Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım çok sağol, bu arada sağlık konusundaki fikirlerine sonuna kadar katılıyorum bencede sağlık ile ilgili bir bölüm tercih etse süper olur.

benimde ağrıyor kuşum ama tam bacağımın bittiği yer yani şeyim değil, şeyimle bacağımın sınırındaki kemik, tahmin ediyorumki çatılarımız genişliyor doğum hazırlıkları başladı demek vucudumuzda anammmmm korkmaya başlıyorum...

sana faceten msj attım listeyi göndersem yardımcı olurmusun diede görmedin bizde bi rehberlikçi bulduk onla yapcak tercihlerini hakkında hayırlısı olsun kardeşcazımın

ya bende bu cumartesi doktora söylerim heralde diye düşündüm çünkü artık sızlanmaya başladım..

ya ne bileyim bacak arasından şeyime doğru..aslında bildiğin şeyim ağırıyo..ayağa kalktığımda yürüdüğümde çok olmaya başladı...içerden gelen bişey değil sanki kas ağrısı gibi....ama artınca endişelendim şuan biraz..

esra erol ile evlendirme programı başladı ayy işlerimi bitirsemde onu izlesem, ne koca karıyım dimi izlemek istediğim programa bakın

tadını çıkar sen bu günlerin Betül gelince hayal olacak :)))) bu arada Yaso yardıma kimseyi bulamazsan atlar gelirim ben yanına yardım ederim ben sana:))

Kızlar yarın sabah kontrolüm varrr bakalım ne durumdayım nasıl gidiyo çok merak ediyorum ayy utanıyorum kendimden yawww o kadar erteledim korktum şimdide kontrol zamanım gelsin die saatleri sayar oldum :)))bu süreç insanı delirtir :))

Herkeslere iyi akşamlarrr..

merhaba kızlar.uzun zamandır gene uğrayamadım.bilgisayarımda sorun vardı.neyse.bugün genetik sonuçlarını aldık.gelip size anlatayım dedim.bide baktım bugün benim dua günümmüş.dua eden dillerinizin dert görmesin inşallah.Allah ım dert keda göstermesin hiçbirinize.
sanırım dualarınızı duydu Rabbim çünkü sorunlarda hiç bişey çıkmamış çok şükür.pıhtılaşma sonuçlarıda çıktı.ondada sorun yokmuş şükürler olsun.dr la görüşmedik daha.artık ne zaman tekrar cesaret ederim yeniden gitmeye bilemiyorum

canım tedaviye başlammışsın.hayırlı uğurlu olsun.sonucu sağlıcakla bi bebiş olsun.o kontroller gerçekten çok heyecanlı.yarın ekranda yumurta ları göreceksin hayırlısı ile.sanki bebeğimi görmüş gibi oluyodum ben :)

bedriye ya biliyorum çok alakasız olacak ama taaaaaaaa ne zamandır sorucam hep unutuyorum.senin hangi tüpün alınmıştı?sağmı?

yasemincim öncelikle senin daha iyi olmana çooooooooook sevindim.anneciğin ve kv için de Rabbim acil şifalar versin.annen dinlensin,kendini zorlamasın,ameliyata gerek kalmadan geçer inşallah.
doğum meselesine gelince Rabbim elbet koymuştur bi yol.sen hiç bi tarafını sıkma otur esra cını izle :)

bedriye ya biliyorum çok alakasız olacak ama taaaaaaaa ne zamandır sorucam hep unutuyorum.senin hangi tüpün alınmıştı?sağmı?

zeynebim niye alakasız olsun.. benim dış gebelikte ameliyat olmadım ben kendiliğinden sonlandı diye sonra düşüklerim olunca rahim filminde ben öğrendim tüpümü kaybettiğimi, hala bende tıkalı tüpüm.. hatta doktora sordum sezeryan olursam alır mısınz onuda o da dursun bakalım bi dedi bakalım bu arada sol tüpüm iptal benim.

Uykusuz bir gecenin sabahindan herkese Gunaydin...
Hamilelikte ne kadar kucukte olda sorunlar insanin gozunde buyuyor gozumu acip kapasam ve hersey yoluna girse
Burcu gunaydin İyi dersler

Zeyneeeeppp canımın içi seni görmek ne kadar güzeeell...Sonuçlarının seni mutlu etmesine çok sevindim...Şükürler olsun...İNŞALLAH en kısa zamanda cesaretini toplar doktoruna gidersin....Sonrasında da herşey çorap söküğü gibi gelir İNŞALLAAAAHHH....Zihnimdeki sıralama da ilk 3 desin...1) Aslı 2) Burcu 3) Sen...ve içime öyle doğuyor ki YARADAN ım 2014 ü görmeden gösterecek bize bunu...

Hamilelikte ne kadar kucukte olda sorunlar insanin gozunde buyuyor gozumu acip kapasam ve hersey yoluna girse

Sen bu kadar uyumadığına göre sanırım yine kardeşine üzüldün...RABBİM gün bitmeden herşeyi "hayırlısıyla" hal yoluna koysun İNŞALLAAHH...

Buketim canım benim lekelenme mekelenme okudum valla 100 tane tefriciye, eğer içine sinerse katarsın okunanların arasına...ama çok dua ettim...RABBİM İNŞALLAH kabul eder....

NOT: Anneme sordum bişey olmaz bence dedi....İNŞALLAH RABBİM kabul eder...

Canımın içi bugünde sana başlıyorum hem de büyük bir şevkle ..RABBİM'in güzel haberleri nasip edeceğine yürekten inanarak...

kuşum erken başlamış uykusuz geceler...bende uyuyamıyorum..ya benim ta 4. aydan sol kaburgamın üstü göğsümün altı sıkışmaya başladı..sağıma dönüyorum tıkanıyo, soluma dönüyorum tıkanıyo anlamadım gitti..burnum ayrı tıkanıyo nefes alamıyorum..yan yatamıyorum darlanıyorum üç kere beş kere kalkıyorum ayakta uyusam keşke diyorum..bi dalsam gerisi gelecek..ama sonra çişe kalkıyorum haydiiii sardık başa..rahat değilim ya yanımda yatan adamda bana batıyo..onada sataşıyorum..onada yazık..

kuşum ağzına sağlık yazdım notumu aldım..Allah razı olsun Allah karşı getirsin..tabikide aldım kabul ettim..

Günaydın ballarım, ben okuldayım, ara ara girip sizi yoklarım, şimdi 2. Siniflara dersim var, hepsi çok komik ve çok tatlılar, haydi öptüm sizi ben uçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…