- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.541
Canım Allah razı olsunnAslı canım şimdilik bana da 100 tane yaz, bitirdikten sonraduruma göre devam ederim canım, öptüm
Kızlar rrrr çok şükür protein kaçağı degerim düşmüş yani tavanlarda degil hic olmazsa, ayy Allahım çok şükür
Fakat bugunde annem merdiven cikarken aceleyle dusmus, diz kapağını catlatmis. Bacağını komple alciya almışlar. .. zaten biliyorsunuz kayinvalidem hastanede. Allah beterinden korusun ama bu sıra herkese bişeyler oluyor çevremde. .
yaseminciğim çok şükür düşmüş değerin inşallah bir daha hiç yükselmez atlatırsın şu protein kaçağı olayını,annenede çok çok geçmiş olsun canım
Canım gözün Aydın tatlım değerin düşmüş ama annede çok üzüldüm canım Allah acil şifalar versin ya cidden bu ara ne kadar olay yaşadınız Allah daha beterinden saklasın canım evde bir dua falan okut nazarlar falan dağılsın
Canim cok sevindim degerinin dusmesine annecigine cok gecmis olsun Allah hayir etsin nazar mi var sizde cok olaylar yasiyorsunuz..
anam yaso ne oluyo sizin ailye...kara bulutlar dolaşıyo.:.bi nüsubet var ama hayırlısı Allah hayırlara çıkarsın..anacım nasıl olacak şimdi kim bakacak annene ay ne zordur kalkamaz yğrğyemez..tövbe ya..nasıl üzüldüm sabah sabah..
yasemin nedir bu başınıza gelenler buyuk geçmiş olsun kuzum allah beterinden korusun
Haydaaaaa....Yani ne diyeceğimi bilemedim...Sana mı sevineyim Kv de ne dua mı edeyim annen için gözyaşı mı dökeyim şaştım kaldım...Sizin ailenin canı tez galiba Yasemin...Ay annene feci üzüldüm...Hayır bi de senin şuan annene çok ihtiyacın var...Ah canım benim yaaa kadıncağız ...tuh tuh tuh...Ama senin habere inanılmaz mutlu oldum...Binlerce kere şükürler olsun RABBİM e...
Yasom değerin düşmüş çok sevindim ama ailevi olarak nedir bu başınıza gelenler anlamadım ya kaynanan, baban, annen vallahi bir soluk alamadın oh diyemedin be kuzum biri bitse diğeri başlıyor bir dua mı okutsanız evde ne yapsanız bir fakire sadaka ver başından geçir de. Bu kadar mı üst üste olur sen annene bakamazsın bu halde senin annene ihtiyacın var zaten kadın hiçbir işinin göremez kötü olmuş Allah beterinden saklasın yine de acil şifalar diliyorum hepsine.
Canım şükürler olsun değerin yükselmiyor çok sevindimanneciğine çok çok geçmiş olsun Yasom çok üzüldümm ( canım bi dua falan okutun siz yawww ne dur bu son zamanlarda nazara geliyosunuz galiba
çok uykum var enerjim düşük gözlerim kapanıyor ayakta duramıyorum....
şuanda denizden çıkmış olup güneşleniyor olmayı isterdim uyuyarak,birden aklıma böyle bir görüntü geldi
öff benimde varya..erken yatyıyorum bide...
bu sabah biraz geç çıktınmı kuşum otobüs durumu nasıldı test edecektin?
sabahkları sıkıntı yok akşam dönerken var..dünde geldi eşim beni almaya..gelmediği bi gün deniyecem bakalım...
buket sen ne mezunusun
endüstri mühendisliği
niye sordun şimdi nerden aklına geldi??
hımm ikstisat sanıyodumda onun için sordum kardeşime iktisat yazdırmaya çalışıomda ikna olmuyo örnek gösterecek birilerini arıyorum o sebeple sordum
hımm ikstisat sanıyodumda onun için sordum kardeşime iktisat yazdırmaya çalışıomda ikna olmuyo örnek gösterecek birilerini arıyorum o sebeple sordum
sen bilirsinde..çok iktisat mezunu var..işe girmeleri zorlaştı..ingilizce şart..biliyosunuzdur buraları gerçi..alternatifleriniz nedir bilmiyorumda...
bu arada kızlar benim alt taraf çok ağırmaya başladı...yani bacakalrımın arası..bugün hissettim bunuda...ÖNCEDENDE AĞIRIYODU AMA BUGÜN İYİCE AĞIRMAYA BAŞLADI..YÜRÜYÜNCE ÇOK HİSSETTİRİYO..
Nazancım ben iktisat mezunuyum...hem de en kıytırığından...ALLAH a çok şükürler olsun ki tırnaklarımla kazıyarak bir yerlere geldim...Şuan eleman alımlarında da bulunuyorum...Artık durum şu İktisat-İşletme okuyacaksan iyi bir üniversitede okuyacaksın...başkaca bir şans yok...Çok fazla iyi üniversite mezunu var ve burda en azından ilk bakılan şey ünv. ismi...eğer bi boğaziçi, odtü, marmara falan olmayacaksa kesinlikle ama kesinlikle iktisat-işletme yazmasın...gerçekten şansı yok...ha okurken aynı zamanda da üstüne çok şey koyacaksa ne bileyim ingilizce son sürat öğrenecekse, bilg. kusursuz kullanacak boyuta gelip, spk, vırt zırt gibi sertifikalar alacaksa beeelkii...ama zor çok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?