Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canımmmm maşallah sana 41 kere mşallah hadi bakalım hepimizin duaları ve gözü sende, inşallah hayırlısı ile Allah "OL" der ve oluverir bu iş.
canımmm ayy varya bende doğum yapınca mutlaka buraya sık sık gelmeyi özleyeceğim, ama sen yinede elinden geldiğince gel, bilgisayar açık olsun en azından oku oku kaç, arada 3-5 kelime yazsan bile deşarj olursun

Günaydın canlarım
Bacaklarım yukardan aşşağı ağrıyor nine gibiyim, yük ağıt geldi heralde çünkü benim bacaklarım incedir, yukardaki yükler alta ağır basıyor demekki

Sizden birşey daha rica edeceğim, bugün kayınvalidem hastaneye yatış yapacak omuriliğinde kitle varmış kadıncağızın o alınacak bugün veya yarın. çok riskli bir ameliyatmış, iyileşme şansıda var , allah korusun çok hassas bir nokta olduğu için tekrar diyorum Allah korusun felç gibi olma riski de var bu ameliyattan sonra.
Onun için sayı vermiyorum "ya şafi, ya kafi, ya muafi" şifa tesbihlerini 3-5 kre bile okusanız çok sevinirim. yeterki değişik ağızlardan dualar olsun.

aman allah korusun..inşallah iyileşir..sağlığına kavuşur...okuruz tabi..Allah şifa versin.

hayırlısı olur inşallah Sedacım başladık bakalım :))
olsun Buket ben hiç hatırlamıyorum canım okudunmu okumadınmı
Sabah sen karşıdan karşıya geçmeye çalışırken otobüsle önünden geçtim anamm maşallah karnın baya çıkmış Buket yani sendin heralde :) mor du heralde bişe dolamıştın boynuna :))

Amin inşallah Yasomm hakkımızda hayırlısı olur bakalım Rabbim sabır versin kolaylık versin inşallah..
Bu arada kayınvaliden ameliyat olucakmış çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..

Ammaaaannn gerçekten miii? Ayyy vallaha çok sevindim ben bunaaa...Sevgi sevgiyi, Mutluluk mutluluğu getiriyor..e bittabi enerji de enerjiyi:))) Canım benim güzel dileklerin için ne söyleyeceğimi bilemiyorum...ALLAH hepimizin hayatında güzellikler nasip etsin İNŞALLAH...HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAAAKK...HERŞEEEYYY....

Heyt beee Aslıma bak beee...canım çekti valla.. karnımdan iğne vurunma aşaması benim en keyif aldığım aşamaydı...Çok sadistçeee...Aslımm naçizane sana bir tavsiyem olacaktı bu süreçte sadece o anı yaşarak bir sonraki adım için hiçbir duygu, endişe ve korku beslemeden sadece ve sadece o anı düşünerek hareket etmeni rica edecektim...korku ve endişelerinden tamamen arınmaya çalış...en ufak bir endişe kırıntısı bulduğunda yüreğinde; ALLAH ım korku ve endişelerimden sana sığınıyorum de...sırtını dikleştir ve deriiiin bir nefes al...O kaddaaar iyi geliyor ki yapınca göreceksin...Dualarım hep seninle...Kalbim gümbür gümbür atıyor inan...accayip heyecanlanıyorum....

:)) valla korka korka ürke ürke başladımm ama dün herşey çok kolay geçti Rabbim tamamına erdirir inşallah sonu güzel olur..
Hepimizin hakkında hayırlısı...

ALLAH şifalar versin Yasemin im...okurum elbette...ALLAH ım nolur bu son hasta haberi olsun noluuurrr....Tüm hastalar şifa bulsun yalvarırım...

Kızlar bu arada İstanbuldan aktardan getirdiğim çaylar işe yaramış galiba ilaçlara rağmen düşmeyen fsh değerimi dün görünce şaşırdım valal :) 14 den 8 e düşmüş şükürler olsun Rabbimee

Kızlar anneciğim dün bana tefriciyye başlamış canım ya dün aradım anne başladık die nasıl ağlıyo nasıl sevindi canım yaa bide ben sölemeden hemen tefriciyye bile başlamışş..kızlar hepinizin işi gücü var biliyorum ama okumak isteyen olursa 3-5 tane çokkk mutlu olurum

:)) valla korka korka ürke ürke başladımm ama dün herşey çok kolay geçti Rabbim tamamına erdirir inşallah sonu güzel olur..
Hepimizin hakkında hayırlısı...

veeee sana süper bişey daha söyleyim sen kararını Dolunay da verdin...Dolunay da alınan kararlar ALLAH ın izniyle gerçekleşir...

veeee sana süper bişey daha söyleyim sen kararını Dolunay da verdin...Dolunay da alınan kararlar ALLAH ın izniyle gerçekleşir...

hadi yaaa inşallah canım inşallah inan dün okadar çok aksilik çıktıki karşıma ama hepsi hallodu ve ben kendi kendime dedimki kaçışın yok Aslı :) zaten canım doktorum dün beni gördü dioki Aslıyı bulduysak hemen tüp bebeğe başlamalıyız çünkü Aslı gittimi 3 ay gelmiyokadın iyi tanımış beni

Allah razı olsun kızlar ağzınız bal yesin emi, hakkaten inşallah bu son hasta haberi olsun, zaten topiğe tepeden doğru kurşun döktürücem en sonunda :)
yav ben dünden beri çok zayıf olmaya aşeriyorum tv programı sunan bütün kadınlar sıfır beden olmuş yeni sezonda, hepsi kuru kemik yaa doğumdan sonra milletin gazına gelipte "şu süt yapar ye, bu süt yapar ye" tezahuratlarına fazla kulak asmayıp sadece sağlıklı beslenip günde yarım saat sadece üst bölgemi eritecek spor yapmaya vaktim olursa süper olur hayırlısıyla.

mora benze mavi..şal almıştım..evet bi otobüs geçti önümden..ama içine bakmadım tabi..karşıdan karşıya nsıl geçecem diye düşünüyodum...trafik allak bullak bu aralar...

okuruz anacım okuruzç...ben otomatiğe bağladım her akşam okuyorum...

yüzündeki ifade den belliydi :) inip seni karşıya geçirecektim :))) ama göbüşün iyice çıkmış Bukett iyice bi güzelleşmişsin yaa özlemişim valla bi ara görüşelim artık ):
sağol canım Allah razı olsun

Aslııııı hemen bana 100 tane yaz, bugün buket ve seni okuyucam Allahın izniyle, işler sakin gibi görünüyor şimdi abdest aldım inan buketinkini okumaya, bi geldimki sen yazmışsın başladık diye, kısmette sende varmışsın

yaso benimde ayaklar 6. aydan beri şiş..seninde ölemi..dinlendirince iniyo bazen ama bileklerim sürekli şiş..eşimin 43 numara siyah spor ayakkabılarını giyiyorum..onlarla işe gidip geliyorum..:)havalarda soğudu giyecek bişey bulamıyorum yaso yaa...bu arada bu haft a 8.. ayım bitiyo..9 . aya giriyorumm..eşim beni almaya geliyo akşamları oda trafik sinir stres oluyo..taa havaalanından geliyo.. bana idyoki taksiyle git gel..oda ayrı külfet..naapcaz bakalım...senin elin yüzün felan şişiyo mu??

Aslıcım eğer bir mahsuru yoksa şu aktar ın ismini öğrenebilir miyim? bi ziyaret edeyim bakalım...Bu arada Ankara da Ulus ta "İstanbul Baharat" diye bir baharatçı vardır...oranın sahibi belirli günlerde sabah saatlerinde orda olur millet akın akın gider inan bir kere girdim kuyruğa ama yok mümkün değildi ulaşmam çıktım...milletin elinde tahlil sonuçları adama gösteriyorlar o da karışım hazırlıyor...tavsiye ederim...şimdi tavsiye sıra sende...:))) internet sitesi ya da adres???

canım ziyarete bile gerek yok bi mail yolla sana dönüş yapıyolar sonrada çayları yolluyolar zaten
ermiş aktar canımm bu arada Ankaradakini de ilk kez duydum bak not alıyımda aklımda bulunsun birine lazım falan olur

Aslıı canım sen geçen bana telefonda söyledin ya ulustaki aktarı meralin söylediği de aynı yer işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…