- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.481
canım ben sana söylediğim yerin tam olarak neresi olduğunu bilmiyorumkiarkadaşım hurma alacaksın dedi ben okadarını biliyorum şimdi orası burasımı yaniii
heee sende emin değilsin yani :)orda bi iş merkezi var onun içinde işte bu baharatçı aynı yer galiba öyle tahmin ediyorum
Günaydın kızlar nasılsınız herkes îyidir inşallah yAsemincim kayınvalidene çok çok geçmiş olsun aslımın yeni bir yola başlamıştınız inşallah herşeyler yolunda gider ve güzel sonuçlanır
kızlar günaydın ,
aslıcığım canım hayırlı uğurlu olsun başlamışsın tedaviye ilk iğneni bile yapmışsın Allah kolaylık versin.
meralciğim canım değerin düşmüş inşallah tamamen düşer ameliyata gerek kalmadan atlatırsın hayırlısı ile,ve çok şükür ki moralin düzelmiş hep böyle mutlu ol olurmu.
yaseminciğim canım kayınvaliden hastaymış Allah şifa versin ameliyatı sorunsuz geçer inşallah
bircan canım çok şükür kanaman durmuş topiğimize bir kız evlat daha geliyormuş hayırlısı ile ,sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
buket canım keşke araba kullanabilsen biraz uğraşsan belki yapabilirsin,ayakların da şişiyormuş offf çok kötü Allah yardımcın olsun canım
heee sende emin değilsin yani :)
kuşum süremem...trafik çok kötü..bi otobüs geçiyo sağ şerit öylece duruyo..durmadan kaza oluyo... zaten benim elim ayağım tutmuyo..sakarlaştım resmen sürekli bişeyler düşürüyorum ..gebelik takviminde diyoki eklemleriniz gevşemeye başlamıştır diyo..:))eşim bile o trafikten çekiniyo..ben hiç süremem...
hımmm her gün hergün taksi de çok zor olur hem borçlarınızda vardı şöyle sana yakın oturan arabayla gidip gelen bir iş arkadaşı yokmu, en azından yolunun üstünde
öle tabi canım..gidip gelemem taksiyle...12 lira felan yazıyo..12 lirya 10 kez gider gelirim ama otobüslerde benim çıktığım saatte nasıl dolu geliyo bilemezsin..kapının ağzında basamakta geliyorum..gerçi biraz sabrettikten sonra oturuyorum ama herzaman herkes anlayışlı değil..dengemi kaybedip bi tarafa çarpmamdan korkuyo eşimde...sabahları da otobüsle gidiyorum ama oturarak tabi...ne bileyim sabredecez işte yaa..
+çok özledimm sizlerriii çk ama.. kaç gündür gelemedim.. eşimin kardeşinin düğünü vardı kızlar hafta sdonu düğünden sonra kvlere gittik orada kaldım dün gece geldim.. ben ortalarda olmasam siz bilinki kvlere gitmek zorunda kalmışımdıronlar çok panik haldeler heran doğurabilirmişim gibi panikler neyse su an evin tadını çıkarıyorum tvde de bi halt yokmuş.. işten ilk defa böyle uzakta kaldım kendimi çok garip hissediyorum.. şimdi ben en son doktora gittim ctesi günü..
doktor çok keyifliydi beni yüzümden :26: çok iyi olduğumu anladı nstye bağlamadı o yüzden sanırım hiç nst muhabbeti olmadı daha doğrusu, ultrasonda muayene etti bebk iyi dedi çok şükür 2,900 kg olmuş maşallah.. hareketlerinin azlığını sormayı unutmuşum ama bu hafta kızlar hareket hepten yok ama herkes büyüdüğünden diyor.. doktora akıntımın çok su gibi geldiğini söyledim ultrasonda suyu iiyi dedi. kasılarım o kadar agrıyorkı yuruyemıyorum resmen dicem ama yürüyorum en azından düğüne falan gidiyorum gördüğünüz üzre :))
sezeryan mı yapıcaz dedi sanırım dedim gecede olsa gelirim doğuma dedi, korkma dedi, normalde sezeryana de alırız demişti şimdi nedense 39+3 gibi alırız dedi yani sezeryan tarihi olarak 11 EKİM dedi normal doğum başlarsa o zamana dedim yine sezeryana çeviririz dedi, herkes normal doğur diye başımın etini yiyor doktora da dedim oda doktorum normal olmuyormuş diyor de dedi, sonda takmayın dedim takarım dedi rahat etmen açısından dedi ama sen uyurken takarım hissetmezsin dedi.. doktorla sezeryan yaparsak çok iyi davranıyor yani ben ne istediğimi hala bilmiyorum desem yeridir. normal baslarsa ona mı giderim buradaki bi hastaneye acilden mi giderim bilemiyorum inanın.. sanırım vakit daraldı oldukça, bazen herşey rüya gibime geliyor.. sanki hep böyle gidecek herşey.. bu ctesi yine gidiceğim çatı muayenesi yapıcak bu sefer normal doğumdaki şansımıza da bakıcak bebek zaten dönmemiş kanala falanda girmemiş.. karnımı hareketleri dinleye dinleye bi hal oldum kızlar yaa.. inanın.. Allah ım inşallah yüzümüzü güldürür inşallah.. korku heyecan duygusallık düşünce hayal huzun mutluluk buutn duyguları barındırıyorum.. ve ne olur bizi dualarınızda unutmayın..
aslımmm hayırlı olsun inşallah, tefriciyelerimi okuyamadım ben çok dardayım ama sana katılmak istiyorum çokça sayı olarak çok az alıyorum ama durumumu sen biliyorsun 30 ad de bana yazar mısın niyetini Rabbim kabul etsin inşallah..
canım tumayımm bu sabah kalktığımda aklımdaydın belki dedim tümayım bi günde kısmetse bana gelir inşallah..
hepinizi çok seviyorumm
bu arada ödemlerden bahsetmişsini< bende de bayağı ödem oldu ayaklarım 41 olmuş, kuaför saçımı yaparken ör dedim öremem yüzün şiş dedi ama ben hiiiç inanmadımaksine kendimi zayıf görüyorum resmen.. 14,15 kg almışım.. daha da alıyorum hayırlısı bakalım karnımda yumuşama hissediyorum bazen aaayyy neyseee
Buketcim benim ellerim şişiyor, hele sabah kalktığımda yada gece kalktığımda mesela yumruk yapmak istersem tam sıkamıyorum acıyor. ama ayaklarım yüzüm vucudum filanda şişerse zaten benim durumum vahim olur yatırırlar beni çok dua ediyorum hayırlısıyla şişmesin diye, bende protein kaçağı varya, dr lar şişmeye başladığın ve tansiyonun yükselmeye başladığı anda tehlike başlar dediler, Allah korusun cırt diye yatırıp sezeryan yaparlar beni Allah korusun.yaso benimde ayaklar 6. aydan beri şiş..seninde ölemi..dinlendirince iniyo bazen ama bileklerim sürekli şiş..eşimin 43 numara siyah spor ayakkabılarını giyiyorum..onlarla işe gidip geliyorum..:)havalarda soğudu giyecek bişey bulamıyorum yaso yaa...bu arada bu haft a 8.. ayım bitiyo..9 . aya giriyorumm..eşim beni almaya geliyo akşamları oda trafik sinir stres oluyo..taa havaalanından geliyo.. bana idyoki taksiyle git gel..oda ayrı külfet..naapcaz bakalım...senin elin yüzün felan şişiyo mu??
amin canım allah razı olsun. sen nasılsın asıl sen anlat bakalım ne var ne yokGünaydın kızlar nasılsınız herkes îyidir inşallah yAsemincim kayınvalidene çok çok geçmiş olsun aslımın yeni bir yola başlamıştınız inşallah herşeyler yolunda gider ve güzel sonuçlanır
bedişim ayy son haftalar çok heyecanlıdır yaa, ama bencede doktorundan vazgeçme, sen nekadar beğenmesende kızsanda etsende bak çok şükür seni bugünlere sağ salim taşıdı Allahın izniyle. hemde seni paniğe sokacak şeyler yapmadı işte her dakka nst her dakka test filan yıpratıcı oluyor bir yndan. onun için bence kendi doktorunda doğum yap. sen hangi hastaneye gidiyordun??+çok özledimm sizlerriii çk ama.. kaç gündür gelemedim.. eşimin kardeşinin düğünü vardı kızlar hafta sdonu düğünden sonra kvlere gittik orada kaldım dün gece geldim.. ben ortalarda olmasam siz bilinki kvlere gitmek zorunda kalmışımdıronlar çok panik haldeler heran doğurabilirmişim gibi panikler neyse su an evin tadını çıkarıyorum tvde de bi halt yokmuş.. işten ilk defa böyle uzakta kaldım kendimi çok garip hissediyorum.. şimdi ben en son doktora gittim ctesi günü..
doktor çok keyifliydi beni yüzümden :26: çok iyi olduğumu anladı nstye bağlamadı o yüzden sanırım hiç nst muhabbeti olmadı daha doğrusu, ultrasonda muayene etti bebk iyi dedi çok şükür 2,900 kg olmuş maşallah.. hareketlerinin azlığını sormayı unutmuşum ama bu hafta kızlar hareket hepten yok ama herkes büyüdüğünden diyor.. doktora akıntımın çok su gibi geldiğini söyledim ultrasonda suyu iiyi dedi. kasılarım o kadar agrıyorkı yuruyemıyorum resmen dicem ama yürüyorum en azından düğüne falan gidiyorum gördüğünüz üzre :))
sezeryan mı yapıcaz dedi sanırım dedim gecede olsa gelirim doğuma dedi, korkma dedi, normalde sezeryana de alırız demişti şimdi nedense 39+3 gibi alırız dedi yani sezeryan tarihi olarak 11 EKİM dedi normal doğum başlarsa o zamana dedim yine sezeryana çeviririz dedi, herkes normal doğur diye başımın etini yiyor doktora da dedim oda doktorum normal olmuyormuş diyor de dedi, sonda takmayın dedim takarım dedi rahat etmen açısından dedi ama sen uyurken takarım hissetmezsin dedi.. doktorla sezeryan yaparsak çok iyi davranıyor yani ben ne istediğimi hala bilmiyorum desem yeridir. normal baslarsa ona mı giderim buradaki bi hastaneye acilden mi giderim bilemiyorum inanın.. sanırım vakit daraldı oldukça, bazen herşey rüya gibime geliyor.. sanki hep böyle gidecek herşey.. bu ctesi yine gidiceğim çatı muayenesi yapıcak bu sefer normal doğumdaki şansımıza da bakıcak bebek zaten dönmemiş kanala falanda girmemiş.. karnımı hareketleri dinleye dinleye bi hal oldum kızlar yaa.. inanın.. Allah ım inşallah yüzümüzü güldürür inşallah.. korku heyecan duygusallık düşünce hayal huzun mutluluk buutn duyguları barındırıyorum.. ve ne olur bizi dualarınızda unutmayın..
aslımmm hayırlı olsun inşallah, tefriciyelerimi okuyamadım ben çok dardayım ama sana katılmak istiyorum çokça sayı olarak çok az alıyorum ama durumumu sen biliyorsun 30 ad de bana yazar mısın niyetini Rabbim kabul etsin inşallah..
canım tumayımm bu sabah kalktığımda aklımdaydın belki dedim tümayım bi günde kısmetse bana gelir inşallah..
hepinizi çok seviyorumm
Buketcim benim ellerim şişiyor, hele sabah kalktığımda yada gece kalktığımda mesela yumruk yapmak istersem tam sıkamıyorum acıyor. ama ayaklarım yüzüm vucudum filanda şişerse zaten benim durumum vahim olur yatırırlar beni çok dua ediyorum hayırlısıyla şişmesin diye, bende protein kaçağı varya, dr lar şişmeye başladığın ve tansiyonun yükselmeye başladığı anda tehlike başlar dediler, Allah korusun cırt diye yatırıp sezeryan yaparlar beni Allah korusun.
benim bugün mesela bacak aram ağrıyor sanki genişliyor diye tahmin ediyorum yani hani çatılarım açılıyor olabilir belki, zavallı vucudum normal doğum için hazırlanıyor belkide ama drların beni normal doğurtacağını hiç sanmıyorum.
bende bu cumartesi yine dr a gideceğim, bakalım idrar yolu enfeksiyonum bitmişmi diye yine test yapılacak dr bakacak.
senin otobüs işinide evden geç çıkmakla inşallah çözersin yaa, hergün taksi hakkaten hem havaya giden br para hemde şimdi bu sıkışıklıkta hiç iyi olmaz.
bu arada senin 100 adet tefriciyeni okudum canım benim Allah kabul etsin inşallah.
amin canım allah razı olsun. sen nasılsın asıl sen anlat bakalım ne var ne yok
bedişim ayy son haftalar çok heyecanlıdır yaa, ama bencede doktorundan vazgeçme, sen nekadar beğenmesende kızsanda etsende bak çok şükür seni bugünlere sağ salim taşıdı Allahın izniyle. hemde seni paniğe sokacak şeyler yapmadı işte her dakka nst her dakka test filan yıpratıcı oluyor bir yndan. onun için bence kendi doktorunda doğum yap. sen hangi hastaneye gidiyordun??
sağol kuşum ağzına sağlık...aman diyim o zaman sen şişme...benim ayaklar uzatamamaktan şiş heralde...akşamlarıda dinlene miyorum çok fazla...yaso benimde aşağılar ağırıyo..bacaklarımın arası yani tam yan dudaklar anladınmı?aya kalkınca yürüyünce felan bir haftadır ağrıyo..ama ağıra ağıra ben yine de yürüyorum naapiyim..aslında işte çok yorulmuyorum..ev işi yoruyo beni..ayakta kaldığım içinn..bu nedenle gidiş gelişe de bi çare bulacaz bakalım..
bu cumartesi doktor pazarda sınavım var.Allahj hepimize kolaylık versin.
Selam canlarim benim babam geldi memleketten oturuyoruz berabeer Allahim herkesin annesine babasina uzun omur versin.
Buket tefriciyeleri okudum.
Asli tedavin hayirli ugurlu olsunn 100tefriciyede ben okurum.
Yasemin canim cok gecmis olsun kayinvalidene Rabbim sifa versin.
Bedriyem bencede son anda degistirme doktorunu insallah bi gun senlede bulusuruz .
Meral canim seni toparlanmaya baslamis gormek guzel masallah sana insallah hersey iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?