- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.461
canımmmm maşallah sana 41 kere mşallah hadi bakalım hepimizin duaları ve gözü sende, inşallah hayırlısı ile Allah "OL" der ve oluverir bu iş.Kizlar sonunda gelebildim :)
Oncelikle bugüne dualarla baslamak muhteşem oldu Allah hepinizden razi olsun..
Sabahin 7sinden bu saate kadar kosturdum bircok aksilikler çıktı karsima ama şükürler olsun hepsi halloldu :)inanirmisiniz ilacimi bile son anda hallettim :) her seferinde vazgecip geri devam ettim :)
ilk ignemi vurdum bile :) aferim bana ve hic zorlanmadim caktim gitti bitti aksam 10 da pihtilasma icin olan var onu da cabucak hallederim Allah'in izniyle insallah
bu asamaya gelmem bile müthiş bisey hâlâ inanamiyorum :)herşeyin hayirlisi Rabbim kolaylik verir insallah..
Yasom dua konusunda tefriciyye yada lem yelid yada ikisinede baslicam insallah
Buket canim yasinlerimi tamamlayamadiminsallah bh surectey tamamlanir
canımmm ayy varya bende doğum yapınca mutlaka buraya sık sık gelmeyi özleyeceğim, ama sen yinede elinden geldiğince gel, bilgisayar açık olsun en azından oku oku kaç, arada 3-5 kelime yazsan bile deşarj olursunTopiğe benim gibi doğum yaptıktan sonra fazla giremeyen yazamayan ama buradaki sohbeti ve dostlukları özleyen varmı??????????????
Ya ben hiç vakit ayıramıyorum buraya ama aklım kalıyor napıcam beeennnnnnnnn :84::84::84::84:
Günaydın canlarım
Bacaklarım yukardan aşşağı ağrıyor nine gibiyim, yük ağıt geldi heralde çünkü benim bacaklarım incedir, yukardaki yükler alta ağır basıyor demekki
Sizden birşey daha rica edeceğim, bugün kayınvalidem hastaneye yatış yapacak omuriliğinde kitle varmış kadıncağızın o alınacak bugün veya yarın. çok riskli bir ameliyatmış, iyileşme şansıda var , allah korusun çok hassas bir nokta olduğu için tekrar diyorum Allah korusun felç gibi olma riski de var bu ameliyattan sonra.
Onun için sayı vermiyorum "ya şafi, ya kafi, ya muafi" şifa tesbihlerini 3-5 kre bile okusanız çok sevinirim. yeterki değişik ağızlardan dualar olsun.
hayırlısı olur inşallah Sedacım başladık bakalım :))Aslıcığım az daha unutuyordum sonunda başlamışsın hatta ilk iğneni de vurnmuşsun bak birşey yokmuş dimi ilk gün böyleyse diğer günler daha da iyi olacak çünkü iyice alışacaksın hap yutmak gibi birşey olacak senin için iğne vurmak filan. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile işte hep söylediklerimi biliyorsun zaten bittiğinde aynen dediğiniz gibi oldu diyeceksin. Emdişe yok, şimdiden sonucu düşünmek yok, pozitif düşünce var her zaman. Seni strese sıkacak hiçbir ortamda bulunma, öyle kişilerin yanında bulunma. İnşallah sonucu güzel olur bence artık kotayı doldurduk güzel haberler alma zamanı bunu da sen başlat inşallahhh hadi hayırlı olsun canım benimm dualarımız seninle ne okumak istersen içinden ne gelirse yardım da ederiz tabii ki
olsun Buket ben hiç hatırlamıyorum canım okudunmu okumadınmıhadi bismillah diyelim..ya ben senin yasini okudum mu okumadımmı onu düşündğm....kendşmşnkişnş bırakır başkasına verdiğim sözü yaparım genelde ama bildirdim sana dşye düşünüyorum ama yinede okurum..seninde tedasvin hayırlı olsun inş.
canımmmm maşallah sana 41 kere mşallah hadi bakalım hepimizin duaları ve gözü sende, inşallah hayırlısı ile Allah "OL" der ve oluverir bu iş.
canımmm ayy varya bende doğum yapınca mutlaka buraya sık sık gelmeyi özleyeceğim, ama sen yinede elinden geldiğince gel, bilgisayar açık olsun en azından oku oku kaç, arada 3-5 kelime yazsan bile deşarj olursun
ayyyy meral maşallah sana Allahım nazarlardan korusun, varya senin şu pozitif canlı kanlı heyecanlı yazını okuyunca sanki banada enerji yüklendi ayy şarj oldum tam doluyum sanki çıksam dışarı koşa koşa hoplaya zıplaya gezicem gibi :)))) ama tabi 3 dakkalık yolu 15 dakkada yürüyorum artık, birden hayal dünyasına daldırdın beni kuzum :)
ayy çok sevindim Allahım bütün yollarını açsın hep inşallah, sen böyle pozitif olursan varya herey kendiliğinden zaten gelir
Kizlar sonunda gelebildim :)
Oncelikle bugüne dualarla baslamak muhteşem oldu Allah hepinizden razi olsun..
Sabahin 7sinden bu saate kadar kosturdum bircok aksilikler çıktı karsima ama şükürler olsun hepsi halloldu :)inanirmisiniz ilacimi bile son anda hallettim :) her seferinde vazgecip geri devam ettim :)
ilk ignemi vurdum bile :) aferim bana ve hic zorlanmadim caktim gitti bitti aksam 10 da pihtilasma icin olan var onu da cabucak hallederim Allah'in izniyle insallah
bu asamaya gelmem bile müthiş bisey hâlâ inanamiyorum :)herşeyin hayirlisi Rabbim kolaylik verir insallah..
Yasom dua konusunda tefriciyye yada lem yelid yada ikisinede baslicam insallah
Buket canim yasinlerimi tamamlayamadiminsallah bh surectey tamamlanir
Heyt beee Aslıma bak beee...canım çekti valla.. karnımdan iğne vurunma aşaması benim en keyif aldığım aşamaydı...Çok sadistçeee...Aslımm naçizane sana bir tavsiyem olacaktı bu süreçte sadece o anı yaşarak bir sonraki adım için hiçbir duygu, endişe ve korku beslemeden sadece ve sadece o anı düşünerek hareket etmeni rica edecektim...korku ve endişelerinden tamamen arınmaya çalış...en ufak bir endişe kırıntısı bulduğunda yüreğinde; ALLAH ım korku ve endişelerimden sana sığınıyorum de...sırtını dikleştir ve deriiiin bir nefes al...O kaddaaar iyi geliyor ki yapınca göreceksin...Dualarım hep seninle...Kalbim gümbür gümbür atıyor inan...accayip heyecanlanıyorum....
Günaydın canlarım
Bacaklarım yukardan aşşağı ağrıyor nine gibiyim, yük ağıt geldi heralde çünkü benim bacaklarım incedir, yukardaki yükler alta ağır basıyor demekki
Sizden birşey daha rica edeceğim, bugün kayınvalidem hastaneye yatış yapacak omuriliğinde kitle varmış kadıncağızın o alınacak bugün veya yarın. çok riskli bir ameliyatmış, iyileşme şansıda var , allah korusun çok hassas bir nokta olduğu için tekrar diyorum Allah korusun felç gibi olma riski de var bu ameliyattan sonra.
Onun için sayı vermiyorum "ya şafi, ya kafi, ya muafi" şifa tesbihlerini 3-5 kre bile okusanız çok sevinirim. yeterki değişik ağızlardan dualar olsun.
:)) valla korka korka ürke ürke başladımm ama dün herşey çok kolay geçti Rabbim tamamına erdirir inşallah sonu güzel olur..
Hepimizin hakkında hayırlısı...
veeee sana süper bişey daha söyleyim sen kararını Dolunay da verdin...Dolunay da alınan kararlar ALLAH ın izniyle gerçekleşir...
hayırlısı olur inşallah Sedacım başladık bakalım :))
olsun Buket ben hiç hatırlamıyorum canım okudunmu okumadınmı
Sabah sen karşıdan karşıya geçmeye çalışırken otobüsle önünden geçtim anamm maşallah karnın baya çıkmış Buket yani sendin heralde :) mor du heralde bişe dolamıştın boynuna :))
Amin inşallah Yasomm hakkımızda hayırlısı olur bakalım Rabbim sabır versin kolaylık versin inşallah..
Bu arada kayınvaliden ameliyat olucakmış çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..
Kızlar bu arada İstanbuldan aktardan getirdiğim çaylar işe yaramış galiba ilaçlara rağmen düşmeyen fsh değerimi dün görünce şaşırdım valal :) 14 den 8 e düşmüşşükürler olsun Rabbimee
Kızlar anneciğim dün bana tefriciyye başlamış canım ya dün aradım anne başladık die nasıl ağlıyo nasıl sevindicanım yaa bide ben sölemeden hemen tefriciyye bile başlamışş..kızlar hepinizin işi gücü var biliyorum ama okumak isteyen olursa 3-5 tane çokkk mutlu olurum
mora benze mavi..şal almıştım..evet bi otobüs geçti önümden..ama içine bakmadım tabi..karşıdan karşıya nsıl geçecem diye düşünüyodum...trafik allak bullak bu aralar...
okuruz anacım okuruzç...ben otomatiğe bağladım her akşam okuyorum...
Aslııııı hemen bana 100 tane yaz, bugün buket ve seni okuyucam Allahın izniyle, işler sakin gibi görünüyor şimdi abdest aldım inan buketinkini okumaya, bi geldimki sen yazmışsın başladık diye, kısmette sende varmışsın
Aslııııı hemen bana 100 tane yaz, bugün buket ve seni okuyucam Allahın izniyle, işler sakin gibi görünüyor şimdi abdest aldım inan buketinkini okumaya, bi geldimki sen yazmışsın başladık diye, kısmette sende varmışsın
hadi yaaa inşallah canım inşallah inan dün okadar çok aksilik çıktıki karşıma ama hepsi hallodu ve ben kendi kendime dedimki kaçışın yok Aslı :) zaten canım doktorum dün beni gördü dioki Aslıyı bulduysak hemen tüp bebeğe başlamalıyız çünkü Aslı gittimi 3 ay gelmiyokadın iyi tanımış beni
Aslıcım eğer bir mahsuru yoksa şu aktar ın ismini öğrenebilir miyim? bi ziyaret edeyim bakalım...Bu arada Ankara da Ulus ta "İstanbul Baharat" diye bir baharatçı vardır...oranın sahibi belirli günlerde sabah saatlerinde orda olur millet akın akın gider inan bir kere girdim kuyruğa ama yok mümkün değildi ulaşmam çıktım...milletin elinde tahlil sonuçları adama gösteriyorlar o da karışım hazırlıyor...tavsiye ederim...şimdi tavsiye sıra sende...:))) internet sitesi ya da adres???
canım ziyarete bile gerek yok bi mail yolla sana dönüş yapıyolar sonrada çayları yolluyolar zaten
ermiş aktar canımm bu arada Ankaradakini de ilk kez duydum bak not alıyımda aklımda bulunsun birine lazım falan olur
Aslıı canım sen geçen bana telefonda söyledin ya ulustaki aktarı meralin söylediği de aynı yer işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?