Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yaseminimm doktorumun tarzı mı bu bana karşı mı böyle bilemiyorum ama eşim buj yüzden bilhassa çok memnun beni sağolsun hiç panikletmedi şu ana kadar gerçi ben yeterince panik halde oluyorum zatende :)) , Avrasya hastanesine gidyorum zeytinburnunda. nst var mı acaba hastanede onu bile düşündüm :)) eşime göre var doktor benim psikolojime göre davranmaya çalışıyor:26:

Ermis aktardan bahsetmissiniz adamla yuz yuze kayinvalidemin midesinde yara vardi gorustuk bi ilac yapti karisim kayinvalidem kullandi yara iylesti yeri Uskudarda harika bir adam kendisi sahsen ilac hazirlarsa cok iyi oluyor.

evet buketim en mantıklısı boş saatler için beklemek hatta bankaylada müdürünle konuşsan bi yarım saat geç gelsem diye müsaade istesen olur mu acaba? 3 hafta falan idare etseler keşke

canımk tümayım bilinçli olarak başka bi doktora gidemem de ben cesaret edip ancak doğum acil başlarsa belki gideriz diyorum ya sezeryan istiyorum ya ben çevre baskısından sankı suç işliyormuşum gibi hissediyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyelim tümayım inşallah güler yüzümüz inşallah..

amin canım allah razı olsun. sen nasılsın asıl sen anlat bakalım ne var ne yok
canım bende durumlar aynı evdeyim oturuyorum dinleniyorum bu ayın geçmesini bekliyorum doktor bu aydan sonra hem ilaçları kesecek hemde daha rahat edersin dedi işte kontrolü bekliyorum bende tansiyonla cebelleşiyorum bir anda düşüyor sonra yükseliyor buda beni çok etkiliyor mecbur tansiyon aleti aldık sürekli takipteyim bugünde aile hekimliğinden çağırdılar tansiyona bakacaklarmış demek bu aralar normal tansiyon

canım kasık ağrısı kız çocuklarında olurmuş erkek çocuğunda bel ağırırmış kız çocuğunda da kasıklar ağırırmış annem hep bana diyor senin erkek bu kadar belin tutuluyor kız olsa kasıkların ağırır diyor 3 tane doğmuş biri olarak öyle diyor

Canim cevreyi takma inan agzi olan konusuyor oglumda bana neler neler dediler uzuluyordum agliyordum kafaya takiyordum hamileligi kendime zehir ettim bizim icin hayirlisi sagliklisi hangisiyse o olsun onemli olan yavrularimiza kavusmak gerisi bos belki zor olucak ama sonu guzel olucak insallah bende sezeryandan cok korkuyorum bebegim erken dogacak ondan korkuyorum ama dua ediyorum bu sefer saglikla kucagima slmak icin bebegimi ve onukarnimda tasidigim anin tadini cikariyorum sende kizini kucagina alacagin gunu dusun mutlu ol.

bediş gelmek dert değil dönüşe bakacaz..bu arada sen niye kendini suçlu hissediyosun..en başından beri cesaretin yoktu zaten panik bir insanım diyosun..kişi kendisi için en iyisini bilir..ben güya normal istiyorum güya cesaretim var ama bakalım nasip olacak mı?normale girip te o stresle durum daha mı kötü olsun yani?

bi günün gelsin o zaman herşey normal olur inşallah..sezaryen olsun yada normal doğum olsun..her şey yolunda olsun da.. hem sezeryan sonrası ağrıları çekecek olanda sensin demi.bunu göze alıyosun neticede..boşver elalemi..

Tümayım aklım sende...Dün face de gördüm de bir sorun yok değil mi? Kardeşin iyi...Günlük geçici sıkıntılar heralde diye düşünmek istiyorum...

canım kan sulandırıcı iğne progestan birde 2 tane vitamin kullanıyorum hepsini kesecek galiba çünkü bir dahaki kontrolde ilaçları kesecem dedi

Canim masallah 17.haftanin icindesin zaman nasilda geciyor.Bence sadece progestani keser cunku uzun suuedir kullaniyorsun vitamini kesmez bende elevit ve kan hapi iciyorum doguma kadar devam kan sulandiriciyida kesecegini sanmam bakalim ne yapicak..

Tümayım aklım sende...Dün face de gördüm de bir sorun yok değil mi? Kardeşin iyi...Günlük geçici sıkıntılar heralde diye düşünmek istiyorum...

Yok canim cok sukur kardesim universiteye basladi kalacagi evle ilgili problemler var telefonda agladi ben ne yapicam diye bende uzuldum kardesim kiz ama erkek gibidir kolay kolay aglamaz nasil stres olduysa bugun gorevliyle gorustuk insallah problemler cozulunce rahatliycaz..

Oyyy kıyamam ben onaaa...Yavrum benim ilk kez kendi sorumluluğunu alıyor ve üstelik şehir dışında tek başına kalıyorsa çoook normal onu çok iyi anlıyorum...Kardeş deyince benim içlerim erir...Hiiiç dayanamam...Hangi ile gitmişti Tümayım...belki bir tanıdık buluruz falan belli mi olur?

ay tümay şimdi bizde kardeşime bakıyoruz ek kontenjandan sehir dışı yazcak ama ben istemiyorum o çok sessiz nasıl yapar nasıl eder aklım onda kalır senin kardeşin hemen evemi çıktı pöff

Son düzenleme:
CANLARIM BIR DUYURUM VAR

BEDRIYE VE SERAP yakında doğuracaklar inşallah, bu iki fıstık için birer tane fetih suresi okuyalım, doğumu çok yakın olan ve benim unuttuğum biri varsa yazın mutlaka,şimdi gecmişı okuyayım

Elazığ Fırat üniversitesi bende ona hiç dayanamam kerdeş deyince akan sular duruyor..

ay tümay şimdi bizde kardeşime bakıyoruz ek kontenjandan sehir dışı yazcak ama ben istemiyorum o çok sessiz nasıl yapar nasıl eder aklım onda kalır senin kardeşin hemen evemi çıktı pöff
canım valla sessiz olsun bizimki gibi çingene olsun ilk başta bi bocalama oluyor cemaat evlerini tavsiye ettiler gitti görüştü babam anlaştık ama en baştan problemler çıkmaya başladı kyk olsaydı çok iyi olacaktı

canım bizde cemaat evlerini söylüyoruz babamlada istemiyo orda kalmak napcaz bilmiom inat kızkardesim azcık

canım bizde cemaat evlerini söylüyoruz babamlada istemiyo orda kalmak napcaz bilmiom inat kızkardesim azcık

Canım bizimki kendi istedi özel yurtlar 400 tl den başlıyor du oda en kötüsü evde 6 kişi kalıcaklar herşey içinde 280 tl babama masraf olmayayım dedi problemleri aşarsak güzel güvenilir yerde bi kaç bişey canımızı sıktı.Kardeşin için umarım en iyisi olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…