- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.841
cnm sen çektirdinmi bende çektirmek istiyorum ama çok zor oluyo falan dediler
ne kadar güzel anlatmışsın :))) kızlar bu arada alternatif tıpa yatkınsanız süt banyosu varmış kuzenim söylemişti yaptığında gebe kaldı ben hep üşendim ve erteledim ayrıca kadınlar klübündede yapanlar olmuş galiba bi yerde okumuştummmm
ben yaptırdım..narkozlabayılınca gerisi boş...acı macı yok:)) hiç düşünmeyin..tüplerin kapalı olup olmadığını başka türlü anlayamaz doktorlar. gidin tedavinin başında yaptırın boşa zaman harcamayın derim ben..
ben yaptırdım..narkozlabayılınca gerisi boş...acı macı yok:)) hiç düşünmeyin..tüplerin kapalı olup olmadığını başka türlü anlayamaz doktorlar. gidin tedavinin başında yaptırın boşa zaman harcamayın derim ben..
şimdi hemen anlatıyorum..
rahim filmi için bilmemiz gerekenlerbir radyoloji bölümüne gidiyorsun.. yeni tip cihazlar daha az can yakıyormuş.. istersen bayıltıpda yapıyorlarmış benim görüştüğüm merkez bayıltılmaya gerek yok, ilişkiye girebiliyorsan bunuda yapabilirsin dedi.. rahim ağzından mavimsi bir sıvı veriyorlarmış ve ekranda sıvının ulaştığı yerleri izliyorlarmış rahim yapısı tüpler falan su gitmezse tıkanıklık vs diye teşhis koyuyorlarmışş kimine göre acılı bir işlem olmakla beraber,acı hissetmeyen hastalarda mevcut.. filmin çekilmesi en fazla 15 dk sürüyormuş.. bedriye nin de korkudan yaptıramadığı ertelediği ama gerek kalırsa eğer (ki görünüş o yönde) çektireceği heyecanlı bir testtir.
bende bu hafta çekileceğim eşimin değerleri 23 milyon çıkmış dr isterseniz hemen aşılamaya geçelim demiş her ikimizde de problem olduğundan. aşılamadan önce rahim filmi istemiş ben korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok ne diyeyim hayırlısı olsun.
canım benim inanaır mıısn ben aylardır bu rahim filmini araştırıyorum.. süt banyosunu çok duyuyorum ya sana zahmet ne zaman nasıl yapıldığını adetin kaçıncı günü başlandığını biliyorsan anlatır mısın? Ne duysak deniyoruz.. ben kendimi zaptedemiyorum.. sürekli bir arayış içindeyim..
narkozsuz yaptırmayı düşünüyorum canım, narkozsuz yaptıran var mı çok mu acıyor
kadınlar kulübündede var sanırım bulabilirsen. ben sana kuzenimin anlattğını yazayım hani malum yumurtlama dönemlerimiz varya o dönemlerde bi kilo sütü kaynatıtıyorsun kaynayınca içine bi demet maydanoz atıp biraz daha kaynatıyorsun onu alıp üzerine oturuyorsun bunu yarıp saat falan yapcan soğudukça tekrar ısıtıp yapıyosun buhara otururken beline çarşaf golayacakmışsın ısı dışarıya çıkmayacak şekilde yani bunu malum günlerinde üç kez yapıyosun her yaptığında geceyide değerlendiriyorsun:)))
benimkisi narkozsuz hiç acı duymadım eski yeni alete takılma bende çok aradım ama eski yöntemle çektirdim
narkozla özel hastaneler yapıyor die bi duyum almıştım ne kadar doğrudur bilmiyorum olduğum yerde özel hastane yok tedavi için ıspartaya gidicem sanırım yeniden başlıcaz burdur a tayin olduk herşey yarım kaldı sil baştan aman hayırlısı artıkınnnnn[/QU
aha yakın biri çıktıcanımcım ben de spartadayım ama burdur çok yakın buraya sen neresindensin burdurun
ya inşallah hafif geçiririm, narkozsuz yaptırınca bir iki gün istirahat ediyormuşsun doğrumu bu.
yoo ben kalkıp eve gittim ertesi günde işe gittim izin alamasaydım işede gelebilirdim ama agrı eşiği düşük olan arkadaşların dinlenmeye ihtiyaçları olduysa bilemem amannn benim geçen güki yaşadıgım olayda bile işe geldim ertesi gün düşün üstüne oturamıyodum oraya yatıca ne olursa olsun dayanıyosun dert etme kendine boşunnada uykularını kaçırma derim ben
ya herkes bir şey söylüyor ama ne olursa olsun çekilecek bu film kaçarı yok. çünkü aşılamadan önce çekilmesi lazımmış. tüpler tıkalıysa boş yere aşılama olur çünkü en azından bilirim kapalıysa (inşallah değildir) çaresine bakarız.
narkozla özel hastaneler yapıyor die bi duyum almıştım ne kadar doğrudur bilmiyorum olduğum yerde özel hastane yok tedavi için ıspartaya gidicem sanırım yeniden başlıcaz burdur a tayin olduk herşey yarım kaldı sil baştan aman hayırlısı artıkınnnnn[/QU
aha yakın biri çıktıcanımcım ben de spartadayım ama burdur çok yakın buraya sen neresindensin burdurun
canım burdur merkezdeyim geçen ıspartaya gezmeye geldik eşimle iyaş tı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama daha içini görmek kısmet olmadı :))
inş. tıkalı deildir zaten ufak tıkanıkları ilaçla açıyolar düşünsene sadece hsgden sonra bile hamile kalanlar var bana doktorum 6 ay bekle %45 ihmalle hamile kalabilirsin demişti ama olmadı inş. sen çektirdigin ertesi ay hamile kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?