- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.441
beni mi soruyosun bircanı mı???:))
ben bu haftasonu gidecem...
bircancığım canım çok geçmiş olsun,bi süre rapor alsan evde dinlensen işe falan gitmesen canım,meleğin seni korkutuyor ama bence sen bunu atlatacaksın ve sağlıkla kavuşacaksın ona,ne olur üzme kendini
Bircanım canım benim...Yaşadığın korku ve endişeyi taaa burdan hissediyorum...RABBİM yar ve yardımcın olsun...Hastaneden çık ve tüm bunları görmemiş gibi ol...
Canım korkunu anlıyorum çok haklısın, ağzından duayı eksik etme, gerçi benim dememe gerek yok zaten gece gündüz dua ediyorsundur, Rabbim inşallah inşallah ve inşallah bebegini sana bağışlar ve bu son kanaman olur..Allah'a emanet olun, size dua edecegim inşallah..
BIRCAN canim sana ya şafi, ya mubdi ve la havle cektim, bebeğin sağlikla büyüyecek insallah, Rabbim şifasini tez zamanda versin inşallah
Bircan gecmis olsun bol bol Ya Mubdi cek insallah gecicek bu kanamalar...
Bircan tatlim Allah sifa versin seni en iyi anlayanlardan biri benimdir. Bugun sana bol bol "ya şafi ya kafi ya muafi" çekeceğim. Sen yerinden gercekten wc hariç hic kalkmazsan bişey olmaz Allah in izniyle. Biliyorsun bende yattim hemde 3 ayda 10kg alacak kadar...
kuşum dikkatli olacan yapacak bişey yok..inşallah büyüdükçe yukarı çıkacak.yaso gibi sende yatarak geçirecen ama artık kıymetli bebeşler için yapacaz bunu..rapor mapor al gitme eve...yat dinlen..kalkma..böyle böyle geçer inşallah
Bircanim CNm benimcok gecmis olsun Rabbimseni ve kuzunu korusun sagsalim çıkın hastaneden dikkat et bol Bol dinlen cnm
geçmiş olsun kuzum inş kuzucugum sımsıkı tutuncak sana bişeycik olmayacak evvel allahım izni ile
bircaaaaaaaaann napıyosun
nasılsın?
durumun nasıl...???
kızlar çok sağolun bugün taburcu olduk kanamam yok şükürler olsun kahverengi lekeler geliyor o önemli değilmiş bebeğime de bugün bakıldı Allahıma şükürler olsun iyimiş bayrama kadar rapor alıcam ondan sonra da iyi olursam başlarım sadece yatıcam inşallah atlatırım ve sanırım balım kızım geliyorrrrrrrrrrrrrrr dr yüzde 90 kız dedisen cumartesi gitmicekmiydin doktora e dedi doktor?
kızlar çok sağolun bugün taburcu olduk kanamam yok şükürler olsun kahverengi lekeler geliyor o önemli değilmiş bebeğime de bugün bakıldı Allahıma şükürler olsun iyimiş bayrama kadar rapor alıcam ondan sonra da iyi olursam başlarım sadece yatıcam inşallah atlatırım ve sanırım balım kızım geliyorrrrrrrrrrrrrrr dr yüzde 90 kız dedi
kızlar çok sağolun bugün taburcu olduk kanamam yok şükürler olsun kahverengi lekeler geliyor o önemli değilmiş bebeğime de bugün bakıldı Allahıma şükürler olsun iyimiş bayrama kadar rapor alıcam ondan sonra da iyi olursam başlarım sadece yatıcam inşallah atlatırım ve sanırım balım kızım geliyorrrrrrrrrrrrrrr dr yüzde 90 kız dedi
amin canım benim, cümlemizi inşallahoyy teyzesi sevsinn onu kızlar çogalıyor maşallah iyi olmana çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inş.
[MENTION][/MENTION]
oyyy kız senesi bu sene gelsin pembişler gelsin...
BUKET bin tane tefiriciye okudum Allah kabul etsin ne niyetle okuduysan34:
Canlar benim değerim 329 dan 219 a düştü..Binlerce kez şükürler olsun ki RABBİM bana acıdı ve bu iş ameliyatsız bitecek...Artık haftada 1 verecekmişim kanı...
Şimdiki konsantrasyonum sınav...arkadaşlar ben bu sınavı kazanırsam var yaaaa...var yaaaaa...accayip şahane bişey olur...Çocuk yapamadım ama kariyer yapabilirim:)))
Bircanııımmm Bircanımm nasıl mutlu oldum anlatamam...RABBİM e sonsuz şükürler olsun...
Olumlu enerjilerle dolu bir haftaya başladık...Bakın görün bundan gayri meyve toplama zamanı...
Aslııımm ürkek kuzum...ben de hiiç ama hiiiç istemiyerek başlamıştım...Sadece elimden geleni yaptım demek için...Tamm sonu kötü bitmiş olailir ama sonuçta tutundu:))) bu da bişey di mi? Sadece vücudum dış gebeliğe kodlandığı için oldu bu...Hiiç korkma Seda muhteşem anlatmış aynen altına imzamı atıyorum...Hiçbir ağrım sızımı hatırlamıyorum...Üstelik çok acı da çekmedim...Gerçekten zor bir süreç değil...Rutine biniyor zaten..Düşün benim bi de 3 ay sürdü...bekle ALLAH bekle:)) Hem de dualarla başladın...Hem de benim derin hislerimle...Öyle böyle değil ne düşünsem oluyo...6. hissim tavan...kimi düşünsem yemin ediyroum yarım saat geçmiyor beni arıyor...Çok acayibim...
Canlar bu hafta iletişim haftası...İletişimde denge haftası...Dikkatli olun...Kimseyi mutlu etmek için kendinizi mutsuz etmeyin...ne düşünüyorsanız net olun...Karşımdaki kırılmasın diye evet dediğiniz herşey müthiş bir öfkeyle sonraki haftalarda patlayabilir...aman diim...
çok iyi gördüm seni ben inanıyorum kariyerde yapacaksın çocukta rabbim vermeyecegi seyin hayalini kurdurmazmış dualarımıza bizde destek olucaz inş. öpüyorum seni kuzuu
Kizlar sonunda gelebildim :)
Oncelikle bugüne dualarla baslamak muhteşem oldu Allah hepinizden razi olsun..
Sabahin 7sinden bu saate kadar kosturdum bircok aksilikler çıktı karsima ama şükürler olsun hepsi halloldu :)inanirmisiniz ilacimi bile son anda hallettim :) her seferinde vazgecip geri devam ettim :)
ilk ignemi vurdum bile :) aferim bana ve hic zorlanmadim caktim gitti bitti aksam 10 da pihtilasma icin olan var onu da cabucak hallederim Allah'in izniyle insallah
bu asamaya gelmem bile müthiş bisey hâlâ inanamiyorum :)herşeyin hayirlisi Rabbim kolaylik verir insallah..
Yasom dua konusunda tefriciyye yada lem yelid yada ikisinede baslicam insallah
Buket canim yasinlerimi tamamlayamadiminsallah bh surectey tamamlanir
Kizlar sonunda gelebildim :)
Oncelikle bugüne dualarla baslamak muhteşem oldu Allah hepinizden razi olsun..
Sabahin 7sinden bu saate kadar kosturdum bircok aksilikler çıktı karsima ama şükürler olsun hepsi halloldu :)inanirmisiniz ilacimi bile son anda hallettim :) her seferinde vazgecip geri devam ettim :)
ilk ignemi vurdum bile :) aferim bana ve hic zorlanmadim caktim gitti bitti aksam 10 da pihtilasma icin olan var onu da cabucak hallederim Allah'in izniyle insallah
bu asamaya gelmem bile müthiş bisey hâlâ inanamiyorum :)herşeyin hayirlisi Rabbim kolaylik verir insallah..
Yasom dua konusunda tefriciyye yada lem yelid yada ikisinede baslicam insallah
Buket canim yasinlerimi tamamlayamadiminsallah bh surectey tamamlanir
canım acelesi yok..sen işini yoluna koy sonra halledersinç...bende her akşam 40-50 tane okuyomKızlar çok yoğundum üni açıldı bugün haliyle hocalara kitap dağıtımı vardı 100 küsür hocaya kitap dağıttım daha da var bir üst katta odada dağılıyor orada pc yok olsa da gşrmeye vaktim yoktu zaten sağolsun memaur beyde hiç yardım etmediği için aslında kütüphaneyi kapatyabilirdi ilk gün pek gelen olmuyor ama nerdee işte neyse valla biran deliricem sandım ama müd. yard. kendi sekreterlerindne birinin yardım edebileceğini söylemişti o geldi sıkıştığım zamanlarda bitirdim tek tük kaldı yarına. Ama sezona başladığım için mutluyum özledişm yoğunluğu da. Çok skıldım yazın çünkü.
Bircancığım taburcu olmuşsun kanaman yokmuş veee kızın oluyormuş maşallah çok sevindim canım ya. Nedense ilk çocuğu kız olanları çok şanslı bulurum ben olgun olurlar, ailesine bağlı olurlar, kardeşlerine ablalık yaparlar. İnşallah bundan sonra böyle şeyler yaşamazsın ki yaşamayacaksın sağlıkla bebeğini kucağına da alacaksın canım..
Meralciğim ohh değerin düşmüş valla aklımdaydın ama öğle yemeğini bile zor yedim bugün onda bile hcocalar kapıda beliyordu valla kitap almak için. Canım harikasın yine eski Meral dönmüş aynı alıştığımız gibi. Bende bu aralar çok iyiyim şükürler olsun. Allah'ıma çok inanıyorum benimle olduğunu çok hissediyorum bu aralar nasıl hissedilir bilmiyorum ama hissediyorum işte. Sabahları hala işe gitmek istemiyorum ama artık dönem başladı koşturmaca filan enerjimi yeniden sağlıyorum. İnan heeşeyi attım kafamdan tamamen geleceğe odaklandım hani kariyer dedin ya sen telde sana ne dediğimi hatırlıyorsun dimi işte aynen öyle b planımız illa olmalı hayatta sonuçta herşey olacağına varacak bu arada hayatın bize getirdiği diğer şeyleri ıskalamamak lazım herşeyden önce insanız ya. Gez, doşal kışta olsa karda yağsa şehrini keşfet bak hiçbir yere çıkmıyormuşsun eşin olmadan buna son ver kendi kendinle vakit geçirmek güzeldir tek başına alışveriş yap bir kahve iç kitap oku çok motive eder ruhu dinlenir bir kere insanın.
Buketim tefriciyeye daha başlayamadım geldim yemek yedik az uzandım sonra fasulyelerim vardı bir haftadır duran onları domatesle kavurdum soğuttum dondurucuya koyucam, köfte yaptım yarına bir tek kızartması kalsın diye ama yarın akşam bitmiş olacak ezberim de gitmiş hatırlayamadım bir türlü ama bir kere okuyayım hatırlarım. Yarın akşam hem buranın dualarını hem de tefriciyeni bitirmeye çalışıcam bitiremesem bile yarısını okurum illa ki yanii yarısını da öbür gün okurum. 2 günde biter canım sözüm söz zaten okumak istiyorum çok uzaklaştım dualardan sonucu aldığımdan beri.
Hadi ben kaçar kızlar gözümden uyku akıyor tüm gün ayaktaydım topuklarım acıyor. Öptüm hepinizi yarın tamamen biterse dağıtma işi öğleden sonra burada olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?