- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.581
Saga don sola don cise kalk sabah oluyor butun kemiklerim birbirine girmis gibi surekli biyerlerim uyusuyor Cok sukur kizim iyi halime sukur.kuşum erken başlamış uykusuz geceler...bende uyuyamıyorum..ya benim ta 4. aydan sol kaburgamın üstü göğsümün altı sıkışmaya başladı..sağıma dönüyorum tıkanıyo, soluma dönüyorum tıkanıyo anlamadım gitti..burnum ayrı tıkanıyo nefes alamıyorum..yan yatamıyorum darlanıyorum üç kere beş kere kalkıyorum ayakta uyusam keşke diyorum..bi dalsam gerisi gelecek..ama sonra çişe kalkıyorum haydiiii sardık başa..rahat değilim ya yanımda yatan adamda bana batıyo..onada sataşıyorum..onada yazık..
..
Sedam kardesim cok zorlaniyor yapamiycam birakicam okulu diyor sonra yok devam edicem diyor ya alisicak biliyorum ama onun uzulmesi aglamasi kafama İster istemez takiliyor .Merhaba kızlar nasılsınız. Ben gerçekten çok yoğunum her gün 70-80 öğrenciyle ilgileniyorum tek tek üyelik fişi öfünç kitap fişi doldurtup, bir de laf anlatıp bir de pc ye giriyorum teneffüslerde işim ama birden geliyorlar gittiklerinde fişleri gir filan derken bir de hocalardan hala kitap almayanlar var çıkıp kitap veriyorum. Halsizlik zaten var yoksa koymazdı bu kadar iş bana. Reglim bitmek üzere artık yarın temizlenirim ve tefriciyeleri okurum arkadaşların, ayrıca topiğin duaları hep kaldı onları da bitiririm yarın akşam buraya çalışıcam yani.
Zeynepciğim genetiğin güzel çıkmış maşallah canım bir sorun daha halloldu inşallah bebeğin gelecek canım olmaması için hiçbir sebeb yok çünkü darısı başıma ben daha bayramdan sonra öğrenicem ama bir ihtimal çıkmıştır diye bayram öncesi ararım.
Tümayım canını sıkan ne kardeşin mi bilmiyorum ama bu dönemler hassasın belki de normalde önemsemeyeceğin şeyler büyüyebilir rahat olmaya çalış canım.
Burcum sen ne zaman başlıyorsun şimdi aşılamaya regline ne kadar var sana da dualar okuyalım tefriciyeleri bitirelim de.
Ben kaçar öğrenciler çıkacak şimdi gelirler. Fırsat buldukça gelicem.
Saga don sola don cise kalk sabah oluyor butun kemiklerim birbirine girmis gibi surekli biyerlerim uyusuyor Cok sukur kizim iyi halime sukur.
Sedam kardesim cok zorlaniyor yapamiycam birakicam okulu diyor sonra yok devam edicem diyor ya alisicak biliyorum ama onun uzulmesi aglamasi kafama İster istemez takiliyor .
canım benim çok teşekür ederim iyi dileklerin için inşallah tatlım.yasemincim öncelikle senin daha iyi olmana çooooooooook sevindim.anneciğin ve kv için de Rabbim acil şifalar versin.annen dinlensin,kendini zorlamasın,ameliyata gerek kalmadan geçer inşallah.
doğum meselesine gelince Rabbim elbet koymuştur bi yol.sen hiç bi tarafını sıkmaotur esra cını izle :)
ayyyy aslııı hadi bismillah canımın içi dualarım seninle inşallah moralin tavan yapmış vaziyette ve herşey yolunda diyerek dönersin buraya.tadını çıkar sen bu günlerin Betül gelince hayal olacak :)))) bu arada Yaso yardıma kimseyi bulamazsan atlar gelirim ben yanına yardım ederim ben sana:))
Kızlar yarın sabah kontrolüm varrr bakalım ne durumdayım nasıl gidiyo çok merak ediyorum ayy utanıyorum kendimden yawww o kadar erteledim korktum şimdide kontrol zamanım gelsin die saatleri sayar oldum :)))bu süreç insanı delirtir :))
Herkeslere iyi akşamlarrr..
ah canım yaaaa benimde acayip bacaklarım ve dediğim gibi özellikle bacağımın bitiş noktası çok fenaa sünnet çocuğu gibi yürüyorum evde çoğu zaman...ay yaso benim şeyim ağırıyoooooooooooooo
canım hayırdır inşallah neyi kafana taktın sen, kardeşinimi yoksa başka bişeymi var???Uykusuz bir gecenin sabahindan herkese Gunaydin...
Hamilelikte ne kadar kucukte olda sorunlar insanin gozunde buyuyor gozumu acip kapasam ve hersey yoluna girse
Burcu gunaydin İyi dersler
günaydın canım cicim allah kolaylık versin, bücürükler senin kafanı dağıtır git eğlen de gel azıcık minik kuşlarlaGünaydın ballarım, ben okuldayım, ara ara girip sizi yoklarım, şimdi 2. Siniflara dersim var, hepsi çok komik ve çok tatlılar, haydi öptüm sizi ben uçar
günaydın tatlımmm öpüyorummmGünaydın canlar güzel bir gün olur inşallah
merhaba sedacım Allah kolaylık versin, reglin bitince inşallah daha enerjik olursun, bence vitamin filan da aleğer kullanmıyorsan bence sana lazımMerhaba kızlar nasılsınız. Ben gerçekten çok yoğunum her gün 70-80 öğrenciyle ilgileniyorum tek tek üyelik fişi öfünç kitap fişi doldurtup, bir de laf anlatıp bir de pc ye giriyorum teneffüslerde işim ama birden geliyorlar gittiklerinde fişleri gir filan derken bir de hocalardan hala kitap almayanlar var çıkıp kitap veriyorum. Halsizlik zaten var yoksa koymazdı bu kadar iş bana. Reglim bitmek üzere artık yarın temizlenirim ve tefriciyeleri okurum arkadaşların, ayrıca topiğin duaları hep kaldı onları da bitiririm yarın akşam buraya çalışıcam yani.
Ben kaçar öğrenciler çıkacak şimdi gelirler. Fırsat buldukça gelicem.
günaydın nazancım hayırı sabahlar kolay gelsingünaydın canlarım gülahncım duanı okudum allah kabul etsin inş.
ay tümay aynı bende öyle uyumaştan ziyade benim bacak köklerim agrıyomu sancıyomu degişik bişe zaten saga sola ikisaatten dönüyorum tuvalet mevzusu tam bir işkence kocamıda uyutmuyorum dömek için artık neresi geldi elime tutunnup dönüyorum
ay tümay aynı bende öyle uyumaştan ziyade benim bacak köklerim agrıyomu sancıyomu degişik bişe zaten saga sola ikisaatten dönüyorum tuvalet mevzusu tam bir işkence kocamıda uyutmuyorum dömek için artık neresi geldi elime tutunnup dönüyorum
Canım sıradan günlük şeyler bile büyüyor gözümde ama en çok kardeşimin durumuna sıkılıyorum senin sıkıntıların yanında benimki hiç canım ya annen nasıl oldu?Yasemin dün sen bile takıldın kafama diyorum kız şöyle huzurla bi hamilelik geçirmedi.canım benim çok teşekür ederim iyi dileklerin için inşallah tatlım.
senin sonuçlarının hepsinin güzel çıkmasına süper derecede sevindim. aman fazlada bekletme vucdunun bu güzel dengesi bozulmadan bence yeni bir bebek sezonuna başla derim ben zeynepcim
ayyyy aslııı hadi bismillah canımın içi dualarım seninle inşallah moralin tavan yapmış vaziyette ve herşey yolunda diyerek dönersin buraya.
ah canım yaaaa benimde acayip bacaklarım ve dediğim gibi özellikle bacağımın bitiş noktası çok fenaa sünnet çocuğu gibi yürüyorum evde çoğu zaman...
canım hayırdır inşallah neyi kafana taktın sen, kardeşinimi yoksa başka bişeymi var???
günaydın canım cicim allah kolaylık versin, bücürükler senin kafanı dağıtır git eğlen de gel azıcık minik kuşlarla
günaydın tatlımmm öpüyorummm
merhaba sedacım Allah kolaylık versin, reglin bitince inşallah daha enerjik olursun, bence vitamin filan da aleğer kullanmıyorsan bence sana lazım
günaydın nazancım hayırı sabahlar kolay gelsin
Canım sıradan günlük şeyler bile büyüyor gözümde ama en çok kardeşimin durumuna sıkılıyorum senin sıkıntıların yanında benimki hiç canım ya annen nasıl oldu?Yasemin dün sen bile takıldın kafama diyorum kız şöyle huzurla bi hamilelik geçirmedi.
Zeynepcim canım öncelikle sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim..en kısa zaman da tekrar başla canım vazgeçme..bizde başladık sonunda tedaviye bakalım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..canım tedaviye başlammışsın.hayırlı uğurlu olsun.sonucu sağlıcakla bi bebiş olsun.o kontroller gerçekten çok heyecanlı.yarın ekranda yumurta ları göreceksin hayırlısı ile.sanki bebeğimi görmüş gibi oluyodum ben :)
:)) Ağzını yerim seninnnZeyneeeeppp canımın içi seni görmek ne kadar güzeeell...Sonuçlarının seni mutlu etmesine çok sevindim...Şükürler olsun...İNŞALLAH en kısa zamanda cesaretini toplar doktoruna gidersin....Sonrasında da herşey çorap söküğü gibi gelir İNŞALLAAAAHHH....Zihnimdeki sıralama da ilk 3 desin...1) Aslı 2) Burcu 3) Sen...ve içime öyle doğuyor ki YARADAN ım 2014 ü görmeden gösterecek bize bunu...
Canımın içi bugünde sana başlıyorum hem de büyük bir şevkle ..RABBİM'in güzel haberleri nasip edeceğine yürekten inanarak...
Evet canım Allaha çok şükür sağlıklı kardeşim bende kızıyorum kendime ağlarsa üzülürse hasta olur diye korkuyorum.ayyy canım benim yaaa yerim ben seni, hamilelik psikoloji ara ara fena vuruyor insanı. inşallah hayırlısıyla hepsini atlatırsın canımm.
her halimize binlerce şükürler olsun tümayım, hep daha kötüsünü düşünüyorum ozaman moral buluyorum, yani daha beteri olabilirdi aman Allahım çok şükür bunla atlattık diyorum. sende öyle düşün, kardeşin iyi ya, sağlıklı ya, dermansız bir derdi yok ya, hayatta en büyük mutluluk bu kuşum.
yarın sen bana gel kahvaltıda bi kaynatalım yaaa, bende seni istiyorum bende sana patates kızartırım söz. bizde resim çekeriz havamızı atarız. hem benim betüşün odasını görürsün, iki lafın belini filan kırarız. ben sana meyve soyarım senin cimcimeyi vitamin delisi yaparım:)
Çok güzel olurdu canım ama yarın misafirim var başka bir zaman için geçerli olsun bu söz
ayyy aynen yaa bak senle benim belirtilerim aynı, işte o lafı birtürlü bulamıyordum evet " bacak köklerim ağrıyor" . yatakta bir dönüşüm var gemi gibi, eşimin biyerlerini tutuyorum güç almak için dönerken, ama göbek büyüdükçe dönüşlerde göbekte acıyor, içimden diyorumki zavallı çocuk ne kızıyordur şimdi bana, " bu annemde 50 kre dönüyor, bi uyuycam uyuyamıyorum ya" zavallım mutlaka oda suyun içinde bi sağa bi sola düşüyordur ben döndükçe
zavallı adamlar kaçarlar yataktan yakında ben bide kızıyorum çok derin uyuyorsun ölsem duymazsın diye
Kızlar sabahın kör vaktinde düştüm hastane yollarına yaa varya bende hiçç şans yok tedaviye başladık arabamız gittitedaviye başladık eşimin işleri yoğunlaştı nefes alamıyo garibim :/ tedaviye başladık bizim elemanlardan biri rahatsızlandı ofiste kimse kalmıyor sıkıntı sabah patron sinirimi bozdu zaten öğleden sonra erken çıkmalıyım eczaneye yetişcem bana dioki önceden sölesene napimm hastane işleri bunlar
neyse doktorcuğum dün nöbetçiymiş hast. çıkmadan da gelmemi istedi kendi görmek istemiş muayene etti uzun süre baktı sol tarafımda sadece 1 tane var ve kistlerim yine hortlamışlaryani kist die düşünüyorum ama emin değilim dedi sağ tarafımda 2tane gördü ama boyutlarını hesaplayamadı tam belirgin değil kan aldı kan sonucuna göre haberdar edicez seni dedi ama iptalda olabilir dedi bi ihtimal yani ya benim yımırtalar zaten yaşlıydılar ya olgunlaşamıyolarmı anlamadım yawww üfff bi hayırlısıyla arasınlarda hastaneden bakalım ne olacak..öle işte kızlar..
evet evet yasi benimde göbegim acıyo dönerken zavallı kocacık yatagın ucunda kıvrılmış ulaşamazsamda sinirleniyorum haa ama şimdilik sesi çıkmıyo ama bakışlarında aladıgım kadarıyla dogumdan sonra benden acısını çıkarır çok eziyetmi ediyorum acaba
Kızlar sabahın kör vaktinde düştüm hastane yollarına yaa varya bende hiçç şans yok tedaviye başladık arabamız gittitedaviye başladık eşimin işleri yoğunlaştı nefes alamıyo garibim :/ tedaviye başladık bizim elemanlardan biri rahatsızlandı ofiste kimse kalmıyor sıkıntı sabah patron sinirimi bozdu zaten öğleden sonra erken çıkmalıyım eczaneye yetişcem bana dioki önceden sölesene napimm hastane işleri bunlar
neyse doktorcuğum dün nöbetçiymiş hast. çıkmadan da gelmemi istedi kendi görmek istemiş muayene etti uzun süre baktı sol tarafımda sadece 1 tane var ve kistlerim yine hortlamışlaryani kist die düşünüyorum ama emin değilim dedi sağ tarafımda 2tane gördü ama boyutlarını hesaplayamadı tam belirgin değil kan aldı kan sonucuna göre haberdar edicez seni dedi ama iptalda olabilir dedi bi ihtimal yani ya benim yımırtalar zaten yaşlıydılar ya olgunlaşamıyolarmı anlamadım yawww üfff bi hayırlısıyla arasınlarda hastaneden bakalım ne olacak..öle işte kızlar..
aslı bebeğim bence yumurtanın az olması senin düşündüğün gibi negatif birşey değil çünkü kendimden biliyorum, yumoş takibine gittiğim zaman ilk aylar 10-15 tane yumoşum oluyordu seviniyordum, ama dr diyorduki çokluğu değil kalitesi önemli!
hakkatende öyleymiş, son ay 1 tane yumurtam vardı, hatta benim hiççç ümidim yoktu 15 tane tutmadı da bu 1 tanemi tutacak diye, fakat dr yine söyledi, 1 tane olsun kaliteli olsun yasemincim demişti. hakkatende minik cimcimem bu kaliteli yumurtadan çıktı
hayırlısıyla seninkide öyle olacak inşallah Allah nasibederse belkide canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?