- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #38.601
ayyy o eziyet etmek bende de var, hem kıyamıyorum hemde yapacak başka bişyim yokki mecburen hep ondan yardım istiyorum. geçen akşam picamamı giyerken terliğimi çıkartmamışım terlik paçasına takıldı kaldım öyle eğilemiyorumda, zavallı geldi beni kurtardıyaa diyor terlikle picamamı giyilir çıkartsaydın ya. bazen makinaya bulaşıkları bile koyamıyorum biriktiriyorum akşam sağolsun o koyuyor. temizlik filan zaten yapamıyorum ev silme süpürme işleri hak getire. ayy ben birde gündüz dışarı çıkmaya utanıyorum göbeğim kocaman diye, nedense öyle bir psikoloji geldi bana, iğneciye bile hava kararınca çıkıyorum zaten şu gıcık esra erolu izliyorum spa gibi zayıflamış iyice koca göbek moduna giriyorum ondan sonra :))))
rabbim işlerini rast getirsin inş. kolaylıkla hallet işlerini inş dualarımdasın aslı
Kızlar sabahın kör vaktinde düştüm hastane yollarına yaa varya bende hiçç şans yok tedaviye başladık arabamız gittitedaviye başladık eşimin işleri yoğunlaştı nefes alamıyo garibim :/ tedaviye başladık bizim elemanlardan biri rahatsızlandı ofiste kimse kalmıyor sıkıntı sabah patron sinirimi bozdu zaten öğleden sonra erken çıkmalıyım eczaneye yetişcem bana dioki önceden sölesene napimm hastane işleri bunlar
neyse doktorcuğum dün nöbetçiymiş hast. çıkmadan da gelmemi istedi kendi görmek istemiş muayene etti uzun süre baktı sol tarafımda sadece 1 tane var ve kistlerim yine hortlamışlaryani kist die düşünüyorum ama emin değilim dedi sağ tarafımda 2tane gördü ama boyutlarını hesaplayamadı tam belirgin değil kan aldı kan sonucuna göre haberdar edicez seni dedi ama iptalda olabilir dedi bi ihtimal yani ya benim yımırtalar zaten yaşlıydılar ya olgunlaşamıyolarmı anlamadım yawww üfff bi hayırlısıyla arasınlarda hastaneden bakalım ne olacak..öle işte kızlar..
olur aksilikler peşpeşe gelir..herşey yanlış gidiyomuş gibi gelir..her şey üstüste geliyomuş gibi gelir..ama devam etmek sonuca vardırmak önemklii..sen devam et yılma..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..
HOŞBULDUM CANIMM sağol AMİN İNŞALLAH..Dünürüm hoşgeldin çok geçmiş olsun canım, Allah okuduğun duaları kabul etsin inşallah.
Kızlar birşey soracam hamîşlere bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz benimki ne tekme ne bir kıpırtı var aadece karnıma baktığımda hızlı hızlı kalp atışı gibi atıyor 18 haftadayız doktor 19-20de ancak hissedersin dedi ama beni gören herkes soruyor hissediyor musun diye yok diyorum nasıl çoktan hissetmen lazım diyorlar bende korkuyorum
Kızlar birşey soracam hamîşlere bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz benimki ne tekme ne bir kıpırtı var aadece karnıma baktığımda hızlı hızlı kalp atışı gibi atıyor 18 haftadayız doktor 19-20de ancak hissedersin dedi ama beni gören herkes soruyor hissediyor musun diye yok diyorum nasıl çoktan hissetmen lazım diyorlar bende korkuyorum
kuşum boşver onu bunu ilk hamilelikte arkadaşlar 5 ay oladan bi halt anlaşılmıyo..sona doğruda yediğin tekmelerin haddi hesabı kalmıyo:))1 gramdan 1000 grama çıkıyo merak etmeyin hiçkimseninki küçük kalmıyo:))))))Kızlar birşey soracam hamîşlere bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz benimki ne tekme ne bir kıpırtı var aadece karnıma baktığımda hızlı hızlı kalp atışı gibi atıyor 18 haftadayız doktor 19-20de ancak hissedersin dedi ama beni gören herkes soruyor hissediyor musun diye yok diyorum nasıl çoktan hissetmen lazım diyorlar bende korkuyorum
kuşum boşver onu bunu ilk hamilelikte arkadaşlar 5 ay oladan bi halt anlaşılmıyo..sona doğruda yediğin tekmelerin haddi hesabı kalmıyo:))1 gramdan 1000 grama çıkıyo merak etmeyin hiçkimseninki küçük kalmıyo:))))))
benim kız okadar hareketli deil arada kendini hatırlatıyo okadar endişelenmelimiyim bilmiyorum
hepsinin bi karakteri vasr neticede..
Aslında hareketlerin takibi son aylarda yapılmalı..doltorda ilk defa bana geçen randevuda sormuştu..yani olması gerekende bu..yaklaştı vakit daralıyo ve hareketlerin takibi gerekiyo..yani 8 aya kadar bunun takibini yapmak anlamsız bunuı anladım..ama yinede insan anlıyo bunun bi düzeni olduğunu..sonlara doğru yeri darlandığı için hareketleri azalıyo sanırım..
hımm anladım canım bazen vajinada hissediom bişeyler bazen kasıkta bazenn gögüs altında bazenda göbegin yanında ama hep sagda hissediyorum sizdemi tek taraflı hissediyosunuz
hamile olduüğumu öğrendikten sonraki ilk muayenemde banada doktor sağdan yumurtlamışsın demişti:))evet evet bende sağda hissdiyorum, bakıyorum bazen toparlanıyor filan hep sağ tarafta oluyor. Zaten o ilk gecede ben sağıma yatmıştım, o tarafı yuvası zannediyor heralde yavrucağız
hamile olduüğumu öğrendikten sonraki ilk muayenemde banada doktor sağdan yumurtlamışsın demişti:))
çok sağcı kızlarımız var helal olsun bize, daha karnımızda taraflarını seçmişler, nekadar karakterli kızlar doğurucaz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?