- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.561
canım çok sağol, bu arada sağlık konusundaki fikirlerine sonuna kadar katılıyorum bencede sağlık ile ilgili bir bölüm tercih etse süper olur.Zeynep duanı okudum canım Rabbim sağlıkla versin inşallah
Yasemin canım benim sana çok sevindim ama annen için içim parçalandı inan ki, her hastalıkta da bir hayır var, ama kızlar doğru söylüyor okutun kendinizi
Aslim canim daha adet olmadim, bekliyorum,Rabbim hayirlisini versin
Nazan kardeşine iktisat diye baskı yapmayı bırak, iktisat okuyupta iyi işlere sahip olan var ama ortada kalanların sayısı çok yüksek, sağlık sağlık :))) tabiki onun için en hayirlisis olsun
sen bilirsinde..çok iktisat mezunu var..işe girmeleri zorlaştı..ingilizce şart..biliyosunuzdur buraları gerçi..alternatifleriniz nedir bilmiyorumda...
bu arada kızlar benim alt taraf çok ağırmaya başladı...yani bacakalrımın arası..bugün hissettim bunuda...ÖNCEDENDE AĞIRIYODU AMA BUGÜN İYİCE AĞIRMAYA BAŞLADI..YÜRÜYÜNCE ÇOK HİSSETTİRİYO..
Yukarida ki mesajda
Azan yazan şey aslinda Nazan, rahnelik de Rehberlik demek, ne güzel msj yazmişim :)
azan tatlım, iktisatla ilgili Meral ve Bukete katilıyorum, bizede rahnerlik dersi için gelen dökümanlarda hemen hemn ayni şeyler yazıyor
Bedişim canım sabahtan beri aklımdasin, evdesin mutlaka işin vardir diye rahatsiz etmek istemedim, dur hemen seni bir bunaltiyim whatsapp tan :)
selamlaaar,
nasılsınız? Kızlar ya sabahtan beri netim yoktu, gelemedim bi türlü.. Evde sıkıldım.. Bukett canım o ağrılar sanırım catın genişlemeye başladığından oluyor ben mesela artık zor yuruyorum ama tek kasıgım şiş bide ama bebeğe zararı yok o ağrıların sakın korkma doktora dediğimde çünkü kaslar geriliyor
canım çok sağol, bu arada sağlık konusundaki fikirlerine sonuna kadar katılıyorum bencede sağlık ile ilgili bir bölüm tercih etse süper olur.
Benimde ağrıyor kuşum ama tam bacağımın bittiği yer yani şeyim değil, şeyimle bacağımın sınırındaki kemik, tahmin ediyorumki çatılarımız genişliyor doğum hazırlıkları başladı demek vucudumuzda anammmmm korkmaya başlıyorum...
esra erol ile evlendirme programı başladı ayy işlerimi bitirsemde onu izlesem, ne koca karıyım dimi izlemek istediğim programa bakın
esra erol ile evlendirme programı başladı ayy işlerimi bitirsemde onu izlesem, ne koca karıyım dimi izlemek istediğim programa bakın
tadını çıkar sen bu günlerin Betül gelince hayal olacak :)))) bu arada Yaso yardıma kimseyi bulamazsan atlar gelirim ben yanına yardım ederim ben sana:))
Kızlar yarın sabah kontrolüm varrr bakalım ne durumdayım nasıl gidiyo çok merak ediyorum ayy utanıyorum kendimden yawww o kadar erteledim korktum şimdide kontrol zamanım gelsin die saatleri sayar oldum :)))bu süreç insanı delirtir :))
Herkeslere iyi akşamlarrr..
selamlaaar,
nasılsınız? kızlar ya sabahtan beri netim yoktu, gelemedim bi türlü.. evde sıkıldım.. bukett canım o ağrılar sanırım catın genişlemeye başladığından oluyor ben mesela artık zor yuruyorum ama tek kasıgım şiş bide ama bebeğe zararı yok o ağrıların sakın korkma doktora dediğimde çünkü kaslar geriliyor
Canlarım Allah razı olsun iyi dilekleriniz ve düşünceleriniz için, çok şükür bukadar ekşının arasında hiç olmazsa bir iyi haber aldım şu protein sonucu ile birlikte.
Ama hakkaten Allah korusun yani ben şimdi doğuracak olsam bana bakacak yardım edecek kimse kalmadı etrafımda, kayınvalidem zaten hastanede ameliyat olacak, annem desen bacak komple alçıda, eşim desen hergün şehir dışına gidip geliyor işleri yoğun. ayyy şeyimi sıkmam lazım erken merken doğurmiyimde inşallah ozamana kadar herşey yoluna girsin bari.
Hakkaten dediğiniz gibi bir dua filan okutmamız lazım, ben hergün okuyoru Allahtan düşünün birde okumadığımı!!!
Annemin bacağındaki alçı 10 gün duracakmış çatlak varmış, sonrasında dr bakıcak eğer düzelmediyse ameliyat diyecekmiş, ay Allah korusun inşallah o boyutlara gelmez. artık ben doğurduğumda yanımda kimse olamazsa topikten sırayla sizleri çağırırım hergün birinizi, birlikte büyütürüz benim cimcimeyi :)
bedriye ya biliyorum çok alakasız olacak ama taaaaaaaa ne zamandır sorucam hep unutuyorum.senin hangi tüpün alınmıştı?sağmı?
merhaba kızlar.uzun zamandır gene uğrayamadım.bilgisayarımda sorun vardı.neyse.bugün genetik sonuçlarını aldık.gelip size anlatayım dedim.bide baktım bugün benim dua günümmüş.dua eden dillerinizin dert görmesin inşallah.Allah ım dert keda göstermesin hiçbirinize.
sanırım dualarınızı duydu Rabbim çünkü sorunlarda hiç bişey çıkmamış çok şükür.pıhtılaşma sonuçlarıda çıktı.ondada sorun yokmuş şükürler olsun.dr la görüşmedik daha.artık ne zaman tekrar cesaret ederim yeniden gitmeye bilemiyorum
Uykusuz bir gecenin sabahindan herkese Gunaydin...
Hamilelikte ne kadar kucukte olda sorunlar insanin gozunde buyuyor gozumu acip kapasam ve hersey yoluna girse
Burcu gunaydin İyi dersler
Uykusuz bir gecenin sabahindan herkese Gunaydin...
Hamilelikte ne kadar kucukte olda sorunlar insanin gozunde buyuyor gozumu acip kapasam ve hersey yoluna girse
Burcu gunaydin İyi dersler
Buketim canım benim lekelenme mekelenme okudum valla 100 tane tefriciye, eğer içine sinerse katarsın okunanların arasına...ama çok dua ettim...RABBİM İNŞALLAH kabul eder....
NOT: Anneme sordum bişey olmaz bence dedi....İNŞALLAH RABBİM kabul eder...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?