Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

saol canım ya umarım senin kardeşinde problemlerini en kısa sürede çözer

burcu kardeşimi ıspartaya yollasam gözkulak olurmusun

Nazom geçmişi okuyayım dedim ya, yatıp uyumuşum okuyamadım :)
Bebegim ben Burdur da yaşıyorum, ama sürekli hastane için Ispartaya giderim, bir bacağım orda, tabikide göz kulak olurum, şimdi bana özet geç, kalacak yer mi lazım? Eşime sorarım o bilir,Tumay cemaat evi demiş, eşimin bir arkadaşıda o işleri iyi yapar, ne lazım, hemen özet gec, hatt istersen tel numaramı yollayım sana telefonlaşalım, elimden ne gelirse yaparım :)

Aslıı kuşum 100 tane tefriciyeni okudum Allahım kabul etsin inşallah yarabbim o güzel günleri hep birlikte görüp kutlayabilmemizi nasibetsin
Allah razı olsun canımmm inşallah Yasom inşallah bizlere de o güzel haberi vermek nasip olur..

Sağol Tümay canımm Allah razı olsun senden de

Saol kuzum allah razı olsun daha yapmadık tercih ama ıspartada var 4 yıllık iktisat işletme tutuyo ama yok illa saglık diye tutturdu 2 yıllık saglık yazıcakmış henüz belli deil ama çok endişeleniyprum sehir dışı olunca allah razı olsun kuzucugum cemaat evlerini istemiyo ben onlara aykırı gelirim beni dışlarlar diyo bi tercih yapsında oralara düşerse yardımına baş vururum canım saol

Aslı canım şimdilik bana da 100 tane yaz, bitirdikten sonraduruma göre devam ederim canım, öptüm

Merhaba kızlar. Tabisi bugünde yoğundum çok. Geçmişe şöyle bir göz gezdirdim akşam bakarım artık. Ben 38 gündür regl olmadım dün söktürücü almıştım artık dr ara beni demişti ama ulaşamadım zaten o da söktürücü verecekti akşam içmiyim sabahtan başlıyım günde iki tane düzenli gitsin dedim sabah kalktım regl olmuşum ay rüyamda da görmüştüm seviniyordum neyse ilaca gerek kalmadı yoksa 5 gün onu iç sonra 3-4 gün daha gelmesini bekle iyice uzardı. Çok üşüyorum, öğlenden beri midem bulanıyor yemek zor yedim evde köfte yapmıştım kızaracak ama hiç canım istemiyor bir de kaynanaya gidicez of yani hasta olmasam bari.

Nazom benim Ispartada yaşayan arkadaşlarım var, onlara normal yurtlarıda sorarım
Anammm kızzz sağlık yazsın her hastaney gittiğimde yanına giderim, kocaman kampüsü var, bütün bölümler orda zaten::

Bide nazom, şahsi fikrimi söylemek istiyorum,kesinlikle sağlık bölümlerinde iş imkanı daha iyi, iktisat çıkışında ış bulmada zorlanır, ben öğrencilerimi hep sağlık meslek lisesine, yada sağlık meslek yüksek okuluna yönlediirim, inanılmaz bie ihtiyaç var, hem özelde hem devlette hemen iş bulur, eğer benim kardeşim olsaydı, zorla sağlık yazmasi için baskı yapardım, hemşire, sağlık memuru, sağlik teknisyeni, radyoluog, anestesi teknikeri...vs vs inanılmaz bir açık ve ihtiyaç var haberin olsun ve ısparta olursa mutlaka bana haber ver, onu yalnız bırakmam Allahın izniyle

Nazom benim Ispartada yaşayan arkadaşlarım var, onlara normal yurtlarıda sorarım
Anammm kızzz sağlık yazsın her hastaney gittiğimde yanına giderim, kocaman kampüsü var, bütün bölümler orda zaten::

Bide nazom, şahsi fikrimi söylemek istiyorum,kesinlikle sağlık bölümlerinde iş imkanı daha iyi, iktisat çıkışında ış bulmada zorlanır, ben öğrencilerimi hep sağlık meslek lisesine, yada sağlık meslek yüksek okuluna yönlediirim, inanılmaz bie ihtiyaç var, hem özelde hem devlette hemen iş bulur, eğer benim kardeşim olsaydı, zorla sağlık yazmasi için baskı yapardım, hemşire, sağlık memuru, sağlik teknisyeni, radyoluog, anestesi teknikeri...vs vs inanılmaz bir açık ve ihtiyaç var haberin olsun ve ısparta olursa mutlaka bana haber ver, onu yalnız bırakmam Allahın izniyle

Canim masallah 17.haftanin icindesin zaman nasilda geciyor.Bence sadece progestani keser cunku uzun suuedir kullaniyorsun vitamini kesmez bende elevit ve kan hapi iciyorum doguma kadar devam kan sulandiriciyida kesecegini sanmam bakalim ne yapicak..
Ewet canım yarın 18.haftaya giriyoruz bende protestanla iğneyi keserse korkuyorum bir sorun çıkar diye yinede Allah ne nasip etmîşse o

Kızlar rrrr çok şükür protein kaçağı degerim düşmüş yani tavanlarda degil hic olmazsa, ayy Allahım çok şükür
Fakat bugunde annem merdiven cikarken aceleyle dusmus, diz kapağını catlatmis. Bacağını komple alciya almışlar. .. zaten biliyorsunuz kayinvalidem hastanede. Allah beterinden korusun ama bu sıra herkese bişeyler oluyor çevremde. .

yaseminciğim çok şükür düşmüş değerin inşallah bir daha hiç yükselmez atlatırsın şu protein kaçağı olayını,annenede çok çok geçmiş olsun canım

Canım gözün Aydın tatlım değerin düşmüş ama annede çok üzüldüm canım Allah acil şifalar versin ya cidden bu ara ne kadar olay yaşadınız Allah daha beterinden saklasın canım evde bir dua falan okut nazarlar falan dağılsın

Günaydın canlarım

Aslı ve Seda canalrım dün duanızı ettim, Rabbim kolaylik versin, sonu güzel ve sağlıklı olsun

Hoppp ben okula giderim, öpüyorum hepinizi

Canim cok sevindim degerinin dusmesine annecigine cok gecmis olsun Allah hayir etsin nazar mi var sizde cok olaylar yasiyorsunuz..

anam yaso ne oluyo sizin ailye...kara bulutlar dolaşıyo.:.bi nüsubet var ama hayırlısı Allah hayırlara çıkarsın..anacım nasıl olacak şimdi kim bakacak annene ay ne zordur kalkamaz yğrğyemez..tövbe ya..nasıl üzüldüm sabah sabah..

allah razı olsun muhakkak haber ederim canım hele bi olsunda

yasemin nedir bu başınıza gelenler buyuk geçmiş olsun kuzum allah beterinden korusun

Haydaaaaa....Yani ne diyeceğimi bilemedim...Sana mı sevineyim Kv de ne dua mı edeyim annen için gözyaşı mı dökeyim şaştım kaldım...Sizin ailenin canı tez galiba Yasemin...Ay annene feci üzüldüm...Hayır bi de senin şuan annene çok ihtiyacın var...Ah canım benim yaaa kadıncağız ...tuh tuh tuh...Ama senin habere inanılmaz mutlu oldum...Binlerce kere şükürler olsun RABBİM e...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…