Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah razı olsun canım inşallah hepimiz kalırız. peki tıkanıklık fazlaysa ameliyat mı ediyorlar, yani tedavisi var mı

evet ama durumuna göre degişiyo tek tüp tıkalı tek tüp açıkla hamile kalanlar var ama tamamen tıkalı ise direkt tüp bebek diyolar sanırım bu konuda çok bilgim yok açıkcası neyse bunlar çok rastlanan seyler deil yani bende tıkalı deildir velevki öyle old (allah saklası)iyi bi doktora git canım bilinen vicdanlı olanına önceligi para olmayanına çünkü herseye ameliyat diyo artık doktorlar

baya bı yogundum gecmışı okudum RABBIM KOLAYLIK VERSIN.insallah tedavın olumlu sonuc olur ve snınde yuzun guler ınsallah

sağol canım benim..sende yeni evine taşınmışsın..mutfağıda eşin yapacaksa istediğin gibi olur ne güzel..inşallah yeni evde yeni bebek iyi gelecek..şimdi kendi evin olduğu için daha bi rahat olursun sanırım..için biraz ferahlar inşallah hiç bişeye gerek kalmaz bebek için..sanırım bi kızın var inşallah Allah bide oğul bağışlar sana..

amın cnm tum ısteyenlere RABBIM versın.sorma cnm bı rahatım evımde ısdedım gbı rahatım artık suan bebiş ıstemıyorum ee malum yenı ev ve masraf tabı tek esım calışıyo bıraz tereduteyım bebek konusunda tabı korunmuyorum cunku yas konusunda ama hersey RABBIMDEN.CNM ARKADASIM GUZEL DILEKLERIN ICIN ALLAH razı olsun.RABBIM kalbıne gre verır ınsallah

kelam ne zamandr yazacağım unutuyorum şimdi seni görünce aklıma geldi ben de aslen batman lıyım sen oralı mısın yoksa orada mı oturuyorsun

Son düzenleme:

kızlar bu tespih için bende size destek verebilirim, eğer isteyen olursa bana yazsın kim için ,ne kadar, ne çekeceğimi yazın Allah nasip ederse bende sizin için tespih çekebilirim ama önceden hazırlanmış bir liste bir sıra varsa ve sonradan bir eklenme olmazsa sorun değil, rabbim hepinizin duasını kabul etsin inşallah

ilk dört haftada bebek dışarıdan alınan hiç bir şeyden etkilenmiyor, 4. haftadan sonra senin yediğin içtiğinle besleniyor, bence birşey olmaz ama yine de dişçiye gebelik olabilir de istersen belki ona göre ilaç kullanır, geçmiş olsun

Mrb GünaydınArkadaslr kaç Zamandır Ha oldu Ha olcak Derken Sonucumu Az Önce Öğrendim.. Kan Testi Sonucumda 507,71 Cıktı:) Sizlerle Paylaşmak İstedim...

tebrikler, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, isteyen bekleyen herkese de versin

kelam ne zamandr yazacağım unutuyorum şimdi seni görünce aklıma geldi ben de aslen batman lıyım sen oralı mısın yoksa orada mı oturuyorsun

canım evet bende aslen sasonluyum yani babam doğma büyüme buralı sonradan ankaraya yerleşmiş biz ankarada doğduk büyüdük ama kısmet olduki evlenim asıl memleketime dönüş yaptım

canım evet bende aslen sasonluyum yani babam doğma büyüme buralı sonradan ankaraya yerleşmiş biz ankarada doğduk büyüdük ama kısmet olduki evlenim asıl memleketime dönüş yaptım
ne güzel biz de dogma büyüme ist luyuz benim de ablam oraya evlendi kısmetse bayramda batman a geleceğiz

ne güzel biz de dogma büyüme ist luyuz benim de ablam oraya evlendi kısmetse bayramda batman a geleceğiz

hımm batman güzel bi şehir gerçekten önceleri alışamam sandım ankaradan sonra küçük bi şehir diye ama düşündüğümden çok güzel bir yermiş biraz sıcak ama olsun :)

hımm batman güzel bi şehir gerçekten önceleri alışamam sandım ankaradan sonra küçük bi şehir diye ama düşündüğümden çok güzel bir yermiş biraz sıcak ama olsun :)

canım ben ıst dan sonra bursa nın köyüne geldim hemde bursa ya çok uzak ama hiç alışamadım hiçte alışamam galiba

benim pco'lu bir arkadaşım 8 kilo verdikten hemen sonra hamile kaldı ve glafor diye bir şeker ilacı kullandı, çözümsüz değil, sana da nasip etsin Allah hayırlısıyla

mrb kızlar dün doktora gittim ve moralim çok bozukkk.geçen ay yumurta geliştirici iğne ve çatlatma iğnesi kullanmıştım 6-7 tane yumurtam olmuştu ama dün işte adet oldum adet olunca doktora gittim ve yumurtaların 2-3 tanesi çatlamamış bu ay tedavi vermicem dedi verirsem bir dahaki aya kist oluşu rfelan dedi ve bu ayı böle boş geçircekmişiz bir dahaki ay hasta olursan gelll belki aşılama yaparız dedii.ben film felan çekmeyecekmisiniz dedim hsg yi sordum gerek yok dedi kafama takıldııı doktoruma güvenenyimmi sizceeee

Doktordan önce Allah'a inan canım , tabiki de durumu bilip tedbir almalı tedavi yapmalı, içini rahat tut, inşallah doktor haklıdır, hem belki bu ay rahat olrsunuz da bir gelişme olur belli mi ol :) benim bildiğim adetliyken tespih çekilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…