Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Merhaba kızlar nasılsınız. Ben gerçekten çok yoğunum her gün 70-80 öğrenciyle ilgileniyorum tek tek üyelik fişi öfünç kitap fişi doldurtup, bir de laf anlatıp bir de pc ye giriyorum teneffüslerde işim ama birden geliyorlar gittiklerinde fişleri gir filan derken bir de hocalardan hala kitap almayanlar var çıkıp kitap veriyorum. Halsizlik zaten var yoksa koymazdı bu kadar iş bana. Reglim bitmek üzere artık yarın temizlenirim ve tefriciyeleri okurum arkadaşların, ayrıca topiğin duaları hep kaldı onları da bitiririm yarın akşam buraya çalışıcam yani.

Zeynepciğim genetiğin güzel çıkmış maşallah canım bir sorun daha halloldu inşallah bebeğin gelecek canım olmaması için hiçbir sebeb yok çünkü darısı başıma ben daha bayramdan sonra öğrenicem ama bir ihtimal çıkmıştır diye bayram öncesi ararım.

Tümayım canını sıkan ne kardeşin mi bilmiyorum ama bu dönemler hassasın belki de normalde önemsemeyeceğin şeyler büyüyebilir rahat olmaya çalış canım.

Burcum sen ne zaman başlıyorsun şimdi aşılamaya regline ne kadar var sana da dualar okuyalım tefriciyeleri bitirelim de.

Ben kaçar öğrenciler çıkacak şimdi gelirler. Fırsat buldukça gelicem.

Saga don sola don cise kalk sabah oluyor butun kemiklerim birbirine girmis gibi surekli biyerlerim uyusuyor Cok sukur kizim iyi halime sukur.
Sedam kardesim cok zorlaniyor yapamiycam birakicam okulu diyor sonra yok devam edicem diyor ya alisicak biliyorum ama onun uzulmesi aglamasi kafama İster istemez takiliyor .

ay tümay aynı bende öyle uyumaştan ziyade benim bacak köklerim agrıyomu sancıyomu degişik bişe zaten saga sola ikisaatten dönüyorum tuvalet mevzusu tam bir işkence kocamıda uyutmuyorum dömek için artık neresi geldi elime tutunnup dönüyorum

canım benim çok teşekür ederim iyi dileklerin için inşallah tatlım.
senin sonuçlarının hepsinin güzel çıkmasına süper derecede sevindim. aman fazlada bekletme vucdunun bu güzel dengesi bozulmadan bence yeni bir bebek sezonuna başla derim ben zeynepcim
ayyyy aslııı hadi bismillah canımın içi dualarım seninle inşallah moralin tavan yapmış vaziyette ve herşey yolunda diyerek dönersin buraya.
ay yaso benim şeyim ağırıyoooooooooooooo
ah canım yaaaa benimde acayip bacaklarım ve dediğim gibi özellikle bacağımın bitiş noktası çok fenaa sünnet çocuğu gibi yürüyorum evde çoğu zaman...
Uykusuz bir gecenin sabahindan herkese Gunaydin...
Hamilelikte ne kadar kucukte olda sorunlar insanin gozunde buyuyor gozumu acip kapasam ve hersey yoluna girse
Burcu gunaydin İyi dersler
canım hayırdır inşallah neyi kafana taktın sen, kardeşinimi yoksa başka bişeymi var???
Günaydın ballarım, ben okuldayım, ara ara girip sizi yoklarım, şimdi 2. Siniflara dersim var, hepsi çok komik ve çok tatlılar, haydi öptüm sizi ben uçar
günaydın canım cicim allah kolaylık versin, bücürükler senin kafanı dağıtır git eğlen de gel azıcık minik kuşlarla
Günaydın canlar güzel bir gün olur inşallah
günaydın tatlımmm öpüyorummm
merhaba sedacım Allah kolaylık versin, reglin bitince inşallah daha enerjik olursun, bence vitamin filan da aleğer kullanmıyorsan bence sana lazım
günaydın canlarım gülahncım duanı okudum allah kabul etsin inş.
günaydın nazancım hayırı sabahlar kolay gelsin

Tefriciye listesi.

Tümay 100 okudu
bediş 50 okudu
yaso 100 okudu
burcu 100 okudu
nazan 50 okudu
aslı 500 okudu
tuba 1000 okudu
özlem 100 okudu
meral 100 okudu
seda 100
zakkum 100

sağolun kızlar. Bende akşamları okuyorum sınavdan sonra dahada arttırırım inşallah..annemlerde okuyacak..son hali bildiririm..

zavallı adamlar kaçarlar yataktan yakında ben bide kızıyorum çok derin uyuyorsun ölsem duymazsın diye

ayyy aynen yaa bak senle benim belirtilerim aynı, işte o lafı birtürlü bulamıyordum evet " bacak köklerim ağrıyor" . yatakta bir dönüşüm var gemi gibi, eşimin biyerlerini tutuyorum güç almak için dönerken, ama göbek büyüdükçe dönüşlerde göbekte acıyor, içimden diyorumki zavallı çocuk ne kızıyordur şimdi bana, " bu annemde 50 kre dönüyor, bi uyuycam uyuyamıyorum ya" zavallım mutlaka oda suyun içinde bi sağa bi sola düşüyordur ben döndükçe

Canım sıradan günlük şeyler bile büyüyor gözümde ama en çok kardeşimin durumuna sıkılıyorum senin sıkıntıların yanında benimki hiç canım ya annen nasıl oldu?Yasemin dün sen bile takıldın kafama diyorum kız şöyle huzurla bi hamilelik geçirmedi.

ayyy canım benim yaaa yerim ben seni, hamilelik psikoloji ara ara fena vuruyor insanı. inşallah hayırlısıyla hepsini atlatırsın canımm.
her halimize binlerce şükürler olsun tümayım, hep daha kötüsünü düşünüyorum ozaman moral buluyorum, yani daha beteri olabilirdi aman Allahım çok şükür bunla atlattık diyorum. sende öyle düşün, kardeşin iyi ya, sağlıklı ya, dermansız bir derdi yok ya, hayatta en büyük mutluluk bu kuşum.
yarın sen bana gel kahvaltıda bi kaynatalım yaaa, bende seni istiyorum bende sana patates kızartırım söz. bizde resim çekeriz havamızı atarız. hem benim betüşün odasını görürsün, iki lafın belini filan kırarız. ben sana meyve soyarım senin cimcimeyi vitamin delisi yaparım:)

Zeynepcim canım öncelikle sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim..en kısa zaman da tekrar başla canım vazgeçme..bizde başladık sonunda tedaviye bakalım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah..
:)) Ağzını yerim seninnn kalp atışlarım hızlandı ayollll
Canımın içi bugünde sana başlıyorum hem de büyük bir şevkle ..RABBİM'in güzel haberleri nasip edeceğine yürekten inanarak...

sağol canımcım Allah razı olsuz sizlerden inşalalhh..

Evet canım Allaha çok şükür sağlıklı kardeşim bende kızıyorum kendime ağlarsa üzülürse hasta olur diye korkuyorum.
Çok güzel olurdu canım ama yarın misafirim var başka bir zaman için geçerli olsun bu söz

Son düzenleme:
Kızlar sabahın kör vaktinde düştüm hastane yollarına yaa varya bende hiçç şans yok tedaviye başladık arabamız gitti tedaviye başladık eşimin işleri yoğunlaştı nefes alamıyo garibim :/ tedaviye başladık bizim elemanlardan biri rahatsızlandı ofiste kimse kalmıyor sıkıntı sabah patron sinirimi bozdu zaten öğleden sonra erken çıkmalıyım eczaneye yetişcem bana dioki önceden sölesene napimm hastane işleri bunlar
neyse doktorcuğum dün nöbetçiymiş hast. çıkmadan da gelmemi istedi kendi görmek istemiş muayene etti uzun süre baktı sol tarafımda sadece 1 tane var ve kistlerim yine hortlamışlar yani kist die düşünüyorum ama emin değilim dedi sağ tarafımda 2tane gördü ama boyutlarını hesaplayamadı tam belirgin değil kan aldı kan sonucuna göre haberdar edicez seni dedi ama iptalda olabilir dedi bi ihtimal yani ya benim yımırtalar zaten yaşlıydılar ya olgunlaşamıyolarmı anlamadım yawww üfff bi hayırlısıyla arasınlarda hastaneden bakalım ne olacak..öle işte kızlar..

zavallı adamlar kaçarlar yataktan yakında ben bide kızıyorum çok derin uyuyorsun ölsem duymazsın diye

evet evet yasi benimde göbegim acıyo dönerken zavallı kocacık yatagın ucunda kıvrılmış ulaşamazsamda sinirleniyorum haa ama şimdilik sesi çıkmıyo ama bakışlarında aladıgım kadarıyla dogumdan sonra benden acısını çıkarır çok eziyetmi ediyorum acaba

aslı bebeğim bence yumurtanın az olması senin düşündüğün gibi negatif birşey değil çünkü kendimden biliyorum, yumoş takibine gittiğim zaman ilk aylar 10-15 tane yumoşum oluyordu seviniyordum, ama dr diyorduki çokluğu değil kalitesi önemli!
hakkatende öyleymiş, son ay 1 tane yumurtam vardı, hatta benim hiççç ümidim yoktu 15 tane tutmadı da bu 1 tanemi tutacak diye, fakat dr yine söyledi, 1 tane olsun kaliteli olsun yasemincim demişti. hakkatende minik cimcimem bu kaliteli yumurtadan çıktı
hayırlısıyla seninkide öyle olacak inşallah Allah nasibederse belkide canım benim.

ayyy o eziyet etmek bende de var, hem kıyamıyorum hemde yapacak başka bişyim yokki mecburen hep ondan yardım istiyorum. geçen akşam picamamı giyerken terliğimi çıkartmamışım terlik paçasına takıldı kaldım öyle eğilemiyorumda, zavallı geldi beni kurtardı yaa diyor terlikle picamamı giyilir çıkartsaydın ya. bazen makinaya bulaşıkları bile koyamıyorum biriktiriyorum akşam sağolsun o koyuyor. temizlik filan zaten yapamıyorum ev silme süpürme işleri hak getire. ayy ben birde gündüz dışarı çıkmaya utanıyorum göbeğim kocaman diye, nedense öyle bir psikoloji geldi bana, iğneciye bile hava kararınca çıkıyorum zaten şu gıcık esra erolu izliyorum spa gibi zayıflamış iyice koca göbek moduna giriyorum ondan sonra :))))

rabbim işlerini rast getirsin inş. kolaylıkla hallet işlerini inş dualarımdasın aslı

haklısın canım inşallah herşey yolunda gider bakalım..aşılamada da iğnelere rağmen sadece 1 tane yumurtam olmuştu ben de fazla yumurta olmuyo galiba..tabi doktorum da öle dedi bunlar fosta çıkabilir iyide olabilir dedi bakalım hangisi hayırlıysa o olsun canım neyi yaşıcaksak yaşıcaz zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…