- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.501
bedişim ayy son haftalar çok heyecanlıdır yaa, ama bencede doktorundan vazgeçme, sen nekadar beğenmesende kızsanda etsende bak çok şükür seni bugünlere sağ salim taşıdı Allahın izniyle. hemde seni paniğe sokacak şeyler yapmadı işte her dakka nst her dakka test filan yıpratıcı oluyor bir yndan. onun için bence kendi doktorunda doğum yap. sen hangi hastaneye gidiyordun??
yumuşamadan bişey olmaz merak etme sen...
benimde ayaklarım hep şiş
gidip gelme hususunu çözmeye çalışıyorum işte ..belki biraz geç çıksam otobüs o kadar dolu olmaz..5.30 da çıkanları toplayıp 6 15 gibi geliyo bu nedenle dolu sanırım ...biraz geç kalıyım bugün bakıyım biraz boşsa gidip gelmesi dert değil..yani benim gümanım geliyo gidip gelirim ama eşim korkuyo..şaka maka 9 aya girdim..9 aylık hamile otobüslerde geziyo olayı tırsıtıyo tabi...:))ama otobüs kapının önünden geçiyo hemen çok yürümüyorum..gerçi yürünsede yürümeyi tercih ediyorum...amaaaaaann neyse boşver..bugün biraz geç çıkayım..15 dakka sonrakine bineyim bakayım biraz boşmu...
Selam canlarim benim babam geldi memleketten oturuyoruz berabeer Allahim herkesin annesine babasina uzun omur versin.
Buket tefriciyeleri okudum.
Asli tedavin hayirli ugurlu olsunn 100tefriciyede ben okurum.
Yasemin canim cok gecmis olsun kayinvalidene Rabbim sifa versin.
Bedriyem bencede son anda degistirme doktorunu insallah bi gun senlede bulusuruz .
Meral canim seni toparlanmaya baslamis gormek guzel masallah sana insallah hersey iyi olacak.
canım bende durumlar aynı evdeyim oturuyorum dinleniyorum bu ayın geçmesini bekliyorum doktor bu aydan sonra hem ilaçları kesecek hemde daha rahat edersin dedi işte kontrolü bekliyorum bende tansiyonla cebelleşiyorum bir anda düşüyor sonra yükseliyor buda beni çok etkiliyor mecbur tansiyon aleti aldık sürekli takipteyim bugünde aile hekimliğinden çağırdılar tansiyona bakacaklarmış demek bu aralar normal tansiyonamin canım allah razı olsun. sen nasılsın asıl sen anlat bakalım ne var ne yok
canım kasık ağrısı kız çocuklarında olurmuş erkek çocuğunda bel ağırırmış kız çocuğunda da kasıklar ağırırmış annem hep bana diyor senin erkek bu kadar belin tutuluyor kız olsa kasıkların ağırır diyor 3 tane doğmuş biri olarak öyle diyor+çok özledimm sizlerriii çk ama.. kaç gündür gelemedim.. eşimin kardeşinin düğünü vardı kızlar hafta sdonu düğünden sonra kvlere gittik orada kaldım dün gece geldim.. ben ortalarda olmasam siz bilinki kvlere gitmek zorunda kalmışımdıronlar çok panik haldeler heran doğurabilirmişim gibi panikler neyse su an evin tadını çıkarıyorum tvde de bi halt yokmuş.. işten ilk defa böyle uzakta kaldım kendimi çok garip hissediyorum.. şimdi ben en son doktora gittim ctesi günü..
doktor çok keyifliydi beni yüzümden :26: çok iyi olduğumu anladı nstye bağlamadı o yüzden sanırım hiç nst muhabbeti olmadı daha doğrusu, ultrasonda muayene etti bebk iyi dedi çok şükür 2,900 kg olmuş maşallah.. hareketlerinin azlığını sormayı unutmuşum ama bu hafta kızlar hareket hepten yok ama herkes büyüdüğünden diyor.. doktora akıntımın çok su gibi geldiğini söyledim ultrasonda suyu iiyi dedi. kasılarım o kadar agrıyorkı yuruyemıyorum resmen dicem ama yürüyorum en azından düğüne falan gidiyorum gördüğünüz üzre :))
sezeryan mı yapıcaz dedi sanırım dedim gecede olsa gelirim doğuma dedi, korkma dedi, normalde sezeryana de alırız demişti şimdi nedense 39+3 gibi alırız dedi yani sezeryan tarihi olarak 11 EKİM dedi normal doğum başlarsa o zamana dedim yine sezeryana çeviririz dedi, herkes normal doğur diye başımın etini yiyor doktora da dedim oda doktorum normal olmuyormuş diyor de dedi, sonda takmayın dedim takarım dedi rahat etmen açısından dedi ama sen uyurken takarım hissetmezsin dedi.. doktorla sezeryan yaparsak çok iyi davranıyor yani ben ne istediğimi hala bilmiyorum desem yeridir. normal baslarsa ona mı giderim buradaki bi hastaneye acilden mi giderim bilemiyorum inanın.. sanırım vakit daraldı oldukça, bazen herşey rüya gibime geliyor.. sanki hep böyle gidecek herşey.. bu ctesi yine gidiceğim çatı muayenesi yapıcak bu sefer normal doğumdaki şansımıza da bakıcak bebek zaten dönmemiş kanala falanda girmemiş.. karnımı hareketleri dinleye dinleye bi hal oldum kızlar yaa.. inanın.. Allah ım inşallah yüzümüzü güldürür inşallah.. korku heyecan duygusallık düşünce hayal huzun mutluluk buutn duyguları barındırıyorum.. ve ne olur bizi dualarınızda unutmayın..
aslımmm hayırlı olsun inşallah, tefriciyelerimi okuyamadım ben çok dardayım ama sana katılmak istiyorum çokça sayı olarak çok az alıyorum ama durumumu sen biliyorsun 30 ad de bana yazar mısın niyetini Rabbim kabul etsin inşallah..
canım tumayımm bu sabah kalktığımda aklımdaydın belki dedim tümayım bi günde kısmetse bana gelir inşallah..
hepinizi çok seviyorumm
evet buketim en mantıklısı boş saatler için beklemek hatta bankaylada müdürünle konuşsan bi yarım saat geç gelsem diye müsaade istesen olur mu acaba? 3 hafta falan idare etseler keşke
canımk tümayım bilinçli olarak başka bi doktora gidemem de ben cesaret edip ancak doğum acil başlarsa belki gideriz diyorum ya sezeryan istiyorum ya ben çevre baskısından sankı suç işliyormuşum gibi hissediyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyelim tümayım inşallah güler yüzümüz inşallah..
canım kan sulandırıcı iğne progestan birde 2 tane vitamin kullanıyorum hepsini kesecek galiba çünkü bir dahaki kontrolde ilaçları kesecem dedik.burcu canım sen kan sulandırıcı iğne kullanıyordun değilmi onumu kesecek doktor
canım kan sulandırıcı iğne progestan birde 2 tane vitamin kullanıyorum hepsini kesecek galiba çünkü bir dahaki kontrolde ilaçları kesecem dedi
evet buketim en mantıklısı boş saatler için beklemek hatta bankaylada müdürünle konuşsan bi yarım saat geç gelsem diye müsaade istesen olur mu acaba? 3 hafta falan idare etseler keşke
canımk tümayım bilinçli olarak başka bi doktora gidemem de ben cesaret edip ancak doğum acil başlarsa belki gideriz diyorum ya sezeryan istiyorum ya ben çevre baskısından sankı suç işliyormuşum gibi hissediyorum.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ne diyelim tümayım inşallah güler yüzümüz inşallah..
Selam canlarim benim babam geldi memleketten oturuyoruz berabeer Allahim herkesin annesine babasina uzun omur versin.
Buket tefriciyeleri okudum.
Asli tedavin hayirli ugurlu olsunn 100tefriciyede ben okurum.
Yasemin canim cok gecmis olsun kayinvalidene Rabbim sifa versin.
Bedriyem bencede son anda degistirme doktorunu insallah bi gun senlede bulusuruz .
Meral canim seni toparlanmaya baslamis gormek guzel masallah sana insallah hersey iyi olacak.
canım kan sulandırıcı iğne progestan birde 2 tane vitamin kullanıyorum hepsini kesecek galiba çünkü bir dahaki kontrolde ilaçları kesecem dedi
Tümayım aklım sende...Dün face de gördüm de bir sorun yok değil mi? Kardeşin iyi...Günlük geçici sıkıntılar heralde diye düşünmek istiyorum...
Yok canim cok sukur kardesim universiteye basladi kalacagi evle ilgili problemler var telefonda agladi ben ne yapicam diye bende uzuldum kardesim kiz ama erkek gibidir kolay kolay aglamaz nasil stres olduysa bugun gorevliyle gorustuk insallah problemler cozulunce rahatliycaz..
Yok canim cok sukur kardesim universiteye basladi kalacagi evle ilgili problemler var telefonda agladi ben ne yapicam diye bende uzuldum kardesim kiz ama erkek gibidir kolay kolay aglamaz nasil stres olduysa bugun gorevliyle gorustuk insallah problemler cozulunce rahatliycaz..
CANLARIM BIR DUYURUM VAR
BEDRIYE VE SERAP yakında doğuracaklar inşallah, bu iki fıstık için birer tane fetih suresi okuyalım, doğumu çok yakın olan ve benim unuttuğum biri varsa yazın mutlaka,şimdi gecmişı okuyayım
Elazığ Fırat üniversitesi bende ona hiç dayanamam kerdeş deyince akan sular duruyor..Oyyy kıyamam ben onaaa...Yavrum benim ilk kez kendi sorumluluğunu alıyor ve üstelik şehir dışında tek başına kalıyorsa çoook normal onu çok iyi anlıyorum...Kardeş deyince benim içlerim erir...Hiiiç dayanamam...Hangi ile gitmişti Tümayım...belki bir tanıdık buluruz falan belli mi olur?
canım valla sessiz olsun bizimki gibi çingene olsun ilk başta bi bocalama oluyor cemaat evlerini tavsiye ettiler gitti görüştü babam anlaştık ama en baştan problemler çıkmaya başladı kyk olsaydı çok iyi olacaktıay tümay şimdi bizde kardeşime bakıyoruz ek kontenjandan sehir dışı yazcak ama ben istemiyorum o çok sessiz nasıl yapar nasıl eder aklım onda kalır senin kardeşin hemen evemi çıktı pöff
Elazığ Fırat üniversitesi bende ona hiç dayanamam kerdeş deyince akan sular duruyor..
canım valla sessiz olsun bizimki gibi çingene olsun ilk başta bi bocalama oluyor cemaat evlerini tavsiye ettiler gitti görüştü babam anlaştık ama en baştan problemler çıkmaya başladı kyk olsaydı çok iyi olacaktı
canım bizde cemaat evlerini söylüyoruz babamlada istemiyo orda kalmak napcaz bilmiom inat kızkardesim azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?