Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Yasom değerin düşmüş çok sevindim ama ailevi olarak nedir bu başınıza gelenler anlamadım ya kaynanan, baban, annen vallahi bir soluk alamadın oh diyemedin be kuzum biri bitse diğeri başlıyor bir dua mı okutsanız evde ne yapsanız bir fakire sadaka ver başından geçir de. Bu kadar mı üst üste olur sen annene bakamazsın bu halde senin annene ihtiyacın var zaten kadın hiçbir işinin göremez kötü olmuş Allah beterinden saklasın yine de acil şifalar diliyorum hepsine.

Kızlar Günaydın....
Aslı canım şimdilik bana da 100 tane yaz, bitirdikten sonraduruma göre devam ederim canım, öptüm
Canım Allah razı olsunnBurcu canım bu arada sen hastalandın mı?Nedendir bilmiyorum ama bu aralar hep aklıma sen geliosun ..aşılamaya başlıcakmısın?

Canım şükürler olsun değerin yükselmiyor çok sevindimanneciğine çok çok geçmiş olsun Yasom çok üzüldümm( canım bi dua falan okutun siz yawww ne dur bu son zamanlarda nazara geliyosunuz galiba

yaseminciğim çok şükür düşmüş değerin inşallah bir daha hiç yükselmez atlatırsın şu protein kaçağı olayını,annenede çok çok geçmiş olsun canım

Canim cok sevindim degerinin dusmesine annecigine cok gecmis olsun Allah hayir etsin nazar mi var sizde cok olaylar yasiyorsunuz..

yasemin nedir bu başınıza gelenler buyuk geçmiş olsun kuzum allah beterinden korusun

Canım şükürler olsun değerin yükselmiyor çok sevindimanneciğine çok çok geçmiş olsun Yasom çok üzüldümm( canım bi dua falan okutun siz yawww ne dur bu son zamanlarda nazara geliyosunuz galiba

Canlarım Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve düşünceleriniz için, çok şükür bukadar ekşının arasında hiç olmazsa bir iyi haber aldım şu protein sonucu ile birlikte.
Ama hakkaten Allah korusun yani ben şimdi doğuracak olsam bana bakacak yardım edecek kimse kalmadı etrafımda, kayınvalidem zaten hastanede ameliyat olacak, annem desen bacak komple alçıda, eşim desen hergün şehir dışına gidip geliyor işleri yoğun. ayyy şeyimi sıkmam lazım erken merken doğurmiyimde inşallah ozamana kadar herşey yoluna girsin bari.
Hakkaten dediğiniz gibi bir dua filan okutmamız lazım, ben hergün okuyoru Allahtan düşünün birde okumadığımı!!!
Annemin bacağındaki alçı 10 gün duracakmış çatlak varmış, sonrasında dr bakıcak eğer düzelmediyse ameliyat diyecekmiş, ay Allah korusun inşallah o boyutlara gelmez. artık ben doğurduğumda yanımda kimse olamazsa topikten sırayla sizleri çağırırım hergün birinizi, birlikte büyütürüz benim cimcimeyi :)

çok uykum var enerjim düşük gözlerim kapanıyor ayakta duramıyorum....
şuanda denizden çıkmış olup güneşleniyor olmayı isterdim uyuyarak,birden aklıma böyle bir görüntü geldi

Zeynep duanı okudum canım Rabbim sağlıkla versin inşallah
Yasemin canım benim sana çok sevindim ama annen için içim parçalandı inan ki, her hastalıkta da bir hayır var, ama kızlar doğru söylüyor okutun kendinizi
Aslim canim daha adet olmadim, bekliyorum,Rabbim hayirlisini versin
Nazan kardeşine iktisat diye baskı yapmayı bırak, iktisat okuyupta iyi işlere sahip olan var ama ortada kalanların sayısı çok yüksek, sağlık sağlık :))) tabiki onun için en hayirlisis olsun

hımm ikstisat sanıyodumda onun için sordum kardeşime iktisat yazdırmaya çalışıomda ikna olmuyo örnek gösterecek birilerini arıyorum o sebeple sordum

sen bilirsinde..çok iktisat mezunu var..işe girmeleri zorlaştı..ingilizce şart..biliyosunuzdur buraları gerçi..alternatifleriniz nedir bilmiyorumda...

bu arada kızlar benim alt taraf çok ağırmaya başladı...yani bacakalrımın arası..bugün hissettim bunuda...ÖNCEDENDE AĞIRIYODU AMA BUGÜN İYİCE AĞIRMAYA BAŞLADI..YÜRÜYÜNCE ÇOK HİSSETTİRİYO..

hımm ikstisat sanıyodumda onun için sordum kardeşime iktisat yazdırmaya çalışıomda ikna olmuyo örnek gösterecek birilerini arıyorum o sebeple sordum

Nazancım ben iktisat mezunuyum...hem de en kıytırığından...ALLAH a çok şükürler olsun ki tırnaklarımla kazıyarak bir yerlere geldim...Şuan eleman alımlarında da bulunuyorum...Artık durum şu İktisat-İşletme okuyacaksan iyi bir üniversitede okuyacaksın...başkaca bir şans yok...Çok fazla iyi üniversite mezunu var ve burda en azından ilk bakılan şey ünv. ismi...eğer bi boğaziçi, odtü, marmara falan olmayacaksa kesinlikle ama kesinlikle iktisat-işletme yazmasın...gerçekten şansı yok...ha okurken aynı zamanda da üstüne çok şey koyacaksa ne bileyim ingilizce son sürat öğrenecekse, bilg. kusursuz kullanacak boyuta gelip, spk, vırt zırt gibi sertifikalar alacaksa beeelkii...ama zor çok zor...

selamlaaar,
nasılsınız? kızlar ya sabahtan beri netim yoktu, gelemedim bi türlü.. evde sıkıldım.. bukett canım o ağrılar sanırım catın genişlemeye başladığından oluyor ben mesela artık zor yuruyorum ama tek kasıgım şiş bide ama bebeğe zararı yok o ağrıların sakın korkma doktora dediğimde çünkü kaslar geriliyor

azan tatlım, iktisatla ilgili Meral ve Bukete katilıyorum, bizede rahnerlik dersi için gelen dökümanlarda hemen hemn ayni şeyler yazıyor

Bedişim canım sabahtan beri aklımdasin, evdesin mutlaka işin vardir diye rahatsiz etmek istemedim, dur hemen seni bir bunaltiyim whatsapp tan :)

alternnatifimiz 2 yıllık saglıklar 4 yıllıklara yetişmio puanı ya yeiden denicek yada 2 yıllık saglık yazcak bakalım hayırlısı

ohoo benim üç ay geçti agrımaya başladı vajinam artık bebiş buyudu baskı yapıodur ondandır her fırsatta ayaklarını uzat güzelcedinlen

Yukarida ki mesajda

Azan yazan şey aslinda Nazan, rahnelik de Rehberlik demek, ne güzel msj yazmişim :)

anladım meralim zaten inat etmiş ilk sıralara saglık yazacakmış madem sende öyle diyosun saglık yazsın napım okumuş olmak için okumasın saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…