- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.861
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz kalırız. peki tıkanıklık fazlaysa ameliyat mı ediyorlar, yani tedavisi var mı
baya bı yogundum gecmışı okudum RABBIM KOLAYLIK VERSIN.insallah tedavın olumlu sonuc olur ve snınde yuzun guler ınsallah
sağol canım benim..sende yeni evine taşınmışsın..mutfağıda eşin yapacaksa istediğin gibi olur ne güzel..inşallah yeni evde yeni bebek iyi gelecek..şimdi kendi evin olduğu için daha bi rahat olursun sanırım..için biraz ferahlar inşallah hiç bişeye gerek kalmaz bebek için..sanırım bi kızın var inşallah Allah bide oğul bağışlar sana..
canlar dua listesinı okudum tesbıhlerı cektım Rabbimkabul etdıninsallah ben ıyım dr gıttım bugün degerım 800 olmuş Allahıma bın şükür evliyalara gıttım hepımız iöin dua ettım cumaajşam evdeyım inş görüşüeüz öotüm hepşnixi
KIZLAAR bişey soracağım. şimdi benim adetime 10 gibi bir zaman kaldı.. bu cteside dişçiye gidecegim dişlerimde bir takım onarımlar yapılacak.. gebe olduğuma dair de zaten işaretimde yok.. gitmemde de sıkıntı olmaz zaten değil mi?
Mrb GünaydınArkadaslr kaç Zamandır Ha oldu Ha olcak Derken Sonucumu Az Önce Öğrendim.. Kan Testi Sonucumda 507,71 Cıktı:) Sizlerle Paylaşmak İstedim...
kelam ne zamandr yazacağım unutuyorum şimdi seni görünce aklıma geldi ben de aslen batman lıyım sen oralı mısın yoksa orada mı oturuyorsun
ne güzel biz de dogma büyüme ist luyuz benim de ablam oraya evlendi kısmetse bayramda batman a geleceğizcanım evet bende aslen sasonluyum yani babam doğma büyüme buralı sonradan ankaraya yerleşmiş biz ankarada doğduk büyüdük ama kısmet olduki evlenim asıl memleketime dönüş yaptım
ne güzel biz de dogma büyüme ist luyuz benim de ablam oraya evlendi kısmetse bayramda batman a geleceğiz
hımm batman güzel bi şehir gerçekten önceleri alışamam sandım ankaradan sonra küçük bi şehir diye ama düşündüğümden çok güzel bir yermiş biraz sıcak ama olsun :)
canım ben ıst dan sonra bursa nın köyüne geldim hemde bursa ya çok uzak ama hiç alışamadım hiçte alışamam galiba
alışamzsan senin için zor canım. evlilikten dolayı mı oradasın
evet canım eşim görevli burada
canım burdur merkezdeyim geçen ıspartaya gezmeye geldik eşimle iyaş tı sanırım yanlış hatırlamıyorsam ama daha içini görmek kısmet olmadı :))
ıyaşpark cnm evet burdurun merkezini de bilirim kii arkdaşlarım falan var nerde oturuosun cnm?
Allah razı olsun canım, Allah sana da sağlık sıhhat versin, problemlerini halleder ve muradını alırsın inşallah. benimde başım pco ile dertte, dün dra gittim önemli bir kist oluşmamıs dedi ona bile cok sevindim. ya bide alttan muayene edip ultrasonla baktı. öyle utandım ki nekadar zormuş ya, üstelik regliydim regli olunca da alttan bakılıyormuş. bende de rahat rahat karnımı açtım bekliyorum sekreter geldi alttan bakacak dr dedi yok öyle şey mi olur ben regliyim dedim o önemli değil diyince kuzu kuzu açtık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?