- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.421
yasom işte betüşün son halleri dün çektim ama göndermeye fırsatım olmamıştı işte betüşden kareler
Kızlar hastalanmaya başladımmm:)))) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyse hayırlısı böyleymiş...
Bana tüp yolları gözüktü..Kendiliğinden olmuyomuş olamıyomuş demek ki buna da inandım nedense hep mucize bekledim ama artık mucize beklicek durumda değilim..farkındayım sürekli nazlanıyorum korkularımı dile getiriyorum ewet gerçek olanlar bunlar ama kaçışım olmadığını çok daha iyi anladım..Sürekli erteleyerek ve kaçarak nereye kadar gidecek ki hem bunu en başta canım eşime yapmak istemiyorum..
Ewet çok korkuyorum tüp bebek sürecinden..ama korkunun ecele faydası yok ki..Biyerlerden başlamak gerekiyor artık ve sürekli böyle kaçmayı da kendime yakıştıramıyorum açıkçası...
Bu süreçte bana nasıl büyük destek olacağınızı çok iyi biliyorum zaten iyiki sizler varsınız...
Ben Pazartesi günü Ya Allah Bismillah deyip başlıyorum Allah izin verirse dualarınız da eksik etmeyin..
Yeni bir hafta,yeni bir başlangıç,uzun,yorucu,sıkıcı,acılı,ağrılı ama inşalllah sonu güzel olacak bi başlangıç...
yasom işte betüşün son halleri dün çektim ama göndermeye fırsatım olmamıştı işte betüşden kareler
Hayırlı aksamlar kızlarrr nasılsınız .... Ben listedeki bütün arkadasların dualarını tek tek okudum bat tarihlerimdeyim de vebali kalmasın diye hepsini birden okumak zorunda kaldım
iyi akşamlar kızlar ben 2 gündür hastanedeyim yine kanamam oldu ama bu seferki daha fazlaydı bugün kesildi belki yarınn taburcu oluruz doktorum 5. aya kadar inşallah yukarı çıkar elimizden geleni yapacağız düşük tehliken var dikkat edeceksin dedi
Rabbime dua ediyorum bize bağışlasın diye tabiki verende o, alanda o, ama inşallah bir sey olmaz sağlıkla dünyaya gelir bebeğim, cok zor her kanamamda aklım çıkıyor yaşıyor mu diye Rabbim herkesin evladını bağışlasın inşallah
Kızlar hastalanmaya başladımmm:)))) sevinsem mi üzülsem mi bilemedim neyse hayırlısı böyleymiş...
Bana tüp yolları gözüktü..Kendiliğinden olmuyomuş olamıyomuş demek ki buna da inandım nedense hep mucize bekledim ama artık mucize beklicek durumda değilim..farkındayım sürekli nazlanıyorum korkularımı dile getiriyorum ewet gerçek olanlar bunlar ama kaçışım olmadığını çok daha iyi anladım..Sürekli erteleyerek ve kaçarak nereye kadar gidecek ki hem bunu en başta canım eşime yapmak istemiyorum..
Ewet çok korkuyorum tüp bebek sürecinden..ama korkunun ecele faydası yok ki..Biyerlerden başlamak gerekiyor artık ve sürekli böyle kaçmayı da kendime yakıştıramıyorum açıkçası...
Bu süreçte bana nasıl büyük destek olacağınızı çok iyi biliyorum zaten iyiki sizler varsınız...
Ben Pazartesi günü Ya Allah Bismillah deyip başlıyorum Allah izin verirse dualarınız da eksik etmeyin..
Yeni bir hafta,yeni bir başlangıç,uzun,yorucu,sıkıcı,acılı,ağrılı ama inşalllah sonu güzel olacak bi başlangıç...
Âmin cnmcim ye ye senden mi sakınacağım afiyet seker olsunMinnoşlarım günaydınnnnnnnnnn
Mesude senin o profil resmindeki fıstığı yerim bennn, yerim ya,AllahIm ne kadar tatlı ,maşallah subhanallah, Rabbim korusun nazardan
Aslım canım hayırlısı olsun bebeğim, herşey çok kolay olsun inşallah, dualarla başla
Yasemin maşallah gelişmelr çok iyi, olsun kasımınilk haftası gelsin, yeterki sağlıkla gelsin annesi, hem belki benimle aynı gün doğar :)
KIZLAR BEDRIYE'yi merak etmişsiniz, doktor kontrolu iyi geçmiş, çatı muaynesi olmamış, gelince kendisi ayrıntıları anlatır, kaynının düğünü var o yüzden gelemiyor, haberiniz olsun
Senin gözün değmez tatlişkom sizi bilmesem bu kadar sık resim paylaşmam doya doya bakın sevindiğe paylaşıyorum Rabbim sizlerede bundan nasip etsin can bu teyzesi can evimizin neşesi suanda yanımda uyuyor görme kiyamiyorum uyandırmaya o kadar tatlı masum ki sorma :)Ayyyyy ya maşallah Allahım yanımda olsa , yanaklarını öper öperdim..maşallah mesude Allahım
nazardan korusun..o kadar tatlı ki diyecek söz bulamıyorum..göz değecek diye de çok korkuyorum ..maşallah
Olur ozlemcim olur 1'de olur 2'de yeter ki Rabbim ol desin Rabbim hayırlısını versinamiin canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah, bu gidişle ben doğurana kadar burda kimse kalmayacak bebeği olanlar çok sık gelemiyor,neyse yaaa belki o zaman 2. bebeği düşünürlerde öyle gelirler siz 2. ben 1. derken yine buluşuruz
Allah zihin açıklığı versinhakkınızda hayırlısı olsun canım..korkma korkacak bişey gelmeyecek başına..biraz takip gerekecek.ha sonuç negatif mi çıktı oda alışık olmadığımız bi konu değil böle düşün..
aslı sen yasinleri bitir din mi???
ana ben yerim onun tombalaklarını maşallah barekallah..
ya kızlar sabah sabah ne konuşmuşsunuz bende ders çalışıyorum.haftaya sınavım bakalım necolur...
Herkeslere gunaydin.Hayirli haberler alacagimiz guzel bir hafta olsun...
Size de günaydın tatlişkolar Bebişlerinizle beraber hayirli günleriniz olsun insallahherkese günaydın aslıcım duanı okudum rabbim kabul etsin inş.
herkese günaydın..aslıcım duanı okudum Allah kabul etsin...ne güzel dualarla başladın..
buarada ilk sayfadaki yazıyı yeni görüyüorum..yaso bilinmeyen bir nedenden yazmış:))çok güldüm..kızlar borçlarımız var hayırlısıyla bitmesi için niyetledim başladım..herkes gibi şeyler yaşıyoruz..doktor olayları zor..alalh herkese kolaylık versin..
Allah cezalarını versin halkı düşünen yok sanki asgari ücrete falan okadar zam yapıyorlarda millet kıt kanaat geçiniyorallah yardımcınız olsun borcalarınıza eda nasip etsin en kolayından
dün tvde izledinmi özel hastane fiyatları artacakmış 25 tl olan k.dogum doktoru 62 olcakmış millet ne güzel gidiyodu istedigine yie devletleri doldurcaklar hınca hınc
Merhaba kızlar, en sonunda bi gelebildim topiğe yaa, yoğundum sabahtan beri.
Aslı kuşum ne yaptın yaa dr randevun kaçtaydı senin hep aklımdasın.
Meralcim canım aynı şekilde seninde son durumun nasıl çok merak ettim, bugün değerin nasıl çıktı acaba ameliyata gerek kaldımı?
Ayyyy inananmıyorum 25 tl nerde 65 tl nerde yaa bukadarda insafsızlık olurmu, zaten bu halde bile devlet hastaneleri tıklım tıklım dolu, bide özellere zam yaparlarsa insanlar ölsün ozaman. yani hasta olanlar ölsün de sağlıklı nufus yaşasın, boşuna kalabalık olmasın istiyor heralde bu sağlık bakanı olacak adam. hem 3 tane 5 tane doğurun diyorlar hemde muayenelere zam yapıyorlar bu ne lahana ne pehriz. ozaman kadın doğumcuları bedava yapsınlar herkes rahat rahat gitsin muayene olup tedavi olup doğursun. ayy çok kızdım he.
bircaaaaaaaaann napıyosun
nasılsın?
durumun nasıl...???
sen cumartesi gitmicekmiydin doktora e dedi doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?