Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar günaydın ,

aslıcığım canım hayırlı uğurlu olsun başlamışsın tedaviye ilk iğneni bile yapmışsın Allah kolaylık versin.

meralciğim canım değerin düşmüş inşallah tamamen düşer ameliyata gerek kalmadan atlatırsın hayırlısı ile,ve çok şükür ki moralin düzelmiş hep böyle mutlu ol olurmu.

yaseminciğim canım kayınvaliden hastaymış Allah şifa versin ameliyatı sorunsuz geçer inşallah

bircan canım çok şükür kanaman durmuş topiğimize bir kız evlat daha geliyormuş hayırlısı ile ,sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

buket canım keşke araba kullanabilsen biraz uğraşsan belki yapabilirsin,ayakların da şişiyormuş offf çok kötü Allah yardımcın olsun canım

Günaydın kızlar nasılsınız herkes îyidir inşallah yAsemincim kayınvalidene çok çok geçmiş olsun aslımın yeni bir yola başlamıştınız inşallah herşeyler yolunda gider ve güzel sonuçlanır

orda bi iş merkezi var onun içinde işte bu baharatçı aynı yer galiba öyle tahmin ediyorum
heee sende emin değilsin yani :)

Günaydın canım..Sağol Burcu hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

Günaydın kızlar nasılsınız herkes îyidir inşallah yAsemincim kayınvalidene çok çok geçmiş olsun aslımın yeni bir yola başlamışsınız inşallah herşeyler yolunda gider ve güzel sonuçlanır

kuşum süremem...trafik çok kötü..bi otobüs geçiyo sağ şerit öylece duruyo..durmadan kaza oluyo... zaten benim elim ayağım tutmuyo..sakarlaştım resmen sürekli bişeyler düşürüyorum ..gebelik takviminde diyoki eklemleriniz gevşemeye başlamıştır diyo..:))eşim bile o trafikten çekiniyo..ben hiç süremem...

hımmm her gün hergün taksi de çok zor olur hem borçlarınızda vardı şöyle sana yakın oturan arabayla gidip gelen bir iş arkadaşı yokmu, en azından yolunun üstünde

+çok özledimm sizlerriii çk ama.. kaç gündür gelemedim.. eşimin kardeşinin düğünü vardı kızlar hafta sdonu düğünden sonra kvlere gittik orada kaldım dün gece geldim.. ben ortalarda olmasam siz bilinki kvlere gitmek zorunda kalmışımdıronlar çok panik haldeler heran doğurabilirmişim gibi panikler neyse su an evin tadını çıkarıyorum tvde de bi halt yokmuş.. işten ilk defa böyle uzakta kaldım kendimi çok garip hissediyorum.. şimdi ben en son doktora gittim ctesi günü..

doktor çok keyifliydi beni yüzümden :26: çok iyi olduğumu anladı nstye bağlamadı o yüzden sanırım hiç nst muhabbeti olmadı daha doğrusu, ultrasonda muayene etti bebk iyi dedi çok şükür 2,900 kg olmuş maşallah.. hareketlerinin azlığını sormayı unutmuşum ama bu hafta kızlar hareket hepten yok ama herkes büyüdüğünden diyor.. doktora akıntımın çok su gibi geldiğini söyledim ultrasonda suyu iiyi dedi. kasılarım o kadar agrıyorkı yuruyemıyorum resmen dicem ama yürüyorum en azından düğüne falan gidiyorum gördüğünüz üzre :))
sezeryan mı yapıcaz dedi sanırım dedim gecede olsa gelirim doğuma dedi, korkma dedi, normalde sezeryana de alırız demişti şimdi nedense 39+3 gibi alırız dedi yani sezeryan tarihi olarak 11 EKİM dedi normal doğum başlarsa o zamana dedim yine sezeryana çeviririz dedi, herkes normal doğur diye başımın etini yiyor doktora da dedim oda doktorum normal olmuyormuş diyor de dedi, sonda takmayın dedim takarım dedi rahat etmen açısından dedi ama sen uyurken takarım hissetmezsin dedi.. doktorla sezeryan yaparsak çok iyi davranıyor yani ben ne istediğimi hala bilmiyorum desem yeridir. normal baslarsa ona mı giderim buradaki bi hastaneye acilden mi giderim bilemiyorum inanın.. sanırım vakit daraldı oldukça, bazen herşey rüya gibime geliyor.. sanki hep böyle gidecek herşey.. bu ctesi yine gidiceğim çatı muayenesi yapıcak bu sefer normal doğumdaki şansımıza da bakıcak bebek zaten dönmemiş kanala falanda girmemiş.. karnımı hareketleri dinleye dinleye bi hal oldum kızlar yaa.. inanın.. Allah ım inşallah yüzümüzü güldürür inşallah.. korku heyecan duygusallık düşünce hayal huzun mutluluk buutn duyguları barındırıyorum.. ve ne olur bizi dualarınızda unutmayın..

aslımmm hayırlı olsun inşallah, tefriciyelerimi okuyamadım ben çok dardayım ama sana katılmak istiyorum çokça sayı olarak çok az alıyorum ama durumumu sen biliyorsun 30 ad de bana yazar mısın niyetini Rabbim kabul etsin inşallah..

canım tumayımm bu sabah kalktığımda aklımdaydın belki dedim tümayım bi günde kısmetse bana gelir inşallah..

hepinizi çok seviyorumm

hımmm her gün hergün taksi de çok zor olur hem borçlarınızda vardı şöyle sana yakın oturan arabayla gidip gelen bir iş arkadaşı yokmu, en azından yolunun üstünde

öle tabi canım..gidip gelemem taksiyle...12 lira felan yazıyo..12 lirya 10 kez gider gelirim ama otobüslerde benim çıktığım saatte nasıl dolu geliyo bilemezsin..kapının ağzında basamakta geliyorum..gerçi biraz sabrettikten sonra oturuyorum ama herzaman herkes anlayışlı değil..dengemi kaybedip bi tarafa çarpmamdan korkuyo eşimde...sabahları da otobüsle gidiyorum ama oturarak tabi...ne bileyim sabredecez işte yaa..

bu arada ödemlerden bahsetmişsini< bende de bayağı ödem oldu ayaklarım 41 olmuş, kuaför saçımı yaparken ör dedim öremem yüzün şiş dedi ama ben hiiiç inanmadım aksine kendimi zayıf görüyorum resmen.. 14,15 kg almışım.. daha da alıyorum hayırlısı bakalım karnımda yumuşama hissediyorum bazen aaayyy neyseee

canım benimm Allah yardım etsın etsin inşallah kıyamam sana ben, hayırlısıyla 35.hafta gelsinde sende ızne cık hemen..

kuşum bizde seni seviyoruz..şu doktor kararsızlığını bırak artık bi kenara sonuçta bu doktor seni biliyo..niye acilden başka doktora gidesin..panik yapmamaya çalış zor olur biliyorum..bende de başladı telaşlar yavaş yavaş...benimde kızışımın hareketleri azaldı..sankii..sıklığı azaldı sanki..yeri daraldı sanırım:))bende bu cumartesi gidecem..Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin...

yumuşamadan bişey olmaz merak etme sen...

benimde ayaklarım hep şiş

gidip gelme hususunu çözmeye çalışıyorum işte ..belki biraz geç çıksam otobüs o kadar dolu olmaz..5.30 da çıkanları toplayıp 6 15 gibi geliyo bu nedenle dolu sanırım ...biraz geç kalıyım bugün bakıyım biraz boşsa gidip gelmesi dert değil..yani benim gümanım geliyo gidip gelirim ama eşim korkuyo..şaka maka 9 aya girdim..9 aylık hamile otobüslerde geziyo olayı tırsıtıyo tabi...:))ama otobüs kapının önünden geçiyo hemen çok yürümüyorum..gerçi yürünsede yürümeyi tercih ediyorum...amaaaaaann neyse boşver..bugün biraz geç çıkayım..15 dakka sonrakine bineyim bakayım biraz boşmu...

Buketcim benim ellerim şişiyor, hele sabah kalktığımda yada gece kalktığımda mesela yumruk yapmak istersem tam sıkamıyorum acıyor. ama ayaklarım yüzüm vucudum filanda şişerse zaten benim durumum vahim olur yatırırlar beni çok dua ediyorum hayırlısıyla şişmesin diye, bende protein kaçağı varya, dr lar şişmeye başladığın ve tansiyonun yükselmeye başladığı anda tehlike başlar dediler, Allah korusun cırt diye yatırıp sezeryan yaparlar beni Allah korusun.
benim bugün mesela bacak aram ağrıyor sanki genişliyor diye tahmin ediyorum yani hani çatılarım açılıyor olabilir belki, zavallı vucudum normal doğum için hazırlanıyor belkide ama drların beni normal doğurtacağını hiç sanmıyorum.
bende bu cumartesi yine dr a gideceğim, bakalım idrar yolu enfeksiyonum bitmişmi diye yine test yapılacak dr bakacak.
senin otobüs işinide evden geç çıkmakla inşallah çözersin yaa, hergün taksi hakkaten hem havaya giden br para hemde şimdi bu sıkışıklıkta hiç iyi olmaz.
bu arada senin 100 adet tefriciyeni okudum canım benim Allah kabul etsin inşallah.

amin canım allah razı olsun. sen nasılsın asıl sen anlat bakalım ne var ne yok
bedişim ayy son haftalar çok heyecanlıdır yaa, ama bencede doktorundan vazgeçme, sen nekadar beğenmesende kızsanda etsende bak çok şükür seni bugünlere sağ salim taşıdı Allahın izniyle. hemde seni paniğe sokacak şeyler yapmadı işte her dakka nst her dakka test filan yıpratıcı oluyor bir yndan. onun için bence kendi doktorunda doğum yap. sen hangi hastaneye gidiyordun??

Aslıı kuşum 100 tane tefriciyeni okudum Allahım kabul etsin inşallah yarabbim o güzel günleri hep birlikte görüp kutlayabilmemizi nasibetsin

sağol kuşum ağzına sağlık...aman diyim o zaman sen şişme...benim ayaklar uzatamamaktan şiş heralde...akşamlarıda dinlene miyorum çok fazla...yaso benimde aşağılar ağırıyo..bacaklarımın arası yani tam yan dudaklar anladınmı?aya kalkınca yürüyünce felan bir haftadır ağrıyo..ama ağıra ağıra ben yine de yürüyorum naapiyim..aslında işte çok yorulmuyorum..ev işi yoruyo beni..ayakta kaldığım içinn..bu nedenle gidiş gelişe de bi çare bulacaz bakalım..
bu cumartesi doktor pazarda sınavım var.Allahj hepimize kolaylık versin.

buketim bol su içiyorsun dimi, vucutta tuz kalmıyor sanırım bol su içince onun için şişliklerede engel oluyor. benim son günlerde çok sık çişim geliyor, baskı yapıyor galiba büyüdüğü için. benimde aynı o tarif ettiğin yer ağrıyor, ayrıca dizlerimde ağrıyor kalkarken ve yürürken kilodan dolayı.
Ayyyy bide bugün hava güneşsiz karanlık, benimde ev zaten öne bakmıyor arka binaya araya bakıyor onun için iyice kasvetli salak gibi hissediyorum kendimi ayılamadım gibi.

Selam canlarim benim babam geldi memleketten oturuyoruz berabeer Allahim herkesin annesine babasina uzun omur versin.
Buket tefriciyeleri okudum.
Asli tedavin hayirli ugurlu olsunn 100tefriciyede ben okurum.
Yasemin canim cok gecmis olsun kayinvalidene Rabbim sifa versin.
Bedriyem bencede son anda degistirme doktorunu insallah bi gun senlede bulusuruz .
Meral canim seni toparlanmaya baslamis gormek guzel masallah sana insallah hersey iyi olacak.

sağol canım ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…