Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlaarr bugun benim için dua eden dilleriniz, elleriniz dert yüzü görmesin. Allah gönlünüzdekini hayırlı tez vakitlerde kucağınıza almayı nasib etsin mevlam.. inşAllah en yakın zamanda hepimizin yüzü güler.. Mevlam tüm dileyenlere, bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Kimsenin yanında bizleri boynu bükük, kucağı boş bırakmasın mevlam.. Rabbime sürekli yalvarıyorum, inşAllah sesimizi duyar hayırlısıyla bebeklerimize kucaklaşmak için vakti saatimiz gelmiştir.. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin, gönlümüzdeki dileğimizi bize hayırlı kılsın.. Amin.

cnm sen çektirdinmi bende çektirmek istiyorum ama çok zor oluyo falan dediler

ben yaptırdım..narkozlabayılınca gerisi boş...acı macı yok:)) hiç düşünmeyin..tüplerin kapalı olup olmadığını başka türlü anlayamaz doktorlar. gidin tedavinin başında yaptırın boşa zaman harcamayın derim ben..

bende bu hafta çekileceğim eşimin değerleri 23 milyon çıkmış dr isterseniz hemen aşılamaya geçelim demiş her ikimizde de problem olduğundan. aşılamadan önce rahim filmi istemiş ben korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ne diyeyim hayırlısı olsun.

canım benim inanaır mıısn ben aylardır bu rahim filmini araştırıyorum.. süt banyosunu çok duyuyorum ya sana zahmet ne zaman nasıl yapıldığını adetin kaçıncı günü başlandığını biliyorsan anlatır mısın? Ne duysak deniyoruz.. ben kendimi zaptedemiyorum.. sürekli bir arayış içindeyim..

narkozsuz yaptırmayı düşünüyorum canım, narkozsuz yaptıran var mı çok mu acıyor

narkozla özel hastaneler yapıyor die bi duyum almıştım ne kadar doğrudur bilmiyorum olduğum yerde özel hastane yok tedavi için ıspartaya gidicem sanırım yeniden başlıcaz burdur a tayin olduk herşey yarım kaldı sil baştan aman hayırlısı artıkınnnnn

bence hiç knrkmayn bna da herkes çektrme çok zor flan dedıler ama ben dinlemdm kimseyi hatta özel bi yerde çektirecktm ama son gün ablmn kaynı bashekim yardmcsı devlet hastanesnde orda çektr dedi ablam bende orda çektirdm katater diye bi alet çıkmış yüzde seksen azaltyrmuş acıyı onla cektler bi tek ona 50 lira verdm neredeyse hiç acımadı oh paramda bana kaldı:)

aynen ööle yaa.. ben eşşeklik etmeyip çektirseydim ooo şu ana kadar acısını sancısını çoktaaan unutup bir adım daha ilerlemiş olucaktım.. ama benim çevremde hep bekle dedi.. belki kendiliğinden tutar diye.. bende bir umut bekledim ama yok yapılacak bişeyde yok. Rabbim hayırlı kapılar açsın diye hep dua ettim.. demek ki bize açılan kapı tedavi araştırma kapısı Allah utandırmasın inşAllah.

kadınlar kulübündede var sanırım bulabilirsen. ben sana kuzenimin anlattğını yazayım hani malum yumurtlama dönemlerimiz varya o dönemlerde bi kilo sütü kaynatıtıyorsun kaynayınca içine bi demet maydanoz atıp biraz daha kaynatıyorsun onu alıp üzerine oturuyorsun bunu yarıp saat falan yapcan soğudukça tekrar ısıtıp yapıyosun buhara otururken beline çarşaf golayacakmışsın ısı dışarıya çıkmayacak şekilde yani bunu malum günlerinde üç kez yapıyosun her yaptığında geceyide değerlendiriyorsun:)))

kızlar duygu arkadaşımızdan ses soluk yok kan testi falan yaptırdımı kesinleştimi hamileliği

bu arada benim randevumada az kaldı dualarınızı eksik etmeyin lütfen .. ayrın sabah gelişmelerden haberdar ederimm..

bunu yaptıktan sonra ve yapım esnasında üşütmemeye dikkat et benim yakınım yaptı ama üşüttü

ya inşallah hafif geçiririm, narkozsuz yaptırınca bir iki gün istirahat ediyormuşsun doğrumu bu.

yoo ben kalkıp eve gittim ertesi günde işe gittim izin alamasaydım işede gelebilirdim ama agrı eşiği düşük olan arkadaşların dinlenmeye ihtiyaçları olduysa bilemem amannn benim geçen güki yaşadıgım olayda bile işe geldim ertesi gün düşün üstüne oturamıyodum oraya yatıca ne olursa olsun dayanıyosun dert etme kendine boşunnada uykularını kaçırma derim ben

ya herkes bir şey söylüyor ama ne olursa olsun çekilecek bu film kaçarı yok. çünkü aşılamadan önce çekilmesi lazımmış. tüpler tıkalıysa boş yere aşılama olur çünkü en azından bilirim kapalıysa (inşallah değildir) çaresine bakarız.

inş. tıkalı deildir zaten ufak tıkanıkları ilaçla açıyolar düşünsene sadece hsgden sonra bile hamile kalanlar var bana doktorum 6 ay bekle %45 ihmalle hamile kalabilirsin demişti ama olmadı inş. sen çektirdigin ertesi ay hamile kalırsın

Allah razı olsun canım inşallah hepimiz kalırız. peki tıkanıklık fazlaysa ameliyat mı ediyorlar, yani tedavisi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…