Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

allah yasemin terlikle giyilirmi kızz yok ben daha o işleri yapıyorumda yatarken rahat edemiyorum birde dönüşlerde sıkıntı oluyo tabi bundan 4 hafta sonra ne olur bilemem

olur aksilikler peşpeşe gelir..herşey yanlış gidiyomuş gibi gelir..her şey üstüste geliyomuş gibi gelir..ama devam etmek sonuca vardırmak önemklii..sen devam et yılma..hayırlı sonuçlar alırsın inşallah..

selam kızlar nasılsınız ..biz idare ederiz çok şükür oğluşumun dün aşısı vardı ateşi yükseldi gece acile götürdük şimdi iyi çok şükür 2-3 gün ateşi çıkabilir dedi dr şurup verdi bakalım şimdi iyi uyuyo bidaha çıkmaz İNŞALLAH..sizlerde iyisinizdir umarımm..

dualrınızı okudum RABBİM kabul etsin İNŞALLAH
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]ecrinn07/ Aslı[/TD]
[TD]23.09.2013 pazartesi[/TD]
[TD]sağlıklı ve hayırlı hamişlik[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu-one/ Seda[/TD]
[TD]24.09.2013 pazartesi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zakkumx / Zeynep[/TD]
[TD]25.09.2013 çarşamba[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asyamca/ GÜlhan[/TD]
[TD]26.09.2013 perşembe[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828/ nazan[/TD]
[TD]27.09.2013 cuma[/TD]
[TD]sağlıklı sorunsuz hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar birşey soracam hamîşlere bebeğinizi ilk ne zaman hissettiniz benimki ne tekme ne bir kıpırtı var aadece karnıma baktığımda hızlı hızlı kalp atışı gibi atıyor 18 haftadayız doktor 19-20de ancak hissedersin dedi ama beni gören herkes soruyor hissediyor musun diye yok diyorum nasıl çoktan hissetmen lazım diyorlar bende korkuyorum

Canim benim ikinci hamileligim oldugu halde 18 haftanin sonunda tamam bu bebegimin hareketi dedim sen bosver insanlari hareketi boyle biyerde iki uckere arka arkaya goz segirmesi gibi oluyor haftalar ilerledikce hareketleri iyice ayirt edersin

AMAN ŞU MİLLETEDE ÖLÜYORUM YAA, çok bilmişler, dr ne diyorsa o tontişim sen kafana takma, ben hatırlamıyorum açıkçası ama zaten ilk belirtileri insan anlayamıyor ki bağırsak hareketi gibi, sanki içinde gaz varmış gibi bişey hissediyorsun, tamda kestiremiyor insan bebek mi yoksa gazmı filan diye, zamanla zaten çoğalıyor Allahın izni ile. hiç kafaya takılacak bişey değil yani, birde herkesin belirtisi ve zamanı herkese uymaz.

kuşum boşver onu bunu ilk hamilelikte arkadaşlar 5 ay oladan bi halt anlaşılmıyo..sona doğruda yediğin tekmelerin haddi hesabı kalmıyo:))1 gramdan 1000 grama çıkıyo merak etmeyin hiçkimseninki küçük kalmıyo:))))))

aman banada aynı seyi söylediler hissetmen lazım oynaması lazımdı diye 19+4doktora gittim 1 2 haftaya hissedersin demişti 20 hafta bilemedin 21 haftada hissetmeye başladım ama tabi az az hemen kıpırdamı yavaş yavaş artıyo anladınmı canım endişe etme yani

benim kız okadar hareketli deil arada kendini hatırlatıyo okadar endişelenmelimiyim bilmiyorum

benim kız okadar hareketli deil arada kendini hatırlatıyo okadar endişelenmelimiyim bilmiyorum

hepsinin bi karakteri vasr neticede..
Aslında hareketlerin takibi son aylarda yapılmalı..doltorda ilk defa bana geçen randevuda sormuştu..yani olması gerekende bu..yaklaştı vakit daralıyo ve hareketlerin takibi gerekiyo..yani 8 aya kadar bunun takibini yapmak anlamsız bunuı anladım..ama yinede insan anlıyo bunun bi düzeni olduğunu..sonlara doğru yeri darlandığı için hareketleri azalıyo sanırım..

hımm anladım canım bazen vajinada hissediom bişeyler bazen kasıkta bazenn gögüs altında bazenda göbegin yanında ama hep sagda hissediyorum sizdemi tek taraflı hissediyosunuz

evet evet bende sağda hissdiyorum, bakıyorum bazen toparlanıyor filan hep sağ tarafta oluyor. zaten o ilk gecede ben sağıma yatmıştım, o tarafı yuvası zannediyor heralde yavrucağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…