biyerlerden başlamak gerekiyor artık ve sürekli böyle kaçmayı da kendime yakıştıramıyorum açıkçası...
Bu süreçte bana nasıl büyük destek olacağınızı çok iyi biliyorum zaten iyiki sizler varsınız...
Ben Pazartesi günü Ya Allah Bismillah deyip başlıyorum Allah izin verirse dualarınız da eksik etmeyin..
Yeni bir hafta,yeni bir başlangıç,uzun,yorucu,sıkıcı,acılı,ağrılı ama inşalllah sonu güzel olacak bi başlangıç...
canımm haklısın galiba hazır sayılırım korkular hariçç :)inşallah sonu çok güzel olurr..Canım hayırlısı olsun hakkında bak lütfen ön yargılı ile gitme sakin ol normal bir tedaviymiş gibi düşün tüp gibi düşünme bu adı hiç anma. İnan iğnelere başlayınca hiç anlamayacaksın hemen geçecek günler alışacaksın bir gün sürer ancak sonraki günler ritüel olacak senin için. Toplamada anestezi yapılacak hiç anlamayacaksın ne zaman uyudun uyandın transfer zaten normal muayene gibi bundan mı ürkmüşüm diyeceksin süreç bittiğinde tedavinin en zor yanını söyleyeyim sana sonucu beklemek başka hiçbir zorluğu yok gerçekten. İnşallah sonu güzel olsun yeter k o kadar insan yaptırıyor ben neden yaptıramayacak mışım benim ne eksiğim var de işte bu kadar.
amanınnn Yasommm erkenden gelicek bebiş inşallah aman ikiniz de sağlıklı olunda varsın erken gelsin hoş ben Betül hanım doğum kısmında da nazlanır gelmez die düşünüyodum ama oda hemencecik annesiyle babasına kavuşmak istiyo demekki :)hakkınız da hayırlısı olsun canımcımmmKızlar Dr dan geldim. İdrar Yolu Enfeksiyonum bitmemis tekrar ilaç yazdi. Kanim az diye kan ilacijin yaninda iğne de yazdi. Nst ye soktu coksukur o temiz çıktı. Bebeğin durumunu iyi gördü maşallah. Ama tabiki yine tansiyon um 15 çıktı ordaAllahtan ki kendi aletimide goturmustum onun gecmis hafiza kayitlarini gösterdim. Inaninki evde böyle dusuk çıkıyor , burda yükseliyor dedim inandi busefer hakkaten
Asıl bombaya geliyorum... normalde 27 Kasım da dogurmam lazimken, seni kasimin ilk haftasi dogurtmam lazim dedi!!!! Çünkü bu idrardaki protein olayindan dolayı son haftalarda bi ani yükseliş olursa bu hem senin hemde bebegin icin cok tehlikeli olur dedi. Yani bedis gibi banada sezeryan yolu göründü
Özlem cim adet olmuşsun inşallah hayirlisiyla bu son adetin olsun.elindeki butun orkidleri taaa lohusa dönemine kadar kullanamayasin emi.
Aslı kuşum ayy maşallah tupe ilk adımını atmissin dr randevusu alarak. Süper sevindim yaaa. Bence sen bi dua belirle hepimiz okuyalım sana bu süreçte cok süper olur. Lütfen ihmal etme. Bundan sonra kim tupe başlarsa onu bu yolda el ele verip tam gaz destekleyelim. Topigimizin bir tüp duası olsun bence.
Merall canim super bir macera ve Süper bir deneyim olmuş tatlim. Kır zincirlerini valla kocan seni bu yola itmis sonradanda sakın soylenmesin cok geziyorsun filan diye..
K.burcu ayy makarna maceran super yaa o nasil bir iştahlı yiyis maşallah yani:)))
Sedacım seni ayrıca tebrik etmek istiyorum aslı ya tüp tedavisini harika bir şekilde ve cok olumlu ozetlemissin. Helal olsun diyorum baska bişey demiyorum.
Tümay im canim benim zaten sen hep yanimdasin sürekli irtibat halindeyiz seninle, cok candan bir insansin seni cok seviyorum.
B.burcu topigimizin enerji bombası nasilda eksiksiz herkese Tek tek cevap yazıyorsun sana hayranim alnından öpüyorum seni.
haaa anladım cnm vardır bi yerlerde patlak cnm gelir susuzluk da çok kötü birşey yayok anacım öle değil iki gündür ankarada sular kesik de durumumuz bu nedenşe vahim:))
Allah iyilikler versin cnm bende iyiyim çok şükürben iyiyim canım sende iyisindir inşallah
Mesudeeeee canım benim..gelmiyosun ama maşallah olan biten herşeyi özet geçmişsin :)) ya ben senin o minik fındığını yerim..maşallah ..maşallah.. öptüm sizi
yasom işte betüşün son halleri dün çektim ama göndermeye fırsatım olmamıştı işte betüşden kareler
Kurban olurum onu yaratan Rabbime ne tatli bi kiz bu ya masallah subhanallah
Kızlar Dr dan geldim. İdrar Yolu Enfeksiyonum bitmemis tekrar ilaç yazdi. Kanim az diye kan ilacijin yaninda iğne de yazdi. Nst ye soktu coksukur o temiz çıktı. Bebeğin durumunu iyi gördü maşallah. Ama tabiki yine tansiyon um 15 çıktı ordaAllahtan ki kendi aletimide goturmustum onun gecmis hafiza kayitlarini gösterdim. Inaninki evde böyle dusuk çıkıyor , burda yükseliyor dedim inandi busefer hakkaten
Asıl bombaya geliyorum... normalde 27 Kasım da dogurmam lazimken, seni kasimin ilk haftasi dogurtmam lazim dedi!!!! Çünkü bu idrardaki protein olayindan dolayı son haftalarda bi ani yükseliş olursa bu hem senin hemde bebegin icin cok tehlikeli olur dedi. Yani bedis gibi banada sezeryan yolu göründü
Özlem cim adet olmuşsun inşallah hayirlisiyla bu son adetin olsun.elindeki butun orkidleri taaa lohusa dönemine kadar kullanamayasin emi.
yasom işte betüşün son halleri dün çektim ama göndermeye fırsatım olmamıştı işte betüşden kareler
Kızlar Dr dan geldim. İdrar Yolu Enfeksiyonum bitmemis tekrar ilaç yazdi. Kanim az diye kan ilacijin yaninda iğne de yazdi. Nst ye soktu coksukur o temiz çıktı. Bebeğin durumunu iyi gördü maşallah. Ama tabiki yine tansiyon um 15 çıktı ordaAllahtan ki kendi aletimide goturmustum onun gecmis hafiza kayitlarini gösterdim. Inaninki evde böyle dusuk çıkıyor , burda yükseliyor dedim inandi busefer hakkaten
Aslı kuşum ayy maşallah tupe ilk adımını atmissin dr randevusu alarak. Süper sevindim yaaa. Bence sen bi dua belirle hepimiz okuyalım sana bu süreçte cok süper olur. Lütfen ihmal etme. Bundan sonra kim tupe başlarsa onu bu yolda el ele verip tam gaz destekleyelim. Topigimizin bir tüp duası olsun bence.
Merall canim super bir macera ve Süper bir deneyim olmuş tatlim. Kır zincirlerini valla kocan seni bu yola itmis sonradanda sakın soylenmesin cok geziyorsun filan diye..
K.burcu ayy makarna maceran super yaa o nasil bir iştahlı yiyis maşallah yani:)))
Sedacım seni ayrıca tebrik etmek istiyorum aslı ya tüp tedavisini harika bir şekilde ve cok olumlu ozetlemissin. Helal olsun diyorum baska bişey demiyorum.
Tümay im canim benim zaten sen hep yanimdasin sürekli irtibat halindeyiz seninle, cok candan bir insansin seni cok seviyorum.
B.burcu topigimizin enerji bombası nasilda eksiksiz herkese Tek tek cevap yazıyorsun sana hayranim alnından öpüyorum seni.
Bircanim CNm benimcok gecmis olsun Rabbimseni ve kuzunu korusun sagsalim çıkın hastaneden dikkat et bol Bol dinlen cnmiyi akşamlar kızlar ben 2 gündür hastanedeyim yine kanamam oldu ama bu seferki daha fazlaydı bugün kesildi belki yarınn taburcu oluruz doktorum 5. aya kadar inşallah yukarı çıkar elimizden geleni yapacağız düşük tehliken var dikkat edeceksin dedi
ye anam ye istediğin yerden ye teyzesi bende sabah aksam öğle gece yiyorum halen doyamadim:)))anaaaaammm mesude ben bu kızın o dudaklarını o gözlerini yerim çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun,ben çok merak ediyorum benim çocuğum nasıl olur güzel mi olur yoksa çirkinmi olur(çirkinde olsa bana güzel görünür ama olsun başkalarınada güzel görünsün)
Âmin c teşekkür ederiz sedoşum ya seninde olsun kuzum RabbiCanım iyi etmişsin tansiyon aletini almakla aynıa ispatın oldu işte ama madem protein kaçağı risk oluyor erken olacak artık yapacak birşey yok doktor zaten olabilecek en iyi tarihi vermiştir bebek için sorun olmaz artık o tarihten sonra. Valla açıkçası artık doğur da kurtul diyorum ya tatlım her günün sorunla geçti hamileliğinden hiçbirşey anlamadın kuzum kucağına gelsin sağlıkla inşallah az kaldı ana hazırlıklı ol bu kız çok çektirecek sana şimdiden belli etti nazlı olacak cadı olacak ama olsun yeter ki kucağında olsun. Valla Aslı'ya kendi düşüncelerimi söyledim bende böyle başladım tedaviye herkes yaptırıyor benim neyim eksikmiş ne korkucam ya dedim ama tabi benim e2 yüksekliğinden dolayı yumurta toplamadan tırsmıştım ama hiç öyle olmadı süper geçti öbür gün çokta güzel gitmiştim hastaneye iğne vurdurmaya. Hele dondurulmuşlarla denemek hiç yani gözümde. Bence de tüp yaptıracaklar için dualar okuyalım bir bayan vardı demiştim ya üçüze gebeymiş ki imkansız demişler o kadım elem tere okumuş hep fil suresi yani girerken transfere. Ve o kadında dedi lem yelid oku meryem suresi oku diye.
anam maşallah çok tatlı olmuş canımm Allah'ım nazarlardan saklasınay benim bebeğim olmasa ne olur burada bir sürü yiğenim var gider gider severimm
Oooo yasom ben onun heryerini yerim ya yapsın tabi yapmadığı zaman sıkıntı oluyor onceden ben yaptırıyordum şimdi kendisi patir patir yapıyor maşallahMesudee oyyy maşallah 41 kerebu nasil bir lokumluk bir Betüş yaa yerim ben onu tontişim benim. Kakasini ye sen bikere onun annesi, çocuk neguzel bağırsak hareketini yapmış cok tesekkur ederim resimler icin canımın içi.
Asli bak seda dua için öneri de bulunmus fil süresi diye, bir arastir bence yarin netlestir pazaresi duayi baslatalim inşallah
Sedacim sorma simdi nazli ama inşallah dogdugunda affettirecek kendisini uslulugu ile :)
ye anam ye istediğin yerden ye teyzesi bende sabah aksam öğle gece yiyorum halen doyamadim:)))
Âmin olur tabi bütün bebekler güzeldir Yaratan güzel çünkü hem herkesin cocuğu kendine güzel biti çirkin dese bile sana öyle güzel gelir ki inanmazsin Rabbim hayirli evlatlar versin sana en kısa zamanda burda fotolarını paylaşırsın bizde torosundan ısırırız iste))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?